Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες!

Χθες βγήκαμε βολτιτσα και έφαγα μια κρεπουλα!το κατα ευχαριστήθηκα :)

Nasia μου λυπάμαι που σου λείπει ο άντρας σου.Που βρίσκεται?

Αλήθεια ενοιωσες το μπεμπέ?ε τώρα αρχίζουν τα ωραία....δεν σου λέω τίποτα!

Όσο για την κοιλιτσα που πετάγεται υπάρχει κάτι πιο ωραίο?????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελικά κινηματογράφο δεν πήγαμε και είχαμε και τρεχάματα βραδιατικα. Η μεγάλη μας μπήκε για μπάνιο και αισθάνθηκε άσχημα, έβαλε το μπουρνουζι της και κάθισε στη λεκάνη και λιποθύμησε. Όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις τις, ήταν πεσμένη κάτω και μες τα αίματα. Όλα αυτά βέβαια έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ούτε που πήραμε χαμπάρι παρα μόνο όταν βγήκε σε κατάσταση σοκ από το μπάνιο κλαίγοντας.

Μέχρι να την ηρεμήσουμε και να μάθουμε τι έγινε, ήρθε και ο γιατρός. Το καημένο έπεσε με τα μούτρα και χτύπησε τη μύτη του αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί. Στο καπάκι, αδιαθέτησε κιόλας! Σημερα είναι καλά αλλά την έχουμε στην ξεκούραση αλλά το μυτάκι της πρήστηκε λιγάκι και μοιάζει με μποξέρ :cry:

Γενικά ψύχραιμη ήμουν αλλά όταν ηρεμήσαμε άρχισα να σκέφτομαι πόσο έτοιμη ειμαι να αντιμετωπίσω αρρώστιες, πεσίματα, ατυχήματα κλπ και να τη πω την αμαρτία μου φοβήθηκα.

Το βράδυ φυσικά και είχα εφιάλτες και έβλεπα ότι έχασα το μωρό μου και είχα μία απέραντη θλίψη και με ρωτούσαν και όλοι τι έγινε και ντρεπόμουν να τους πω. Ξύπνησα όπως καταλαβαίνετε μες την ευτυχία...

Σήμερα πάλι μες την αναποδιά, βγήκαμε να πάρουμε έναν βρααστήρα από Κωτσόβολο, πάμε σπίτι και διαπιστώνουμε ότι κουδουνάει κάτι εντός της βάσης και έτσι όπως το κουνάω πέφτει μια βίδα! Άντε πάλι πίσω στο κατάστημα για αντικατάσταση!

Σκέτη ταλαιπωρία ουφ!

kashman δεν έστελνες μερικές; Τις λατρεύω τις φακές!

Nasia αυτά είναι! Και εγώ περιμένω πως και πως να το ακούσω!

Greta και εμείς είπαμε να πάμε τώρα που μπορούμε αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει δε λένε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ ρε Βασούλα τι λες τώρα?γιατί λιποθυμισε?πλάκα κανεις!!πω πω το κοριτσάκι.απίστευτο!παλι καλά όμως δεν ηταν τίποτα.περαστικά σας και γρήγορα!

Στο θέμα που εθεσες εμένα με πονάει.δεν θέλω να σε τρομοκρατησω αλλ εγώ έχω αλλάξει τελειως απο τοτε που έγινα μαμά.και καταστρέφω τον εαυτό μου.πραγματικα πονάει.δεν θέλω τώρα να αναφερθω σε αυτό.ππροσπαθηστε να ηρεμισετε και ειδικα εσύ!οι μανουλες έχουν την δυναμη να ανταπεξέλθουν σε όλα!!(με εμένα μάλλον κάτι πήγε στραβα)

Σας φιλώ!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ ρε Βασούλα τι λες τώρα?γιατί λιποθυμισε?πλάκα κανεις!!πω πω το κοριτσάκι.απίστευτο!παλι καλά όμως δεν ηταν τίποτα.περαστικά σας και γρήγορα!

