Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι ρε συ βούλα!!

Εβαλα εγω τα κλαμματα κ δεν την ξερω την κοπελα...

Ποσό στενοχωριέμαι ποσό κρίμα...

Πως έγινε 15 μερες πριν την ΠΗΤ;; Ξερουν;;

Κουράγιο κ δύναμη., κ προσπαθήστε να τη στηρίξετε οι δικοι της άνθρωποι αν κ δεν ξερω Πώς κ πότε μπορει να συνέλθει κανεις απο αυτο...

Ποσό άδικο πραγματικά ...

Κουράγιο κοριτσακι μου...

:(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Δεν ξέρουνε τι μπορει να έγινε... Η κοπέλα το ένιωθε το πρωι! 5:30 η ωρα είχαν ραντεβου για απλό υπέρηχο κ να την δει τον τράχηλο... Δεν ακούσανε καρδούλα κ φύγανε σφαίρα για το νοσοκομειο π την ειπαν οτι ολα τελείωσαν... Γέννησε γύρω στις 7 το πρωι.

Δεν υπάρχουν λόγια! Ούτε μπορω να φανταστώ τι νιώθει!! Ειπα στον αντρα της (αδερφό τ αντρα μ) να μείνουν ενωμένοι κ δυνατοί! Λόγια συμπαράστασης... Εκείνη την ωρα ομως οτι να λεγα απορώ αν με άκουγε...

Ειμαι πολυ στεναχωρημένη...

Σκέφτηκα να αναβάλλω την βαφτιση αλλα τοτε θα επρεπε να δωσω εξηγήσεις σε όλους κ δεν ηθελα!

Ενταξει θα μαθευτεί... Δεν τους περιμένω στην βαφτιση κ λογικά όλοι θα ρωτάνε που ειναι; Καταλήξαμε να τους πω οτι δεν πήγαν καλα τα πραγματα για το μωράκι, οι ίδιοι ειναι καλα αλλα να μην αρχίσουν τα τηλέφωνα οι φίλοι για συλλυπητήρια.

Ωχ Θεέ μου τελικά τα παιδια ειναι όντως ευλογία!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Βουλα τι λες τωρα εχω ανατριχιασει εχω παθει σοκ

Ειλικρινά τι να πω δεν ξερω δεν υπαρχουν λογια.Η κοπελα θα χρειαστει βοηθεια να ειστε κοντα της. Ευχομαι να γινει το θαυμα και να γινει μαμα συντομα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται και ούτε χρειάζεται κιόλας να το ξεχάσει η κοπέλα το βρίσκω πολύ σωστό που τους το δίνουν να το θάψουν γενικά η θνησιμότητα στα βρέφη παραμένει μεγάλη παρά το γεγονός ότι έχουμε προχωρήσει έχω 2 γνωστές μου που πήγαν να γεννήσουν αφού έσπασαν τα νερά και τα μωράκια τους βγήκαν νεκρά μπορεί να είναι και τεράστιο λάθος του γιατρού μπορεί και να έτυχε κανείς δεν ξέρει εγώ θεωρώ πως το καλύτερο είναι να την αφήσετε μόνη της να ηρεμίσει και να μην την τριβελίζουν με κάτι τέτοια κοριτσάρες πρέπει να αισθανόμαστε αίσχος και για την παραμικρή γκρίνια που κάνουμε τι να λέμε.. Καλημέρες κιόλας

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ειπα στον αδερφό τ αντρα μ οτι αν μας χρειαστούν εμεις θα ήμαστε κοντα τους αν πάλι θέλουν να το περάσουν μόνοι τους θ το σεβαστούμε! Η σκέψη μ ειναι στην κοπέλα!!! Δεν μπορω να το χωνέψω! Δεν μπορω να το πιστέψω! Ούτε καν πως θα γυρισει σπιτι κ θα αντικρυσει το παιδικό δωμάτιο...

Μολις εμαθα οτι το μωράκι ειναι ηδη σε "κουτάκι" στο ψυγείο του νοσοκομείου πρέπει ο μπαμπάς να παρει χαρτι γέννησης κ θανάτου να παει στο ληξιαρχείο κ με αυτο το χαρτι θα παρει το μωράκι κ θα το παει στο νεκροταφείο να το θάψει κ θ φωνάξουν κ έναν παπά να το διαβάσει!

Κλαίω συνεχεια... Οσο σκεφτομαι τι έγινε πως έγινε πως το γέννησε τι μπορει να ένιωσε.... Δεν υπαρχει... Κόμπος το στομάχι!

KMwEp3.png

Ειπα στον αδερφό τ αντρα μ οτι αν μας χρειαστούν εμεις θα ήμαστε κοντα τους αν πάλι θέλουν να το περάσουν μόνοι τους θ το σεβαστούμε! Η σκέψη μ ειναι στην κοπέλα!!! Δεν μπορω να το χωνέψω! Δεν μπορω να το πιστέψω! Ούτε καν πως θα γυρισει σπιτι κ θα αντικρυσει το παιδικό δωμάτιο...

