Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αυτο να κανείς. Αλλιώς όπως είπε η Γκρέτα τυπικά.

Το παιδι σου θέλει γύρω του ανθρώπους που το αγαπάνε κι ας τον λένε (λέμε τωρα) θρασυβουλα κ οχι ΕΠΕΙΔΗ τον λένε θρασυβουλα.

(Btw το Πέτρος μου αρέσει πολύ ειναι απο αυτά που σκέφτομαι αν συμβεί κανά θαύμα ωραία επιλογή!)

Εγω πάντως εχω παγώσει πολύ τις σχέσεις μετα απο όλη τη συμπεριφορά κ δεν σκοπεύω να το αλλάξω ΑΚΟΜΑ κι αν η συνυφαδα εχει γιο τελικά. Δεν τους χρειάζομαι ανθρώπους που κολλάνε σε τέτοια πράγματα κ "ζυγιζουν" ετσι την αγάπη γύρω απο το παιδι μου .-

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα εννοειται παγωμενη,εδω ουτε θελω να τον δω στη βαφτιση..ξενερωνω μονο που τον σκεφτομαι..αλλα δεν μπορω να τον αποκοψω απι το εγονι..ειναι πατερας του μπαμπα μας δυστυχως..αλλα ρε παιδια,να τον λεμε ολοι Πετρο κ αυτος Νικο?Θα μπορει?Δεν θα νοιωθει ο ..... του χωριου??

F4oIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ των στεναχωρημένων σήμερα σφάχτηκα με την μάνα μου γιατί άκουσον άκουσον αισθάνεται θύμα και ότι αύριο μεθαύριο που η εγγονή της θα καταλαβαίνει ότι της μιλάω απότομα θα λέει γιατί μιλάς έτσι στην γιαγιά μου μαμά και τότε δεν θα ξέρω τι να της πω και καλά θα με μαλώνει η μικρή. Δεν μπορώ άλλο ειλικρινά τι ήθελα και νοίκιασα δίπλα τους σπίτι κι έχω υπογράψει και διετές συμβόλαιο άει σιχτίρ πια η μάνα μου το παίζει τάχα μου δήθεν ότι θέλει την εγγονή της που όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη μου ήθελε να το ρίξω και ρώταγε τον γιατρό για την διαδικασία που να μην της πω τίποτα ουτέ καν ρώτησε εμένα τι αισθανόμουν αν το ήθελα αν ήμουν ευτυχισμένη στα τέτοια της επειδή ο γαμπρός ήταν φτωχός κι εγώ δεν είχα τελειώσει την σχολή και τώρα μας το παίζει ότι ενδιαφέρεται για την μικρή όμως ρώταγε τον γιατρό λεπτομέρειες για την έκτρωση έπαιξε με το δικό μου σώμα και τώρα εκνευρίζεται που την βγάζω απέξω ε όχι θα της στήσω και αδριάντα άει σιχτίρ πια με όλους που το παίζουν φωστήρες και ευεργέτες μου είμαι ως εδώ στο τσακ να τα παρατήσω όλα και συμβόλαια και μαλ#κιες και να φύγω με τον άντρα μου οι 3 μας δεν την αντέχω πια όλο με επικρίνει για τις επιλογές μου πότε στα ερωτικά μου πότε στα επαγγελματικά μου έναν ρημάδι καλό λόγο τόσο καιρό που μεγαλώνω την κόρη μου και την έχω αναθρέψει μέχρι στιγμής με αγάπη και προσπαθώ κάθε μέρα και πιο πολύ δεν έχω ακούσει από το στόμα της μόνο πίκρα και μετά εγώ είμαι η απότομη ρε άντε από εδώ πια.. Είμαι πιο σκατά από ποτέ σήμερα αλλά όχι δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω θα φτιάξω τον μουσακά μου και θα κάνω πως δεν υπάρχει και δεν ξανασηκώνω τηλεφώνα. Σόρρυ για το σεντόνι που άπλωσα πάλι αλλά δεν αντέχω πια..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Να σπασω το κατσουφιασμα της μερας;;;;

Σημερα δοκίμασα τα τζην μου κ γενικά τα ρουχα που φορούσα στη δουλειά. Στην προ εγκυμοσύνης εποχή κ μου κάνουν παλι!!!

Οκ τα τζην ζορίζονται λίγο σε σχέση με παλιά (λογικό εχω αλλα 2 κιλά να χάσω) αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιστρέφω στην παλιά μου γκαρνταρόμπα!!

Χάρηκα τωρα !!! :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Δεν υπαρχει!

Όλη την εβδομάδα μην πω τις δυο εβδομαδες με την βαφτιση κ τα συνάφι οι δουλειές τ σπιτιου πήγαιναν πισω... Εκανα τμηματικά κάποια πραγματα κ μεχρι να τελειώσω το σπιτι ξανά βρωμίζε!

Τωρα π τελείωσε εχω εκατομμύρια σακούλες με τα ρούχα δώρα τις Αριάδνης για αλλαγή μεσα στη μεση τ σαλονιού...εχω χάσει τον μπούσουλα! Κ ειπα θα παρω γυναικα...γιατι δεν παλευεται με τιποτα!

Σημερα πηγαμε παιδιατρο 7560γρ η μικρη επιτέλους μ έβαλε κ το τρίτο γεύμα (σε δυο εβδομαδες) 70 πόντους.

Πολυ καλή τ φανηκε!