Στο θέμα που εθεσες εμένα με πονάει.δεν θέλω να σε τρομοκρατησω αλλ εγώ έχω αλλάξει τελειως απο τοτε που έγινα μαμά.και καταστρέφω τον εαυτό μου.πραγματικα πονάει.δεν θέλω τώρα να αναφερθω σε αυτό.ππροσπαθηστε να ηρεμισετε και ειδικα εσύ!οι μανουλες έχουν την δυναμη να ανταπεξέλθουν σε όλα!!(με εμένα μάλλον κάτι πήγε στραβα)

Σας φιλώ!!

Το πρόβλημα είναι ότι πέρασε μια αρκετά κουραστική εβδομάδα, αγχώθηκε πολύ με το άνοιγμα των σχολείων και το κυριότερο, έτσι όπως ήταν εξαντλημένη μπήκε και έκανε μπάνιο με καυτό νερό για αρκετή ώρα και έπεσε η πίεσή της. Το έχει πάθει και η πεθερά μου αυτό αλλά και η αδελφή μου. Ευτυχώς είναι καλά τώρα.

Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς και επειδή είμαι από φύση αγχωτικός άνθρωπος και ταράζομαι εύκολα όταν τα πράγματα δεν είναι ήρεμα και οργανωμένα. Πολύ φοβάμαι ότι με το νέο μπεμπέ θα πρέπει να κάνω πολύ δουλειά μέσα μου για να αποδεχτώ τα σκαμπανεβάσματα που έρχονται.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Περαστικά σας βρε Βάσω μου στο κοριτσι!!

Greta ευτυχώς μια χαρά με τον παιδικο ούτε κλάματα ούτε τίποτα γιατι ενα άγχος το είχα. Δεν ξέρω αν ειμαι περίεργη αλλα ήθελα τόσο πολύ να παει παιδικο να περνάει ευχάριστα είχε βαρεθεί και στο σπιτι μόνος τ αλλα καθε πρωί που φεύγει Μ λείπει κ δεν περνανε οι ώρες να παω να τον πάρω!

Εγώ πήγα εχθές στο cosmos και πήρα λίγα ρούχα εγκυμοσυνης. Γιατι αυτά π είχα απο την προηγούμενη εγκυμοσυνη με σφίγγουν κ ας ειμαι κ λιγότερα κιλά απο την προηγούμενη φορά μάλλον άνοιξε η λεκάνη Μ, ποιος ξέρει;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βάσω μου εύχομαι να αλλαξεις μετα την εγκυμοσύνη!!εμας μας έτυχαν πολλά βέβαια απο θερμοκοιτηδα μόλις γεννήθηκε μέχρι στο παίδων 3 μηνών με πολύ σοβαρό μικρόβιο. Τόσο σοβαρό που και οι γιατροί αναρωτιοντουσαν πως αντέχει!!αν δεν τον θηλαζα θα ηταν άσχημα τα πραγματα.ουτε πυρετό δεν ανέβασε φαντασου!!!

Και φυσικά είναι μονίμως άρρωστος.κάθε χρονο τουλαχιστον μια φορά θα νοσηλευτουμε στο παίδων..εύχομαι φέτος να την γλιτώσουμε....... Το θέμα είναι οτι καταστρεφομαι εγώ κανένας αλλος.δεν μπορώ να το ελεγξω.ένας λογος που δεν ήθελα να κάνω δεύτερο μωρο...

Ταλαιπωρήθηκε η μικρή μωρέ..εύχομαι να μην ξανασυμβεί.

Μην αγχωνεσαι πάντως θα δεις οτι την στιγμη που γέννας το παιδι σου απο μέσα σου πηγάζει δυναμη υπομονή..θα βγουν αισθήματα που δεν φανταζοσουν ποτε οτι είχες μέσα σου!

kashmam παλι καλά γιατί τα περισσότερα δυσανασχετουν με τον παιδικό.εγώ φέτος δεν ήθελα να τον πάω.εδω μια ωρα φευγω και μου λειπει.του χρονου θα είναι 3 και το μωρο περιπου 8 μηνών οποτε λέω πως πρεπει πιο πολύ για εκείνον.να κανει φιλους να ανεξαρτητοποιηθει.θα του κανει καλό!

Εμείς σήμερα ημασταν φλοισβο.περάσαμε ωραία αλλά εξαντληθηκαμε!

