Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ιωαννα μου γλυκια το ιδιο σκεφτομουν και εγω σήμερα! Πως κανω ετσι?τι μανα ειμαι εγω...τα κλασσικά ξέρεις! Τωρα που κοιμούνται λεω απλα οτι ειμαστε ανθρωποι οχι σουπερ ηρωες!Ειναι πολυ φυσιολογικό ζουμε στην πιεση ολη μερα!Πιο πολυ απ ολα μου λείπει οτι δεν κανω κατι για μενα , δεν κανω πραγματα γαι εμενα οπως παλια!Πχ ειχα κολλημα με τα νυχια και τα μαλλια μου ηταν παντα στην τριχα ενω τωρα δεν προλαβαινω ουτε καν να τα κοψω..Προχθες με το ζορι ισιωσα τα μαλλια μου με τα παιδια ξυπνια!Καντο εικονα στην κρεβατοκαμαρα οι 3 μας.ο μπεμπης στην κουνια στον κωλο του να με κοιταει σαν χανος( ειχε ξεχασει το πιστολακι) ο μεγαλος πανω στο κομοδινο να με κοιταει:mrgreen::mrgreen: ετσι χαχαχ!!Και να μου λεει :Ωωωω εισαι ωραια μαμα :cry::cry::cry::cry:

Ελπιζω να γελασες ,σε φιλω!!Μην σε περνει απο κατω να πηγαινεις κοντρα!Οντως θα μεγαλωσουν και εμεις θα μετανιωνουμε και εγω δεν το θελω καθολου αυτο.Δεν θελω ννετανιωνω στην ζωη μου για τιποτα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντιγονη τι να πω για το βιντεο..

Σε ευχαριστουμε που το ανεβάσεις να το δουμε!Το εχω ανεβασει ηδη στο facebook!!

Καληνυχτα κοριτσια μου!

Καλη ξεκούραση σε ολες μας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ιωαννίτα μου δεν υπερβάλλω είναι όντως έτσι αχγωτικοί μαζί μου λοιπόν αφού σας αρέσουν τα βίντεο μου όποτε αλιεύω έτσι ωραία του στυλ μου του ρομαντικού :tongue: θα σας τα δείχνω σας καληνυχτίζω (και σιγά μην λέγατε παράτα την σχολή και γίνε αγρότισσα :mad: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Χαχαχαχα Αντιγόνη μια χαρά είναι οι αγροτισσες! Θα είχαμε κ φρέσκα λαχανικά για τα παιδιά, τέλεια!

Γκρέτα καλό!!!!! Κάθε φορά που βαφομαι όταν βγαίνουμε έξω, αυτό μου λέει κ η κόρη μου, ΤΩΡΑ είσαι όμορφη μαμά... Απ όταν γέννησα έκανα πιστολάκι συνέχεια, το είχα πάρει πεισματικά, τώρα έχω δύο εβδομαδες κοιμάμαι με το μαλλί βρεγμένο, τέτοια κατάντια... Γι αυτό είμαι στα down (και γι αυτό μάλλον). Αλλά όχι δεν το βάζω κάτω, λέω περνάει μια δύσκολη φάση η μπέμπα κ μετά θα είναι όλα ok!

Για το γάμο δεν ξέρω τι να σου πω, τα είπες όλα, συμφωνώ απόλυτα. Εγώ είμαι πολύ γαϊδούρα, μπορεί κ να μην πήγαινα ούτε στο γάμο αν με έγραφαν έτσι γιατί δικαιολογία με το μωρό, έχεις!:?

b5DEp3.png

Καλημέρα!!! Τι νύστα είναι αυτή ??? Αντε να βγει αυτό το δόντι να ηρεμησουμε για λίγο!!! 1:30 - 3 - 6 - 7 και τώρα κοιμάται!! Και εγώ πρέπει να σηκωθω να μαζέψω γιατί μετά έχω να βαψω μαλλί και θα τον πάω στη μαμά μου.

