Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια! Από ό, τι βλέπω όλες μας το δεύτερο περιμένουμε...Δεν ξέρω αν θα μου κάνει ζήλειες, γιατί είναι μεγάλος ο δικός μου. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν θα έχω το χρόνο να τα περιποιούμαι και τα δύο το ίδιο καλά. Αλήθεια, που θα γεννήσετε; Ο δικός μου ο γιατρός συνεργάζεται και με ιδιωτικά αλλά και με το Αρεταίειο και μάλλον θα προτιμήσω το δημόσιο.Το μικρό μου τον είχα γεννήσει στο μητέρα.

Καλημέρα κορίτσια κ με το καλό! Κ εγω σε δημόσιο γέννησα και είμαι πολύ ευχαριστημένη (Έλενας). Στο δεύτερο είχαμε ζήλειες αρκετές, τώρα μετά απο 1,5 χρόνο έχουν ηρεμήσει και τα δύο και πάιζουν μαζί φανταστικά! Στο τρίτο να δούμε! :D;):eek: Καλημέραααα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eleni P καλώς ήρθες.απ οτι κατάλαβα είσαι έγκυος στο τρίτο σου παιδάκι?και γέννας Φεβρουάριο?με το καλό σου εύχομαι

Βασω εγώ φοβάμαι και να μου δώσει το οκ ο γυναικολόγος.την αλλη δεύτερα έχουμε Β'επιπεδου.αν ισχυει αυτό με τον τράχηλο δεν θα υπάρξουν επαφη μέχρι να γεννησω.αν τελικά ηταν ψευδές μπορεί να μας πει οτι δεν υπάρχει θέμα.η βιοχημική τι είναι ακριβως?

kashmam θα τα καταφέρεις αν το θέλεις.και εμένα ματωσαν.έπινε και αίμα μαζί αλλά δεν σταμάτησα.μου έκλεισε και πορος και πίστεψε με οι πληγές και το αίμα δεν ηταν τίποτα μπροστά σε αυτό.θηλαζα και ταυτόχρονα χτυπαγα το κεφάλι μου στο κρεβάτι πίσω.και τρεχανε τα δάκρυα..και δεν εβγαζα αχνά μην πανικοβαλλω το μωρο..ήμουν αποφασισμένη όμως απο πριν.ήθελα να θηλασω!!και χαίρομαι πολύ που το κατάφερα..οι στιγμές μαζί με το μωρο σου όταν θηλάζει δεν περιγράφονται με λογια ουτε συγκρίνονται με κάτι άλλο!!ειδικα όταν είναι πιο μεγαλο!!

Αχχχ ανυπομονω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

εγώ φοβάμαι και να μου δώσει το οκ ο γυναικολόγος.την αλλη δεύτερα έχουμε Β'επιπεδου.αν ισχυει αυτό με τον τράχηλο δεν θα υπάρξουν επαφη μέχρι να γεννησω.αν τελικά ηταν ψευδές μπορεί να μας πει οτι δεν υπάρχει θέμα.η βιοχημική τι είναι ακριβως?

Μωρέ με θέμα χωρίς θέμα το ρισκάρεις; Εγώ πλέον τρέμω μη πάθω κάτι!Εγκυμοσύνη κατά την οποία ναι μεν γίνεται σύλληψη αλλά για κάποιο λόγο(π.χ. χρωμοσωμική ανωμαλία) δεν γίνεται εμφύτευση και γίνεται αποβολή πολύ νωρίς (5η - 6η εβδομάδα). Στα θετικά είναι ότι ξέρεις ότι μπορείς να συλλάβεις και δεν χρειάζεται απόξεση. Επίσης είναι πολύ συχνό φαίνομενο απλά οι περισσότερες το εκλαμβάνουμε σαν μια καθυστερημένη περίοδο. Το θέμα είναι ότι αν έχεις σταθερό κύκλο (όπως εγώ) και μετράς τις μέρες, κάνεις τεστ και βγαίνει θετικό. Και όταν αντιλαμβάνεσαι τι έγινε νιώθεις την απώλεια :-( Περασμένα ξεχασμένα...