Σας φιλω εσάς και τα μωρακια σας

Καλό βράδυ να εχουμε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ Βάσω μου εύχομαι να αλλαξεις μετα την εγκυμοσύνη!!εμας μας έτυχαν πολλά βέβαια απο θερμοκοιτηδα μόλις γεννήθηκε μέχρι στο παίδων 3 μηνών με πολύ σοβαρό μικρόβιο. Τόσο σοβαρό που και οι γιατροί αναρωτιοντουσαν πως αντέχει!!αν δεν τον θηλαζα θα ηταν άσχημα τα πραγματα.ουτε πυρετό δεν ανέβασε φαντασου!!!

Και φυσικά είναι μονίμως άρρωστος.κάθε χρονο τουλαχιστον μια φορά θα νοσηλευτουμε στο παίδων..εύχομαι φέτος να την γλιτώσουμε....... Το θέμα είναι οτι καταστρεφομαι εγώ κανένας αλλος.δεν μπορώ να το ελεγξω.ένας λογος που δεν ήθελα να κάνω δεύτερο μωρο...

Ταλαιπωρήθηκε η μικρή μωρέ..εύχομαι να μην ξανασυμβεί.

Μην αγχωνεσαι πάντως θα δεις οτι την στιγμη που γέννας το παιδι σου απο μέσα σου πηγάζει δυναμη υπομονή..θα βγουν αισθήματα που δεν φανταζοσουν ποτε οτι είχες μέσα σου!

kashmam παλι καλά γιατί τα περισσότερα δυσανασχετουν με τον παιδικό.εγώ φέτος δεν ήθελα να τον πάω.εδω μια ωρα φευγω και μου λειπει.του χρονου θα είναι 3 και το μωρο περιπου 8 μηνών οποτε λέω πως πρεπει πιο πολύ για εκείνον.να κανει φιλους να ανεξαρτητοποιηθει.θα του κανει καλό!

Εμείς σήμερα ημασταν φλοισβο.περάσαμε ωραία αλλά εξαντληθηκαμε!

Σας φιλω εσάς και τα μωρακια σας ��

Καλό βράδυ να εχουμε

Gretoula μ καταλαβαίνω τι λες.... Εμένα η μικρή δεν αρρωσταινει συχνά όπως ο δικός σ αλλα ειναι πολυ υπέρ κινητική κ χτυπάει συχνά.... Κάθε φορα λέω ν ειμαι ψύχραιμη, αλλα όταν συμβαίνει ώσπου ν δώ ποσο σοβαρό ειναι τσιρίζει και κλαίω σαν τρελή καμία φορα... Όμως πραγματικά το δουλεύω κ βελτιωνομαί΄... Ασε π οπότε χτυπάει όλοι οι άλλοι κατηγορούν αυτόν που την πρόσεχε, ενώ δε φταίει κανεις.., όσο κοντά κ να σαι δεν προλαβαίνεις...

Βασουλα αυτό συμβαίνει στα έφηβε κορίτσια την πρώτη μέρα στην περίοδο... Στο λέω εκ ιδίας πείρας... Δείτε αν της λείπει σίδηρος και τονιστε της ότι με το που Ζαλιστει πρέπει να σας φωνάζει αμέσως ν προλάβαινετε να πάτε... Ειναι όμως φυσιολογικό....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ευτυχώς οι εξετάσεις αίματος της κόρης είναι εντάξει. Νομίζω μωρέ ότι απλά της έπεσαν πολλά, ήταν κουρασμένη, ήταν να αδιαθετήσει και με τη ζέστη (μιλάμε το κάνει χαμάμ το μπάνιο-δεν μπορεί να μπει άνθρωπος μετά) ήρθε και έδεσε.

Κάποια στιγμή βέβαια πρέπει αν την πάμε για έναν έλεγχο και σε παιδογυναικολόγο γιατί είναι 2 χρόνια τώρα που έχει αδιαθετήσει και ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί ο κύκλος της.

Πλέον τέλος τα καυτά ντους, της είπαμε ότι θα πρέπει να αφήνει έστω ένα δάχτυλο ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου και θα την ελέγχουμε και εμείς συχνότερα. Πρέπει έτσι και αλλιώς να μειώσει τον χρόνο που κάνει μπάνιο, δε μπορεί να είναι μισή ώρα στη μπανιέρα για ένα ντους!

