Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το είχα δει νομίζω περικλείει τα πάντα μέσα του όση αγάπη μπορεί να δώσει μια μάνα στο μωράκι της ότι και να λέμε είμαστε ορόσημα των παιδιών μας όλα ξεκινάνε από την σχέση μας με την μαμά μας και σε αποτελειώνω με αυτό εδώ (ελπίζω να ξέρεις αγγλικά)

No one else will ever know the strength of my love for you. After all ,you're the only one who knows what my heart sounds from the inside..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ξερω γω βρε Μαργαριτα να τα σκέφτεσαι ολα μην σου ερθουν ξαφνικα!Αφου τα γυριζει και ο αντρας σου ... Ειναι φως φαναρι οτι ο παππούς αλλαξε επειδη θα ακουστεί το όνομά του!

Οταν μου το ειπε,δεν αντεξα κ του το εθπα οτι γιαυτο άλλαξε κ με ειπε υπερβολικη..βρε αντε γειαα

...

F4oIp2.png

Αθηνά... any news???

Περιμένω :P

Εστειλα ένα μνμ "ολα καλα με την εξέταση; Μεγαλώσατε;" (Μην καρφωθούμε κιολας :P ) αλλα δεν εχει απαντήσει.

Δουλεύει κ κατι κουλες ωρες η συνυφαδα κ πανε γιατρο κατι 9 10 το βραδυ μπορει να ειναι εκει ακομα!

Θα ενημερώσω μολις (αμα) μάθω :P

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μιλησα με την παιδιατρο κ με καθησυχασε.Με το ντεπον δεν εθιζεται λεει,δεν θελουμε το μωρο να χανει τον υπνο του κ μαλιστα να δινω κ 2 και 3 φορες τη μερα για να το πιανει καλυτερα..να μην υποφερει τσαμπα το παιδι αμα περνα μιαμιση ωρα κ δεν καταφερνει να κοιμηθει..

F4oIp2.png

Μολις ξαπλωσα!

Έφτιαξα κιμά για αυριο να κανω παστιτσιο.Σκουπισα -σφουγγαρισα , μαζεψα ενα πλυντηριο εκανα ενα μπανακι (επιτελους:P) θηλασα το μπισκοτακι και ειπα να σας γραψω!

Ειμαι κομμάτια ενταξει σερνομαι στην κυριολεξια!

Αντιγονη το εχω διαβασει το ποιηματάκι σου το τελευταιο!

ειναι πολυ ωραιο εχω φτιαξει και κατι φωτος του μεγαλου και το χω γραψει πανω!

Αθηνά χιχι ευχομαι να μην ειναι στις Μανουλες 2016 , δεν πιστευω να χει βρει το φορουμ!:tongue:

Μαργαριτα ενταξει τοτε αφου πηρες το οκ απο τον παιδιατρο τοτε μια χαρα!Γελη για τα ουλα εχεις αγορασει?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!!

Χαχα γκρετα διαβάζω ανελλιπώς και τις μανούλες Φεβρουαρίου κ τις μανούλες Μαρτίου 2016 για Αυτο ο λογο μην τυχόν κ την...αναγνωρίσω πουθενα :P

Δεν πολυ ασχολείται ομως οποτε δεν πιστεύω..

Το "έκτακτο" στο μεταξυ μεγαλώνει μια χαρα και...με την πλάτη θα φτάσουμε βΒ΄ επιπέδου μου φαίνεται για να ...αποκαλυφθεί!!!

Γκρρρ!!!

Αντε κ θα μάθει να γυρνάει στο "Ψιτ" ετσι που παει το Ερμο το παιδι :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Χαχαχα,ψιτ ψιτ!!

Τα βιντεο των pampers εκπληκτικα!

Τζελ εννοειται Γκρετα,απο εκει ξεκιναω παντα!Χτε τα καταφερε χωρις ντεπον,μονο τζελ..ευτυχως!

Την αλλη Παρασκευη εκλεισα στην αλλεργιολογο..για να δουμε,μπας κ βγαλουμε ακρη..

F4oIp2.png

Καλησπερααααα!!

Τι κανετε; Εμεις εδω έναν χαμό! Μεχρι να κανω το ενα βρωμίζει το αλλο! Βαρέθηκα! Αντε να παρω μια γυναικα να ερθει να μ τα κανει ολα ώστε να ξανά βρούμε έναν ρυθμό!

Γιαυτο δεν σας γράφω! Σας διαβάζω ομως!!!

Ξεκίνησε κ ο γιος σχολείο όποτε χάνω κ μια ωρα για να παω κ να ερθω... Δεν πειραζει ομως χαλάλι!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μολις ξαπλωσα!

Έφτιαξα κιμά για αυριο να κανω παστιτσιο.Σκουπισα -σφουγγαρισα , μαζεψα ενα πλυντηριο εκανα ενα μπανακι (επιτελους:P) θηλασα το μπισκοτακι και ειπα να σας γραψω!

Ειμαι κομμάτια ενταξει σερνομαι στην κυριολεξια!

Καλά έκανες τέτοιο πάρτι κ δεν μας καλεσες;;;; τσ τσ τσ τσ τσ! Απαράδεκτη... :tongue::D:tongue:

b5DEp3.png

Καλημέρα κούκλες το βράδυ η θυγάτηρ μου με το που την άφηνα στην κούνια ξύπναγε την έπαιρνα αγκαλιά κοιμόταν περιττό να σας πω ότι είμαι σαν γαλόπουλο από τον μαύρο κύκλο αλλά δεν με νοιάζει ευτυχώς πρόλαβα και κοιμήθηκα 2 ολόκληρες ώρες συνεχόμενα το πρωί..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...