Καλημέρα κορίτσια κ με το καλό! Κ εγω σε δημόσιο γέννησα και είμαι πολύ ευχαριστημένη (Έλενας). Στο δεύτερο είχαμε ζήλειες αρκετές, τώρα μετά απο 1,5 χρόνο έχουν ηρεμήσει και τα δύο και πάιζουν μαζί φανταστικά! Στο τρίτο να δούμε! :D;):eek: Καλημέραααα!

Καλώς ήρθες Eleni! Πότε έχεις ΠΗΤ; ξέρεις το φύλο; Ρωτάω για να σε βάλουμε στο πινακάκι μας :) Πω πω με 2 παιδιά ήδη, χαρά στο κουράγιο σου! Και εγώ στο Έλενα έχω επιλέξει να γεννήσω και ελπίζω να μην το μετανιώσω. Ποιον είχες γιατρό;

Εγώ με τον θηλασμος δεν τα κατάφερα καθόλου μια εβδομάδα μπόρεσα στο στήθος αλλα Μ τις πλήγωσε πολύ κ πονούσα απίστευτα πήρα το θηλαστρο το επαγγελματικό που αντλούσε ταυτόχρονα και ηλεκτρικά και απο τα δυο στήθη κ το πήγα μεχρι τους 2 μηνες παραπάνω δεν άντεξα την κούραση. Αυτή τη φορά λέω να προσπαθήσω πιο πολύ κ με πολύ βοήθεια απο μια φίλη Μ που θηλάζει έναν χρόνο και τα 4 παιδια της αλλα η αλήθεια ειναι πως δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας αν δώ οτι δεν τα καταφέρνω και πονάω πάλι κ τρέχουν πάλι αίμα οι θηλές θα τα παρατήσω. Δεν ξέρω αν θα ειναι σωστό η λάθος αλλα εγώ δεν αντέχω...

Εμένα δε μου πέφτει λόγος μιας και δεν έχω εμπειρία αλλά άμα είναι να χάσεις τη ψυχική σου ηρεμία (και αυτό κακά τα ψέμματα επηρεάζει και το μωρό) καλύτερα να δώσεις ξένο και να είσαι ήρεμη και εσύ και το μπεμπέ. Προφανώς και όλοι γνωρίζουμε ότι το καλύτερο είναι το μητρικό αλλά τα μωράκια μας νομίζω ότι μας θέλουν δυνατές και χαρούμενες και ας πίνουν και φόρμουλα. Αυτή η φίλη που σας έλεγα το παρουσίασε σαν το ευκολότερο και πιο ξεκούραστο πράγμα του κόσμου. Από την άλλη, έχω γνωστή που έχει ένα μπέμπη 10 μηνών και μου είπε χαρακτηριστικά "εγώ στους 2 μήνες τα έφτυσα. Κουράστηκα τόσο πολύ που έφτασα να εκνευρίζομαι με το παιδί και είπα αυτό δεν είναι σωστό. Ξεκινήσαμε τη φόρμουλα και βρήκαμε την ισορροπία μας". Τι να πω... Θα την κάνω την προσπάθεια και ότι βγει!

Και για να μην ξεμένουμε από καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, φημολογείται ότι είναι έγκυος και η Beyonce :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βάσω περασμένα ξεχασμένα.σε λίγο καιρό θα κρατας στα χέρια σου την κορούλα σου ;)

Όσο για τον θηλασμό δεν σημαίνει οτι μάνα είναι μόνον αυτή που θηλάζει,μην τρελαθουμε!προέχει η ηρεμία της Μάμας και του μωρού.δεν μπορεί κανεις να πιέζεται!

