Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερα ειπα?Δεν ειπα!

Καλημεραααααααα

Παω να μαγειρεψω .Θα φτιαξω σολωμο , μια συνταγή που βρηκα με μακαρόνια!Αν βγει νόστιμη θα σας την στειλω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά μαγειρεματα Γκρετα !

Φυσικά και μπορείς να κάνεις tattoo όσο θηλαζεις, άρα τρέχα!

Αντιγόνη, δυστυχώς τίποτα! Τα μαλλιά αυτά που πέφτουν τώρα είναι μαζεμένα όσα δεν έπεφταν όσο είμαστε έγκυες λόγω ορμονων. Τώρα που οι ορμόνες έρχονται στα φυσιολογικά τους, τα μαλλιά εκείνα πέφτουν.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Φανταστειτε οτι εγω επερνα σιδηρο μεχρι πριν λιγο και παλι επεφταν με τον ιδιο ρυθμο.

Θα φτιαξει το πραγμα μην ανησυχειτε.

Σ ευχαριστώ Βασω μου.

Η μικρη τρωει?πως ειναι?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Σας διαβαζω αλλα δεν εχω προλαβει να γραψω!Γκρετα τελειο χρωμα κ τελεια εφαρμογη!Ευχαριστω για υα κοπλιμεντα,κοκκινιζω καλε...Κ εγω θελω τατου καποια στιγμη,ισως το Π για Πετρος του μωρου...θα δω...Μαλλια ακομα δεν πεφτουν αλλα πιστευω θα αδιαθετησω διοτι τις προηγ.μερες ειχα υγρα οπως στις γονιμες μερες..Εμεις 5/9 τον βαφτιζουμε..

Σαλωμη με το καλο ο γιος!!Εμενα με ξεσκισε,4 φορες ξυπνησε το βραδυ να φαει..χτες τα φρουτα τα ρφαγε αφου εβγσλα το νεκταρινι,σημερα ομως παλι γκρινια...

F4oIp2.png

Καλημέρες!!!

Τελευταία μερα χωρίς το μπαμπα μας σημερα..

Απο τη μια χαίρομαι φυσικα απο την αλλη ειναι σε κατάθλιψη γιατι..αυτο ηταν.. Την αλλη εβδομαδα τετοια μερα θα ειμαστε ήδη στο δρόμο της επιστροφής για Αθήνα :(

Επίσης με έπιασε μαλλον εμενα πρώτη άγχος αποχωρισμου!

Έβλεπα στον υπνο μου οτι ειχα παει στη δουλεια με το μωρο στο καρότσι κ χρειάστηκε να παω σε ένα αλλο χωρο κ άφησα το παιδι στο διάδρομο κ γυρνώντας (ύστερα απο ωρες) το παιδι ειχε φυσικα ...εξαφανιστεί κ εγω το έψαχνα δεν το έβρισκα... Δράμα!

Το αποτέλεσμα ηταν να τον πάρω αγκαλιά 5 η ωρα το πρωι κ να ξημερώσουμε (ως τις 7:30) ετσι κοιμισμένοι :P

Άαααχ με τα κουταλάκια θα με μαζεύετε απο σεπτεμβρη!!!

Σαλώμη ελπιζω ολα καλα με τον παιδιατρο!

Οταν μάθεις πες μας τελικα τι ειναι το σπορι!!

Εγω ειχα στοιχηματίσει γιος παντως!

Αχ λέτε να μου κανει κανα τετοιο δώρο κ η συνυφαδα μου για τη γιορτή μοθ το σεπτεμβρη;;; (Η ελπιδα πεθαίνει τελευταία λεμε!!! Αν και.. Σχιζοφρένεια θα παθει το παιδι αμα αρχίζουμε να τον φωνάζουνε με το ένα ονομα το συνηθισει κ μετα του το αλλαξουμε! Ήδη θεωρώ οτι έχουμε αργήσει κ αυτα τα μπέμπης κτλ ειναι λαθος :( ... Αλλα απο την αλλη εγω αυτές τις καραγκιόζηδες με ολα τα ξαδέρφια ίδιο ονομα δεν τα κανω..θα εχουν και κοντινά γενέθλια-θα κανει καισαρική οποτε τέλη φλεβαρη (21-22 εκει υπολογίζουν λεει) αμα εχουν κ το ίδιο ονομα.. Χάλια...

