Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλήμερα!!!

Ρε κορίτσια γιατί πρέπει να αδειάζουν το πιάτο όλα τα μωρά;; κάποια μπορεί να θέλουν λιγότερο να φάνε!!! Μην σκατε και τα μπουκωνετε σιγά σιγά....

Φιλάκια

mama συμφωνω, αρκει να παιρνουν βαρος και να χορταινουν.Γτ αν δεν χορταινουν συνηθως γκρινιαζουν. Αλλο χορταινει με λιγοτερο και αλλο με περισσοτερο.

αλλωστε κατ εμε θεωρειται αρχη ακομα στηνπεριοδο τροφων!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντιγόνη ειμαι της άποψης να μην βάλεις τιποτα επιπλέον γιατι θα της "χαλασεις" τις γεύσεις. Άστην να τροει όσο θέλει!!! Τόσο πεινάει!!

Μαίρηλου εχω εγώ που μου έφεραν δώρο! Γιατι;;

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη μου καλημερα! Με ενδιαφερει γιατι θελω να παρω και γω αλλα με καμερα ου δεν εχει καμια γνωστη μ να μου πει την γνωμη της. Για πες μου αν επιτρεπεται ποιο εχεις κ σε τι τιμη το πηρες? και\φυσικα αν εισαι ευχαριστημενη .

Γεια σου Μαιρη του και Σαλώμη!! Κι εμένα μ ενδιαφέρει η ενδοεπικοινωνια γιατί σε λίγο δεν θα χωράει στο λίκνο και θα πρέπει να κοιμάται στην κούνια της στο δωμάτιο της!! Αγχωνομαι λίγο που θα είναι μόνη της!! Εσεις που τα χετε τα μωρά σας;; Δίπλα σας;; Και μέχρι ποτέ υπολογίζεται;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

εγω τον εχω διπλα μου στο παρκοκρεβατο εξαρχης. δε χρησιμοποιησα πορτ μπεμπε η λικνο παρολο που ηταν που μικροσωμος. το θεωρησα στεναχωρο .

Στο καινουριο σπιτι θα τον εχω παλι διπλα μου μεχρι κατα 0κτωβρη και μετα στο δωματιο του. Αν ειναι να παρω θελω σιγουρα κ με καμερα γτ ο δικος μου ειναι λιγο αθορυβος και υπουλος καμια φορα.χααχαχα

Καλημερα!

Εμεις παντως τέλη αυγουστου που επιστρέφουμε παμε στην κουνια μας. (6,5 μηνών)

Εδω στο χωριο κοιμαται πλεον στην κουνια του (κ άρχισε να μην θελει κ πουθενα αλλου!!) η οποία ειναι χωριστή απο το κρεβάτι αλλα στο ίδιο δωμάτιο.

Μέχρι τους 4 μήνες παντως μοθ φαινόταν πολυ μικρό για να παει μεσα ξύπναγε και 3 φορες μες την νυχτα κ τον ειχα στο babybay δίπλα μου.

Αν δεν ημασταν σε διακοπές κ ημασταν σπιτι θα ειχα ξεκινήσει να τον πηγαίνω στο δωμάτιο του απο τους 5,5 μήνες πανω κατω.

Αλλα αυτο εχει να κανει με το πως τον βλεπω εκ των υστέρων. Δλδ απο κει κ περα άρχισε να ειναι κάπως πιο "ανεξάρτητος" στον υπνο του ως τοτε ειχε πολυ δυσκολο υπνο...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σου Μαιρη του και Σαλώμη!! Κι εμένα μ ενδιαφέρει η ενδοεπικοινωνια γιατί σε λίγο δεν θα χωράει στο λίκνο και θα πρέπει να κοιμάται στην κούνια της στο δωμάτιο της!! Αγχωνομαι λίγο που θα είναι μόνη της!! Εσεις που τα χετε τα μωρά σας;; Δίπλα σας;; Και μέχρι ποτέ υπολογίζεται;;;

Μαμά μου εγώ την έχω σε δικό της δωμάτιο πια αλλά είναι κολλητά στο δικό μας και την ακούω αμέσως βέβαια εμένα ξυπνάει επειδή την έχω στην κούνια αν την είχα όλη την νύχτα αγκαλιά θα μου κοιμόταν σερί αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση εγώ δεν έχω αγοράσει ενδο-επικοινωνία γιατί είναι ακριβές και γιατί πλέον έχω εκπαιδεύσει το αυτί μου πάντως νομίζω της philips είναι από τις καλές :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γυρισαμεεεεεεε!!!

Επιτέλους σπιτι μου!!!! Αχχχχ σαν το σπιτι σ τελικά, δεν εχει.

Σας διαβασα ολες!!

Αντιγόνη μ έπαθα σοκ π σ πήρε το παιδι ο αντρας σ κ σ ειπε δεν στο δίνω αν ειναι να το θηλασεις!!!!! Κ εγω ετσι την κοιμίζω σε 5 λεπτα εχει αποκοιμηθεί!!

Αθηνα;;;; Τι κανει ο Φώτης; Καλα ειστε;

Ενδοεπικοινωνία με καμερα της Philips εχω εγω κ ειμαι πολυ ευχαριστημένη...

