Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα! Πως πάμε;;

Τα μικρά καλα εγώ βαράω κόκκινα απο την κούραση!

Αντιγόνη άντε μπράβο σιδερένια τωρα να προσεχείς λίγο μην σου ξανά γυρίσει!

Γκρέτα το αβοκάντο δεν θα το ξεφλουδισεις γύρω γύρω θα δυσκολεψεις την ζωή σ και το μισό θα πεταχτεί!

Θα το κόψεις στη μέση οριζόντια, οχι κάθετα, και τα το στρίψεις να βγει το ενα κομμάτι. Αυτο που θα βγει χωρις το κουκούτσι θα το κόψεις κομμάτια όπως ειναι με το φύλο και μετα αμα τραβήξεις το φύλο σιγά σιγά θα πέσουν τα κομμάτια! Το υπόλοιπο όπως ειναι με το κουκούτσι μπορείς να το φυλάξεις στο ψυγείο μέχρι και δυο μέρες! Μετα χάνει τις θρεπτικές ουσίες του δεν αξίζει να ο δώσεις!

Εχω δει οταν και καλα νομίζουν πως δεν βλεπω να προσπαθούν να κάτσουν και να σπρώχνουν ο ένας τον αλλο σαν βοήθεια! Το γέλιο!

Μαργαρίτα μην συγκρίνεις! Εντελως διαφορετικά αναπτύσσεται το κάθε μωρό! Εχω ξαναπεί ειναι και μωρά που δεν μπουσουλανε καν! Ειναι και μωρά που αργούν να μιλήσουν και μετα δεν μπορείς να τους κλείσεις το στόμα ούτε για δευτερόλεπτο!

Εμενα νομιζω θα αργήσουν πολυ να μιλήσουν γιατι τους μιλάμε 3 γλώσσες!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρχισαμεεεεεεε....

Με πηρε τηλέφωνο η μελλοντική μου κουμπαρα να με ενημερωσει για το μπατσελορ που ειναι το επόμενο Σάββατο.

Ηδη στεναχωρημενη που δεν θα ερθει η κολλητη της και κάποιες "καλες" φιλες με ενημερωσε οτι το μερος εκει δεν ειναι για μωρα αλλα θελει πολυ να παω!

Και εγω στεναχωρηθηκα και της ειπα θα δω τι θα κανω αν ειναι να θηλασω να κοιμησω το μωρο και να αφησω ξενο γαλα.

Να αγορασω ενα κουτι.Να παω εστω και δυο ωρες!

Απ την αλλη εχουμε μονο ενα αμαξι και θα παει και ο σύζυγος στο αλλα μπατσελορ

Ειμαι να σκασω τι σκατα θα κανω?Να δωσω ξενο για να φυγω?

Αφηστε που η μαμα μου δουλευει

Και αν ξυπνησει το μωρο και δει τον μπαμπα μου και δεν σταματαει πως θα ερθω απ την Γλυφαδα στον Πειραια?βοηθηστε με

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta αν φύγεις κ εσυ κ ο σύζυγος καλε π θα ειναι τα παιδια;;;

Αντιγόνη μου αντε ολα πέρασαν!!!!

Εμεις καθόμαστε στο κωλο μας εντελως δεν πεφτει καθολου Απλα δεν ξερει να κάθεται μόνη της δλδ να σηκωθεί κ να κάτσει πρέπει ν την βάλω εγω, επίσης σερνόμαστε κ προς τα μπρος κ προς τα πισω, σημερα ομως οταν ξύπνησε (κοιμαται μπρούμυτα) έπιασε τα κάγκελα κ σηκώθηκε στα γόνατα ευτυχως αρχισε να "μιλάει" κ την άκουσα οτι ξύπνησε κ μπηκα μεσα

KMwEp3.png

Κ πριν λιγο όπως ηταν μπρούμυτα σηκώθηκε σε θεση μπουσουληματος κ κουνιόταν μπρος πισω το εκανε δυο φορες... Κ απο μπαμπαλισματα αλλο τιποτα ειδικα οταν βλεπει τον αδερφό της!

Όντως γκρετα δυο εντελως διαφορετικά παιδια!!! Ο γιος...ΚΑΜΙΑ σχέση εκανε άπειρα πραγματα στη ηλικια της αυτη...μπουφος!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα βλακειες λες!

