Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Σαλώμη θα θελω πολυ να ηξερά τι της απάντησες! Εγω σε κατι τετοια δεν ειμαι ετοιμολογη κ μεταααααα π κάθομαι κ τα σκεφτομαι λεω ααααα επρεπε να την πω αυτο κ αυτο!

Αθηνααααα μου!!! Παπαπα!! Εύχομαι κ εγω να ειναι η τελευταια φορα π σ συνέβη! Άτιμο πράγμα το καρότσι κ εγω την ειχα λυτη κ την βρηκα ανάσκελα κ μισο πεσμένη...

Αστα! Αιντε να μπουσουλησουν να ηρεμήσουμε!

Ιωάννα μ καλα ειναο δεν γκρινιάζει κ οταν κοιμήθηκε κ ξύπνησε δεν ειχε τιποτα ούτε δέκατα... Αντε να δουμε!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνά πρέπει να σοκαρίστηκε ο μικρός με την πτώση ε;; Η πρώτη κι η τελευταία του να ήταν αν και τα παιδάκια πολλές φορές χτυπάνε..

Κορίτσια μπορώ να πω ότι είμαι μισό τσικ καλύτερα προς το παρόν(όχι ότι με ρωτήσατε αλλά οκ :rolleyes: )

Για πείτε όσες μένετε βόρεια που μπορώ να βρω καλό στούντιο φωτογράφισης για την βάφτιση μας :confused:

Βούλα καλέ βαφτιστήκατε ή κάνω λάθος;; Έκλαιγε η μικρή;

(Καταραμμένη αμυγδαλίτιδα χειρότερη από την αιμοροίδα είναι :mad: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Να τα κ τα παράπονα....

Αντιγονηηηηηη μου!!!!!!!

Χαίρομαι π εισαι έστω κ λιγο καλυτερα! Αυριο περδίκι!!!!

Οχι καλε δεν βαφτίστηκαμε... Την κυριακη!

Εσείς φωτογράφο με πόσα βρήκατε και κλείσατε και θα τον έχετε και στο τραπέζι και θα κάνει και φωτογραφίες και βιντεοσκόπηση;; Πολλές ερωτήσεις έθεσα :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

550? ναι και Φωτο κ βιντεο με άλμπουμ δικό μας μεγαλο κ νονού κ δυο DVDs επίσης δικό μας κ νονού... Ή 3 ηταν; Δεν θυμαμαι...

550? :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Και ουτε καν θα ερθει και στο γλεντι εφόσον δεν θα κανεις ε?

Πολυ ακριβοι δεν ειναι ρε παιδι μου??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τιποτα καινουργιο

.τα κλασσικα,αχλαδι μπανανα και ρτζαλυερο υποαλλεργικο.Μεσα σε ολα σημερα επιασα τα οθλα του κ ενιωσα μια γραμμη κοφτερη,το δοντι προφανως..σημερα σχεδον οοολη μερα σπαραζε..μιλαμε σαν να το σφαζουν..μουντισαλ και φρεζυντερμ δεν εκαναν τπτ...εδωσα ντεπον κ ηρεμησε κ κοιμηθηκε..μετα απο ποση ωρα μπορω να ξαναδωσω?σκεφτομαι τι εχει να γινει το βραδυ,γιαυτο..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μ δεν μ έρχεται κατι στο μυαλό για τα σπυράκια.... Μήπως δεν ειναι το φαγητό αλλα καπου να ακούμπησε σε κανα ρούχο να έτριψε τα μουτράκια τ....ή μήπως τελικά να ειναι κ απο το δόντι;;; Όπως ειπε κ η γκρετα κάποια μωρά οταν βγάζουν δόντι έχουν μύξα (όπως π γιος μ) αλλα κανουν διάρροιες αλλα έχουν συγκαμα... Κ πάλι όπως ειπε η γκρετα τα παυσίπονα...

Γκρετα μ στον φωτογράφο τ γάμου ειχα δώσει 1700? (αν εχεις τον θεό σ) κ στον ιδιο οταν ρώτησα για την βαφτιση τ γιου μ ειχε πει 1000? όποτε μετα βρηκα αυτον με 550?...

KMwEp3.png

Ποσα αγαπη μου ειπες??Δεν το ειπες λαθος θα εγραψες!!!!!!!!

-επαθε καρδιακη προσβολη (θα ελεγε στο fb χαχα)

Εισαι σοβαρηηηη?Πολιτικος βρε με 1000!

Καλα δεν το παιζω και καλα φυσικα και θα ηθελα να φορουσα νυφικο να ειχα φωτο να ειχα βιντεο δεν λεω οχι αλλα τα λεφτα ειναι παρα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...