Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαβάζω, διαβάζω και τα νεύρα μου φυτίλια!

Καλέ Αντιγόνη τι πράγματα είναι αυτά! Κορίτσι μου, άκου το ένστικτό σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται. Ο σύζυγος, θα πω ανεπίτρεπτος για να μη πω τίποτα χειρότερο. Να σου πω τα δικά μας τα χαϊρια; Χορτόσουπα, κρεατόσουπα, δεν τρώει κουταλιά! Ενώ είμασταν στο κάποιες μέρες έτρωγε, κάποιες όχι, τώρα κλαίει πεισματικά στη θέα του κουταλιού. Στα δε φρούτα εκεί που άδειαζε σχεδόν 200αρια, τώρα 120-140γρ το πολύ. Αλλά ξέρω τι φταίει. Εγώ που την πιέσα (γιατί άκουσα τη μαμά μου, "όλα τα παιδάκια θέλουν πίεση") και τώρα αντιδρά. Και τώρα να δω, πως θα την κάνω να ξαναανοίξει το στόμα. Άσε το παιδί να βρει τους ρυθμούς του. Και μη σκέφτεσαι να του βάλεις κάτι μέσα, δεν είναι θέμα γεύσης το πρόβλημα. Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω. Στα φρούτα, ανοίγει το στόμα από τη στιγμή που θα τα βάλω στο μουλτι. Λαχανικά και κρέας γυρνάει το κεφάλι από την άλλη.:?

Αθήνα είμαστε και ξαναφεύγω στις 29. Γενικά δεν είμαι πολύ καλά, αδιαθέτησα κιόλας χθες, με έχει πάρει από κάτω το θέμα του φαγητού, από τη μια η μάνα μου, πιεσέ την και σου έχει πάρει τον αέρα, από την άλλη ο άντρας μου που είναι στη φάση τελείως χαλαρααααα, και εγώ στη μέση. Ουφ!

Βάσω μου ο σύζυξ μου είναι ό,τι να'ναι ώρες ώρες τέσπα να σε ρωτήσω έχει στο Βασιλόπουλο κάτι έτοιμα σκευάσματα φρούτων και καλά από 6 μηνών αυτά τι μέρος του λόγου είναι έχουν συντηρητικά;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α Κι εμάς χρειάζεται βερίκοκο ή καρπούζι απαραιτήτως η φτουτοκρεμα!

Πεπόνι δεν εχω βρει ακομα καλο κ δεν εχω δώσει...

Με τη χόρτο σούπα κ εμεις εδω δεν συγκλονιζόμαστε!

Επίσης δεν εχω καταφέρει ΠΟΤΕ να τον ταΐσω μεσημέρι. Απόγευμα μονο(!)

Το μεσημέρι στην πρώτη κουτάλια βαρια δεύτερη το φτύνει, πατάει τα κλαμματα κ ηρεμεί μονο αφού πίει το γάλα του. ΤΟ ΙΔΙΟ φαγητο αν το φάει κατα τις 6 τρώει 50-60 γρ...

Τι να πω(!)

Παντως εχει ηρεμήσει κάπως απο οταν ξεκίνησαν οι στέρεες νομιζω.

Νυχτερινά ξυπνηματα εννοείται έχουμε, αλλα γενικά ειναι πιο ήρεμος.

Ή μεγάλωσε κ δείχνει πιο καλα το θελει οποτε οι επιθυμίες του ικανοποιούνται πιο γρήγορα κ ετσι δεν εχει λογο να εκνευριΖεται τοσο.

Ποιος ξερει!

Πς. Βάσω ζηλεεεεευω (!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μαργαρίτα καλή αρχή! Ωραία ήταν, ε;

10 κουταλιές μια χαρά είναι για αρχή! Εμένα τόσο εξακολουθεί να τρώει... Μήπως να δοκιμαζες χωρίς το νεκταρινι, μήπως τον ξινιζει;

Βούλα καλώς μας ήρθες!!!

Αντιγόνη δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με τα έτοιμα φρούτα αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι λίγο πιεσμενη σ αυτό το θέμα, πάρε μια φορά, δοκίμασε τα κι εσύ κ δωστης να δοκιμάσει. Έτσι, για να σου φύγει η ιδέα ότι θα φάει καλύτερα.

Γκρέτα κοιμήθηκες καθόλου εχθές; Εμείς τζάμπα οι ευχές, στις 2.00 γαριδα το μάτι!:cry:

b5DEp3.png

Γκρετούλα στείλε μου καλέ την συνταγή για το ρυζάλευρο που είχες βάλει την άλλη φορά :rolleyes: Κορίτσια οι συνταγές που έχει εδώ https://www.sintagespareas.gr/sintages/category/618-minon.html είναι καλές τις έχετε δοκιμάσει;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Ο μεγαλος αρρωστος μπουκωμενος μευξα το μωρο μεσα στην γκρινια. Δεν αντεξα χθες εδωσα ντεπον και κοιμηθηκε ενα τριωρο μετα παλι τα ιδια και το αποκορύφωμα απο της 6 το πρωι δεν εχει κοιμηθεί.γκρινια κλαμα γυρναγε απο δω απο κει κατι τον ενοχλει.ελπιζω το δεύτερο δοντι.

Τωρα φοβάμαι και τον μεγαλο τι σκ#τα εχει καλοκαιριατικα εύχομαι να μην κολλησει το μικρο αν και ειναι ολη την ωρα απο πανω του λες και το κανει επιτηδες.

Δεν την παλευω αλλο αυπνη 3 μερες!!!

Καλα ξεκινησα ε???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Αντιγόνη αν πατήσεις στην αναζήτηση συνταγή για σπιτικό ρυζαλευρο το βγάζει στο e-mama.

Περαστικά σας βρε Γκρέτα, έλεος κι αυτές οι αρρώστιες όταν είμαστε κομμάτια μας βρίσκουν!

b5DEp3.png

Μια αγκαλιτσα για τη Γκρετιτσα!!

Κ μια για τον μεγάλο που ταλαιπωρείται κ μια για τον μικρό.. Για να μην ταλαιπωρηθεί πολυ!!

Εγω δεν λεω τπτ χτες κ σημερα εχω παιδι υπόδειγμα (οι 22 βαθμοί λοιπον ειναι η θερμοκρασία στην οποία..λειτουργεί καλα το βλαστάρι μου!) παρακαλάω να παραμείνει ετσι όσο το δυνατόν πιο πολυ!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αααα αγόρομάνες (παλιές κ καινούργιες) μια ερωτηση αλλα μη γελάσετε!!

Το... Αυτο του βλαστάριου σας ... Πως να το τωρα κομψά...

Μεταβάλλεται;;;

Κάθε φορα που τον αλλάζω το βρίσκω κ σε...αλλη κατάσταση ετσι γίνεται;;

(Μη γελααατε!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...