Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μονο Αντιγόνη χρονια πολλά???

(Αντιγόνη χρονια πολλά !!)

Φτου σου!!

:tongue:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:Τσινωμη :cry::cry::cry::cry::cry::cry:.

Χρονια Πολλα πολλα πολλα Αθηνουλα μου!Δικαιολογουμε ε?Δεν ειχα καλη μερα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαριτα μ αν Σάββατο βαφτιζεις δευτερα έρχεται ο νονός/νονά σπιτι κ κανει μπανιο το μωρό σε εκείνο το νερο μεσα ρίχνεις τα λάδοπανα το ρουχακι του κ εκείνα π φοράει κανω απο το ρουχακι κ ετσι λιγο τα πλένεις μετα αν θες βολτα πλυντήριο. Τωρα αυτο το νερο στο οποιο μπανιαριστηκε ο μορφονιος άλλοι λενε να το ρίξεις στα λουλούδια άλλοι να το πας στην εκκλησία να το πετάξουν αυτοί καπου (που δεν ξερω) αλλα σιγουρα να μην παει σε αποχετευση. Εκείνη την ωρα π θα σ πει ο Πάπας να τον πας να κοινωνησεις ρωτά τον το νερο που θα τον κανει μπανιο ο νονός/νονά π να το πετάξω; Θα σ πει πιστεύω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εννοειται η μερα θα τελειωνε κ με εναν τσακωμο με τον συζυγο.Το μωρο εκλαιγε οποτε το ξαπλωνα απο τις 9 παρα μεχρι τις 10,εδειχνε οτι νυσταζε αλλα... εδωσα ντεπον κ μεσα σε 3 λεπτα ξεραθηκε.Ο αντρας μου τα πηρε,οτι εχω εθισει το παιδι στο ντεπον,κ πως γινεται να δρασει τοσο γρηγορα κ οτι το μωρο σκεφτεται οτι κατι καλο του δινουμε κ γιαυτο ηρεμει τοσο γρηγορα..Κ τι να κανω ρε παιδια??Ναντο βλεπω να νυσταζει κ να το αφηνω να ταλαιπωρειται?Μου λεει,αγκαλια θελει κ οχι ντεπονμ.ειχα να του δωσω 2 μερες..η αληθεια ειναι με το που του το δινω,σε 3 λεπτα κοιμαται μετα!Εγω νομιζω ειναι πονος παντως...δεν ξερω...Εντωμεταξυ μου ειπε κ το αλλο ακυρο κ λεω,ελεος ειναι ηλιθιος??Οτι ο πατερας του εγινε πολυ συνεργασιμος κ καλος!!Χαχαχ,βεβαια,αφου θα ακουσει υο οκομα του πρωτος,ξαφνικα μεταλλαχθηκε..καλα,οταν θα ακουει Πετρο Πετρο,να δω ποσο καλος θα ειναι!

F4oIp2.png

Πω πω πω γιορτές!

Αντιγόνη, Αθηνά, Μαργαρίτα, χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα ευτυχισμένες, δυνατές και να δείτε τα καμαρια σας να προοδευουν!

Γκρετα άκου με και δοκίμασε blw με γινομενη μπανάνα. Πλυνε την πρώτα και μετά κόψε με ένα μαχαίρι και αφαίρεσε λίγη φλούδα και άσε να την πιάσει μόνος του. Έτσι http://bunnypuppy.com/web/wp-content/uploads/2013/11/blw-the-first-few-months-hellobee-13851923664n8kg.jpg

Μη φοβάσαι, δεν θα πνιγει. Εμάς τρώει έτσι, μπανάνα, πεπόνι, μπρόκολο, καρπούζι. Γίνεται βέβαια μουρτζος αλλά να δεις τι χαρά κάνουν!

Και εμείς εμβόλιο σήμερα, πήρε μισό κιλό και 2 πόντους, και έχει κληρονομησει από εμένα φυσημα στην καρδιά. Το άκουσε η παιδίατρος εδώ και απορησε πως δεν το ξέραμε. Με έβαλε σε αμφιβολίες για την παιδιατρο στην Αθήνα. Αύριο φεύγουμε πάλι για το κάμπινγκ, είχα να κάνω τόσες διακοπές από παιδί.

Το τελευταίο της μπεμπας; μιλάει σα να χει μπει ο διαολος μέσα της, μπάσα με βραχναδα και πεθαινω στα γέλια. Είναι η νέα της ανακάλυψη, εκεί που μιλάει γλυκά γλυκά "τατατα" το γυρνάει στο άγριο. Επίσης κάνει σαν τον Αυλωνιτη, φουσκωνει τα μάγουλα και κάνει "Α πα πα πα πα πα" Τι έχω να δω ακόμη...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Πω πω πω γιορτές!

