Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμένα!

Σήμερα πήγα από το ΙΚΑ για να δω τι χαρτιά θα χρειαστούν για τα επιδόματα, ως συνήθως μπάχαλο. Φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα μαζί τους γιατί έχω κάνει αναφορά στον γυναικολόγο τους, ο οποίος πέρα από αγενής, συστηματικά γράφει λάθος πράγματα σε όλες τις ασθενείς και το χειρότερο, καπνίζει εντός ιατρείου! Και τον καλύπτουν κιόλας σε ελέγχους! Ο συγκεκριμένος θα πρέπει να μου δώσει τη βεβαίωση για να σταματήσω από τη δουλειά, το καλό που του θέλω να μη δημιουργήσει θέμα. Βέβαια μου είπαν ότι τα χαρτιά που χρειάζονται μπορεί να τα πάει και ο άντρας μου αλλά άντε να δούμε... Κατά τον Δεκέμβριο μου είπαν θα πρέπει να κλείσω ραντεβού.

Boulitsa, περιμένουμε νεότερα. Εύχομαι να είσαι καλά και εσύ και το μπεμπεδάκι!

Kashman άντε τυχερούλα, θα το δεις σήμερα το νινί σου! Να δούμε, θα σας κάνει τη χάρη;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κορίτσια, σας γράφω απο τ σπίτι, βγήκα χθες το απόγευμα.... Ήθελαν να έβγαινα σήμερα γιατί ακόμα ψιλοποναω, αλλα δεν άντεχα άλλο χωρίς τη Μπεμπουλα μ, υπέγραψα κ βγήκα....

Greta τελικα φαίνεται ότι οι σκωληκοειδιτης φταίει.... Τώρα παίρνω αντιβίωση για να ηρεμήσει... Ο στόχος ειναι να αποφύγω τα χειρότερα μέχρι να γεννήσω... Σκέφτηκα κ τους πρότεινα αν όλα πανε καλά ως τότε να κανονίσω στην καισαρικη να παρίσταται και ένας χειρουργός, ο οποίος να με κοιτάξει όταν θα με ανοίξουν για να ξέρω σίγουρα τι γίνεται... Είπαν ότι ειναι καλή ιδέα, μήπως να κανεις κ εσυ το ίδιο?

Βρε κορίτσια άκουγα στα δίπλα δωμάτια τα μπεμπακια να νιαουριζουν κ ξετρελαθηκα... Θυμήθηκα τα δικα μ κ ανυπομονώ για τον Μπεμπουλη...:D

Το μωρο ειναι ευτυχώς μια χαρά, 281 γράμμαρια... Σήμερα θα πάω στη γιατρό μ να με δει γιατί έλειπε για να δούμε τι γίνεται με την αποκόλληση π είχα... Το κακό ειναι ότι με πλάκωσαν στην αντιβίωση συν τα αλλα που έπαιρνα... Συνολικά 12 χάπια τη μέρα, ούτε γριά ν ήμουν!

Το next το είδα κ εγώ απο κοπέλες στο φόρουμ, έριξα μια ματιά κ ειναι τέλειο για μωράκια! Για μένα όμως προτιμώ να πάρω κατι που θα το δοκιμάσω πρώτα για να με βολεύει σίγουρα...

Όσο για β επιπέδου έχω κλείσει 13 Οκτωβρίου, βασουλα, Quinsey, σας πέρασα! Γαμωτο για το θέμα των επαφών π λέτε δυστυχώς με όλα αυτά π έχω δεν παίζει, αν κ υπάρχουν στιγμές π θ ήθελα... Υπάρχουν όμως κ εναλλακτικοί τρόποι να....χαρεί το ζευγάρι μαζί... Όσο για μετα τη γέννα, εγώ είχα πολλή όρεξη, αφού αθετησαμε και το σαραντισμο παρα την καισαρικη.... Μετα δε το τρίμηνο π βρήκαμε το ρυθμό μας με τη μπεμπα κ μέχρι ν μείνω πάλι εγκυος ήταν η καλύτερη μας περίοδος μέχρι τώρα, ακόμη κ απο όταν ήμασταν έφηβοι...:oops::oops::oops::shock:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Αχ μπράβο Boulitsa, ευχάριστα τα νέα! Καλή η λύση στην καισαρική να σε ελέγξουν κιόλας, αφού θα το φας που θα το φας το χειρουργείο, ας γίνουν όλα μαζί! Σου είπαν κάτι για τη διατροφή σου;

