Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα

Μαργαριτα το κανουν ναι λογικα σκαει δοντι εμενα δεν μου ετυχε οχι

Εγω εχω αλλα.δεν τρωει παλι.τα φρουτα με τιποτα , τι δεν εχω δοκιμάσει. Σημερα η χειρότερη μερα.εγγ εδινα με το ζορι αυτος αρχισε τα δικα του τον εβαλα στο παρκο και το αποτέλεσμα αφηστε το καλυτερα.κλειστηκα στο μπανιο να μην τους ακουω.

Δεν είμαι καλα δεν ειμαι καθολου καλα δεν με αναγνωριζω πια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ μενα γκρινια...εχει κοκκινισει κ το ενα κωλομερι του,πετςξε κ σπιθουρακια στον πωπο..με τοσο χεσιμο συγκαιγεται παρολο που βαζω κρεμα..τι αλλο να του βαλω?

F4oIp2.png

Ρε συ κοριτσακι ψυχραιμία!!

Μήπως δεν του αρεσουν τα συγκεκριμένα φρούτα;; Αν δοκιμάζες αλλα;;

Θα φάει ρε συ που θα παει(!)... Ανα τον τάιζε καποιος αλλος;; Εμενα λαχανικά που δεν τρώει καλα ακομα βεβαια αλλα στην αρχη καθόλου τις πρώτες μερες 2 μπουκιές που έτρωγε μονο απο τον παππού της έτρωγε. Σε μενα σφράγιζε στομα ή έκλαιγε λες κ τον έσφαζαν. Στον παππού δεχόταν να δοκιμάσει εστω(!)

Επίσης θα σου πω τι με βοήθησε εμενα να ανανεώθω όσο αστειο κ αν φανει...

Έκλεισα ραντεβού για μανικιούρ κ πεντικιούρ (ημιμονιμο να αντέξει πανω απο 2 μερες!) ναι έσκασα 25? που δεν μου περισσεύουν αλλα το οτι έκανα κατι για τον εαυτό μου μου άλλαξε όλη την ψυχολογία!!!

Σε συνδυασμό φυσικα με το γεγονός οτι για αυτη τη μια ωρα ήμουν μονη κ ήσυχη και...αμπελοφιλόσοφουσα με την κοπελα.

Δεν ξερω λεω μήπως ξεσκάσεις λιγο γιατι ειναι αμαρτία απο το θεό να ζορίζεσαι ετσι ρε γμτ... Στενοχωριέμαι :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γκρέτααααα! Εδώ είμαι! Μη στενοχωριέσαι, μάλλον ετοιμάζεται κι άλλο δόντι, έτσι δεν έκανε κ με τα πρώτα; Δεν έτρωγε. Δεν είναι νηστικό το παιδί, κι από όσο ξέρω είναι κ στρουμπουλο στρουμπουλο! Τον πρώτο χρόνο οι τροφές είναι συμπληρωματικες του θηλασμού... Το ξέρω ότι το ξέρεις, αλλά είναι αλλιώς να στο λέει κάποιος.

Εχθές ξέρεις πώς έδωσα απογευματινό; Την έλυσα στο καρεκλάκι γιατί γκρίνιαζε, την άφησα να πιάνει το μπολάκι γιατί συνέχισε να γκρινιάζει, αποτέλεσμα: τα δύο χέρια μέσα στην κρέμα, η κρέμα στο πάτωμα, στα πόδια της, στα πόδια μου, στα μαλλιά της, παντού...

Έτυχε να είναι η μαμά μου σπίτι κ λέω αφού μπορώ θα το κάνω να δω πόσο θα φάει... Ε, μπορεί να έφαγε μισό μπολάκι, γιατί δεν μπορώ κ να υπολογίσω πόσο έπεσε κάτω...

b5DEp3.png

Μαργαρίτα το έχω ακούσει κι εγώ ότι τα δόντια κάνουν διάρροια αλλά ο γιατρός μου δεν το δέχεται κ εμάς δεν μας έχει τυχει... Έχεις αποκλείσει κάποια αλλεργία, έτσι;

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Το σαββατο τον βαφτιζω.Θα αλλαξει παντελως εκεινη την ημερα το προγραμμα του διοτι η ωρα που πρεπει να ειμαστε στην εκκλησια ειναι ωρα που συνηθως κοιμαται..οποτε ο Θεος βοηθος,διοτι αν νυσταζει κανει σαν τρελος κ κλαιειιι...με αγχος θα παω για μαλλι και μετα ευτχως θα ερθει η μακιγιεζ σπιτι..ερωτηση,τι ισχυει με το μπανιο του μωρου μετα,τα λαδοπανα..υπαρχει μια διαδικασια?

F4oIp2.png

Γεια σας κορίτσια, είμαι από τις μανούλες Απριλίου, έχω δηλ ένα κοριτσακι 4,5 μηνών κ ένα 4ων χρονών. Μπήκα επειδή είδα ότι η γκρετα αγχωνεται με το φαγητό του μικρούλη της, να πω την εμπειρία από τη μεγαλη μου κόρη.