Ειναι η κόκκινη γραμμή μου :tongue:

Κ οι αλλοι ειναι κολλημένοι με το θεμα ο κουνιαδος ψιλό κατέβασε μούτρα στο "μαλλον κοριτσι"-μα δεν ειναι τοσο άδικο όλο αυτο;!;!; :| )

Σημερα ειναι κ o γάμος περιμένω φωτογραφίες :P.

Επίσης για πρώτη φορα στα χρονικά ο μικρός ξύπνησε απο τον υπνο (μετα τα φρούτα κοιμαται λιγο) κ κάθησε μόνος στην κουνια και παίζει.. Συνήθως με το που ξύπναγε γκρίνιαζε να παω να τον πάρω... Φτου να μην το ματιάσω δλδ!!!

Αυτα τα λίγα απο μας :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μ εχω τεσσερα τατουάζ τα δυο τα ονόματα των παιδιών εκει π εχει κ η γκρετα δεν πόνεσα καθολου!!! Πισω στην ωμοπλάτη μέτρια προς ζόρικα γιατι ηταν πάνω στο κόκκαλο κ στον καρπό πόνεσα πολυυυυ ηταν κ το πρώτο δεν ξερω άμα παίζει ρόλο!

Βασω μ περιπου την ιδια σκέψη για το επόμενο τατουάζ... Ενα ρολόι διπλό απο εκείνα τα τσέπης π να έχουν τις ωρες γεννήσης των παιδιών κ κατι αλλα ακομα το σκεφτομαι για να "γεμίσει".

Γκρετα μ εγω ρώτησα τον παιδιατρο κ μ ειπε μπορω να κανω τατουάζ! Βουρ!!!!

Ρε μαργαριτα καλε βγάλε κ εσυ μια Φωτο να δουμε το θανατηφόρο κορμιιιιιιι!

KMwEp3.png

Γειαααα σας! Εχω σχεδόν κατεβάσει ρολά και ειναι μόνο 12:30!

Γκρέτα θεϊκό το φουστάνι!! Και κορμαρα εισαι!! Ούτε πως εγινες μαμα δυο φορές!!!

Για το φαί που ρωτήσεις τα πάμε σχετικά καλα. 11:00 δίνω το μεσημεριανό και το απόγευμα φρούτα που δεν τα τρώνε πάντα και δίνω γαλα μετα!

Εγω τα φοβάμαι τα τατουάζ βρε κορίτσια! Κανω χένα που και που εαν αυτο πιάνετε χαχα Ο άντρας μου εχει κάνει ολόκληρο μανίκι!!

Ο Αχιλλέας 4.220 αλλα λεει ο γιατρός πιάνει δόντι και ίσως για αυτο να εχει μείνει πίσω! Ο Λεωνιδας 4500 σχεδόν αλλα εγω σα μαμα το στρογγυλεύω προς τα πανω!

Το σπορι πάλι ντράπηκε, την επόμενη βδομάδα πάλι! Πάντως όλη η οικογένεια λεει γιος ειναι. Ειπε και η πεθερά μου το θεϊκό (θα σας το γράψω οπως το ειπε και φαντάστηκε οτι εχει και μια φωνή ετσι πολύ ψηλή και σπαστικια) "εεεεμ εγω καλε μου ελπιζω να ειναι γιος, γιατι άμα βγει κορίτσι και το κάνει σαν τα μούτρα της η σουσουραδααααα αχ! Και κρίμα στο παλικάρι που θα την πάρει! Άααααααμα την πάρει δηλαδη κανένας!!"

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...