Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν εννοείς οτι αρχιζει να κανει αυτο που ειναι φτιαγμένο να κανει τοτε ναι ετσι θα ειναι και δεν θα σταματήσει :oops::oops::oops::oops::oops:

Ναι αυτο εννοούσα :oops::oops:

ΑΕΙ στο καλο απο τωρα;!;!; :shock: :shock:

Τς τς τς τς τς άντρες!!!:tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Γκρέτα περαστικά σας!! Μακάρι να ειναι δόντι στο μικρό!

Για τις ενδοεπικοινωνιες έγραψα χθες ενα κατεβατό και μου τα έσβησε!! Θα τα γράψω και μετα που θα εχω χρόνο!!

Κορίτσια εχω μια μικρή διαμάχη με τον άντρα μου. Εγώ θελω να βαφτίσω ενώ εκείνος δεν θέλει, τουλάχιστον οχι τωρα λέει να μεγαλώσουν να ξέρουν τι γίνετε. Και το δεύτερο ειναι πως εγώ ήμουν ορθόδοξη και ο άντρας μου καθολικός. Για να παντρευτούμε έγινα εγώ καθολική, αλλα τα μωρά;; Ο νονός (ξάδερφος του άντρα μου) που νας έκανε και το αεροβαπτισμα στην εντατική ειναι ορθοδοξος, όποτε θα μπορει να βαφτίσει νονός ορθόδοξος, σε καθολική εκκλησία;

Εχω μπερδευτεί πολυ με τα χριστιανικά τους, οχι να θίξω τις κοπέλες που πιστεύουν αλλα εγώ δεν πολυ πιστεύω, και τα βρίσκω λίγο βασανιστικά τωρα!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Βουλα χρόνια πολλά;);)

Καλε ναι Ιωάννα ο μεγαλος ειναι πραγματικά σαν μεγαλος αντρας...Το πρωι δλδ λειτουργουν ολα και νευριαζει το παιδακι μου μαλλον ποναει!

Λεω στον αντρα μου βαρεθηκα πλυνε τον εναν φτιαξε τον αλλον κατεβασε το πουλακι του αλλου (που να δεις οταν θα πρεπει να κανεις και αυτο Αθηνά ποσο θα δοκιμαστει η αγαπη της μανουλας.. ) παντου πουλακια του λεω!!!:tongue::tongue:

Τι τραβαμε οι μανουλες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βούλα απόλαυσε το 6 σου γιατί σύντομα θα είναι παρελθόν εγώ το νοσταλγώ καλά εγώ είπαμε είμαι και η ρομαντική του φόρουμ anyway να χαίρεσαι την κοράκλα και να την δεις όπως επιθυμεί εκείνη :rolleyes:

Σαλώμη εγώ συμφωνώ με τον σύζυγο άσ'τους να μεγαλώσουν και να ξέρουν τι κάνουν εγώ δεν θα έκανα καθόλου βάφτιση αλλά ας όψεται η πεθερά και οι γονείς μου που είναι κολλημένοι (ειδικά η μάνα μου το κόλλημα).

Κορίτσια από τόσο μωρά και έχουν στύση ε;; Αυτά είναι :tongue: Εντάξει για μερικά χρόνια θα τα βλέπετε τα πιπί τους μετά θα τα βλέπουν άλλες (χι χι)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχα!!!

Τωρα αρχίζω να καταλαβαινω τι εννοούν οταν λενε "τι τραβάν κι αυτές οι αγόρομάνες!!"

Σαλώμη δεν νομιζω οτι χρειαζόταν να γίνεις καθολική. Η αδερφή μου ορθόδοξη ο γαμπρός μου προτεστάντης κ παντρεύτηκαν με ορθόδοξο θρησκευτικό γάμο.

Χριστιανοί ήσασταν κ οι 2...

Τωρα οι καθολικοί ειναι κ πιο κολλημένοι μπορει να μην επιτρέπουν..