Αντιγόνη και εγώ θα προσπαθούσα να το πάρω το πτυχίο, λίγα λίγα τα μαθήματα και όσο πάρει. Περισσότερο για δικιά μου ικανοποίηση, άσχετα τι λένε οι δικοί μου, ότι το κατάφερα.

Γκρετα μου, εγώ επειδή βγάζω καθημερινά γάλα θα πήγαινα. Αλλά δεν θα έμπαινα με τίποτα στη διαδικασία να του δώσω ξένο. Άσε που δεν θα με άφηνε ο άντρας μου! Εγώ αν ήμουν στη θέση της νύφης θα κανονιζα αρχικά να πάμε σε ένα μέρος που θα μπορούσε να είναι και το παιδί και μετά να συνεχιζα με τις υπόλοιπες αλλού. Άσε που δεν θα κανονιζα την ίδια μέρα με τον γαμπρό!! Και έτσι καλά κάνεις που δεν πας,δεν σας σκέφτηκαν καθόλου.

Εμένα ο μικρός κάθεται στον πωπο του ελάχιστα αλλά να τον βάλω εγώ. Στριφογυριζει στο κρεβάτι βαρελακι και λέει μπαμπαμπαμπα, μαμαμαμαμαμαμα....χθες γκρινιαζε και πήγα να τον πάρω και γυρνάει και μου λέει μα μαααααααα!!! Κατουρηθηκα.... Χα χα.... Ελπίζω να μην ήταν τυχαίο :) Σέρνεται δεν μπουσουλαει, προσπαθεί, και η γιατρός μας είπε ότι μπορεί να αργήσει να περπατήσει επειδή είναι ψηλός.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εμενα παντως εχει ηρεμήσει παρα πολυ απο τοτε που βγηκαν τα δόντια , κανει μονο 2 θηλασμους το βραδυ.Μεχρι να βγουν τα πανω γιατι ειναι έτοιμα.

Βεβαια αλλο με προβληματιζει.Δεν θα επρεπε το στηθος να ειναι τούμπανο εφ οσον ηταν 10 μερες κάθε μία ωρα στο βυζι?

Δεν θα έπρεπε να εχει αυξηθει η παραγωγη?Το στηθος ειναι πολυ μαλακο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημεραααααααα!

Νασια άσε και γω παρόμοια κατάσταση, πλαντάζε ο καημένος και έδωσα παυσίπονο να ηρεμήσει! Εμενα δεν με ένοιαζε να μείνω και ξύπνια αλλα πόση ώρα να βασανίζεται ο μπέμπης μου, τον λυπήθηκα!

Γκρέτα εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Απο τη στιγμή που είπατε το 2016 και είχες στο μυαλό σου Πως τα μωρά θα ειναι μεγαλύτερα δεν γίνετε αφού σας υποχρέωσαν να τα θέλουν και ολα δικά τους! Εαν ομως εσυ για την δικιά σου ευχαρίστηση θες να πας να δώσεις μια φορα ξένο δεν ειναι κακό! Θα μάθει και ο μικρός μια δυο τρεις θα συνηθίσει να ειναι με άλλους και θα του κανει και καλο. Δεν στο λέω με κακιά μη με παρεξηγήσεις!

Εγώ εχω αλλο πρόβλημα που μπορει και να σας φανεί ασήμαντο! Το σπορι δεν κάθεται να δουμε τι ειναι, μας εχει γυρίσει πλάτη μια και καλή και κουκλυριαστηκε! Το έσπρωξε και ο γιατρος έφαγα και γω σοκολάτα πριν παω και δεν συγκινήθηκε! Μέχρι που ανησυχισα μήπως ειναι νεκρό και έβαλα τα κλάματα και για να με πείσει ο γιατρος μ έβαλε να ακούσω καρδούλα. Δεν ξερω τι αλλο να κανω και την επόμενη βδομαδα εχω αυχενική και εξετασεις! Πως θα κανω αυχενική αμα δεν γυρνάει;! Πείτε μου κανένα κόλπο που κάνατε εσείς;!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημεραααααααααααα!!!