Μολις εμαθα οτι το μωράκι ειναι ηδη σε "κουτάκι" στο ψυγείο του νοσοκομείου πρέπει ο μπαμπάς να παρει χαρτι γέννησης κ θανάτου να παει στο ληξιαρχείο κ με αυτο το χαρτι θα παρει το μωράκι κ θα το παει στο νεκροταφείο να το θάψει κ θ φωνάξουν κ έναν παπά να το διαβάσει!

Κλαίω συνεχεια... Οσο σκεφτομαι τι έγινε πως έγινε πως το γέννησε τι μπορει να ένιωσε.... Δεν υπαρχει... Κόμπος το στομάχι!

Εγώ το παιδικό θα το χάριζα ολόκληρο με τίποτα δεν θα το κράταγα μη σου πω θα το έκαιγα κιόλας.. Βούλα κι εσύ ταραγμένη ακούγεσαι ή καλύτερα διαβάζεσαι.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσακι μου γλυκό η σκέψη μου ειναι μαζι σου κ σε εκεινη τη μανούλα που σιγούρα πέρασε έναν εφιάλτη εκείνες τις ωρες...

Δεν ξερω τι να πω κ πως να σε βοηθήσω...

Λενε οτι δεν μας ερχεται τπτ που δεν μπορούμε να αντέξουμε αλλα ομολογώ οτι αυτο δεν ξερω πως αντέχεται...

ΕΣΥ προσπάθησε να ηρεμήσεις ώστε να μπορείς να Σταθείς δυνατή δίπλα της (τους) αν, οταν κ εφόσον θελήσουν συμπαράσταση..,

Μονο αυτο...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Βουλα,δεν ξερω τι να πω πραγματικα..παρα μονο οτι ειναι πλεον ενα αγγελακι στον ουρανο και τους βλεπει απο ψηλα..σιγουρα οι αποβολες μου στην 8η εβδομαδα φανταζουν αστειες μπροστα σε αυτο το γεγονος,αλλα η απωλεια ειναι απωλεια..κουραγιο κ δυναμη ευχομαι...θα ερθει συντομα ενα αλλο μωρακι,το οποιο θα το εχει στειλει αυτο το αγγελακι,ειμαι σιγουρη..

F4oIp2.png

Βούλα μου, τι να σου πω δεν ξέρω!!! Πόσο δύσκολες καταστάσεις ?? Πως να το αντέξει αυτό η κοπέλα ?? Δεν θέλω με τίποτα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση της.

Να είστε δίπλα της εφόσον το επιθυμεί. Είμαι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της παιδί.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Βουλα ολη μερα ειναι το μυαλο μου εκει.

Πως θα γυρισει σπιτι και θα δει το δωματιο?

Πρεπει να περασει ολα τα σταδια του πενθους.

Είμαι πανω απ το κινητο και δεν ξερω τι να γραψω.Γιατι γιατι γιατι συνεβη αυτο??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι να πω... Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ!!!! Ειστε υπέροχες!

Προσπαθώ να ειμαι οσο πιο διακριτική γινεται. Μίλησα σημερα το πρωι μονο στο τηλ με τον κουνιάδο; Μου να μαθω την υγεία της συνηφαδας; μου...

Σωματικά πολυ καλα

Ψυχικά ούτε ξερω...

Μας εχει συγκλονίσει παρά πολυ... Ειδικα εμας π έχουμε παιδια (γιατι η αδερφή του αντρα μ δεν εχει) καταλαβαίνουμε ενα τσικ παραπανω.

Αγκαλια μ ειπαν δεν θέλαμε να την παρουνε την μικρη...

Συγκεκριμένα μ ειπε: εισαι τρελή; Τι θα παρω αγκαλια ενα πτώμα;

Βασικά μετα το σοκ.... Εχω την εντυπωση οτι άρχισαν τα νεύρα!!! Ο θυμός! Μ μιλούσε απότομα (δυο λεπτα τ μίλησα ολο κ ολο) κ απο οτι μ ειπε δεν τους αφήσανε σε ησυχία να μείνουνε οι δυο τους να θρηνήσουν μόνοι τους! Ολο κάποιος ηταν εκει. Εμεις εννοείτε δεν πηγαμε... Μονο ενα μηνυμα την εστειλα π της γράφω οτι την σκεφτομαι κ οτι την αγαπώ...

Κ εμεις με την βαφτιση τρέχουμε κ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!! Αντε να τελειώνει κ αυτο να ηρεμήσουμε!

KMwEp3.png

Καλησπέρα από εμάς, φτάσαμε Θεσσαλονίκη με πολύ κλάμα, τώρα ηρεμησαμε.

Βούλα, δεν έχω λόγια. Δυστυχώς είχα παρόμοια νέα από συνάδελφο του άντρα μου, πριν λίγες μέρες και είμαι σοκαρισμενη ακόμα. Θα χρειαστούν πολύ χρόνο τα παιδιά για να συνελθουν, εσείς να είστε πάντα δίπλα τους. Θα υπάρχουν φάσεις θυμου, θλιψης, μίσους, απογνωσης μέχρι σιγά σιγά να μαλακωσει ο πόνος. Μακάρι να έρθει ένα μωράκι το συντομότερο. Λυπάμαι πολύ...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...