Σταματα θα τα κανει ολα εκει που δεν το περιμενεις.Σε αλλο θα ειναι πιο μπροστα σε αλλο πιο πισω.

Θα παθεις πλακα κανε υπομονή. Ειναι μικρουλια ακομα ολα στην ωρα τους.

Βουλα ο μπαμπάς μου θα τα κρατησει.

Αλλα ο Άγγελος δεν κάθεται με κανεναν εκτος της μαμάς μου (που βλέπει και σπανια) γιατι μοιαζουμε πολυ σαν διδυμες και μαλλον νοιώθει πιο οικια.

Τον κρατουσε ο άντρας μου και ειχε γυρισει προς την κουζινα και ουρλιαζε να τον παρω.

Πως σκατα θα φυγω???

νοιωθω 80 χρονων θα παθω καταθλιψη.

Δεν μπορω να κανω τιποτα να παω πουθενα.

Ωρες ωρες πνίγομαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta είπε:
Μαργαριτα βλακειες λες!

Σταματα θα τα κανει ολα εκει που δεν το περιμενεις.Σε αλλο θα ειναι πιο μπροστα σε αλλο πιο πισω.

Θα παθεις πλακα κανε υπομονή. Ειναι μικρουλια ακομα ολα στην ωρα τους.

Βουλα ο μπαμπάς μου θα τα κρατησει.

Αλλα ο Άγγελος δεν κάθεται με κανεναν εκτος της μαμάς μου (που βλέπει και σπανια) γιατι μοιαζουμε πολυ σαν διδυμες και μαλλον νοιώθει πιο οικια.

Τον κρατουσε ο άντρας μου και ειχε γυρισει προς την κουζινα και ουρλιαζε να τον παρω.

Πως σκατα θα φυγω???

νοιωθω 80 χρονων θα παθω καταθλιψη.

Δεν μπορω να κανω τιποτα να παω πουθενα.

Ωρες ωρες πνίγομαι

Γκρετούλα τόσο πολύ σου αρέσει το ποτό και το έξω εμένα μόνο τα ψώνια με τρελαίνουν όπως και να'χει σκέψου σε λίγα χρόνια θα παρακαλάς να ήταν πάλι μικρά τα παιδάκια σου για κείνα κάνουμε θυσίες πως να γίνει αν θες να πας όμως πολύ άσε στον μπαμπά σου ξένο να δώσει (έγω ούτε στην σκέψη του ξένου δεν αντέχω αλλά η κάθε μαμά ξέρει καλύτερα)

Κορίτσια δείτε το βίντεο που ακολουθεί μου άρεσε πολύ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Βρε κόρες σημερα που ταξίδευα σας έπιασε λογοδιάρροια;; :tongue:

Μια μια με τυχαία σειρά:

Αντιγόνη... Ως η εταίρη γιαγιάκα εδω μεσα θα σου πω Τα ίδια με τη Βάσω. Μπορει να εχεις επάρκεια κτλ αλλα το χαρτί καλο ειναι κ σου δίνει κ αλλη ευελιξία αυριο μεθαυριο (πχ για αναπληρώτρια... Ή σε ένα ιδιωτικό σχολείο... Ή Ακομα κ για ιδιαίτερα αλλιως κινείσαι με την επάρκεια κ αλλιως με το πτυχίο)... Γνωμη μου κ φυσικα κανεις δεν χάθηκε επειδή δεν πηρε το πτυχίο του !

Πρόσφατα παντως πέτυχα μια συμμαθήτρια μου που μετα απο χρονια επέλεξε να γυρισει στα θρανία (σου ρίχνει κ μια 10ετια στο μεταξυ) κ μιυ έλεγε οτι το θεωρεί μια προσωπική νίκη οτι κατάφερε κ τελειωςε παρόλο που όλοι πλέον την είχαν για...τελειωμένη υπόθεση :)

Ναι δεβ ειχε μωρο κ ναι σιγουρα ειναι δυσκα αλλα προσωπικά θεωρώ οτι αξίζει η προσπάθεια :)