Σε αυτο που λες η απάντηση ειναι φυσικα και οχι. Ο νουνος (κατ΄ελαχιστον) πρεπει να ειναι οτι πρόκειται να γινει το παιδι.

Αν θες να βαφτιστούν χριστιανοί καθολικοί πρεπει να βρείτε νουνο χ.καθολικο.

Ο συγγενής που λες μπορει να βαφτίσει μονο σε ορθόδοξη εκκλησία κι μονο χ.ο

Επίσης σου προτινω να ...αρπάξεις την ευκαιρία απο τα μαλλιά εγω θα "σκότωνα" να μην με έπρηζαν να κανω βάφτιση να κανα την ονοματοδοσία κ εξω απο την πόρτα (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Εγω δεν ειμαι βαφτισμενη.

Ηθελα πολυ καποτε αλλα δεν θελω πια.

Δεν ειναι οτι δεν πιστευω!Πιστευω αλλα οχι σε αυτο που θελουν να πιστευω αλλα σε κατι αλλο.Δλδ ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη. Ενα καλο και ενα κακο!Τοσο απλα , πειραζει που δεν θελω να λέγεται ειτε Χριστός ειτε Αλλαχ ειτε Βουδας???

Ο αντρας μου ειναι βαφτισμενος.

Τα παιδια δεν θελω να τα βαφτισω!Οταν μεγαλωσουν και θελησουν τοτε ας το κανουν!Ευτυχως δεν εχω θεμα απ την πλευρα του αντρα μου , οι υπόλοιποι ας πιουν ξυδι γιατι με πρηζουν!Απορω γιατι με πρηζουν αφου τα παιδια μου ειναι δικα ΜΟΥ και ΕΓΩ αποφασιζω....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω δεν ειμαι βαφτισμενη.

Ηθελα πολυ καποτε αλλα δεν θελω πια.

Δεν ειναι οτι δεν πιστευω!Πιστευω αλλα οχι σε αυτο που θελουν να πιστευω αλλα σε κατι αλλο.Δλδ ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη. Ενα καλο και ενα κακο!Τοσο απλα , πειραζει που δεν θελω να λέγεται ειτε Χριστός ειτε Αλλαχ ειτε Βουδας???

Ο αντρας μου ειναι βαφτισμενος.

Τα παιδια δεν θελω να τα βαφτισω!Οταν μεγαλωσουν και θελησουν τοτε ας το κανουν!Ευτυχως δεν εχω θεμα απ την πλευρα του αντρα μου , οι υπόλοιποι ας πιουν ξυδι γιατι με πρηζουν!Απορω γιατι με πρηζουν αφου τα παιδια μου ειναι δικα ΜΟΥ και ΕΓΩ αποφασιζω....

Καλά ναι και εγώ τους λέω το παιδί δικό μου είναι αλλά μου λένε αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα είχες το παιδί σου και γίνεται μύλος η υπόθεση..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Βουλα χρόνια πολλά;);)

Καλε ναι Ιωάννα ο μεγαλος ειναι πραγματικά σαν μεγαλος αντρας...Το πρωι δλδ λειτουργουν ολα και νευριαζει το παιδακι μου μαλλον ποναει!

Λεω στον αντρα μου βαρεθηκα πλυνε τον εναν φτιαξε τον αλλον κατεβασε το πουλακι του αλλου (που να δεις οταν θα πρεπει να κανεις και αυτο Αθηνά ποσο θα δοκιμαστει η αγαπη της μανουλας.. ) παντου πουλακια του λεω!!!:tongue::tongue:

Τι τραβαμε οι μανουλες!

"Πλύνε τον έναν φτιάξε τον άλλον κατέβασε το πουλάκι του άλλου ", σήκωσε το πουλάκι του άλλου, χαχαχαχαχαχαχα:tongue::D:tongue:

Είπα να ελαφρυνω το κλίμα από τις θεολογικές συζητήσεις...

:tongue::tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...