Τον γιο 2 μηνων τον ειχα παει στο δωμάτιο τ...

Την μπεμπα τωρα το σκεφτομαι πολυ γιατι λεω τωρα απο Σεπτέμβρη ο γιος θα ξυπνάει νωρίς για το σχολείο κ άμα την ξυπνάει κ αυτήν;;;

Ή τωρα με τα δόντια αν αυτη γκρινιάζει μεσα στη νύχτα κ τον ξυπνάει; Ή αν με τα δοντάκια της εχει τον πόνο της κ εγω θελω να την δίνω στήθος για να κοιμηθει σιγα να μην πηγαινο έρχομαι... Καλα κάθεται εκει π ειναι μαζι μ.

Προς το παρόν ακόμα ούτε εγω ξερω ποτε θα κοιμηθούν μαζι...

Γκρεταααααααα!!!!! Στειλε λιγο μουσακααααααα π μολις γύρισαμε κ πειναωωωωω!!!!

Οι υπόλοιπες φιλακιααααααα!!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλά σήμερα παίζει να είμαι πιο κουρασμένη από ποτέ στους 7 μήνες μητρότητας μου σέρνομαι στην κυριολεξία ξέρετε ποια είναι η λύση στην κούραση η προσθήκη έξτρα κούρασης για φουλ νοκ άουτ :(

Βάσω μου γλυκιά που χάθηκες διακοπάρεις και κάνεις βουτιές ε; Κανε και για μένα καμία που λιώνω στην ζέστη και στην κούραση στο 5ο παιδί άραγε έτσι θα σέρνομαι :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαβάζω, διαβάζω και τα νεύρα μου φυτίλια!

Καλέ Αντιγόνη τι πράγματα είναι αυτά! Κορίτσι μου, άκου το ένστικτό σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται. Ο σύζυγος, θα πω ανεπίτρεπτος για να μη πω τίποτα χειρότερο. Να σου πω τα δικά μας τα χαϊρια; Χορτόσουπα, κρεατόσουπα, δεν τρώει κουταλιά! Ενώ είμασταν στο κάποιες μέρες έτρωγε, κάποιες όχι, τώρα κλαίει πεισματικά στη θέα του κουταλιού. Στα δε φρούτα εκεί που άδειαζε σχεδόν 200αρια, τώρα 120-140γρ το πολύ. Αλλά ξέρω τι φταίει. Εγώ που την πιέσα (γιατί άκουσα τη μαμά μου, "όλα τα παιδάκια θέλουν πίεση") και τώρα αντιδρά. Και τώρα να δω, πως θα την κάνω να ξαναανοίξει το στόμα. Άσε το παιδί να βρει τους ρυθμούς του. Και μη σκέφτεσαι να του βάλεις κάτι μέσα, δεν είναι θέμα γεύσης το πρόβλημα. Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω. Στα φρούτα, ανοίγει το στόμα από τη στιγμή που θα τα βάλω στο μουλτι. Λαχανικά και κρέας γυρνάει το κεφάλι από την άλλη.:?

Αθήνα είμαστε και ξαναφεύγω στις 29. Γενικά δεν είμαι πολύ καλά, αδιαθέτησα κιόλας χθες, με έχει πάρει από κάτω το θέμα του φαγητού, από τη μια η μάνα μου, πιεσέ την και σου έχει πάρει τον αέρα, από την άλλη ο άντρας μου που είναι στη φάση τελείως χαλαρααααα, και εγώ στη μέση. Ουφ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας!Ειχα παει για μπανιο σε μια πισινα εδω κοντα!Το πρωτο μου για φετος και ελπιζω οχι τελευταιο!Εγβμω τον πηγα στο δωματιο του 4 μηνων διοτι ειχε αρχισει να μη βολευεται,θελει απλα..Οσο για φαι,ρυζαλευρο τρωμε σχεδον 150 γραμ.που ειναι η μεριδα αλλα φρουτα 10 κουταλιες γμτ..του δινω αχλαδι νεκταρινι μπανανα και πεπονι!Τελεια γευση ρε κοριτσια!

F4oIp2.png

Γεια σας!Ειχα παει για μπανιο σε μια πισινα εδω κοντα!Το πρωτο μου για φετος και ελπιζω οχι τελευταιο!Εγβμω τον πηγα στο δωματιο του 4 μηνων διοτι ειχε αρχισει να μη βολευεται,θελει απλα..Οσο για φαι,ρυζαλευρο τρωμε σχεδον 150 γραμ.που ειναι η μεριδα αλλα φρουτα 10 κουταλιες γμτ..του δινω αχλαδι νεκταρινι μπανανα και πεπονι!Τελεια γευση ρε κοριτσια!��

Εμένα το πεπόνι ούτε να το δει δεν θέλει από όλα τα φαγητά/φρούτα που της έχω δώσει με το μόνο που έπαθε φλασιά ήταν το καρπούζι :| Βρε μην σκάτε εσάς είναι μικρά ακόμα εμείς κοντεύουμε τον 8ο κι ακόμα δεν..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...