Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ελιζάκι μου σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις στο ποστ μου η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν σήμερα θα με αφήσουν στο αμφιθέατρο να έχω στην δόνηση το κινητό μη τυχόν κι η μικρή παροξυστεί και πρέπει να φύγω άρον άρον από την αίθουσα ή δεν θα με αφήσουν και από την μία θα προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο γραπτό μου από την άλλη θα σκέφτομαι την μικρή που θα με περιμένει στο αμάξι με τους παππούδες της και δεν μπορώ θα είμαι συνέχεια με το μπούζι στην καρδιά δεν ξέρω πραγματικά νομίζω πρέπει να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα το μωράκι μου και να πηγαίνω να δίνω αλλά δεν ξέρω και πόσο με παίρνει γιατί εγώ μπήκα το 2010 και δεν ξέρω πότε μας διαγράφουν εμάς όπως και να'χει είναι ένα αντικείμενο που δεν με γεμίζει πλέον πιο πολύ για χάρη των γονιών μου θα το τολμήσω αν το αποφασίσω τελικά (οι οποίοι δε λένε πως αν δεν πάρω το πτυχίο θα πεθάνουν από τον καημό και το μαράζι αυτό..)

Χμμ...αυτο εξαρταται απο τους καθηγητες αν τους εξηγησεις μπορεις να το αφησεις πανω στα εδρανα και αν χτυπησει να το σηκωσεις απο εκει αλλα ολα θα πανε καλα μην σκεφτεσαι το χειροτερο!!Οσο για τα χρονικα περιθωρια...κι εγω το 2010 μπηκα και κανονικα αν κανουμε τις δηλωσεις μας θα μας διαγραψουν βασει νομου σε 2ν χρονια...αν εισαι πολυτεχνειο πας 10 χρονια περιθωριο διαφορετικα 8...αλλα επειδη εχεις παιδι ισως καποιο παραθυρακι να υπαρχει στον νομο για να το παρατεινεις περισσοτερο!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μανουυυυυυλες βολταρετε?

Εγω μονη με τα μικρα.Εκανα μπανακι το μικρο μικρο και θηλαζω να κοιμηθεί. Μετα θα ξεκινησω με το μεγαλο μικρο χαχα

Ο άντρας μου στον λογιστη!Ξεχασαμε να κανουμε δήλωση φετος :oops::oops::oops:

Μας τηλεφωνησε εκεινος γιατι μεθαύριο ειναι τελευταία μέρα παράτασης!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ Ιωάννα και αυτο που λες το σκέφτηκα! Μπας και ειναι κολλημένα τα ποδαράκια του στη κοιλιά και μ ειπε και εμενα ετσι το βολεύει το μωρό και ειναι και πεισματάρικο δεν ξεβολευεται με τιποτα!

Και γω τωρα δίνω γάλα και μετα ύπνο τα μικρά, να κανω ενα μπάνιο και εγώ γιατι ειμαι μεσα στη μπίχλα! Καθάρισα όλο το σπιτι σημερα και παράθυρα!

Εχει ο άντρας μου μια πελάτισσα η οποία επιμένει να θέλει βραδινό training! 7-8 το βράδυ και καμία φορα 8-9! μου την εχει βαρέσει άσχημα πολυ!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Και μεσα σε ολα ο μικρος μια κλωστη αιμα στα κακα του μετα απο 2 μηνες?Αιτια?το brufen που πηρα για το αυχενικο μου,περιεχει λακτοζη...το βρηκα στο ιντερνετ εντελως τυχαια..

F4oIp2.png

Μαργαρίτα δεν στο ειπε ο γιατρος; Ή το πήρες μονη σου; Θα του περάσει δεν φταις εσυ!!

Ιωάννα δεν την εχω δει! Αυτο ειναι το λιγότερο, άλλες πάνε σχεδόν γυμνές! :tongue: να σου πω τι εχει δει ο "καημένος" να μείνεις με το στόμα ανοικτό για μέρες!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Συγγνωμη π θα σας στεναχωρήσω αλλα εγω ειμαι σε κατάσταση σοκ!

Η γυναικα τ αδερφού τ αντρα μ (κουνιάδα συνηφαδα τι ειναι τελοσπαντων) 13/9 πητ...

Σημερα πέθανε το μωρό στην κοιλιτσα της... Ειναι ακομα στο νοσοκομειο κ περιμένει να το γεννήσει φυσιολογικά...

Κλαίω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...