Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αχ κατα χάρηκα μολις!!!

Με πηρε ενας παλιός φίλος να μου ευχηθεί (2 φορες το χρόνο στις ονομαστικές εορτές μιλάμε πλεον) και εμαθα οτι μετα απο χρονια αποβολών, αποτυχημένων εξωσωματικών,θεραπειών κ γενικώς μιας ταλαιπωρίας σκέτης αυτα τα παιδια απόκτησαν (κ μαλιςτα χωρίς... Εξωτερική παρεμβαςη!) έναν κούκλο αρχές Αυγουστου!!

Ολα κΑλα θα πανε για όλους μας αισιοδοξία και ολα θα περάσουν !! :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνα ετσι ειναι εχεις δικιο!Αν ειναι κατι να γινει θα γινει!!

Και κοψε αυτο το "έκτακτο" αχχαχαχ!!

Ιωαννα σε νοιωθω φουλ σου λεω!Εγω πηγα κλειστηκα στο μπανιο τι να σου λεω αλλο!Δεν με αναγνωριζω αυτο ελεγα στον σύζυγο. Ντρέπομαι πολυ...Εχω χασει τον εαυτο μου αν δεν με βρω σκουρα τα πράγματα! Ρε γαμωτο μονο εμεις ειμααστε ετσι?Νοιωθω άχρηστη οτι μονο εγω δεν μπορω να τα καταφερω!Αλλα ειναι δυσκολα παιδια.ειδικα ο μικρόςδεν υπαρχει!Αν δεν γινει το δικο του σηκωνει την γειτονιά στο ποδι :/:/ Κουραγιο μανα!!Εσυ δουλευεις?Εχω ξεχάσει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

vikib kai alexandroula ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!με το μεσημεριανο δεν εχω θεμα γι αυτο και πρέπει να δοκιμάσω αλλη μεθοδο στα φρουτα!

Το αλλο περιεργο ειναι οτι καποια στιγμη τα ετρωγε μια χαρα μετά αρρωστησε απο ιωση και σταμάτησε να τα τρώει!

Για να δουμε......

Καλο βραδυ σε όλες μας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

vikib kai alexandroula ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!με το μεσημεριανο δεν εχω θεμα γι αυτο και πρέπει να δοκιμάσω αλλη μεθοδο στα φρουτα!

Το αλλο περιεργο ειναι οτι καποια στιγμη τα ετρωγε μια χαρα μετά αρρωστησε απο ιωση και σταμάτησε να τα τρώει!

Για να δουμε......

Καλο βραδυ σε όλες μας!

Κ μενα στην αρχη τα φρουτα τη χαλαγαν λιωμενα.μετα κ το φαι.κ εχει μονο 4 δοντια.καποια στιγμη 8 μηνων δεν ετρωγε ουτε φρουτα ουτε φαι για μια βδομαδα.λογω δοντιων.επανηλθε μετα σιγα σιγα μονη της.λογω ιωσης αναστατωθηκε.θα περασει κ θα ξαναβρει την ορεξη του

Βρε κοριτσια δεν το εχω παρακανει με το ντεπον!Δινω οταν η κατασταση πλεον ειναι οριακη,δλδ θελει να κοιμηθει και επι μια ωρα κλαιει κ ησυχαζει μονο αγκαλια!Τι αλλο να καμω?Δυο ωρες αγκαλια κ περπατημα πανω κατω?Πειτε μου!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα σε νοιωθω φουλ σου λεω!Εγω πηγα κλειστηκα στο μπανιο τι να σου λεω αλλο!Δεν με αναγνωριζω αυτο ελεγα στον σύζυγο. Ντρέπομαι πολυ...Εχω χασει τον εαυτο μου αν δεν με βρω σκουρα τα πράγματα! Ρε γαμωτο μονο εμεις ειμααστε ετσι?Νοιωθω άχρηστη οτι μονο εγω δεν μπορω να τα καταφερω!Αλλα ειναι δυσκολα παιδια.ειδικα ο μικρόςδεν υπαρχει!Αν δεν γινει το δικο του σηκωνει την γειτονιά στο ποδι :/:/ Κουραγιο μανα!!Εσυ δουλευεις?Εχω ξεχάσει!