Δεν έχω πιει καφέ ακόμα... Περιμένω να μου φέρει ο σύζυγος κάψουλες...

Το στήθος μου κι εμένα είναι μαλακό, νομίζω έτσι πρέπει να είναι τώρα, δε σημαίνει ότι έχεις λιγότερο γάλα.

Τι θα κάνεις τελικά;

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Σαλωμη χαχαχαχα! Θυμάμαι κ τα δικά μου, είναι αστεία αυτή η φάση που είσαι! Θα γυρίσει βρε μόνο του, τι άλλο να κάνεις! Σ εμένα προσπαθούσε ο γιατρός να βγάλει καμιά καλή "φωτογραφία" αλλά το μωρό είχε μονίμως το χέρι μπροστά στο πρόσωπο! Κι επειδή δεν το πετύχαινε σε καλή πόζα, ξεφυσουσε, με σκουντουσε.. τίποτα! Και τι φοβομουνα εγώ, για να γελάσεις: μήπως έχει κολλημένο το χέρι στο πρόσωπο γι αυτό είναι συνέχεια έτσι!!!:shock:

Κ το ρώτησα κ μου λέει όχι καλέ, έτσι βολεύεται!:tongue:

b5DEp3.png

Χαχχα Ιωάννα κ μενα ετσι! Με το χερι στο μάτι όλη την ωρα φάτσα δεν είδαμε με τπτ!!

Σαλώμη δεν εχω συμβουλή το δικό μου τα ειχε ολα ...φορε παρτίδα όλες τις φορες απο την αυχενική κ μετα βεβαια πιο πριν δεν μας ειχε πει κανεις τπτ...

Ο ύπνος τζίφος στο μεταξυ ξύπναγε ανα μια μιάμιση ωρα στις 3 τα ξημερώματα δεν την πάλεψα ήμουν κ άυπνη τον έφερα στο κρεβάτι ανάμεσα μας. Χτυπιέται κ εκει κανα μισάωρο αλλα με έπιανε κ ηρεμούσε κ τελικα κοιμηθηκε..

Θα ξαναδοκιμασουμε σημερα να διυμε(!)

Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη το σπιτι είχε έρθει γυναίκα κ το καθάρισε την προηγούμενη εβδομαδα (γιατι μετα απο 2 μήνες που έλειπα ούτε να φανταστώ πως ηταν δεβ θελω) αλλα ολα τα πραγματα ειναι ακομα μες τη μέση!

Αα πήραμε κ ένα φορητό καρεκλάκι (δεν έχουμε παρει κ δεν έχουμε κοιτάξει κ θέλαμε φορητό ούτως ή αλλως για γιαγιαδοσπιτα αλλα κ γενικώς θελαμε..χτες καρεκλάκι οποτε ξεκινήσαμε απο αυτο) ένα της fisher price ξετρελάθηκε!

Καλυτερα απο κάθε ακή φορα έφαγε. Να δουμε κ τα λαχανικά σε κανα διωρο(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσάρες θέλω να συζητήσω μάζι σας κάτι που με απασχολεί χρωστάω 19 μαθήματα για το πτυχίο μου εγώ δεν θέλω να το τελειώσω αλλά ο πατέρας μου είναι όλο στεναχώρια να το δώσω να έχω το χαρτί κι ας μην δουλέψω γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και μπλα μπλα μπλα εγώ έχω άδεια διδασκαλίας μπορώ να εργαστώ σε φροντιστήριο αν θελήσω δηλαδή αλλά με έχει πρήξει να πάρω το χαρτί δεν του έχω πει ότι χρωστάω τόσα νομίζει ότι έχω γύρω στα 10 αλλά ρε κορίτσια δεν με ενδιαφέρει αυτή η σχολή πια από πριν μείνω έγκυος δούλευα ήδη και την είχα αφημένη και από την άλλη μου την δίνει στα νεύρα γιατί ο πατέρας μου πετάει σπόντες ότι αν δεν την τελειώσω δεν θα με βοηθάει άλλο οικονομικά μιας κι εγώ τώρα δεν εργάζομαι λόγω της μικρής μου είμαι μπερδεμένη και στεναχωρημένη και το παίζουν τάχα μου δήθεν ότι θέλουν τον άντρα μου ενώ εκείνοι είχαν βλέψεις για πλούσιο από καλή οικογένεια ξέρω όλες θα μου πείτε πάρ'το το ρημάδι να τελειώνεις αλλά δεν έχω καμία ψυχική αντοχή και διάθεση να το κάνω :|