Αντιγόνη, Αθηνά, Μαργαρίτα, χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα ευτυχισμένες, δυνατές και να δείτε τα καμαρια σας να προοδευουν!

Γκρετα άκου με και δοκίμασε blw με γινομενη μπανάνα. Πλυνε την πρώτα και μετά κόψε με ένα μαχαίρι και αφαίρεσε λίγη φλούδα και άσε να την πιάσει μόνος του. Έτσι http://bunnypuppy.com/web/wp-content/uploads/2013/11/blw-the-first-few-months-hellobee-13851923664n8kg.jpg

Μη φοβάσαι, δεν θα πνιγει. Εμάς τρώει έτσι, μπανάνα, πεπόνι, μπρόκολο, καρπούζι. Γίνεται βέβαια μουρτζος αλλά να δεις τι χαρά κάνουν!

Και εμείς εμβόλιο σήμερα, πήρε μισό κιλό και 2 πόντους, και έχει κληρονομησει από εμένα φυσημα στην καρδιά. Το άκουσε η παιδίατρος εδώ και απορησε πως δεν το ξέραμε. Με έβαλε σε αμφιβολίες για την παιδιατρο στην Αθήνα. Αύριο φεύγουμε πάλι για το κάμπινγκ, είχα να κάνω τόσες διακοπές από παιδί.

Το τελευταίο της μπεμπας; μιλάει σα να χει μπει ο διαολος μέσα της, μπάσα με βραχναδα και πεθαινω στα γέλια. Είναι η νέα της ανακάλυψη, εκεί που μιλάει γλυκά γλυκά "τατατα" το γυρνάει στο άγριο. Επίσης κάνει σαν τον Αυλωνιτη, φουσκωνει τα μάγουλα και κάνει "Α πα πα πα πα πα" Τι έχω να δω ακόμη...

Ευχαριστω πολυ αλλα γιορταζω 25/1!Καλα,πολυ γελασα με τις φωνουλες σας!!

F4oIp2.png

Μαργαρίτα μόλις θυμήθηκα ότι με το ντεπον μου έκανε κενώσεις όπως τις περιγράφεις!

Μπορεί να είναι από αυτό!

Καλά ο πεθερός σου είναι περίπτωση! Δεν πιστεύω να σου κάνουν καμιά πλάκα πεθερός κ σύζυγος κ να στα γυρίσουν το Σάββατο;Του τύπου, αφού βάλαμε πρώτα του παππού ας το λέμε έτσι;;;:confused:

Βάσω κάνω εικόνα κι έχω ρίξει πολύ γέλιο με τον Αυλωνιτη...!!!:D:D:D

b5DEp3.png

Κλαιω η δολια η μανα χαχαχαχααχ ελιωσα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Βασουλα μου ευχαριστώ για την παρότρυνση.Θα το δοκιμασω αλλα τα αλλα φρουτα?Πως το κανεις εσυ?να τα βρασω πρωτα?

Ασχολιαστο με το φύσημα τραγικο γιατι το εχει απ την γεννηση στανταρ.Ετσι και ο μεγαλος μου πηγαμε και σε παιδοκαρδιολογο και μας ειχε πει ειναι αθώο. Καθε φορα που τον κοιτουσε ο παιδίατρος μας τον ρωτουσα και μου ελεγε δεν υπαρχει πια.Ο καινουριος ομως μας ειπε οτι αν τον ακουσει προσεκτικά σιγουρα κατι θα ακουστει!!!Την επόμενη φορά να την ρωτησεις εννοειταιιιιι αν το εχει ακουσει και αν δεν το εχει ακουσει πως γίνεται να μην σε εχει ενημερωσει???Γιατι εμενα τοτε στο μαιευτήριο μου ειπαν να ερθει παιδίατρος να παρακολουθει το φύσημα! Μην το αφησει ετσι (αν και δεν σε φοβαμαι)

Καλες διακοπες χαίρομαι που περνατε σουπερ και το ποσο καλο κανει στην μικρη σου!Μακαρι να μπορουσα και εγω για τα μικρα οχι για εμενα!!

Μαργαριτα καλε ναι απ το ντεπον θα εειναι.Να σου πω νομιζω οτι το παραεκανες λιγο!Και δεν στο λεω για να σου την πω αλλα ειναι πολυ μικρουλης ρε γαμωτο.Και να δεις αν παρεις τηλ τον παιδίατρο το ιδιο θα σου πει.

Ιωαννα πως εισαι??????

Βουλα?

Σαλωμη?

Νασια?

Αθηνααααα τελικα μαθαμε αγορακι , κοριτσακι??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ευχαριστω για τις ευχές!

Αντε σε συγχωρώ γκρετα είδες τι μεγαλόκαρδη ειμαι;;; :P

Αυριο παλι γιατρος για το έκτακτο αν ειμαστε τυχεροί θα σιγουρεψουμε/αναιρέσουμε την αυχενική.