Τι μου λες τώρα... Εγώ προχθές 1.00 η ώρα τη νύχτα καθόμουν στον καναπέ κι έκλαιγα... Η μπεμπα μόλις την ακουμπουσα στο κρεβάτι ξυπνούσε και είχα όλα τα πιάτα άπλυτα... Μόλις άνοιγα τη βρύση, ουαααα, φρίκη.. Τελικά 3.30 ξάπλωσα εκείνη τη μέρα, λέω ξάπλωσα γιατί δεν κοιμήθηκα! Ο άντρας μου σκεφτόταν να τη λυπηθώ ή να τη βρίσω, τέτοια παράνοια....

Εγώ δουλεύω περιστασιακά, φέτος θα καθίσω, του χρόνου θα το σκεφτώ, λέω να γίνει δύο κ μετά.

Είναι μεγάλο θέμα η έλλειψη ύπνου, αν λυθεί αυτό λύνονται όλα τα ψυχολογικά, τώρα για την κούραση χρειάζεται βοήθεια, δεν γίνονται αλλιώς οι δουλειές με τόσο ζωηρά παιδάκια!!!

b5DEp3.png

Αντιγονη δεν μου το ανοιγει , τι ειναι?

Ιωαννα μου παρ την στο κρεβάτι σας δεν χαθηκε ο κοσμος.Μην τρελενεσαι απ το να παρουμε ηρεμιστικά δεν λεει δεν αξιζει κοπελα μου!Εγω τον βαζω στην κουνια του αλλα κανει ανησυχο υπνο. Οποτε ξανα ξυπνησει εφ οσον εχω ξαπλωσει τον περνω μαζι μου.Ε είπαμε θα κοιμηθούμε 5 ωρες την ημέρα με οποιονδήποτε τροπο.Σημερα ξυπνησαν και οι 2 απ το χαραμα.

Ο μεγαλος εφυγε στο σαλονι να δει πεπα το μπεμπε το επλυνα αλλαξαμε πανα θηλασε και ξανα υπνο μαζι του για 1 , 5 ωρα χαχα σιγα που θα τρελαθω!!!!!!!!!!!

Αν μπορείς να καθησει σπιτι να κατσεις.Αν θυμάμαι καλά η μεγαλη σου παει παιδικο οποτε θα εισαι σουπερ!Εγω παλι να δω τι θα κανω...εχω μετανοιώσει τοσο που ακουσα τον χαζο παιδιατρο!!!!!Ψαχνουμε κολυμβητήριο τωρα να απασχολείται ο μεγαλος!Αχ και βαχ!

Μαργαριτα εσυ ξερεις αλλα δεν είναι και τοσο αθωα αυτα τα σκευάσματα

Ρωτα τον παιδίατρο να εισαι ησυχη!

Για το πεθερο τι να πω ρε φιλε!Το παιδι του παιδιού μου δυο φορες παιδι μου λενε αλλα σε εσας ισχυει μαλλον μονο για το ονομα!Κοιτα όμως μην στο γυρισουν οπως ειπε και η Ιωαννα!

Εμεις φαγαμε καλα φρούτα σε σύγκριση με αλλες μερες αλλά δεν γλιτωσα το σφουγγαρισμα :P:p

Καλημερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ξερω γω βρε Μαργαριτα να τα σκέφτεσαι ολα μην σου ερθουν ξαφνικα!Αφου τα γυριζει και ο αντρας σου ... Ειναι φως φαναρι οτι ο παππούς αλλαξε επειδη θα ακουστεί το όνομά του!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αν σβήσεις ένα http που είναι διπλό, βγαίνει.

Αντιγόνη και μόνο που ανεβασες αυτό το ποίημα σου βγάζω το καπέλο.

Σε ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου δεν το ανέβασα για να πουλήσω μούρη αλλά για να σας δώσω κουράγιο ελπίζω να σας έδωσα..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...