Καλησπερα κοριτσι μου!!Σε τι σχολη εισαι?Πραγματικα ειναι σαν να ακουω εμενα πριν απο κανα δυο χρονια στο θεμα της σχολης γιατι ακομη ειμαι πολλα βηματα πριν τον γαμο μαλλον οπως ειδες σε προηγουμενο μου ποστ...Λοιπον ειμαι της αποψης να μην πιεσεις τον εαυτο σου αν δεν το θελεις πραγματικα γιατι αν το ηθελες πιστευω θα ξεπερνουσες καθε εμποδιο και θα τα περνουσες τα μαθηματα απο πιο πριν ακομη.Τωρα αν δεν σου ειναι και τρομερα τραγικο να περνας 2 μαθηματακια σε καθε εξεταστικη καντο καποια στιγμη θα εχεις και το πτυχιο σου.Ενα πτυχιο δεν σημαινει και απαραιτητα επαγγελματικη αποκατασταση δεν χαθηκε κι ο κοσμος αν δεν το παρεις απλα ισως σου χρειαστει καποια στιγμη...σαν εναλλακτικη βεβαια μπορεις να ασχοληθεις με κατι που σου αρεσει πραγματικα αν εχεις θεληση και βρεις τον χρονο.Οσο για τους γονεις ολοι τα ιδια λενε...κι εμενα παντα ηθελαν να εχω εναν τετοιο συντροφο...να τελειωσω την σχολη μου...κι αν δεν το εκανα θα σταματουσαν να με στηριζουν οικονομικα...γενικα ειχα πιεστει παρα πολυ ψυχολογικα δεν ξερω αν εφταιγε η σχολη η το οτι ημουν μακρια απο το σπιτι μου αλλα μια μερα τα παρατησα ολα και ειπα την αληθεια και για τα μαθηματα που χρωστουσα κι οτι δεν αντεχα αλλο την πιεση...σαν εναλλακτικη πηγα σε ενα ιεκ κι εβγαλα μια ειδικοτητα που μου ηταν ευχαριστη και απλα μου εδιναν πιο λιγα χρηματα γιατι ειχαν και πιο λιγα.Μην ανησυχεις δεν νομιζω οτι θα σταματησουν να σε στηριζουν οικονομικα οσο μπορουν,γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που θες εσυ πραγματικα γιατι ακομη και δουλεια να βρεις σε ενα αντικειμενο που δεν σαρεσει δεν θα εισαι χαρουμενη με αυτο το κομματι της ζωης σου...απο την αλλη δεν χανεις και τιποτα αν δεν θυσιασεις πολλα να δινεις λιγα μαθηματα κι ας το παρεις και πιο αργα δεν χαθηκε κι ο κοσμος καλλιο αργα παρα ποτε!! Προσωπικα δεν μετανιωσα καθολου που τα παρατησα το ιδιο θα εκανα αν γυρνουσα πισω τον χρονο...αλλα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος...αν εισαι σιγουρη για το τι θελεις τοτε ακου μονο εσενα κανεναν αλλον!!;)

