Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερααααα

Βαφτίστηκαμε!!!! Επιτέλους.... Ενταξει, καλυτερα απο οτι περίμενα η μπεμπα.

Ουφ! Τελειώσαμε κ με αυτο κ θα ηρεμήσουμε! Καιρος ηταν!!

Νασια μ βαφτιστηκατε εσεις; Καλοφωτιστος κ ευλογημένος κοριτσι μου...

Να σας ζήσει!!

Απο την συνηφαδα μ δεν εχω τιποτα νέα ακομα... Το μονο π ξερω οτι πήγανε σπιτι...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα

Να σας ζήσει!!

Απο την συνηφαδα μ δεν εχω τιποτα νέα ακομα... Το μονο π ξερω οτι πήγανε σπιτι...

Καλορίζικη η Αριάδνη σας αν θυμάμαι καλά έτσι δεν θα την λέγατε; Άντε τώρα θα έχετε να τρέξετε για τα χαρτιά και μετά πάει κι αυτό. Να είναι φωτισμένη γερή και ευτυχισμένη στην ζωή της :) Κι όσο για την κουνιάδα εγώ θα πρότεινα να την αφήσετε λίγο μόνη της το λιγότερο που της χρειάζεται τώρα είναι λόγια συμπόνοιας και παρηγοριάς..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερααααα

Να σας ζήσει!!

Καλοφωτιστο το κοριτσακι σας κοριτσι μου !!!!

Εμεις οκτωβριο. :D

Πω πω μολις διαβασα για το μωρακι... αλλα αληθεια δεν εχω λογια για τετοιες καταστασεις... τοσο κοντα στο να το κρατησει και τωρα το γεννησε νεκρο :(

Oτι και να πω ειναι λιγο. Το εζησα εις διπλουν με πολυ καλη μου φιλη με 2 αποβολες σε ενα ενα χρονο λιγο πιο πανω απο τα μισα. 22 και 23 βδομαδων αντιστοιχα :(:(:(:(:(

Να σας ζησει η νεοφώτιστη ομορφουλα με το ονομα Αριάδνη! ;););) Βουλα μου να ειναι ευτυχισμένη και εσεις μαζι της!

Για την συνηφαδα σου δεν εχω λογια.Να μας γραφεις να μας λες πως ειναι.εγω την σκέφτομαι συνεχεια.

Αλλα ειλικρινά οταν συνελθει πρεπει να το ψαξει πολυ αυτο το θεμα.Αληθεια δεν εστειλαν το εμβρυο για νεκροψία?Δεν πρεπει να μαθουν γιατι συνεβη αυτο?Εξ αλλου δεν ηταν η πρωτη αποβολη σωστα?

Η ψυχουλα μου δεν γνωρισε την μαμα του που το ειχε στην κοιλιτσα της 9 μηνες σσχεδον.Εχω στεναχωρηθει πολυ γι αυτο δεν γραφω.Το μυαλο μου γυριζει εκει ολη μερα.

Καληνύχτα σας

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμάς!! Να σας ζήσει Βούλα μου γερή και τυχερή να είναι η κούκλα σας!!!

Βαφτισαμε και εμείς τον Δημητρακη μας ο οποίος δεν έβγαλε ούτε κιχ, το κουκλακι μου!! 2 μέρες είχε ανησυχία με τα δόντια του του έδωσα ντεπον και ηρέμησε χθες να δούμε σήμερα!!!

Για την κοπέλα δεν έχω λόγια... Δεν μπορώ να το συνειδητοποιησω!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλοφωτιςτος ο Δημητράκης καλοφωτιςτη κ η αριαδνη!!

Καλημέρα κόρες!!

Τελευταία εβδομάδα άδειας για μένα κ ούτε ξερω πως θα τον αφήσω κ θα ειμαι στη δουλειά τέτοια ωρα σε 7 μερες!

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλα με εχει πάρει απο κατω ηδη :(

Τεςπα :)

Καλη μας εβδομάδα ...

Βούλα μου είσαι καλύτερα;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Να ζησουν τα μικρα μας,Δημητρης και Αριαδνουλα!Εμεις βαφτιζομαστε το Σαββατο.Νεα απο το μετωπο:ο παππους που οπως εχω πει εχει να δει το εγγονι απο τον Μαιο,ρωτησε ποιο ονομα θα ακουστει πρωτο και επειδη μας πηρε η κουνιαδα τηλ.οτι ειναι με τκ υπογλωσσιο της καρδιας θα ακουστει πρωτα το δικο του.Δεν θα σχολιασω,απλα ξερναω...ομως ο αντρας μου για χατηρι μου δεν θα βαλει καθολου στα χαρτια το ονομα του πεθερου.Οποτε χεστηκα.μια που θα ακουστει εκει κ μια που θα τον φωναζι ετσι εκεινος.. Αλλο θεμα τωρα,εχουμε πολυ συχνες κενωσεξμις κ βλεννωδεις κ υδαρεις,ελπιζω λογω δοντιων..χτες για πρωτη φορα ξυπνησε 11 το βραδυ,οχι για θηλασμο..τον επαιρνα αγκαλια,ηρεμουσε μονο με περπατημα κ οταν τον ακουμπαγα στην κουνια κλααααμα..αυτο για μια ψμωρα μεχρι που δεν αντεχαμε αλλο,εδωσα ντεπον κ ηρεμησε..τι να ηταν??