Απο την αλλη εγω το ...τερμάτισα το θεμα σπουδών οποτε ίσως το βλεπω κ απο αλλη οπτική γωνία απο σενα τελειως :)

Γκρετα: οι κολητες γιατι δεν θα έρθουν αληθεια;;

Δεν εχω καταλαβει: το άγχος σου ειναι μην σηκώσει τον κοαμο; Μη φάει ξένο; Να άντλησεις δεν παίζει υποθετω ε;;

Ξένο ξερεις σιγουρα οτι θα το πίει; Της μαργαρίτας πχ θυμαμαι οτι δεν το έπινε εχεις δοκιμάσει η παίζει να σηκώσει τον τόπο;

Αν ΔΕΝ σε πειράζει να δώσεις ξένο μια φορα κ αν θέλεις να βγεις να ξεσκάσεις για μενα Καντο. Το χειρότερο σενάριο ποιο ειναι; Αν καταλαβαινω σωστα να ξυπνήσει να να μην ηρεμεί επειδή του λείπεις; Αλλο να εισαι στο δίπλα δωμάτιο αν λειέος τελειως δεν υπαρχει περίπτωση να ηρεμήσει με κάποιον αλλο;;

(Ξύπνησε το τεκνο επανέρχομαι!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βρε κόρες σημερα που ταξίδευα σας έπιασε λογοδιάρροια;; :tongue:

Μια μια με τυχαία σειρά:

Αντιγόνη... Ως η εταίρη γιαγιάκα εδω μεσα θα σου πω Τα ίδια με τη Βάσω. Μπορει να εχεις επάρκεια κτλ αλλα το χαρτί καλο ειναι κ σου δίνει κ αλλη ευελιξία αυριο μεθαυριο (πχ για αναπληρώτρια... Ή σε ένα ιδιωτικό σχολείο... Ή Ακομα κ για ιδιαίτερα αλλιως κινείσαι με την επάρκεια κ αλλιως με το πτυχίο)... Γνωμη μου κ φυσικα κανεις δεν χάθηκε επειδή δεν πηρε το πτυχίο του !

Πρόσφατα παντως πέτυχα μια συμμαθήτρια μου που μετα απο χρονια επέλεξε να γυρισει στα θρανία (σου ρίχνει κ μια 10ετια στο μεταξυ) κ μιυ έλεγε οτι το θεωρεί μια προσωπική νίκη οτι κατάφερε κ τελειωςε παρόλο που όλοι πλέον την είχαν για...τελειωμένη υπόθεση :)

Ναι δεβ ειχε μωρο κ ναι σιγουρα ειναι δυσκα αλλα προσωπικά θεωρώ οτι αξίζει η προσπάθεια :)

Απο την αλλη εγω το ...τερμάτισα το θεμα σπουδών οποτε ίσως το βλεπω κ απο αλλη οπτική γωνία απο σενα τελειως :)

Γκρετα: οι κολητες γιατι δεν θα έρθουν αληθεια;;

Δεν εχω καταλαβει: το άγχος σου ειναι μην σηκώσει τον κοαμο; Μη φάει ξένο; Να άντλησης δεν παίζει υποθετω ε;;

Ξένο ξερεις σιγουρα οτι θα το πίει; Της μαργαρίτας πχ θυμαμαι οτι δεν το έπινε εχεις δοκιμάσει η παίζει να σηκώσει τον τόπο;

Αν ΔΕΝ σε πειράζει να δώσεις ξένο μια φορα κ αν θέλεις να βγεις να ξεσκάσεις για μενα Καντο. Το χειρότερο σενάριο πιο ειναι; Αν καταλαβαινω σωστα να ξυπνήσει να να μην ηρεμεί επειδή του λείπεις; Αλλο να εισαι στο δίπλα δωμάτιο αν λειέος τελειως δεν υπαρχει περίπτωση να ηρεμήσει με κάποιον αλλο;;

(Ξύπνησε το τεκνο επανέρχομαι!)