Χθες πήγαμε στα γενέθλια ενός φίλου και μιλούσα με μία φίλη που θήλασε αποκλειστικά μέχρι που ο γιος της έφτασε 1,5. Της βγήκε λέει πολύ εύκολα και το μωράκι της ήταν πάντα πολύ ήσυχο. Από αυτά που έχω διαβάσει μου φαίνεται αρκετά ουτοπική η εφαρμογή του αποκλειστικού αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Εσεις πως το χειριστηκατε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ κορίτσια μου τελικά μάλλον λιγο-πολυ όλες ίδιες είμαστε!!!

Βασω εγω θηλασα 14 μηνες.ο μικρός ακόμα και σήμερα ξυπνάει την νύχτα!!!τι να σου πω!!δεν είναι όλα το ίδιο το δικο μου μετα τα 3 θα κοιμάται σερι το χω πάρει απόφαση!

Λέμε καμμία φορά με την μαμά μου κοιτα να δεις που θα μας βγει το καινουριο μωρο ήσυχο και θα κοιμάται τα βραδιά(κάνω όνειρα εγώ)και ο γιος μου θα συνεχισει να ξυπνάει!!!!:shock::shock::roll::roll::roll::roll:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα στις κοιλίτσες απο την συννεφιασμενη Θεσσαλονίκη.

Τι κάνετε; Πως είστε σήμερα;

Εμείς σπιτι σήμερα δεν θα πάμε παιδικο γιατι έχουμε μυξες και θελω να δώ αν θ Μ κανει κ πυρετό.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Το Σ/Κ ήταν από τα χειρότερα ever! Συζητούσα με τον άντρα μου και του έλεγα ότι φοβάμαι πάρα πολύ το να κάνουμε σεξ, όχι γιατί θα ενοχλήσει το παιδι και τέτοιες χαζομάρες αλλά γιατί νιώθω ότι θα πάθω κάτι κακό μετά (είχα πρόσφατη και την ενόχληση από την αντιβίωση). Παράλογοι φόβοι, ίσως λόγω και της αναστάτωσης που προέκυψε την Παρασκευή με την μικρή. Τελικά είχαμε επαφή αλλά μετά από μισή ώρα είχα λίγο ροζ στο σκούπισμα και τρομοκρατήθηκα. Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, με καθησύχασε και μου είπε να πάρω υπόθετo utrogestan και ξεκούραση. Παράλληλα με έπιασαν και τα εντερικά μου γιατί έφαγα σταφύλι που με πείραξε και ήμουν συνέχεια στο μπάνιο. Ευτυχώς το ροζ σταμάτησε στα επόμενα σκουπίσματα αλλά εγώ που να ηρεμήσω!

Κοιμήθηκα κανονικά αλλά με έπιαναν κατά διαστήματα κάτι πονάκια στα πλαϊνά. Σήμερα το πρωί αποφάσισα να πάω τελικά στο γραφείο (αφού δεν έχω ροζ πλέον) θα λείπει και το αφεντικό, οπότε να μη χάσω την άδεια. Αραιά και που με πιάνουν κάτι πονάκια αλλά ροζ έχω να δω απο χθες. Θα ξεκινήσω όμως το μαγνήσιο για παν ενδεχόμενο.

Τέλος πάντων, τρίτωσε νομίζω το κακό (χτύπημα, ελλατωματική αγορά, ροζ), άλλο να μη μας εύρει!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κορίτσια το θέμα του θηλασμος ειναι κατι π με έκαιγε στην πρωτη εγκυμοσύνη κ το είχα ψάξει πολυ πριν γεννήσω. Ήμουν Πολυ αποφασισμένη ότι θα το παλέψω μέχρι τελούς... Ζήτησα rooming in κ αποκλειστικό θηλασμο στο μαιευτήριο για να τα καταφέρω. Και πάλι όμως εκεί δε με βοήθησαν καθόλου... Με την πρωτη δυσκολία έδωσαν στο παιδί ξένο για να ειναι σίγουροι. Όταν γυρίσαμε σπίτι το στήθος μ ήταν πέτρα κ δν έβγαινε γάλα κ εγώ νόμιζα ότι δν έχω ενώ συνέβαινε το αντίθετο, ήταν φουλ. Η μονη π με βοήθησε ήταν η παιδίατρος μας. Ενώ κάποιες φορές π το μωρο έκλαιγε νόμιζα ότι πεινάει κ έφτιαχνα γάλα, τελικα ποτε δεν το ήπιε. Έτσι θηλασα αποκλειστικα ως τους 9 μήνες. Μετα ξεκίνησα τη δουλεια κ μ ήταν πλ δύσκολο. Έτσι μειώθηκε το γάλα μ κ της έδινα συμπλήρωμα. Αποθηλασαμε φυσιολογικά στους 10-11 μήνες αν κ στεναχωρήθηκα παρα πολυ κ στην αρχή το μωρο δν ήθελε κανένα γάλα, της το έδινα όταν κοιμόταν...