Χθες συζητούσα με τη φίλη που γεννάει και αυτή τον Φεβρουάριο τα περί σεξ και μου έλεγε "στα ρηχά.." χα χα χα. Καλά δεν παίζει να μην κάνουμε τίποτα τίποτα, θα το ρίξουμε στα εναλλακτικά και εμείς ;)

Αχ, το παθαίνετε και εσείς αυτό που όπου πας βλέπεις μπεμπάκια παντού; Εγώ είμαι λες και έχω ραντάρ! Όλα θέλω να τα πιάσω και να τα φάω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Greta τελικα φαίνεται ότι οι σκωληκοειδιτης φταίει.... Τώρα παίρνω αντιβίωση για να ηρεμήσει... Ο στόχος ειναι να αποφύγω τα χειρότερα μέχρι να γεννήσω... Σκέφτηκα κ τους πρότεινα αν όλα πανε καλά ως τότε να κανονίσω στην καισαρικη να παρίσταται και ένας χειρουργός, ο οποίος να με κοιτάξει όταν θα με ανοίξουν για να ξέρω σίγουρα τι γίνεται... Είπαν ότι ειναι καλή ιδέα, μήπως να κανεις κ εσυ το ίδιο?

Ευτυχώς κοπελα μου.την γλιτωσες και εσύ.αυτό μου το πρότειναν και εμένα.το θέμα είναι οτι πρέπει να το συζητησω με τον γιατρό μου.αλλά επόμενο ραντεβού έχω μετα την β'επιπεδου.

Εγώ που το σκέφτηκα λίγο όμως νοκιζω οτι στην δική μου περιπτωση που γενναω στο Αλεξάνδρας δεν υπάρχει γενικος χειρουργος.δηλ πως θα γίνει?θα φωνάξουν απο άλλο νοσοκομειο?σιγά ποια είμαι???ο γιατρός μου είναι χειρουργός γυναικολόγος αλλά δεν νομιζω να αναλαμβάνει τέτοια.τέλος παντω θα δουμε..τι αντιβιωση σου έδωσαν?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς κοπελα μου.την γλιτωσες και εσύ.αυτό μου το πρότειναν και εμένα.το θέμα είναι οτι πρέπει να το συζητησω με τον γιατρό μου.αλλά επόμενο ραντεβού έχω μετα την β'επιπεδου.

Εγώ που το σκέφτηκα λίγο όμως νοκιζω οτι στην δική μου περιπτωση που γενναω στο Αλεξάνδρας δεν υπάρχει γενικος χειρουργος.δηλ πως θα γίνει?θα φωνάξουν απο άλλο νοσοκομειο?σιγά ποια είμαι???ο γιατρός μου είναι χειρουργός γυναικολόγος αλλά δεν νομιζω να αναλαμβάνει τέτοια.τέλος παντω θα δουμε..τι αντιβιωση σου έδωσαν?

Συζήτησε το με το γιατρό σ, ειναι νομίζω η καλύτερη ευκαιρία να το ελέγξουμε... Ούτως η άλλως η καισαρικη μας θα γινει με ραντεβού, άρα μπορεί να κανονισετε απο πριν να ειναι κάποιος ακόμη κ αν χρειαστεί ν πληρώσετε κατι... Augmentin παίρνω και μαζί και ένα χάπι σαν βιταμίνη για την προστασία του στομαχιού.... Δεν το ψάχνω πολυ όμως πια, ότι μ πουν το παίρνω γτ αλλιώς θ τρελαθω! Τι να πω, ελπίζω να πανε όλα καλά...

Βασουλα μ είπε εννοείται ν τρώω ελαφριά, αλλα ειμαι δύσκολη στο φαί και το προσπαθώ...

Πάντως εχθές π πήγα είδαμε ότι ακριβώς εκεί π πόνουσα ήταν το κεφαλάκι τ μωρού κ γενικά ο πονος επανέρχεται όταν κλωτσάει... Έτσι σκέφτομαι μήπως όλα αυτά ειναι βλακείες κ απλά τα όργανα πιέζονται.... Απο την άλλη λέω better safe than sorry... :confused:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλησπέρα ομορφιές! Κ εγώ εδω άρρωστη με κόλλησε ο Γιοκας ο λαιμός Μ τον είδα ειναι γεμάτος κόκκινες φούσκαλες κ πονάει. Θα ρωτήσω τον γυναικολόγο σήμερα τι μπορω να πάρω κ θ πρέπει οπωσδήποτε να παω κ ωρυλα. Εχω ρε γμτ να αρρώστησω χρόνια ολόκληρα τωρα έπρεπε;;;;

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα με καλή διάθεση και σκοπεύω να παραμείνω έτσι! Κοιμήθηκα καλά, τα πονάκια είναι ελάχιστα, έχω κάνει 2 καταπληκτικά σαντουϊτσάκια για να φάω στη δουλειά, έχει ήλιο αλλά όχι ζέστη και όλα θα πάνε καλά!

