Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Enseignante κι εγώ αυτό που λέει ή Quisney σκεφτόμουν να του δειξεις τι λένε τ βιβλία, ή τέλος πάντων ας ενημερωθεί πρώτα και μετά ας πει αυτά που λέει!!

Επίσης Συμφωνώ ότι μπορεί να ναι τα λόγια της πεθεράς, δεν είναι ανεξαρτητο το μωρό εντελώς από σένα και δεν της άρεσε φαίνεται αν και γελιεται αν νομίζει ότι ένα παιδί οποιασδήποτε ηλικίας πάντα είναι δεμένο με την μαμά του

Ξ

Ακόμα θεωρώ ότι είναι καθαρά και μόνο δικό σου θέμα το ποσό θα θηλασεις, και κανένας δεν μπορει να επεμβει

Εγω πριν γέννησω ξεκαθάρισα στον άντρα μου ότι το θέμα θηλασμός είτε θηλάζω είτε όχι δεν δέχομαι καμία κριτική συμβουλή ή σχόλιο, είναι μόνο δικό μου θέμα και δεν επιτρέπω σε κανένα να μου πει τι και πως θα το κάνω και συμφώνησε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mama συμφωνω απολυτα και με την Αθηνα επισης. Το θεωρω αδιανόητο να επεμβεις εφ οσον η μαμα γουσταρει να θηλαζει.

Μ#λακα ελεος τι αλλο θα ακουσω. Ακου εκει να μην σου δινει το μωρο να φαει.Το θεμα ειναι να μαθει να τρωει οχι για το αν πινει γαλα. Δηλ το να πινει μονο γαλα σε μπιμπερο και να μην τρώει οταν θα περπαταει δεν θα τον ενοχλει?Το θέμα ειναι ο θηλασμός και σιγουρα η μανα του!!Εσυ να ξεκαθαρισεις πρωτα απ ολα οτι δεν εχει καμία δουλεια να σου περνει το μωρο και να το αγηνει νηστικό! Α!!!και πες του και κατι αλλο:Οταν θα περπαταει ΠΑΛΙ μωρο θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα χω παρει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κατ αρχην θελει τον χρονο της , δεν γουσταρει να φαει λέμε!

Εμενα εκει που δεν ανοιγε στόμα με τιποτα ξαφνικα ανοιγει!Εχωνα εγω με το ζορι και κλαιγαμε και οι δυο. Και τωρα με τον τροπο που τρωει καταλαβα οτι δεν ειναι ετοιμος .Τωρα ξεκιναει να εξοικειωνετε με το κουταλι. Μου ελεγε ενα ζευγαρι οτι τους πηρε 2-3 μηνες να φαει το παιδι τους και μετα δεν σταματγε. (Οτι μου ελεγε και μενα η Ιωαννα)

Και στην τελικη μπορει να ειναι και λιγοφαγο μωρο. Ποσα κιλα ειναι?εχει πεσει στην καμπυλη?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αν ειναι δυνατόν Αντιγονη έχω φριξει!!!! Τι παει να πει σου πήρε το παιδί;;

Εγω ειμαι σαν την Αθήνα κατι θα του έφερνα στο κεφάλι!! Αλλα νομίζω το. Καλιτερο ειναι να του μιλήσεις ήρεμα!! Μωρό ειναι τωρα τρώει φαί πρώτη φορά άμα δεν θέλει και το πιέσει τότε δεν θα φάει!! Θα βλέπει το φαί και θα κλαίει!! Και εξάλλου τα μωρά μεχρι να γίνουν 1ος χρόνου η βασική τροφή θεωρήται το γαλα, είτε αυτο ειναι θηλασμου είτε ειναι σκόνη!!

Εχω πολλά νεύρα τωρα που τα διάβασα!! Επίσης το να αφήνει το παιδί νηστικό καθημερινά ειναι βίαιο και απάνθρωπο να του πεις!! Εγω εαν ήμουν παιδαγωγός στην Ελλάδα και ήξερα αυτο το πράγμα θα του έκανα γραπτή καταγγελία!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημερα απο εμενα κ το Φώτη (συνεχίζω την ομοιοπαθητική μη μου δίνετε σημασία!)

Πρεπει να ομολογήσω οτι μετα τις 100 φορες που ειπα το ονομα χτες (κ όσο βρίσκομαι 500κμ μακρυά απο τα πεθερικά!) άρχισα να μην εχω φάτσα αηδίας...

