Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλά καμιά σας δεν κάνει μπάνιο μαζί με το μωρό της μάλλον είμαι η μόνη καλά τι θυμήθηκα θυμάστε που έκλαιγα που θα μετακόμιζα αν σας πω ότι δεν το σκέφτομαι πια τόσο συχνά ;; Βέβαια χθες εκεί που καθόμουν σκεφτόμουν πως ξεκίνησα και που βρέθηκα και μετά θυμήθηκα όταν άκουσα την μικρή πρώτη φορά και να σου το δάκρυ πάλι κορόμηλο..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πο πο νιώθω γριά!! :shock: Εγώ με τον άντρα μου θα κλείσουμε μαζί δέκα χρόνια τον Νοέμβριο!!

Γκρέτα και γω αυτο είπα αλλα δεν ήθελα να κανω και υπερβολές κιόλας!

Αντιγόνη δεν ξερω τι άποψη εχω σε αυτο το θέμα! Δεν ειμαι σίγουρη είχα ρωτήσει ή ήθελα να ρωτησω το ίδιο. Εγώ πάντως οταν με ρωτάνε μαμάδες λέω εαν εσείς νιώθετε άνετα φυσικά και να το κάνετε! Εγώ παντως θα κανω! :tongue:

Πρέπει και γω επιτέλους να φτιάξω κατι απο ολα αυτά! Με το φέισμπουκ δεν τα βρήκα! Θα δω εαν τα βρω με το ινσταγκραμ! Θα πω στον άντρα μου να μ φτιάξει ενα, εαν δεν με φάει ζωντανή :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Πο πο νιώθω γριά!! :shock: Εγώ με τον άντρα μου θα κλείσουμε μαζί δέκα χρόνια τον Νοέμβριο!!

Γκρέτα και γω αυτο είπα αλλα δεν ήθελα να κανω και υπερβολές κιόλας!

Αντιγόνη δεν ξερω τι άποψη εχω σε αυτο το θέμα! Δεν ειμαι σίγουρη είχα ρωτήσει ή ήθελα να ρωτησω το ίδιο. Εγώ πάντως οταν με ρωτάνε μαμάδες λέω εαν εσείς νιώθετε άνετα φυσικά και να το κάνετε! Εγώ παντως θα κανω! :tongue:

Πρέπει και γω επιτέλους να φτιάξω κατι απο ολα αυτά! Με το φέισμπουκ δεν τα βρήκα! Θα δω εαν τα βρω με το ινσταγκραμ! Θα πω στον άντρα μου να μ φτιάξει ενα, εαν δεν με φάει ζωντανή :tongue:

Μέχρι ποια ηλικία όμως πουχου μέχρι τα 4-5 εγώ δεν το βρίσκω και τόσο κακό αν γίνεται μόνο με τους γονείς και όχι με άλλους τέσπα ε όχι και γρια βρε Σαλώμη 27 δεν είπες είσαι;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...