F4oIp2.png

Καλημέρα

Να ζησει και ο νεοφωτιστος Δημήτρης

Να τον χαίρεστε Νασια!

Αθηνά εχεις ολα τα δικια του κοσμου αλλα επειδη εγω είμαι στα πρόθυρα νευρικου κλονισμου υπερκοπωσης και τρελας ειλικρινά το εννοω μακαρι να επρεπε να γυρισω σε μια δουλεια!Αυτα τα χρονια θα τα θυμάμαι για παντα , καθε ημερα απο όλες τις πλευρές. Ειναι δύσκολο αλλα πιστεψε με θα σου περασει και θα σου αρεσει!6ωρο θα εισαι για αρχη?

Μαργαριτα τι να σου πω ρε παιδι μου , μηπως παιζει να ειναι απο την κρεμα για τον αυχενα?Μηπως δεν εχει καθαρισει τελείως?Αλλιως δοντια ρε συ τι αλλο?

Και εμεις αρχίσαμε δευτερο βραδυ χθες τα ιδια καθε μια ωρα ξυπναει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Βούλα μου να σας ζήσει η Αριάδνη σας! Νασια να σας ζήσει ο Δημήτρης σας! Καλοφωτιστα να είναι!

Τεράστια ανακούφιση πρέπει να νιώθετε που ξεμπερδέψατε, σας ζηλεύω!

Εμείς πλέον κοιμόμαστε με τη μπεμπα στο κρεβάτι, είναι ο μοναδικός τρόπος να κοιμηθώ λίγο... Πιάνει αφήνει το στήθος όλη νύχτα, δεν ξέρω βρε κορίτσια τι πράγμα είναι αυτό... Κ στη μεγάλη ξενυχτουσα αλλά όχι έτσι... Δεν ξέρω, μπορεί απλά να τα έχω ξεχάσει.

Βούλα αν η συνυφαδα σου είναι δυνατός άνθρωπος πιστεύω θα το ξεπεράσει κ θα κάνει μια όμορφη οικογένεια κ όλο αυτό θα είναι μια μακρινή ανάμνηση... Το εύχομαι!

Πάντως συμφωνώ με τη Γκρέτα ότι θέλει ψάξιμο για να λυθεί το πρόβλημα κ να είναι σίγουρη την επόμενη φορά. Η κουμπάρα μου έχει δύο πανέμορφα κοριτσάκια αλλα πριν από αυτά είχε συνέχεια αποβολές, μία σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη. Συνέχεια μου λέει πως ευγνωμονεί το γιατρό που διέγνωσε το πρόβλημα κ το έλυσε!

Αθηνουλα... Καταλαβαίνω πώς νιώθεις, το έχω περάσει! Αν έχεις τη μαμά σου στο σπίτι θα είναι πιο εύκολο από ότι σου φαίνεται τώρα. Σκέψου ότι από τις ώρες που θα λείπεις λίγο θα κοιμηθεί, λίγο θα είναι τάισμα, κ λίγο παιχνίδι με τους παππούδες κ πάει η μέρα... Μήπως εσύ τώρα καταλαβαίνεις για πότε περνάνε λίγες ώρες;;; Σε σκέφτομαι κ σου στέλνω φιλιά...;)

b5DEp3.png

Εντωμεταξυ του ειπε ο δικος μπυ οτι αφου απαιτησε πρωτο ονομα κ θα το εχει,οφειλει τωρα να ειναι σωστος και να μας βοηθα οπως ο αλλος παππους..κ γυσικα δεχτηκε..μετα απο πιεση του αντρα μου ειπε να ερθει τεταρτη να δει το εγγονι.εγω δεν θελω καθολου,κ γιατι εχω ξενερωσει κ γιατι ξερω οτι τωρα ερχεται που παιρνει το ονομα..τι σταση να κρατξσω?θα ειναι πρωι που ο αντρας μου δεν θα ειναι εδω

F4oIp2.png

Βασικα την Τεταρτη θα πω να μην ερθει κ καλα τρεχαματα με τη βαφτιση..οποτε μερα την βαφτιση που ολοι θα φωναζουν εκει το μωρο Πετρο,να δω αν θα θελει να ερθει..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...