Εγώ θα γεννησω στο Αλεξάνδρας σας το έχω πει νομιζω.όπως και την πρωτη φορά έτσι και τώρα θα διαλεξω την ανακαινισμένη πτερυγα.αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 60? παραπανω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ ακριβώς αυτής της γνώμης ειμαι φυσικά κ ο θηλασμος ειναι οτι καλύτερο κ φυσικά θα κανω κ μια προσπάθεια αλλα οχι οτι θα ειμαι εγώ ενα ρακος ψυχικά για να θηλασω το μωρο γιατι στην τελική αν δεν ειμαι εγώ καλα πως θα ειναι το μωρο κ αν εγώ ειμαι κουρασμένη κ με νεύρα πως θα δώσω στο παιδι το 100%?

Τεσπα ας ερθει εκείνη η ωρα με το καλό και βλέπουμε...η αλήθεια ειναι οτι για μένα δεν περνανε οι ρημαδοεβδομαδες να γεννησω! Αυτήν την εγκυμοσυνη δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου κορίτσια! Εν τω μεταξύ Greta όλο εσένα σκέφτομαι που είσαι 2 εβδομαδες ακριβώς πιο πολύ απο μένα και σε ζηλεύω σήμερα κιόλας έλεγα την άλλη εβδομάδα θα είσαι ακριβώς στα μισά!!

Εγώ πρέπει να ειμαι μάλιστα απο τις τελευταίες... Όλες θα γεννησετε κ εγώ θα μεινω μονη μ εδώ να περιμένω...

KMwEp3.png

kashmam σήμερα ξυπνησα και σκεφτόμουν οτι έχω άλλο τόσο!!φαντασου η κύηση είναι μια εβδ μεγαλύτερη απ το τικερακι.θα γεννησω περιπου σε 4 μηνες.20-25 Ιανουαρίου.και σκέφτομαι οτι δεν το έχω ευχαριστήθει καθόλου.ποσο σε καταλαβαινω.θα χτυπάω το κεφάλι μου μετα αλλά δεν ξέρω γιατί νοιωθω έτσι..Βασικά όλη μέρα τρεχω πίσω απ τον μικρο.είναι η ηλικία τέτοια που πρέπει να τρέχω.εδώ ξεχναω καλά καλά οτι είμαι έγκυος αλλά έχω μια κοιλουμπα που μου το θυμίζει συνέχεια!χαχαχχ την βλέπω και λεω:Είμαι εγκυος!με μια έκπληξη!γιατί συμβαίνει αυτό?

boulitsa που είσαι???ελπίζω να είναι όλα καλά!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

kashmam σήμερα ξυπνησα και σκεφτόμουν οτι έχω άλλο τόσο!!φαντασου η κύηση είναι μια εβδ μεγαλύτερη απ το τικερακι.θα γεννησω περιπου σε 4 μηνες.20-25 Ιανουαρίου.και σκέφτομαι οτι δεν το έχω ευχαριστήθει καθόλου.ποσο σε καταλαβαινω.θα χτυπάω το κεφάλι μου μετα αλλά δεν ξέρω γιατί νοιωθω έτσι..Βασικά όλη μέρα τρεχω πίσω απ τον μικρο.είναι η ηλικία τέτοια που πρέπει να τρέχω.εδώ ξεχναω καλά καλά οτι είμαι έγκυος αλλά έχω μια κοιλουμπα που μου το θυμίζει συνέχεια!χαχαχχ την βλέπω και λεω:Είμαι εγκυος!με μια έκπληξη!γιατί συμβαίνει αυτό?

boulitsa που είσαι???ελπίζω να είναι όλα καλά!

Greta έχεις ένστικτο μ φαίνεται.... Στο Ιασώ ειμαι ακριβώς με το ίδιο πρόβλημα που είχες πριν λίγες μερες κ π είχα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη... Θα μείνω απόψε κ αύριο βλέπουμε... Υποψία σκωληκοειδιτη!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Εντάξει κανεις πλάκα τώρα έτσι?δεν παιζει αυτό.ποναγες τόσο πολύ κοριτσάκι μου?πω πω απίστευτο είναι.εύχομαι να περάσει τι να πω.μακάρι να ετοιμαζεσαι να φύγεις αυτή την ωρα.νομιζω πρεπει να ξεμπερδευουμε και οι δυο με αυτό μόλις γεννησουμε.και νομιζω σιγουρευτηκα οτι όντως τώρα μεγαλώνει η μήτρα και μάλλον το ερεθίζει.περαστικά βρε κοπελα μου.στεναχωρηθηκα τώρα.

Καλημερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέεεεερα σε όλες!!!

Τι κάνετε;;;; Δλδ απο ότι ακούω δεν μου το πάτε καλα :(

Boulitsa μου περαστικά! Ελπίζω να είσαι ήδη σπιτάκι σου και να είσαι καλύτερα

:(

vtgian: Αμαν βρε κορίτσι τι σαββατοκύριακο των παθών ήταν αυτό;;; Είσαι καλύτερα πλέον;;;

Χτες μετά από καιρό έπεσε μπόλικη δουλίτσα (ΦΥΣΙΚΑ! αφού είχα ραντεβού με το γιατρό και δεν ήθελα να καθυστερήσω να φύγω αναμενόμενο να γίνει ο κακός χαμός στη δουλειά :rolleyes:) και δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα αλλά αποζημιώθηκα το απόγευμα...

Είμαστε σίγουρα αγοράκι (δλδ εγώ τπτ δεν κατάλαβα παρόλο που και ο γιατρός και ο άντρας μου μου δείχνανε με ατάκες του στυλ "μα εκεί δεν βλέπεις;;;" :tongue:, αλλά τέλος πάντων 2 ήτανε τους πίστεψα :cool: ), είμαστε 250 γραμμάρια και χτυπιόμαστε όλη την ώρα :D

Στο θέμα σεξ είχα κι εγώ ... απόρίες, δλδ ο γιατρός μου ηταν (και είναι) πολύ κουλ ότι να κάνουμε ότι θέλουμε εφόσον δεν έχουμε ... παρατράγουδα αλλά εγώ φοβάμαι λίγο... Είχα και αίμα την μέρα που έκλεινα την 8η εβδομάδα [κατακόκκινο κιόλας] για 1-2 μέρες και είχα φοβηθεί (παρόλο που ο γιατρός στην εξέταση που ακολούθησε ήταν καθυσυχαστικός) οπότε με αυτά και με αυτά 2 φορές έχουμε δοκιμάσει το ... εγχείρημα χωρίς παρατράγουδα βέβαια αλλά εγώ εξακολυθώ να ... αγχώνομαι...

Αλλά από την άλλη άμα το... κόψουμε από τώρα, μετά θα το κόψουμε λόγω... κούρασης/ άλλων συνθηκών (πρώτη φορά γονείς και οι 2 που πάνε τα τέσσερα δεν θα ξέρουμε :shock: ) να το ... ξεχάσω το σπορ μέχρι το... 2016 μου πέφτει βαρύ ξέρω γω?!

:?:

ps... Για τους γάμους που σας έλεγα όπως αναμενόταν η μανούλα έφριξε με τα ρουχα μου και με έσυρε για ψώνια οπότε αγόρασα ένα ωραιότατο φουστανάκι (σε προσφορά κιόλας γιατί ήταν τελευταίο κομμάτι :) ) το οποίο σήμερα θα το πάρω από τη μοδίστρα (ήθελε λίγο κόντυμα)... Η αλήθεια είανι ότι δίκιο είχε η μανούλα χρειαζόταν ένα καινούριο φουστάνι...

Επίσης δεν ξέρω αν σκοπεύετε να αγοράσετε παντελόνι εγκυμοσύνης αλλά στα H&M (τουλάχιστον αυτά που είναι στην Καπνικαρέα δίπλα) έχει κάτι πολύ βολικά εγκυμοσύνης με 30? (39.99? αλλά έχει έκπτωση 10?) :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Ώχου μας γκαντεμιάσανε μου φαίνεται!

