Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αυτο αγορασα!Και μια ζωνη χρυση λεπτη στην μεση!

Μπηκα το ειδα το φορεσα θεωρω οτι μου παει.Για το χρωμα είμαι σιγουρη!Θα στειλω και φωτο που το φοραω εγω.

Βεβαια το μοντελο εδω το φοραει σε small και εγω σε medium :tongue::tongue::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι!Δεν θα στεναχωρηθω αληθεια και αν δεν σας αρεσει.

Εχει και ανοιγμα στο πλαι στα αριστερά αλλα δεν φαίνεται αν δεν το δειξω εγω (πολυ μ αρεσει γιατι δενν αρεσουν τα ποδια μου )

Και ενα σκουλαρικι και ειμαι ετοιμη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να μαι!Δεν θα στεναχωρηθω αληθεια και αν δεν σας αρεσει.

Εχει και ανοιγμα στο πλαι στα αριστερά αλλα δεν φαίνεται αν δεν το δειξω εγω (πολυ μ αρεσει γιατι δενν αρεσουν τα ποδια μου )

Και ενα σκουλαρικι και ειμαι ετοιμη!

Σαρώνεις ρε συ Γκρέτα και δεν είσαι παχουλη ούτε καν μονδελο με τα όλα του και το φόρεμα σου πηγαίνει σουπερ το μόνο πώς θα θηλάσεις αν χρειαστεί :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω!

Λοιπόν:

1. Το φόρεμα πολύ ομορφο, σου πηγαίνει! Αν είναι κ αυτό το ύφασμα που φαντάζομαι πρέπει να "πέφτει" πολύ ωραία!

2. Θέλω με Π.μ. ολόκληρη τη φωτο!!!!

3. Τατουάζ;;;;

4. Πάω στοίχημα ότι σφουγγαρισες πριν βγάλεις τη φωτογραφία! Ε;;;; :tongue::tongue:

b5DEp3.png

Μ#λακα κλαιω χαχαχαχα

Ιωαννα πεθαινω!!Οχι δεν σφουγγαρισα αν και χρειαζεται χαχα!

Στα αριστερ μουυ εχω 4πλυντηρια ασιδερωτα χαχαχα!

Επρεπε να την κοψω!:P:p:0

Ειναι αυτο το ύφασμα που φανταζεσαι ειναι τελειο!

Το τατουάζ είναι το όνομα του μεγαλου γιου

Φωτο με την φατσα μου θα σου στειλω αν θες αλλα οχι σημερινη θα φριξεις :P

Αντιγονη νε κολακευειιιιις :oops:

Υπερβολες εχω λιγο μπουτακι και λιγο σωσιβιο χαχα

Εχει φερμουαρ πισω.θα περνω καποιον μαζι στους θηλασμους

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Σαλωμη αγορακι παλι???

Αχχχχ γεια σου ρε αγορομανα!

Μωρε γερο να ειναι και ας ειναι οτι θελει :):):)

Καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη! Εσυ πως νοιωθεις?ηθελες κοριτσακι?Ευχομαι να εχετε βαλει ολοκληρο κιλο και οχι μονο γραμμαρια!Με το φαγητο πως τα πανε?

Βουλα πως εισαι?χαμος στο σπιτι να φανταστώ!

Ασε και εγω σημερα νομιζα θα παθω κατάθλιψη. Ειναι πακετο με δυο παιδια τελικα!

Εγω του εδωσα ντεπον χθες και αν διαβασεις τα μηνύματα μου θα δεις τι γραφω..6 μηνες ποτε τετοιες μερες...μονο γκρινια και χερια.Αν τον αφησω καπου μαυριζει απ το κλαμα .

Γεννησε η γειτόνισσα μου που ειναι απο πανω μου. Πρεπει να ηεκινησε κολικους το μωρο και επικρατει πανικος.

Κλαιει και η μεγαλη της μαζι με το μωρο.Εκεινοι φωναζουν!

Τελικα παντου το ιδιο επικρατει.Στεναχωρεθηκα και ανατρίχιασα μαζι!Δεν θελω να ξανα ερθουν εκεινες οι μερες ποτε ξανα!Πολυ δυσκολα τις βιωσαμε εμεις εδω!