Καλησπερα κοριτσι μου!!Σε τι σχολη εισαι?Πραγματικα ειναι σαν να ακουω εμενα πριν απο κανα δυο χρονια στο θεμα της σχολης γιατι ακομη ειμαι πολλα βηματα πριν τον γαμο μαλλον οπως ειδες σε προηγουμενο μου ποστ...Λοιπον ειμαι της αποψης να μην πιεσεις τον εαυτο σου αν δεν το θελεις πραγματικα γιατι αν το ηθελες πιστευω θα ξεπερνουσες καθε εμποδιο και θα τα περνουσες τα μαθηματα απο πιο πριν ακομη.Τωρα αν δεν σου ειναι και τρομερα τραγικο να περνας 2 μαθηματακια σε καθε εξεταστικη καντο καποια στιγμη θα εχεις και το πτυχιο σου.Ενα πτυχιο δεν σημαινει και απαραιτητα επαγγελματικη αποκατασταση δεν χαθηκε κι ο κοσμος αν δεν το παρεις απλα ισως σου χρειαστει καποια στιγμη...σαν εναλλακτικη βεβαια μπορεις να ασχοληθεις με κατι που σου αρεσει πραγματικα αν εχεις θεληση και βρεις τον χρονο.Οσο για τους γονεις ολοι τα ιδια λενε...κι εμενα παντα ηθελαν να εχω εναν τετοιο συντροφο...να τελειωσω την σχολη μου...κι αν δεν το εκανα θα σταματουσαν να με στηριζουν οικονομικα...γενικα ειχα πιεστει παρα πολυ ψυχολογικα δεν ξερω αν εφταιγε η σχολη η το οτι ημουν μακρια απο το σπιτι μου αλλα μια μερα τα παρατησα ολα και ειπα την αληθεια και για τα μαθηματα που χρωστουσα κι οτι δεν αντεχα αλλο την πιεση...σαν εναλλακτικη πηγα σε ενα ιεκ κι εβγαλα μια ειδικοτητα που μου ηταν ευχαριστη και απλα μου εδιναν πιο λιγα χρηματα γιατι ειχαν και πιο λιγα.Μην ανησυχεις δεν νομιζω οτι θα σταματησουν να σε στηριζουν οικονομικα οσο μπορουν,γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που θες εσυ πραγματικα γιατι ακομη και δουλεια να βρεις σε ενα αντικειμενο που δεν σαρεσει δεν θα εισαι χαρουμενη με αυτο το κομματι της ζωης σου...απο την αλλη δεν χανεις και τιποτα αν δεν θυσιασεις πολλα να δινεις λιγα μαθηματα κι ας το παρεις και πιο αργα δεν χαθηκε κι ο κοσμος καλλιο αργα παρα ποτε!! Προσωπικα δεν μετανιωσα καθολου που τα παρατησα το ιδιο θα εκανα αν γυρνουσα πισω τον χρονο...αλλα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος...αν εισαι σιγουρη για το τι θελεις τοτε ακου μονο εσενα κανεναν αλλον!!;)

Ελιζάκι μου σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις στο ποστ μου η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν σήμερα θα με αφήσουν στο αμφιθέατρο να έχω στην δόνηση το κινητό μη τυχόν κι η μικρή παροξυστεί και πρέπει να φύγω άρον άρον από την αίθουσα ή δεν θα με αφήσουν και από την μία θα προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο γραπτό μου από την άλλη θα σκέφτομαι την μικρή που θα με περιμένει στο αμάξι με τους παππούδες της και δεν μπορώ θα είμαι συνέχεια με το μπούζι στην καρδιά δεν ξέρω πραγματικά νομίζω πρέπει να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα το μωράκι μου και να πηγαίνω να δίνω αλλά δεν ξέρω και πόσο με παίρνει γιατί εγώ μπήκα το 2010 και δεν ξέρω πότε μας διαγράφουν εμάς όπως και να'χει είναι ένα αντικείμενο που δεν με γεμίζει πλέον πιο πολύ για χάρη των γονιών μου θα το τολμήσω αν το αποφασίσω τελικά (οι οποίοι δε λένε πως αν δεν πάρω το πτυχίο θα πεθάνουν από τον καημό και το μαράζι αυτό..)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια ετοιμαζεται να σκασει το δευτερο δοντι,μονο το ντεπον τον πιανει κ το βραδυ ανα 3 ωρες ξυπνα...ειμαι πτωμα..ΚΑΙ με επιασε κ το αυχενικο μου!!δεν μπορω να γυρισω αριστερα.αυτα εν ταχει..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...