Αθηνά κακά τα ψέμματα 19 μαθήματα είναι παλούκι ειδικά για ένα αντικείμενο που δεν με ελκύει πλέον + ένα σπίτι να καθαρίσω + ένα σύζυγο και πρώτα απ'όλα την κόρη μου το πιο πιθανό σενάριο είναι να δίνω δυο δυο τα μαθήματα σε κάθε εξεταστική και να τελειώσω σε 2-3 χρόνια (εκτός αν ξαναμείνω έγκυος στο ενδιάμεσο..) Άλλο να έχεις ένα πτυχίο και μετά να κάνεις γάμο και άλλο να μην το έχεις βέβαια έχω συμφοιτήτριες με 2 και 3 παιδιά που προσπαθούν για να το πάρουν αλλά δεν με τραβάει το αντικείμενο πλέον ρε γμτ όπως θα έχεις διαπιστώσει αυτοί οι γονείς μου αγχώνονται και για το άν κατούρησα εντός ή εκτός της λέκανης :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

ΣυΝεχιζω:

Το Γλυφάδα-Πειραιάς δεν καλύπτεται γρήγορα η αληθεια ειναι...

Ποτε ειναι το μπατσελορ; Υπαρχει δυνατότητα για ένα...κρας τεστ να δεις πως θα αντιδράσει;

Τελευταία κ τυχερή:

Μαργαρίτα: ειλικρινά με κάθε καλή διάθεση έσκασα στα γέλια με τα ποστ σου γιατι... Μου θύμισες εμενα πριν λίγους μήνες που ήμουν κατα αγχωμένη πρώτα γιατι το παιδι μου στήριξε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ απο τη. Παρεα το κεφαλι του κ επίσης απο τα τελευταία γύρισε απο ανάσκελα μπρούμυτα :)

Ε ΚΑΙ;

Τωρα κανει διαφορα. Στηρίζεται για αρκετή ωρα στον πωπω του αλλα δεν κάθεται μόνος πρεπει να τον βάλω εγω, προσπαθεί να κάτσει στα γόνατα (επειδή προσπαθούσε να σηκώσει απο τον πωπο του όρθιος έφαγε κ την τούμπα απο το καρότσι :/ )

Λεει κατι ακατανόητα (με μια προτιμήση στο "άντε"!!--άβυσσος η ψυχή του μωρού!)

Εχει πει διαφορα μπαμπαμπα ομοίως με τη Βάσω οταν κλαιει αρχίζει τα μμα μμμμα.

Μπουσουλημα οχι ακομα αλλα σερνόμαστε με αρκετή ταχύτητα πλεον πανω στο κρεβάτι.

Αυτα δεν τα λεω για να σε αγχωσω αλλα για να σου δείξω οτι ακομα κ αυτο που σε κάποια φαςη (τη στήριξη του κεφαλιού) ειχε μείνει πιςω να σε επόμενες φάσεις εκανε...catch up! Οχι οτι θα ξεαγχωθεις γιατι κ εμενα που μου τα έλεγαν τοτε...το δεν καταλάβαινα αλλα θελω να σου πω :P

Εμεις γυρισαμε Αθήνα (διάθεση στα τάρταρα :( ) , δυσκολο το ταξίδι γιατι δεν κοιμόταν ήθελε να σηκωθεί απο το αυγό ήθελε όλη την ωρα να το απασχολεις κτλ κ κουράστηκα, ζαλίστηκα... Τεσπα φτάσαμε. Αυτο ηταν ...

Σημερα κοιμομαστε κ πρώτη φορα στην κουνια μας στο δωμάτιο μας μόνοι μας να δουμε πως θα παει... Ξυπνήσαμε ήδη μια φορα κ θέλαμε αγκαλιά για να ηρεμήσουμε να δουμε τι αλλο μας περιμένει μες τη νυχτα!!!

Ειμαι κομματια σας καληνυχτιζω για την ωρα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ένα ένα βρε Αντιγόνη μας ξεκανες!!!:tongue:

Απαντάω κι εγώ με σειρά από τέλος προς τα πίσω...

Μ αυτό που είπες για τους γονείς σου ακόμα γελάω!!! Δεν μπορεί να είναι έτσι, υπερβαλλεις!!:tongue::tongue:

Το βίντεο τέλειο, συγκινήθηκα!! Καλά εσείς οι αγορομανες φαντάζομαι περισσότερο!

Για το πτυχίο, συμφωνώ με τις ...γιαγιουλες σαν μεσοκοπη κι εγώ... Πρέπει να το πάρεις! Αυτή είναι η αλήθεια, δε σου λέω όμως φέτος...

b5DEp3.png

Αθηνά καλή ξεκούραση...