Τεσπα σας καληνυχτιζω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Gretaaaaaaaaa στο ιδιο σημείο τατουάζ το ονομα κ του δικού μου γιου!!!! Στο ιδιο λεμεεεεεεε!!! Κ αυριο 11 η ωρα ραντεβου της κόρης απο κατω!!!

Κορμάρα μου εσυ!!!!!!!!! Γιαυτο ταιριαξαμε!!!! Στειλε μας μαρη μια τα μουτρα σ!!! Εισαι ψηλή ε;

KMwEp3.png

Με τσατισε ο αντρας μ γιατι ειναι απο αυτούς π οοοοολα τα παντα τελευταια στιγμη!!!! Κ εγω δεν το μπορω αυτο με τιποτα.

Το Σάββατο θα μείνει νύχτα στην μάνα τ κ εγω επειδή ειμαι πολυ χεστρου θ πω την αδερφή μ να μείνει μαζι μ κ τον ρωτούσα ξανά κ ξανά όλη την εβδομάδα τελικά θα μείνεις νύχτα στην μάνα σ ή οχι να ξερω τι να την πω την αδερφή μ κ μ έλεγε δεν μίλησα με τα αδέρφια μ... Κ τ ξανά ειπα κ σημερα κ στράβωσε οτι τον εχω πρήξει!!! Κ προσπαθούσα να εξηγήσω οτι εφόσον ειμαι κ εγω π πρέπει να ενημερώσω την αδερφή μ δεν γινεται να τους εχω όλους στο περιμενε για να μ πει κανα 4-5 ωρες νωριτερα τι θα γίνει τελικά....

Το μονο κακό π εχει αυτος ο ανθρωπος!!! Δεν οργανώνεται με τιποτα!!!!

KMwEp3.png

Κ οταν εννοω 4-5 ωρες εννοω Σάββατο 6 ωρα θα μ πει:Α! Τελικά δεν θ γυρίσω σπιτι θα μείνω με την μάνα μ!!"

Κ θύμωσε π τον ρωτήσα ξανά κ μ έκλεισε κ το τηλ!!!!!!!!

Βρε αιιιιιιιιιιιιιντε απο δω!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Τι να τους κάνεις, κι ο δικός μου έτσι, έχω συνηθίσει, αλλά να στο κλείσει, ήταν χοντρό...

Κι εσύ τατουάζ; Δεν πονατε;

Καλά σας βλέπω να βγαίνετε ... αδερφές στο τέλος...!! :tongue:

b5DEp3.png

Άι λάικ!!!!

Κ πολυ ωραιο χρώμα!!!

Επίσης αυτο εννοείς ΕΣΥ σου μείνανε κιλα;;

Βρε αιντε απο κει κ συ κ η μαργαρίτα κλαίτε αδαρτες!!!

Τατουάζ κ μενα μου αρεσουν αλλα φοβαμαι ρε γμτ...

Δεν πονάνε;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!!

Greta, θεάρα! Το χρώμα το λατρεύω και γενικά πολύ ωραίο χωρίς να καρφώνει. Τέλεια επιλογή. Τατού θέλω και εγώ (έχω ήδη ένα στην πλάτη) και δεν το αποφασίζω για το 2ο. Σκεφτόμουν κάτι του στυλ συντεταγμένες και ημερομηνία/ ώρα που γεννήθηκε η μπέμπα, στον καρπό αλλά εκεί πονάει ρε γμτ.

Καλά η Μαργαρίτα μη μιλήσει για κιλά, σώματα κλπ γιατί θα την κάνω κομμάτια. Ρε η κοπέλα δε παίζεται! Σωματάρα! Φτού σου ξανά κοπέλα μου!