Βρε Boulitsa μου, αμάν κοριτσάκι μου, όλο αναποδιές! Ελπίζω να βγήκες και να είσαι καλύτερα. Ρίχ'το στα νοσοκομειακά φαγητά (σουπίτσες και ελαφριά) από εδώ και στο εξής. Περαστικά σου κοπέλα μου!

Δε τα ξέρεις αυτά Quinsey, μια φορά θα πεις να φύγεις στην ώρα σου, τότε θα πέσουν όλοι μαζεμένοι! Ιστορία μου, αμαρτία μου αυτό το πράμα! Άντε να τον χαίρεστε τον αγόραρο και εμείς εδώ άμα θέλετε καλή νύφη :D Αυτά σκέφτομαι και εγώ με το σεξ και αγχώνομαι. Με κοροϊδεύει και ο άντρας μου "άντε να βρω και γω καμιά πιτσιρίκα, να μην πιέζεσαι και εσύ..." και εγώ η χαζή στεναχωριέμαι. Έχω και τη μάνα μου να με πρήζει "δε μου έμοιασες καθόλου πια! εμείς με τον πατέρα σου ποτέ δε σταματήσαμε, κλπ κλπ" ευχαριστώ ρε μάνα για την υποστήριξη! Και μετά θα γεννηθεί και το μωρό και άντε να δούμε πότε! Οοοχι το 2016 είναι πάρα πολύ μακριά, δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

Άντε να χαρείς τα νέα σου ρουχάκια, είδες που τα χρειαζόσουν τελικά! Του H&M τα έχω δει και εγώ αλλά με τα στενά τζιν δεν τα πάω καλά, αυτό το παντελόνι σωλήνα και παπούτσι μπαλαρίνα δεν το έχω καθόλου! Θέλω πιο φαρδιά. Είδα κάτι ωραία χειμερινά φορεματάκι στο Next, όχι δείτε την collection και πείτε, δεν είναι ωραία; Έχουν και μπεμπέ πολύ όμορφα, δωρεάν μεταφορικά για πάνω από 20? και είδα ότι πολλές κοπέλες από το φόρουμ ψωνίζουν από εκεί.

Μια χαρά είμαι σήμερα, ηρέμησα κάπως. Ευτυχώς ροζ έχω να δω από την Κυριακή και το σύστημα φαίνεται να επανήλθε στα κανονικά του. Το κορίτσι μας είναι καλύτερα αλλά γυμναστική δεν κάνουμε για καλό και για κακό.

Kashman ποτέ δεν ξέρεις! Εμείς που είμαστε και κοντά σε ημερομηνίες, μπορεί να έρθουμε και τα ανάποδα!

Ένας μήνας έμεινε μέχρι τη Β' επιπέδου για να δω και εγώ τη μπεμπούλα μου και μου φαίνεται ένας αιώνας! Επίσης σήμερα πήρα τηλέφωνο στο Έλενα για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, ήταν πολύ ευγενική η μαία που απάντησε. Μου είπε ότι τα μαθήματα τα κάνουν μεταξύ 30ης-32ης εβδομάδας αλλά επειδή εμένα πέφτει μέσα στα Χριστούγεννα και με τις αργίες δεν έχουν βγάλει πρόγραμμα, να την ξανακαλέσω μετά την Β' επιπέδου. Είναι 4 πρωινά 2ωρα, συνεχόμενες ημέρες. Θέλω να τα κάνω με τον άντρα μου (για να πάρουμε βεβαίωση να είναι μέσα στον τοκετό) αλλά να δούμε πως θα τα καταφέρουμε.