Αν το θέλετε, θα πρέπει ν είστε αποφασισμένες απο την αρχή κ ν δώσετε ξένο μόνο αν είστε σίγουρες ότι δν έχετε... Δν θ πω ψέματα, τις πρώτες 40 μερες δυσκολεύτηκα, αλλα μετα ήταν τρομερά απολαυστικό! Ενίσχυσε τη σχέση μ με το μωρο κ γλίτωσα απο αποστειρωσεις κ έξοδα για το γαλα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέρα κοριτσακιαααα

boulitsa πω πω κορίτσι μου ευτυχώς που δεν επαθες μαστίτιδα.σιγά που θα σε βοηθούσαν στα μαιευτήρια...παλι καλά που τα καταφερατε εσύ και η μικρή σου γιατί δυστυχως πολλές μανουλες δεν τα καταφέρνουν.και εγώ το είχα ψάξει πολύ πριν γεννησω και ευτυχώς τα καταφερα.!

Βασω μου ελπίζω να τριτωσε!εμας μας απαγόρεψε επαφες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βασω μου ελπίζω να τριτωσε!εμας μας απαγόρεψε επαφες!

Εμάς μας είχε απαγορεύσει στο 1ο τρίμηνο και η αλήθεια είναι ότι μία φορά που τον παρακούσαμε αλλά δεν έγινε κάτι. Όταν τον ρώτησα για το 2ο τρίμηνο μου είπε ελεύθερα. Από όσο διάβασα είναι συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη να έχεις έως και λίγο αίμα μετά από επαφή γιατί τα τοιχώματα του κόλπου είναι πολύ πιο λεπτά και με περισσότερα αιμοφόρα αγγεία, ειδικά από το 2ο τρίμηνο και μετά. Εμένα ένα παραπάνω μετά την μυκητίαση από την αντιβίωση, ήρθε και έδεσε! Τι άγχος και αυτό!

Μου έχει μείνει και από την βιοχημική τραύμα μη και δω αίμα στο χαρτί αλλά πρέπει να σκέφτομαι αισιόδοξα.

Και εγώ θέλω να θηλάσω και αποκλειστικά αν γίνεται! Πέρα από το οικονομικό, γλυτώνεις και την ταλαιπωρία της αποστείρωσης και του βράσε νερό, φτιάξε γάλα, περίμενε να κρυώσει (όσο το μωρό πεινάει). Μακάρι να τα καταφέρω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εγώ με τον θηλασμος δεν τα κατάφερα καθόλου μια εβδομάδα μπόρεσα στο στήθος αλλα Μ τις πλήγωσε πολύ κ πονούσα απίστευτα πήρα το θηλαστρο το επαγγελματικό που αντλούσε ταυτόχρονα και ηλεκτρικά και απο τα δυο στήθη κ το πήγα μεχρι τους 2 μηνες παραπάνω δεν άντεξα την κούραση. Αυτή τη φορά λέω να προσπαθήσω πιο πολύ κ με πολύ βοήθεια απο μια φίλη Μ που θηλάζει έναν χρόνο και τα 4 παιδια της αλλα η αλήθεια ειναι πως δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας αν δώ οτι δεν τα καταφέρνω και πονάω πάλι κ τρέχουν πάλι αίμα οι θηλές θα τα παρατήσω. Δεν ξέρω αν θα ειναι σωστό η λάθος αλλα εγώ δεν αντέχω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...