Το πρωί η πεθερά μου μου είπε ότι έχουμε μία γειτόνισσα συνονόματη που περιμένει και αυτή το πρώτο της παιδάκι και είμαστε στον ίδιο μήνα. Τι ωραία! Θα γεμίσει η γειτονιά μπεμπάκια!

Kashman περαστικά σου! Χλιαρά χαμομήλια με μέλι και γαργάρες με σόδα. Και να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου (η μεγάλη μας πάντως να ξέρεις, εύχεται να είχε μεγαλύτερο αδελφό).

Το κοινωνικό μήνυμα της ημέρας λοιπόν είναι

Positive-Thinking.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημέεεερα!!!

τι κάνετε;;; (Boulitsa??? kashmam περαστικάααα!)

kashman ζηλεύω :P... Από πάντα θυμάμαι να λέω οτι αν κάνω ποτέ παιδια (δεν το χα από πάντα το "mother material" μη σας πω ψέμματα :oops:) θέλω 2 ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι ... Και κρυφοζηλέυω όσους το πετύχαν :tongue:

[με την καλή την έννοια έτσι προς Θεού!:)]

Να σας ρωτήσω κάτι ΑΣΧΕΤΟ όσες δουλεύετε;; Ανεξάρτητα από το dress code της δουλειάς σας πως ντύνεστε;; Εννοώ εγώ φοράω το παντελόνι μου και από πάνω πολύ φαρδιές μπλούζες [όχι εγκυμοσύνης] που μπορείς να πεις ότι δεν φαίνομαι καθόλου έγκυος απλώς ... μου αρέσουν οι buggy μπλουζες...

Από την άλλη είχαμε πάει σουπερ μάρκετ (άσχετο :tongue: )χτες και

-δεν ξέρω για σας εγώ από όταν έμεινα έγκυος όλο έγκυες βλέπω γύρω μου :tongue:-

εβλεπα λοιπόν διάφορες με αρκετά στενά μπλουζάκια που δεν αφήναν ... καμιά αμφιβολία για το στατους τους και κοιλιές που πάνω κάτω ήταν σαν την δική μου [από όσο μπορούσα να πω τουλ].. οπότε είχα ακαδημαίκες απορίες και είπα να ρωτήσω ;)

Btw κι εγώ χτες έμαθα για την κόρη μιας φίλης της μαμάς μου με ΠΗΤ 20/02/15 (ίδια ακριβώς με μένα!) που περιμένει αγοράκι :o:D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Quinsey,

Στη δουλειά φοράω ακόμα τα παλιά μου παντελόνια ανοιχτά με belly band από πάνω και μπλουζάκια φαρδιά (δεν ήμουν ποτέ του κολλητού αλλά άμα είχα σωματάρα μάλλον δε θα είχα πρόβλημα να φορέσω και κολλητά). Επίσης φοράω φορέματα τα οποία με έχουν βολέψει απίστευτα.

Εκτός δουλειάς τώρα, πάνω κάτω τα ίδια φοράω αλλά ναι ευχαριστιέμαι και τα κολλητά που δεν έβαζα τόσα χρόνια! Πείτε με επιδειξιομανή αλλά είμαι πολύ περήφανη για την κοιλιά μου :mrgreen: Έχω γίνει από αυτές τις σπαστικές που κυκλοφορούν με το χέρι πάνω στη κοιλιά συνέχεια :tongue:

Εσύ βλέπεις παντού έγκυες εγώ είμαι κάπως έτσι

4e8ddd086f4c5185682d0b48709e6974839c953599858813806c1eaf415ef65d.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα κοπελιες!

Πως τα πατε?Εμενα μου σπανε τα νευρα στη δουλεια που μου λενε οτι θα επρεπε να εχω νιωσει το μωρακι (ειμαι 18 εβδομαδων κα 2 ημερων) κ δεν εχω αισθανθει κατι...