Αιντε πια η ψυχή θα μου βγει με αυτο το παιδι! Αφήστε που θα εχει φταςει να γεννηθεί κ εγω ακομα "έκτακτο" θα το λεω!!!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

χρόνια πολλά στα κορίτσια που γιορταζουν.

Γκρετα εγω δεν ακολούθησα το blw, απλά σταματησα να αλέθω. Παρατηρησα ότι το πρόβλημά της ητανε στο ότι δεν ητανε όλα στην ίδια υφη κ ότι υπήρχαν μεσα ίνες από φρούτα, κρεας (στο φαγητό) κλπ, δεν γινότανε ποτε λείο, το αχλάδι εχει κόκκους, το μήλο (που τωρα το λατρευει) δεν το ηθελε με τίποτα αλεσμενο. Ετσι κ υπήρχε μήλο μέσα δεν ετρωγε ούτε μισή κουταλιά. το κρεας εχει ίνες, ο αρακας φλούδα, γενικώς δεν καταφερα ποτέ να κάνω το φαγητό λείο εντελώς κ θυμήθηκε η μαμα μου ότι το ίδιο πρόβλημα είχε κ η μαμα της με τον αδερφό της.

το γιαούρτι ήτανε λείο κ το λάτρευε. Σούπα με ρύζι ξεκίνησε να τρωει μετα τα 2, γτ ήτανε ζουμί με κομματακια, τωρα τις σούπες τις λατρευει κ τρωει 2-3 πιατα στην καθισια της.

εγω 7 μηνών ξεκίνησα να της δίνω ψωμί, μπαγιάτικο να μάθει να μασαει κ μόλις το μούσκευε της το επαιρνα κ της εδινα άλλο, δεν το ετρωγε. κ 9,5 μηνών ξεκίνησα με καλό πάτημα με το πιρούνι τα φαγητά, μάδημα κ κόψιμο σε πολύ ψηλά κομματακια το κρεας κ φρούτα διάλεγα πολύ ώριμα κ μαλακα.

Άλλο ένα περίεργο που είχε αυτό το παιδί είναι ότι ήθελε τα φρούτα ολόκληρα να δαγκώνει, αν της εκοβα κομματακια δεν τα ετρωγε που να χτυπιόμουνα, ηθελε να τα βλέπει ολόκληρα μέχρι μετα τα 2 χρόνια. κ ξέρεις κάτι είχε δίκιο. Ετσι εκοβε οσο μπορούσε να διαχειριστεί μόνη της, ενώ αν της εβαζα εγω κομματάκι μέσα στο στόμα το εφτυνε. Κ δεν μου εχει πνιγεί ΠΟΤΕ! είναι πραγματικά απίστευτο αλλά ισχύει γτ της εδωσα χωρο να επιλέξει μόνη της πόσο θα βαλει στο στόμα της.

Βεβαια να πω κ κατι άλλο μήλο της ξαναεδωσα 1,5 χρόνου γτ το φοβόμουνα, όλα τα άλλα τα ετρωγε κανονικά.

θα ελεγα να του δωσεις ψωμί κόρα μπαγιατικο να ξεκινήσει το μασούλημα, να μην κόψει κομμάτι όμως κ μετα τους 9 σιγα σιγα δίνεις κ μη αλεσμενα κάποια πραγματα. Οσο για τις ποσότητες, όκ μπορεί να τρωνε λιγότερο τα μη αλεσμενα, αλλά καταρχήν δεν χανουνε τις βιταμίνες στο αλεσμα κ στην τελική μπορεί να σου τρωει περισσότερο από ότι τρωει τωρα

Καλησπερα.να προσθεσω κ γω για το blw οτι το μηλο πχ μπορεις να το βραζεις.εγω ολα τα φρουτα τα εκανα με το πηρουνι η τριφτη χειρος.απο 9 μηνων ηθελε κομματια η ολοκληρα.μηλο τωρα δεν τρωμε αλλα κανενα ζουμερο αχλαδακι η αχλαδομηλο.αργοτερα μπορεις να κανεις κρεμα βρωμης βρασμενη σε νερο κ μηλο οποτε θα τα φαει ολα τα φρουτα.λαχανικα πατουσα με πηρουνι.με το κρεας αναγκαστικα ραβδομπλεντερ αλλα σαν πουρες οχι νερουλη σουπα.κ 11 μηνων αποφασισε οτι τα θελει κομματακια.ποσοτητες δεν τρωει προτιμαει γαλα.το γαλα ειναι η βασικη τροφη μεχρι το χρονο.τωρα θα πειραματιστει κ θα δοκιμασει οσο πιο πολλες γευσεις γινεται.μετα το χρονο δειχνουν πιο ενδιαφερον για τις στερεες.ειδικα τα μωρακια που θηλαζουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...