Της συνηφαδας (αν σας στεναχωρώ πολυ πείτε μ να μην σας τα λεω) ειναι σπιτι της τα έπιπλα απο το δωμάτιο τα μάζεψαν το μωρό αν καταλαβα καλα αυριο θα το θάψει ο κουνιαδος (εννοειτε τ ειπα αν θέλει κάποιον μαζι τ να το πει)

Η κοπέλα το παλεύει οσο γινεται το θετικό ειναι οτι θέλει άμεσα να ξανά προσπαθήσει μια εγκυμοσυνη! Αυτο με εκανε πολυ χαρουμενη! Επίσης τ ειπα αν δει οτι περνάει ο μήνας κ η κοπέλα "πεφτει" παρά πολυ κ να μ το πει.

Σας ευχαριστώ πολυ ολες υπέροχες μανούλες γλυκύτατος φιλενάδες μου για την υποστήριξη!

Δεν σας ειπα... Σημερα ήρθε απο το σπιτι μ ο κουνιαδος το πρωι κ μ λεει στο φεύγα: να δω την μπεμπα; (Κοιμόταν αυτη) τ λεω εννοειτε το συζητάς κ μπήκε μεσα κ την χάζευε... Κ λεει μετα τον γιο μ: γεια σου! Φεύγω! Κ γυρνάει ο μικρός κ τ λεει: θείο... Το μωράκι σας το πήρε ο θεουλης. Με έστειλε! Αρχισε να κλαίει ο κουνιαδος κ εγω...

Βεβαια τ ζήτησα συγγνωμη κ τ εξήγησα οτι επειδή μας ειχε δει π κλαίγαμε κ μας ρωτούσε γιατι κλαίμε τ ειπαμε, π να ήξερα οτι θ τ πετούσε;!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ααα διαβασα ολες αλλα άρχισα να γράφω κ ξέχασα τι διαβασα συγγνωμη θα απαντήσω στην Αντιγόνη π θυμαμαι τι έγραφε κ θ την πω μήπως κοριτσι μ λιγο να άλλαζες στάση κ να παγωνες τις σχέσεις;!;!

Κ στην αθηνα....μπραβο ρε κοπέλαρα!!!! Κορμιιιιιιι!!!

Κ στην γκρετα... Γειααααααααα!!!!

KMwEp3.png

Παρα πολυ θετικό αυτο για τη συνυφαδα!! Και εύχομαι ολόψυχα το παιδάκι να έρθει το συντομότερο δυνατό κ το 2016 ήδη να μπορέσει να κράτησει το παιδάκι της αγκαλιά! Διάβαζα στο parents κάποια threads ειναι πολλές οι χαρούμενες ιστορίες μετα απο τετοια γεγονότα ΜΑΚΑΡΙ να ειναι σύντομα μια απο αυτές!!!

Αλλα Ρε γμτ να βεβαιωθούν οτι ειναι τυχαίο γεγονός δεν μπορει κατι θα τους είπαν στο νοσοκομειο, τα χαρτιά που τους έδωσαν δεν λενε τπτ; Διάβαζα πχ περί θρόμβοφιλιας που αμα το ξερεις πχ μπορείς να αποφύγεις διαφορα δυσάρεστα αλλα δεν εξετάζεται a priori.. Λεω τωρα ξερω κ εγω;;

Τα παιδάκια...ειναι παιδάκια δεν μπορείς να κανεις κ πολλά! Ο κουνιαδος σου ελπιζω να μην παρεξηγήθηκε ε; Τον λυπάμαι κ αυτόν τον Ερμο του εχουν πέσει ολα τα διαδικαστικά στο κεφαλι κ "πρεπει" να ειναι ο ψύχραιμος της υπόθεσης λες κ αυτος δεν πονάει απο όλο αυτο...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εμεις ολα καλα περιμένω κοσμο σπιτι σημερα (τον κουνιάδο-συνυφαδα να τους δω που δεν τους εχω δει ούτε απο την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ούτε πηγα στο γαμο).

Χτες ο μικρός ηταν σε υπερδιέγερση (να έφταιγε το πολυ καρπούζι;;) και δεν κάθησε λεπτό απο την ωρα που σηκώθηκε (ξύπνησε 6 και μέχρι τις 9 κοιμηθηκε 1 ωρα και αλλη μισή 09:30-10 το βραδυ) κ τελικα έπεσε ξερός στις 23:30 οποτε κ κοιμηθηκε σερί στην κουνια (πρώτη φορα!) ως τις 07:15!

Κατάφερα κ κοιμηθηκα λιγο σαν ανθρωπος κ εγω καλυτερα ειμαι νομιζω σημερα! Λεω που θα έρθει κόσμος να ίσιωσω κ μαλλί τοσο πολυ δλδ!!!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μ πλακούντα κ αίμα στάλθηκαν αλλα τα αποτελέσματα θ αργήσουν τους ειπαν.

Οχι ευτυχως δεν θύμωσε αλλα σφίχτηκε περισσότερο!

Τα δικα μας... Η μικρη εκανε κ εμβολιο εχθες! Αυτο το κοριτσι μην ακούσει για πυρετό μανι μανι τον ανεβάζει!!!

Ήρθε ο Σεπτέμβρης κ ο γιος πρωτη μερα σχολείο!!!! Ηρεμία κ πολυ ησυχία στο σπιτι... Δεν μπορω να πω κ οτι μαρεσει! Παρά εχει ησυχία! Κ η μικρη φαινεται να τον ψάχνει...

KMwEp3.png

Κοριτσια καλημερα!Ο μικρος κανει 5 μερες τωρα πολλες κενωσεις την ημερα,υδαρεις κ με βλεννες..Η γιατρος λεει οτι το κανουν αυτο τα δοντια.Το ειχατε/εχετε εσεις?Η ολα σε εμας τυχαινουν πια??!!!??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...