Περιμενω πως και πως την Βέπιπεδου στις 9/10,αργει ακομα... Εωτηση, θα βαλει καμμια ταπετσαρια στο παιδικο?Εμεις ψηνομαστε πολυ, για μισο υψος τοιχου..

Μου ειπαν απο το λογιστηριο οτι με το χαρτι της Β'επιπεδου παω σε γυναικολογο στο ικα της περιοχης μου και μετα το παω στη δουλεια για να βγει η μερα που σταματω..

F4oIp2.png

Καλησπερα κοπελιες!

Πως τα πατε?Εμενα μου σπανε τα νευρα στη δουλεια που μου λενε οτι θα επρεπε να εχω νιωσει το μωρακι (ειμαι 18 εβδομαδων κα 2 ημερων) κ δεν εχω αισθανθει κατι...

Περιμενω πως και πως την Βέπιπεδου στις 9/10,αργει ακομα... Εωτηση, θα βαλει καμμια ταπετσαρια στο παιδικο?Εμεις ψηνομαστε πολυ, για μισο υψος τοιχου..

Μου ειπαν απο το λογιστηριο οτι με το χαρτι της Β'επιπεδου παω σε γυναικολογο στο ικα της περιοχης μου και μετα το παω στη δουλεια για να βγει η μερα που σταματω..

Εμένα με έχει πρήξει η πεθερά μου, τώρα θα το ακούσεις και από αυτόν το μήνα θα το ακούσεις και άκουσες σήμερα τίποτα ώχου πια!

Σωστά σου είπαν από το λογιστήριό σας. Παίρνεις τα αποτελέσματα της β' επιπέδου και κλείνεις κανονικά ραντεβού με τον γιατρό του τοπικού ΙΚΑ ο οποίος συμπληρώνει μία δήλωση που λέει ότι σταματάς 8 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ που δίνει η Β' επιπέδου. Τη δήλωση αυτή την πας στη δουλειά σου, υπογράφουν και αυτοί και μετά την ξαναπάς στο ΙΚΑ μαζί με φωτοτυπία βιβλιαρίου να φαίνεται το IBAN για να σου καταθέσουν την προκαταβολή του επιδόματος τοκετού. Μετά τον τοκετό πάει ο άντρας σου με την ληξιαρχική πράξη γέννησης στο ΙΚΑ για να σου κάνουν κατάθεση και το υπόλοιπο ποσό. Όλα τα χαρτιά τα κρατάς αντίγραφα για να τα καταθέσεις μετά τον τοκετό και στον ΟΑΕΔ (παίρνεις και ένα συμπλήρωμα χρημάτων από εκεί, οι περισσότερες δεν το ξέρουν, είναι κρίμα να το χάσεις).

Από ταπετσαρίες δεν ξέρω να σου πω, προτιμώ να αλλάζω χρώμα στους τοίχους.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

lol και η δικιά μου η πεθερά έτσι κάνει... βέβαια δεν ρωτάει εμένα [γιατί εμένα γυαλίζει το μάτι μου όταν με πρήζουνε :tongue:] αλλά τον άντρα μου "το άκουσε? το άκουσε? πρέπει να το έχει ακούσει ως τώρα!" ο οποίος είναι πιο ...σφίγγα από μένα σε τέτοια θέματα και έχει μείνει με τη .. χαρά...

:tongue:

Ρε κορίτσια είμαι εγώ πολύ κουκουρούκου; Βλέπω τη μια σας να έχει πάει ήδη στο ΙΚΑ, την άλλη να το έχει πει στο HR, εγώ εκτός από το τμήμα μου (το hr βρίσκεται σε άλλο κτήριο της εταιρίας) ούτε στο hr το έχω πει "επισήμως" (τους ενημέρωσε ο μανατζερ μου προφορικά αλλά εγώ μαιλ ακόμα δεν έχω στείλει) ούτε και από ΙΚΑ/ΤΣΜΕΔΕ να δω τι ακριβώς χρειάζεται έχω πάει ακόμα...

Μόνο δλδ από Internet ότι ψάξιμο είχα κάνει και δει... έλεγα μετά τη β'επιπέδου (μέσα Οκτώβρη δλδ) να το ... επισημοποιήσω (δλδ να το πω στο Hr και να μου πουν αυτοί αν πρέπει να κάνω κάτι(!))..

Με ... αγχώσατε(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...