Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα έγινα μύλος με τον άντρα μου για το θέμα του θηλασμού ότι κακώς έχω μάθει την μικρή να κοιμάται στο βυζι και ότι καιρός είναι σιγά σιγά να το κόψω γιατί δεν είναι ωραίο να περπατήσει και να θηλάζει και ότι πρέπει να μην την βάζω στο στήθος με το παραμικρό και να την αφήσω να πεινάσει για να φάει όλο το μεσημεριανό είμαι σκατα και δεν ξέρω τι να κάνω :(

Οτι σε ευχαριστει να κανεις!Στο κατω κατω εσυ τρως το ζορι,σωστα?Τι ανακατευεται?Ασε εγω τα εχω παρει με τους δικους μου,που μου λενε εχω παχυνει κλο..οκ εβαλα δυο κιλα αλλα μαλλον θα αδιαθετησω,ειμαι πρησμενη.

.τα νευρα μου,να κοιτανε τα χαλια τους θα τους πω.Κ οχι μονο αυτι,κανω που καμω την αποχη μου,πριν μου την ελεγαν οτι δεν τρωω κ τωρα το αναποδο,επεοδη καμια φορα που μου μαγειρευουν λενε πωπω ολο το εφαγες!Χαλαρωσε λιγο ρε Μαργαριτα

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οτι σε ευχαριστει να κανεις!Στο κατω κατω εσυ τρως το ζορι,σωστα?Τι ανακατευεται?Ασε εγω τα εχω παρει με τους δικους μου,που μου λενε εχω παχυνει κλο..οκ εβαλα δυο κιλα αλλα μαλλον θα αδιαθετησω,ειμαι πρησμενη.

.τα νευρα μου,να κοιτανε τα χαλια τους θα τους πω.Κ οχι μονο αυτι,κανω που καμω την αποχη μου,πριν μου την ελεγαν οτι δεν τρωω κ τωρα το αναποδο,επεοδη καμια φορα που μου μαγειρευουν λενε πωπω ολο το εφαγες!Χαλαρωσε λιγο ρε Μαργαριτα

Μαργαρίτα μου πως να κάνω ό,τι θέλω αφού την πήρε εκείνος και μου λέει δεν σου την δίνω αν την βάλεις στο βυζι..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Enseignante συγνώμη κιόλας αλλά δεν δίνει το μωρό στην μαμά του;;ς κι επιπλέον για να το ταιζεις;;; Δεν κόβεται έτσι ο θηλασμός!!! Άσε που όσο θέλετε μάνα και κόρη το συνεχίζετε!!!

Εξήγησε του τι παίζει και ας αφήσει τα χαζα, κακό στο παιδί κάνει...

Συγνώμη και πάλι που επεμβαινω...

yk1yp3.png

Καλημερα απο εμενα κ το Φώτη (συνεχίζω την ομοιοπαθητική μη μου δίνετε σημασία!)

Πρεπει να ομολογήσω οτι μετα τις 100 φορες που ειπα το ονομα χτες (κ όσο βρίσκομαι 500κμ μακρυά απο τα πεθερικά!) άρχισα να μην εχω φάτσα αηδίας...

Εβαλα κ τη μάνα μου (η οποία υποστηρίζει οτι μια ψυχή που ειναι να βγει ας βγει, τι να κανω δλδ να τσακωθώ με όλους (το σκέφτομαι Χαχαχα!) ή να χωρίσω για αυτο;;; Στην τελική -λεει- δεν ειναι Θρασυβουλος ή κάποιο άθλιο τέλος παντων τρώγεται) να το πει μια - δυο φορες να δω πώς μου ακούγεται απο κάποιον αλλο..

Θα το ξεπεράσω υποθετω ΤΕΛΙΚΑ νομιζω

(Τη συμπεριφορά κ το μαχαίρι στο λαιμό για το θεμα ποτέ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία...)

Αντιγόνη η μαργαρίτα εχει δικιο! Ο,τι νιώθεις ΕΣΥ σωστο να κανεις!! Αμάν πια όλοι εχουν άποψη! Κανένα παιδι δεν έμεινε χωρίς να μάθει να τρώει έλεος δλδ!!!

Μαργαρίτα κ οι δικοί μου οι γονείς κάνουν σχόλια (η μαμα μου δλδ) για τα κιλα μου (ειναι αυτα τα καταραμένα 3 τελευταία που δεν θα φύγουν ποτε!!! :( ) νομιζω οτι "φταίει" οτι με ειχε συνηθισει να ειμαι "κόκκαλο" κ τωρα της φαίνεται περίεργο...

Εγω δεν δίνω σημασία όσο μπορω..

(Καλα η πεθερά μου μου εχει πει κ το αμίμητο στις 45 μερες -τοτε ειχα 10 κιλα παραπανίσια "α, ετσι χοντρή οπως εισαι τωρα στρογγυλόπροσωπη εισαι τελικα!"

Δλδ κατι τετοια "γλυκομίλητα" λεει κ με κανει να λεω "το παιδι Χριστούγεννα πασχα κ γενέθλια θα το βλέπουν κ τέλος!!")

