Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Να ζησετε!!Εχω κ τους γονεις μου να με μπριζωνουν οτι εχω κανει το μωρο μαμοθρεφτο και δεν ξερω να το νανουριζω κλπ κ δεν θα παω ποτε πουθενα ετσι που τα καταφερα...

Ευχαριστούμε :)

Εμενα ειναι τα πεθερικά μου ετσι κ τα αγνοώ γενικά :P

Μπαινακης-βγενακης φαση :)

Αλλα αν ηταν οι γονείς μου (ειδικά που δεν θα σου κρατάνε το παιδι γυναίκα θα παρεις) η αντίδραση μου θα ηταν κατι του στυλ "δικός μου λογαριασμός κ δεν σας αφορά"

Νταξει με πιάνουν τα κακιασμενα μου με όλους τους φωστήρες ηλικίας παππούδων που ολα τα ξέρουν πια οποτε δεν ειμαι αντικειμενική αε αυτα φτάνω λιγο στο αλλο άκρο :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και παλι βρε, καλη εβδομαδα να εχουμε. εχουμε και καμια αλλη εγκυμοσυνη εδω εκτος της σαλωμης η λαθος καταλαβα κοριτσαρες???

εμεις θα φυγουμε την κυριακη για μινι διακοπουλες ομως χωρις τον μπεμπη ο οποιος θα μεινει με την γιαγια και τον παπου( τους γονεις μου φυσικα)

Θα μου στοιχισουν οι λιγες μερες μακρυα του αλλα δε μπορουμε να κανουμε και αλλιως.

Αχ σημερα τον κοιτουσα και ελαγα πως μεγαλεσε, κουτρουβαλαει στο κρεβατι τρωει τα χερια του πιανει και τραβαει το μπουκαλι οταν δεν θελει αλλο να φαει κ πολλα αλλα. δεν ειναι πια το μπεμπακι που ηταν !!!!

Γεια σας!!

Αθηνά κλαιω χαχαχαχχαα εχεις ελπιδα ακομα!Μεχρι την β επιπέδου νομιζαμε κοριτσακι!!Εχω κατι φορεματα χαχαχα

Ευχομαι να εκανε λαθος ο ντοκ.

Χρονια σας πολλααααααα!Happy half-birthday που λες και εσυ :P :p:p

Μαργαριτα σε καταλαβαίνω! Απολυτα ομως!Σαν στο σπιτι σου δεν εχει με μωρο!Εμενα μου τα εχουν πρηξει ολοι!!!!!Ελα δω ,Πηγαινε εκει και μονο εσυ καθεσαι σπιτι και κατι μ#λ#κιες αλλα γραμμενους τους εχω..

και μην ακους τους γονεις ρε κοπελα μου!Το μωρό σου εσενα χρειάζεται για ολα,πως θα γινει δηλαδη?Δεν θα ειναι για παντα ετσι θα μεγαλωσει και ....ασε δεν σου λεω θα τα ανακαλυψεις μονη σου!!!Ευχαριστησου τον!Αυτο εχω μονο να σου πω!Ρουφηξε την καθε στιγμή μαζι του γιατι δεν κρατανε πολυ!

Ιωαννα αχ Ιωαννα!Ξυπναω το πρωι και αντι να ειμαι ξεκουραστη εγω σέρνομαι λες και εσκαβα ολο το βραδυ .Και ο μπέμπης ειναι σχετικα ηρεμος το βραδυ , φαντασου να μην ηταν!!!Εχω κουραστει πολυ!Χερια ποδια πλατη μεση ανυπαρκτα!!

Εκανα και εναν μουσακα σήμερα να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Μαιρη λου μπραβο κοριτσι μου στον γιγαντακο σου!Πραγματικός μαχητής!!

Καλα κανετε που φεύγετε αφου μπορείτε! Να περασετε σουπερ ;);)

Οχι εκτος της Σαλωμης δεν εχουμε αλλες εγκυμοσυνες!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά δεν παίζει να βγάλουν τον πεθερό σε γυναικείο, π.χ. Θανάσης_Αθανασία;;; Τι είπα πάλι!!! Ψησε τη συνυφαδα... Χαχαχαχα!