Η μεγαλη μου λοιπόν τη φρουτόκρεμα δεν την εφαγε ποτε. τις πρωτες φορες ετρωγε 3 κουταλάκια κ μετα αρχισε να βαριεται κ δεν ήθελε ούτε αυτά, της εβαζα λίγο μεσα στο γιαουρτι που της αρεσε, αλλά αν της εβαζα πολύ δεν το ήθελε. Από φαγητό έτρωγε μια μέρα 10 κουταλιές 3 μερες σχεδόν καθόλου. Δεν είχε φαει ποτε αλλεσμενα 100μλ να το ευχαριστηθώ κ εγω κ αγχωνόμουνα. Μεχρι που 9.5 μηνών της εκοψα τα αλεσμενα κ αρχισα να της δίνω από τα δικά μας φαγητά πατημενα με το πιρούνι κ ξαφνικά αρχισε να τρωει. Πλέον είναι ένα αρκετα φαγανο παιδακι, τρωει τα περισσότερα φαγητά κ σχεδόν όλα τα φρούτα κ δεν ανησυχω για τίποτα αν θα φαει.

Μην αγχωνεσαι τον πρωτο χρόνο οι τροφες είναι συμπληρωματικες κ κάποια στιγμμη θα φαει, δεν θα μείνει νηστικός, απλά να προσεχεις τι θα του προσφερεις αργότερα

Αντιγόνη γιορταζεις?Χρονια πολλα κοριτσι μου να σε χαιρεται η οικογενεια σου!

ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντησεις σας!

alexandroula να εισαι καλα ειναι αλλιως να σου μιλαει καποιος αλλος που τα εχει ζησει και σε καταλαβαινει.

Απλα σου φαινεται οτι δεν θα φαει ποτε ρε παιδι μου.Δεν μπορω δεν εχω μάθει ετσι..Εν τω μεταξυ αυτο που λες με τα μη αλεσμενα γυρναει καιρο στο μυαλο μου γιατι δειχνει ενδιαφέρον. Τα καταπινει εχω δοκιμάσει. Μπανανα πχ και αλλα.σταφυλι ετρωγε χτες με μανια. Με δαγκωνε και εμένα

Αλλ εγω φοβαμαι 7 μηνων να μην τα αλεθω. Δεν ειναι για μενα αυτη η μέθοδος.Αν μου πνιγει πχ εγω θα τα χασω δεν θα μπορω να τον βοηθησω. Δεν ξερω καν πως γινεται το blw δεν το εχω ψαξει.

Ιωαννα ναι το σκεφτηκα κ αυτο γιατι ξυπναει παλι και την νυχτα .αλλα λαχανικα γιατι τρωει?

Αθηνα δεν εχει μεινει φρουτο που να μην του εχω δοκιμασει (απο αυτα που επιτρεπονται)

Εν τω μεταξύ εχει βγαλει και μενα στο πωπουδακι σπυθουρακια.και μπροστα πανω απο το δεξι στηθος εχει καμιά δεκαρια μαζι.Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Δεν ξερω και τι να του βαλω?υγρη πουδρα?Απο τον ιδρωτα ειναι η καμια αλλεργια?Παιδίατρο έχουμε την αλλη Δευτέρα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta το πιστεύεις; Καθαριζα το μπανιο κ σε σκεφτομουνα (Χαχχαχα δεν ειναι αυτο θεμα) κ μ ήρθε ιδεα κ το παράτησα για να σ γραψω κ εγω μήπως να μην τα αλεθες; Μήπως δεν τ αρέσει η υφή; Αλλα όπως ειδα με με πρόλαβαν!

Επίσης θα σ έλεγα να μην φοβασαι για τον πνιγμό γιατι κ κ εμένα 8 μηνων ηταν οταν μ ειπε ο Παιδιατρος κόψε τα αλεσμένα να τα πατάς καλα με το κουτάλι κ έτρωγε ΤΕΛΕΙΑ!

Δοκίμασε το κ πες μας!

Αθηνα μου χρονια πολλααααα!

Αντιγόνη μ επίσης!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχ Βουλα ΔΕΝ υπαρχεις κλαιω!!!

Κοιτα μολις εφαγε ενα μπωλ γεματο με λαχανικα!Αλεσμενα! Πως γίνεται αυτό? Και πως να του δωσω τα φρουτα ρε συ ολα με το πιρουνι?δεν θα φαει ιδια ποσότητα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά χρόνια σου πολλαααααα! Να είσαι ευτυχισμένη! Γι αυτό περιμένεις κόσμο κι έχεις φτιάξει κ νύχι... Πολύ μπουφοι είμαστε. . Χαχαχαχα! Το καλύτερο δώρο στο έκανε ο γιος!!!

Αντιγόνη χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου η καινούρια και η παλιά!!!

Να σας χαιρόμαστε κι εμείς κοριτσάκια!!:tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...