Εβαλα κ τη μάνα μου (η οποία υποστηρίζει οτι μια ψυχή που ειναι να βγει ας βγει, τι να κανω δλδ να τσακωθώ με όλους (το σκέφτομαι Χαχαχα!) ή να χωρίσω για αυτο;;; Στην τελική -λεει- δεν ειναι Θρασυβουλος ή κάποιο άθλιο τέλος παντων τρώγεται) να το πει μια - δυο φορες να δω πώς μου ακούγεται απο κάποιον αλλο..

Τελικά η μαμά σου το ειπε το όνομα?? πως σου ακούστηκε?? :tongue:

Το απρόοπτο ειναι 100% κορίτσι ή μήπως να την στείλεις και για μια δεύτερη γνώμη (λέμε τωρα!) την κοπέλα?? :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Αν ειναι δυνατόν Αντιγονη έχω φριξει!!!! Τι παει να πει σου πήρε το παιδί;;

Εγω ειμαι σαν την Αθήνα κατι θα του έφερνα στο κεφάλι!! Αλλα νομίζω το. Καλιτερο ειναι να του μιλήσεις ήρεμα!! Μωρό ειναι τωρα τρώει φαί πρώτη φορά άμα δεν θέλει και το πιέσει τότε δεν θα φάει!! Θα βλέπει το φαί και θα κλαίει!! Και εξάλλου τα μωρά μεχρι να γίνουν 1ος χρόνου η βασική τροφή θεωρήται το γαλα, είτε αυτο ειναι θηλασμου είτε ειναι σκόνη!!

Εχω πολλά νεύρα τωρα που τα διάβασα!! Επίσης το να αφήνει το παιδί νηστικό καθημερινά ειναι βίαιο και απάνθρωπο να του πεις!! Εγω εαν ήμουν παιδαγωγός στην Ελλάδα και ήξερα αυτο το πράγμα θα του έκανα γραπτή καταγγελία!!

Καλε μην απορεις!το εχουν συστημα εδω αυτο!

Καποια στιγμή ο μεγαλος μου εκανε την τριήμερη απεργια φαγητου εαν γνωριζεις. Καπου πριν τον χρονο.

Κλαμα κακο εγω τηλεφωνώ στον παιδιατρο. Δεν θα θηλασεις μου λεει θα τον αφησεις νηστικο.μετα απο ενα δίωρο θα ξαναδωσεις το ιδιο φαγητο.Αν δεν το φαει ξανα μετα απο δυω ωρες.Και το βραδυ τον ρωταω.Το ιδιο μου λεει .Θα δωσεις φαγητο.

Εννοείται πως καθησα και διαβασα ηρεμησα και ακουσα το ένστικτό μου ..Μονο θηλαζα και ξανα αρχισε να τρωει!!

Ημαρτον δηλαδη!Θα ξυπνησει στις 3 το χαραμα και θα στρωσω τραπεζι!!!!!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι βλακειες λένε κι αυτοί οι παιδίατρο;;; Είναι δυνατόν;; Γιατί να πιεσω και γιατί να το αφήσω νηστικό;; Να φάει θέλω και να ναι χαρούμενο όχι να το τιμώρησω που δεν ξέρει ακόμα πως θα φάει!!! Έλεος!!!

Έχω ήδη αλλάξει 3 παιδίατρος για διάφορους λόγους πολύ πιο ασήμαντος φυσικά από αυτόν και εννοείται δεν θα ξαναπηγαινα, σημαντικό ο παιδίατρος να ναι και σύμβουλος θηλασμού....

Κανόνας στον θηλασμό είναι το μωρό να τρώει όσο θέλει οπότε θέλει!!! Κι όπως λέει το Μαρούσκακι πρώτα δίνεις κρέμα και σπληρωνεις με βυζι και σιγά σιγά θα γίνει

Έχω μια γνωστή που το μωρό είναι 16 μηνών που δεν γουσταρει το φαι ελάχιστα πράγματα και τρέφεται βασικά με το γάλα της Μάμας του το να τον έκανε δηλαδή;;;

Σαλώμη κάποιες φορές πρέπει να λειτουργούμε και στα άκρα....εκνευρίστηκε...συγνώμη

yk1yp3.png

Τελικά η μαμά σου το ειπε το όνομα?? πως σου ακούστηκε?? :tongue:

Το απρόοπτο ειναι 100% κορίτσι ή μήπως να την στείλεις και για μια δεύτερη γνώμη (λέμε τωρα!) την κοπέλα?? :tongue:

Το ειπε 2 φορες... Ξερω γω δυσκολοχώνευτο θα πω αλλα οχι απο τον... Άρη!