Μαργαρίτα συμφωνώ με την Αθηνά. Η μεγάλη μου κόρη άργησε σχετικά να μιλήσει κι αγχωνομουν, ε τώρα η πιο συχνή ατάκα μου είναι: σταμάτα να μιλάς επιτέλους!!!

Γκρέτα το ερώτημα είναι εσύ ΘΕΛΕΙΣ να πας; Γιατί αν δεν θέλεις κ θα το κάνεις για τη φίλη σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στραβώσουν όλα...

Αν πάλι θέλεις, θα τη βρεις την άκρη κ κάτι μην πάει τέλεια τουλάχιστον θα έχεις περάσει καλά... Αυτό που λες ότι δεν μπορεις να κάνεις τίποτα το νιώθω κι εγώ όλη τη μέρα κάθε μέρα κ παλεύω να μη με πάρει από κάτω. Αφού ξέρω ρε γμτ ότι δεν θα είναι έτσι για πάντα, γιατί έτσι νιώθω;;;;

Βάσω κι εμένα το ίδιο... Μαμαμα όταν κλαίει, μπαμπαμπα όταν χαίρεται, πολύ γέλιο....!!!!

Βουλααααα τι κάνεις;;; τρέχεις;;; άντε να το βαφτισετε το ζουζουνι με το καλό, να μας γράφεις κ πιο συχνά, σε χάσαμε...:D

Ουφ... Πρόλαβα... δύο μέρες προσπαθώ...

b5DEp3.png

Αθηνουλα καλως μας ηρθες κοριτσακιιιιιιιιιι

Εύχομαι να βρειτε τους ρυθμους σας γρηγορα!!!Και επισης να κανει σερι υπνο ο Φωτης (εκλεισε τελικα?:tongue:)

Σε τι να πρωτο απαντησω ..Η κολλητη δεν θα ερθει γιατι εχει βαφτιση εκτος Αθηνων και της ειπε οτι δεν μπορω να τσακιστω να τρεχω αρων αρων :confused::confused:(Νομιζω τελικά οτι σιγουρα εχει θεμα που δεν εγινε κουμπαρα της το ειχα πει απο την αρχη)Δεν ειναι λογικο η κολλητη νανην "τσακιστει" να ερθει στο μπατσελορ!Εγω θα γινομουν 100000κομματια για την δικια μου!!Καποιες φιλες της παιδικες δεν θα πανε να την ντυσουν (εδω εχουν ενα δικιο γιατι θα ντυθεί στο πατρικο της στην Λουτσα , ενταξει τραγικο ουτε εγω θα παω και επισης εχει στεναχωρεθει.Ενω εχει και την αδερφη της εδω θα μπορουσε ναβγει απο εκει νυφη)

Με πηρε σήμερα και ηταν πολυ στεναχωρημενη και την λυπηθηκα γιατι οσο να ναι ειναι ο γαμος της , η μέρα της!Η καθε μια μας θα ηθελε να πανε ολα ρολοι.

εγω ειχα αποφασίσει εξ αρχής οτι δεν θα παω αλλα ειπα πρεπει να παω!Να λειπω και εγω?Βεβαια στην πραξη ειναι πολυ δυσκολο.Το μωρο δεν πρόκειται να πιει το ξενο γαλα.Ειναι πολυ περιεργος.ο Αλέξανδρος εχει πιει οταν χρειάστηκε να φυγω 3-4 φορες (εδινα για τον ικτερο και ειχα ξενο) αλλα δεν με δυσκολεψε ποτέ σαν παιδι.

Ο Άγγελος ειναι περιεργος.δεν με πειραζει αν πιει ξενο μια φορα ειλικρινα καθολου ομως!Εξ αλλου εγω μια ωρα θα καθησω ετσι κ αλλιως απλα να νοιώσει εκεινη καλα!

Συζητουσα ομως με τον αντρα μου πριν και τα ειδα λιγο αλλιως ολα να σας πω την αληθεια!