Εμάς εδώ άρχισαν να πέφτουν οι ερωτήσεις για το πότε θα βαφτίσουμε, σε εμένα φυσικά, στον άντρα μου δεν τολμούν :-D Τους είπα δεν ξέρω και ο Θ. δε θέλει, μου άρχισαν τα δεν είναι σωστό, άκρη δε βγάλαμε. Στα δύσκολα θα επέμβει ο Θ. να τους βάλει στη θέση τους. Σαν την Γκρέτα είμαι και εγώ, πιστεύω αλλά όχι στις εκκλησίες και στους παπάδες + αρνούμαι την ιδέα ότι ένα βρεφάκι χρειάζεται εξορκισμό και ξαφνικά θα βρεφεί στα χέρια ενός μουσάτου αγνώστου, να το βουτάει στο νερό. Στο group της ενσυναίσθησης να δείτε πόσα μπεμπάκια, όταν βλέπουν στο βίντεο τη βάφτισή τους βάζουν τα κλάματα. Είναι σοκ για το παιδί, εγώ επιμένω.

Α από μαλλιά που πέφτουν, εγώ έχω στρώσει για το χειμώνα :mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!!

Greta, θεάρα! Το χρώμα το λατρεύω και γενικά πολύ ωραίο χωρίς να καρφώνει. Τέλεια επιλογή. Τατού θέλω και εγώ (έχω ήδη ένα στην πλάτη) και δεν το αποφασίζω για το 2ο. Σκεφτόμουν κάτι του στυλ συντεταγμένες και ημερομηνία/ ώρα που γεννήθηκε η μπέμπα, στον καρπό αλλά εκεί πονάει ρε γμτ.

Καλά η Μαργαρίτα μη μιλήσει για κιλά, σώματα κλπ γιατί θα την κάνω κομμάτια. Ρε η κοπέλα δε παίζεται! Σωματάρα! Φτού σου ξανά κοπέλα μου!

Εμάς εδώ άρχισαν να πέφτουν οι ερωτήσεις για το πότε θα βαφτίσουμε, σε εμένα φυσικά, στον άντρα μου δεν τολμούν :-D Τους είπα δεν ξέρω και ο Θ. δε θέλει, μου άρχισαν τα δεν είναι σωστό, άκρη δε βγάλαμε. Στα δύσκολα θα επέμβει ο Θ. να τους βάλει στη θέση τους. Σαν την Γκρέτα είμαι και εγώ, πιστεύω αλλά όχι στις εκκλησίες και στους παπάδες + αρνούμαι την ιδέα ότι ένα βρεφάκι χρειάζεται εξορκισμό και ξαφνικά θα βρεφεί στα χέρια ενός μουσάτου αγνώστου, να το βουτάει στο νερό. Στο group της ενσυναίσθησης να δείτε πόσα μπεμπάκια, όταν βλέπουν στο βίντεο τη βάφτισή τους βάζουν τα κλάματα. Είναι σοκ για το παιδί, εγώ επιμένω.

Α από μαλλιά που πέφτουν, εγώ έχω στρώσει για το χειμώνα :mrgreen:

Βάσω μου υπάρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης των μαλλιών αυτών που χάνω :confused: Πόσο καιρό θέλει πια για να σταματήσει;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ω ευχαριστώ κοριτσια για αλλη μια φορα!

Οχι δεν γκρινιαζω αλλα εχω ακόμα για το τελειο σωμα :P

Βουλα μου εχω δυο. Εχω και ενα στην λεκανη μου

Το μισο φαινεται γιατι παει προς τα ... κατω χαχα!!!Η καισαρικη το κοψε στην μέση αλλα εχω ζωγραφο γυναικολογο και σχεδον δεν φαινεται.Ενα περασμα θελει μονο σε δυο σημεια.

Τωρα μου μενει το τριτο του Αγγελου αλλα περιμενα να αποθηλασω.Ο λογος που δεν το κανω ειναι αυτος. Γινεται ενω θηλαζεις???????Γιατι αν γίνεται τρεχω. .. . . Και επισης δεν ξερω το σημείο εχω μπερδευτει!!!!!

Βασω μου καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!Πρεπει να τους βαζεις στην θεση τους δεν γίνεται αλλιως!

Ιωαννα πονανε καλε .ειδικα αυτο εκει κατω που εχω με πεθανε!!!!Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος :tongue:

Βουλα ξανα!ετσι ειναι οι αντρες!Οι περισσότεροι. Δεν υπαρχει λυση αληθεια .Εγω εχω βαρεθει να ασχολούμαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...