Greta και στο Έλενα, στα απλά μονόκλινα τόσο είναι η επιβάρυνση αν δε κάνω λάθος. Στα λουξ είναι 120 ευρώ νομίζω/ημέρα. Είναι επίσης ανακαινισμένα και φίλες μου που γέννησαν πρόσφατα μου είπαν τα καλύτερα! Στο Αλεξάνδρα γεννήθηκε η μεγάλη μας :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Άντε να χαρείς τα νέα σου ρουχάκια, είδες που τα χρειαζόσουν τελικά! Του H&M τα έχω δει και εγώ αλλά με τα στενά τζιν δεν τα πάω καλά, αυτό το παντελόνι σωλήνα και παπούτσι μπαλαρίνα δεν το έχω καθόλου! Θέλω πιο φαρδιά. Είδα κάτι ωραία χειμερινά φορεματάκι στο Next, όχι δείτε την collection και πείτε, δεν είναι ωραία; Έχουν και μπεμπέ πολύ όμορφα, δωρεάν μεταφορικά για πάνω από 20? και είδα ότι πολλές κοπέλες από το φόρουμ ψωνίζουν από εκεί.

χαχα merci! Χαίρομαι που είσαι καλά :D

Τα τύπου σωλήνα ούτε εγώ τα φοράσω αλλά έχει ΕΝΑ το οποίο ειναι κανονικό ίσιο (θυμίζει σε γραμμή levis) σε αυτο αναφερόμουν να πω την αλήθεια.. μπαλαρίνες δεν έχω φορέσει στη ζωη μου ποτέ :rolleyes::oops:

Β' επιπέδου πότε έχετε? Εμείς κλείσαμε χτες για 14 Οκτώβρη... σαν την αυχενική το ψυλλιάζομαι τελευταία από όλες θα πάω πάλι εεεε??? :tongue:

edit: κοιταζα τώρα τα next...

πρώτον θέλω αυτό άμεσα :tongue:

δευτερον με βλέπω να το τιμάω το site δεόντως!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Α δικιά μου είσαι και εσύ! Μπαλαρίνα δεν υπάρχει ούτε στη δική μου ντουλάπα!

Είδες, έχει ένα σκασμό ωραία ρούχα το next! Αχ, Αγγλία και πάλι Αγγλία, όλο ωραία πράγματα έχουν εκεί πέρα!

Εγώ πάντως θα ήθελα να είναι τώρα ο ένατος, να κάνω μια μπεμπούλα και να της φοράω αυτά. Αλλά εντάξει, επειδή είναι χειμωνιάτικα, συμβιβάζομαι και με τον Φεβρουάριο :)

Μπα αυτή τη φορά με πέρασες μια μέρα για την αυχενική! Εγώ είμαι στις 15/10!

EDIT:

ή όλα αυτά

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ενα θα σας πω:μπορεί να έχει να κανει και το οτι θηλασα αρκετους μηνες αλλά τον εαυτό μου τον είχα βρει τον τελευταιο καιρό λίγο πριν ξανά μείνω έγκυος!!ναι σχεδόν δυο χρόνια οι επαφες ηταν απλα γιατι έπρεπε!οποτε εγώ είμαι σίγουρη απο το 16 θα έρθω στα ίσια μου παλι:oops::oops::oops::oops::oops:

Όσο για τις μπαλαρίνες καποτε τις φοραγα πολύ(ως πιτσιρικά)τώρα no no no που λέει και ο γιος μου.

Ενα παντελόνι που έχω εγκυμοσύνης απ τα H&M είναι.στις καλοκαιρινές εκπτώσεις απο 40? στα 10?.είναι τέλειο και δεν είναι σωλήνας.απλα σε ίσια γραμμή.είναι πολύ άνετο εύχομαι να μου κανει μέχρι να γεννησω!δεν σκοπεύω να αγοράσω αλλο πάντως.

boulitsa κανένα νεο??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Boulitsa περαστικά κούκλα Μ!

Μια βροχερή καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ αυριο εχω γιατρο και λογικά σε κανά 3 εβδομαδες η Β επιπέδου άντε γιατι εχω σκάσει θελω να δώ με σιγουριά το φυλο πρώτα μας είπαν αγόρι μετα κοριτσι κ το ρουφιανιά κι το νινι μας εχει γυρισμένη πλάτη κ δεν μπορούσε να ξαναδεί ο γιατρός κάτι νεότερο οπότε η αυριο η καλυτερα στην Β επιπέδου ελπίζω να δείξει καθαρά!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...