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κορίτσια καλημέρα έγινα μύλος με τον άντρα μου για το θέμα του θηλασμού ότι κακώς έχω μάθει την μικρή να κοιμάται στο βυζι και ότι καιρός είναι σιγά σιγά να το κόψω γιατί δεν είναι ωραίο να περπατήσει και να θηλάζει και ότι πρέπει να μην την βάζω στο στήθος με το παραμικρό και να την αφήσω να πεινάσει για να φάει όλο το μεσημεριανό είμαι σκατα και δεν ξέρω τι να κάνω :(

Το κοριτσι σας ειναι μολις 7 μηνων....να ηταν 7 χρονων να πω εχει δικιο!!!Τι κολλημα εφαγε κοριτσι μου ο ανηρ;;;και τι εγινε αμα δε φαει ολο το φαι της;αχ αυτα μου θυμιζουν το κατοχικο συνδρομο των πεθερικων

μου...που φυσικα οδηγησε σε παχυ εγγονι- οχι τα δικα μου παιδια-....Τον ξενυχτα η μικρη η τεδπα τον επηρεαζει καπως ο θηλασμος και θυμωσε τοσο;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ειναι λαθος!Τραγικό λαθος

Ειδικα οταν η μαμα θέλει να θηλασει δεν εχει δικαίωμα κανεις να κρινει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Enseignante συγνώμη κιόλας αλλά δεν δίνει το μωρό στην μαμά του;;ς κι επιπλέον για να το ταιζεις;;; Δεν κόβεται έτσι ο θηλασμός!!! Άσε που όσο θέλετε μάνα και κόρη το συνεχίζετε!!!

Εξήγησε του τι παίζει και ας αφήσει τα χαζα, κακό στο παιδί κάνει...

Συγνώμη και πάλι που επεμβαινω...

Μαμά μου τον επηρέασε η παιδίατρος που του είπε ότι πρέπει να την αφήνω νυστικη χωρίς γάλα για να πεινάσει και να φάει το φαγητό της εγώ όμως δεν μπορώ να την αφήνω να κλαίει και επίσης του εξηγώ ότι το στήθος είναι και παρηγοριά και πιπίλα και ασφάλεια εκτός από φαγητό και δεν καταλαβαίνει λέει πως πρέπει το παιδί να ξεμαθει γιατί δεν του αρέσει η εικόνα να περπατήσει σε 5 μήνες και να θηλάζει είμαι πολύ στεναχωρημένη κορίτσια να λέει και να κλάψει λίγο δεν παθαίνει τίποτα αφήστε :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Συγνώμη αλλά είναι απαράδεκτο!! Μην τον αφήσεις!!! Αλλά μην δημιουργίες εντάσεις μπροστά στο μωρό

Έχετε τα ίδια δικαιώματα απέναντι στο παιδί

Σιγά σιγά οι αλλαγές πως από την μια στιγμή στην άλλη που έτρωγε μόνο γάλα να τρώει μόνο κρέμες και λαχανικά;;;

yk1yp3.png

Μαμά μου τον επηρέασε η παιδίατρος που του είπε ότι πρέπει να την αφήνω νυστικη χωρίς γάλα για να πεινάσει και να φάει το φαγητό της εγώ όμως δεν μπορώ να την αφήνω να κλαίει και επίσης του εξηγώ ότι το στήθος είναι και παρηγοριά και πιπίλα και ασφάλεια εκτός από φαγητό και δεν καταλαβαίνει λέει πως πρέπει το παιδί να ξεμαθει γιατί δεν του αρέσει η εικόνα να περπατήσει σε 5 μήνες και να θηλάζει είμαι πολύ στεναχωρημένη κορίτσια να λέει και να κλάψει λίγο δεν παθαίνει τίποτα αφήστε :(

Για το φαγητο...κρεμες...κλπ...πρωτα δινεις την στερεα τροφη κ μετα θηλαζεις....οχι αναποδα...αλλιως θα χορταινει με το γαλα κ δεν θα τρωει ποτε και πρεπει να φαει....οκ;για δοκιμασε ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πάντως ανεξάρτητα από την ουσία του θέματος, πρέπει να ξέρεις κ τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου. Αν νομίζεις ότι είναι λογικός κ καταλαβαίνει από λόγια, βρες τον σε μια ήρεμη φάση κ εξήγησε του όλα αυτά που του λες εν βρασμώ. Θα καταλάβει. Αν είναι λίγο στον κόσμο του, εκεί πρέπει να πατήσεις πόδι κ με παραδείγματα να του πεις ότι αυτό αφορά εσένα κ όχι αυτόν ( ο θηλασμός εννοώ) κ ότι το παιδί έτσι κι αλλιώς θα φάει αργά ή γρήγορα.

Τι σημαίνει θα περπατάει κ θα θηλάζει; Θα πίνει το γάλα του πρωί βράδυ κ κατά τα άλλα θα τρώει όπως όλα. Τώρα είναι μεταβατική περίοδος. Σε πέντε μήνες.... μπορεί κι εσύ να έχεις βαρεθεί να θηλαζεις κ να το κόψεις, τι αγχώνεται από τώρα;

b5DEp3.png

Μαργαρίτα μου πως να κάνω ό,τι θέλω αφού την πήρε εκείνος και μου λέει δεν σου την δίνω αν την βάλεις στο βυζι..

Αυτα ειναι "φιτίλια" της μανας του...

Να του φέρεις την κουνια στο κεφαλι αυτο να κανεις!!

Υπερβάλλω... Εγω θα οπλιζομουν με υπομονή θα έβρισκα στο ιντερνετ άρθρα κ σάιτ που εξηγούν τα οφέλη του θηλασμού κ θα δοκίμαζα

1. Να του εξηγήσω γιατι συνεχίζω να θηλάζω κ σκοπεύω να συνεχίσω (αφού προφανώς δεν ειναι αυτονόητο!)

2. Θα του ζητούσα να μου εξηγήσει με επιχειρήματα (τα οποία θα προσπαθούσα να αντικρούσω) γιατι δεν θελει να θηλάζω (κ οχι το "δε μου αρεςει μωρο που περπατάει να θηλάζει " ΔΕΝ λογαριάζεται ως επιχείρημα! Κι εγω δεν θελω να ειμαι 1.58 αλλα δεν θα κάτσω στο κρεβάτι του Προκρούστη να ψηλώσω!!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...