Μωρε 100% δεν ειναι ("δεν φαίνεται καλα αλλα για κοριτσι δείχνει" αυτο τους είπαν) αλλα πρεπει να αποκτήσει ονομα κ το παιδι μου κάποια στιγμη! Αυτα τα μπέμπης , μπεμπεκος, μπεμπουλης εχουν αρχίσει να μου δίνουν στα νεύρα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Φωτηηηηηηηηηηη :);) Φωτακοοοοοοοο :*:*:*

Θα το συνηθισεις αν και στο ξανα λεω ευχομαι να κανουν λαθος οι γιατροί στο φύλο!

Παντως και εμενα μου την δινουν τα μπεμπης μπεμπουλης παρ ολο που τα χρησιμοποιώ και εδω.Αυτο δεν το κανω στην ζωη μας :P (δεν θελω να πολυ λεω τα ονοματα ηδη εχω το δικο μου φατσα καρτα :tongue:)

Ρωτουσα καποτε μια ψυχη πως θα λενε τον γιο της πως να τον φωνάζουμε(7-8 μηνων το παιδι) και μνου ειχε απαντησει οτι θα τον λενε "ταδε" αλλα να μην τον φωναζουμε γιατι ηθελε να τον λεμε μπεμπη μπεμουλη!!!!Μην χ#σω!!!!Εκανε η νυγα κ#λο και εχ#σε τον κοσμο ολο!!!! (Αυτο παει για την "καποια")

Και τα δυο μου παιδια 6 μηνων γυρναει/γυρνανε στο ονομα τους!

Αντιγονη τι εγινε?Γραψε μας ανησυχω!!!

Σας καληνυχτιζω γιατι σερνομαι!

Νομιζω ηταν το πιο δύσκολο βραδυ στους 7 μηνες μας!Αν εχω ξανα γραψει κατι παρόμοιο διορθωστε με!Ο μικρος καθε 40 λεπτα κλαμα.κυριολεκτικα .Δεν ξερω αν εχω κοιμηθει ενα τρίωρο.. (οχι συνεχομενο φυσικα)

Σας φιλω!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά κοίτα μη το συνηθίσεις το Φώτης κ σ αρέσει κ βγει τελικά αγόρι κ σου κακοφανει...:shock:

Να σου πω κάτι, εντελώς αντικειμενικά και όχι για να σου ...χρυσωσω το χάπι, εμένα το όνομα της κόρης μου πλέον μου θυμίζει μόνο την κόρη μου κ τίποτε από αυτά που σκεφτόμουν πριν τη βαφτισουμε. Βέβαια δεν ξέρω, αν είχε το όνομα της πεθεράς θα ήταν τελείως διαφορετικά! Ο σύζυγος φαντάζομαι θέλει, έτσι; Γιατί αν το ζητάνε μόνο τα πεθερικά θα σου έλεγα ασυζητητί να τσακωθεις μαζί τους που στο επιβάλλουν!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες ο σύζυγος επέστρεψε στην δουλειά σήμερα κι έχω την ησυχία μου σκέφτηκα να δοκιμάσω να της βάζω στα φρούτα καμιά κρέμα λίγο έτσι να νοστιμίζει δεν ξέρω και στο φαγητό το μεσημεριανό τι μπορώ να ρίξω;; Δεν θέλω να φτάσω στην επιλογή των σκευασμάτων νουνού αλλά αν χρειαστεί για να τρώει πιο καλά έτσι έχω απελπιστεί :confused: Γκρετούλα μπορείς να μου στείλεις την συνταγή σου για σπιτικό ρυζάλευρο μπας και την δοκιμάσω κι αυτή;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Για το φαγητο...κρεμες...κλπ...πρωτα δινεις την στερεα τροφη κ μετα θηλαζεις....οχι αναποδα...αλλιως θα χορταινει με το γαλα κ δεν θα τρωει ποτε και πρεπει να φαει....οκ;για δοκιμασε ...

Βρε Μαρούσκα εννοείται πως πριν το φαγητό δεν δίνω στήθος για μετά λέω αν δεν θέλει όλο το φαγητό της (που σχεδόν ποτέ δεν το θέλει όλο) τότε της δίνω στήθος

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγονη τσαμπα ανησυχεις για το φαγητο. εδω παιρνουν βαρις αναφαγα παιδακια σαν τον δικο μου.. αλλο να μην επαιρνε, εκει να ανησυχουσες.

Καλημερα σας κοριτσια

Καλήμερα!!!

Ρε κορίτσια γιατί πρέπει να αδειάζουν το πιάτο όλα τα μωρά;; κάποια μπορεί να θέλουν λιγότερο να φάνε!!! Μην σκατε και τα μπουκωνετε σιγά σιγά....

Φιλάκια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...