Εγωιστικα βεβαια αλλα ειναι η αληθεια...ΤΤου ελεγα οτι εχω κατα αγχωθει για τον γαμο αυτον ολη μερα γυριζει το κεφαλι μου!Να περναω τετοιο αγχος δηλαδη με το μωρο που στην τελικη δεν θα το εκανε κανεις!Καλουμε να τρεχω με ενα μωρο!Δεν μας εχουν διευκολύνει πουθενα!Δεχτηκαμε να γινουμε κουμπαροι για εναν γαμο που θα γινοταν τον Αύγουστο του 2016 και.Ξεραμε οτι ημουν εγκυος οταν δεχτηκαμε .Αλλα μας επερνε στα οικονομικα ειχαμε μπροστα μας 2 χρονια!Ξαφνικα οταν γεννησα αποφασισαν να γινει φετος.Τα οικονομικά μας αθλια.

Τους μιλησα τους ειπα αδυνατουμε να μαζεψουμε λεφτα ειναι δυσκολα.Δεν δεχτηκαν την συζητηση κατηγορηματικα μας θελουν για κουμπαρους!Νομιζω σας τα εχω ξανα γραψει δεν εχει νοημα (απλα ξεσπαω και εγω)

Αληθεια θελω να το κανω δεν με πιεζει κανεις!Απλα νοιωθω πιεση με τα πριν του γαμου γιατι εχω ενα μωρο!Δεν μπορω να το παρατησω και να παω στον γαμο και να δωσω ξενο γαλα!Δεν θα το κανω γιατι δεν υπαρχει λογος!Δεν με σκεφτηκε κανεις λοιπον , οτι θα εχω ενα μωρο 7 μηνων στον γαμο.Στην δεξιωση μετα?Σιγα μην κοιμηθει ,θελει ησυχια θα οδυρεται και εγω θα νανουριζω περα δοθε!Επρεπε να ειναι αλλιως γιατι εγω δεν θα χαρω τιποτα μονο πιεση και αγχος να θηλασω να ταισω να ξεσκατισω να να να να να να!!!

Εχω κ αλλα πααααρα πολλα να γραψω αλλα το κλεινω καλυτερα!Θα περασετε και για ηλιθια τα γραφω και χαλια γιατι εχω νευριασει παλι!Δεν το περιμενα ετσι καθολου!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το μπατσελορ ειναι το αλλο Σαββατο Αθηνά!

Υπαρχει και μυστικοπαθεια βεβαια για το μπατσελορ του γαμπρου

Επρεπε να κανονίσουν θεωρω να γινοντουσαν καπου κοντα μεταξυ τους ωστε να υπαρχει μια διευκόλυνση για εμας μιας και εχουμς και ενα αμαξι.Να κοιμοζαμε τα παιδια και να πηγαιναμε μια ωρα (θα εχω και γενέθλια την επομενη του μπατσελορ)

Το αλλο που με ρωτας οχι δεν ηρεμεί ρε γαμωτο ουτε με τον μπαμπα του που τον θελει πολυ. Εχει παει πολλες φορες να το ξανα κοιμισει εκεινος και το αποτέλεσμα είναι τραγικο.Ξυπανεο ολο το τετράγωνο. Πως θα ηρεμισει με τον μπαμπά μου λοιπόν? Θα φαει χειροτερη φρικη που εχει συνήθισει εμενα και ξαφνικα θα δει τον παππού!!

Γαλα δεν μπορω να βγαλω γιατθ εχω χειροκίνητο θηλαστρο σιγα μην βγαλει ποσότητα. Θελει νοσοκομειακο για καλη ποσοτητα.....Δραμα η κατάσταση.Απλα δεν θα παω!Ολοι μου λενε ειμαι χαζη που κανω ετσι , δικαιολογουμε απολυτα με το μωρο!Αλλα εγω δεν ψαχνω δικαιολογία. ...ηθελα να παω!

Σας τα επρηξα δεν ξαναμιλαω για τον γαμο χαχα!Σαββατο θα βαψω μαλλί :):):)

Αντιγονη ειδες τα κορίτσια εχουν αλλη αποψη για το πτυχιο σου και δεν σου κρυβω οτι συμφωνω απολυτα ετσι οπως τα λενε!!

Γι αυτο και εγω σας ρωταω για πολλα θεματα , με εχετε βοηθησει πολυ!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...