Γκρέτα όταν διάβασα έφτιαξα μουσακά μου φάνηκε ότι διάβασα έριξα ένα ασπρισματακι στο σπίτι και οργωσα κι ένα χωράφι!:tongue::tongue: Είσαι ΘΕΑ!!! Φόρεμα βρήκες; Έχω αρχίσει να αγχώνομαι!! :tongue:

Έχεις να ταιριαξεις κ παπούτσι, κ κάνα κόσμημα...

Αυτό που λες για το πρωί ακριβώς όμως σκέφτομαι κάθε πρωί, λέω τι έγινε τώρα, πρέπει να σηκωθώ ή ήρθε η ώρα για ύπνο, να ξαπλώσω, αμ δε...

b5DEp3.png

Αθηνά δεν παίζει να βγάλουν τον πεθερό σε γυναικείο, π.χ. Θανάσης_Αθανασία;;; Τι είπα πάλι!!! Ψησε τη συνυφαδα... Χαχαχαχα!

Γκρέτα όταν διάβασα έφτιαξα μουσακά μου φάνηκε ότι διάβασα έριξα ένα ασπρισματακι στο σπίτι και οργωσα κι ένα χωράφι!:tongue::tongue: Είσαι ΘΕΑ!!! Φόρεμα βρήκες; Έχω αρχίσει να αγχώνομαι!! :tongue:

Έχεις να ταιριαξεις κ παπούτσι, κ κάνα κόσμημα...

Αυτό που λες για το πρωί ακριβώς όμως σκέφτομαι κάθε πρωί, λέω τι έγινε τώρα, πρέπει να σηκωθώ ή ήρθε η ώρα για ύπνο, να ξαπλώσω, αμ δε...

Μα ετσι θα το βγάλουν!

(Η συνυφαδα εχει το ίδιο ονομα με την πεθερά οποτε εχει απορριφθεί ήδη)

Αλλα δεν ειναι το ίδιο λεει (μη χ...αιρετισω τπτ!!)

Αφήστε απο το πρωι εχω σκάσει κ νιώθω κ τυψεις για το καημένο το αγεννηττο!!!

Καλα γκρετα με το μουσακά κανένα σχόλιο δεν κανω εγω εχω κακομάθει 2 μήνες τωρα με τη μάνα μου να δω τι θα κανω απο σεπτεμβρη!!!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ναι βρε Αθηνά, γερό να ναι το μωρουλι! Άλλη ιδέα: (εγώ δεν αποκλείω βέβαια κ το λάθος της αυχενικής) κανονίστε βάφτιση ίδια μέρα, να είναι μ@Λ@κια να ακουστεί ο Θανάσης κ η Αθανασία....... Ε;;;;; καλό;;;; Μ έχει βαρέσει η κλεισουρα κ γελάω μόνη μου....:tongue::tongue:

b5DEp3.png

Ναι βρε Αθηνά, γερό να ναι το μωρουλι! Άλλη ιδέα: (εγώ δεν αποκλείω βέβαια κ το λάθος της αυχενικής) κανονίστε βάφτιση ίδια μέρα, να είναι μ@Λ@κια να ακουστεί ο Θανάσης κ η Αθανασία....... Ε;;;;; καλό;;;; Μ έχει βαρέσει η κλεισουρα κ γελάω μόνη μου....:tongue::tongue:

Χχχα καλή η προσπάθεια αλλα δυστυχώς μαλλον ειμαι... Καταδικασμένη!

Κανω ομοιοπαθητική απο το πρωι κάθομαι στον καθρέφτη και λεω ατακες του στυλ

" ο Φώτης κοιμαται"

" ο Φώτης έφαγε"

Και προσπαθώ να μέτριασω την έκφραση αηδίας κάθε φορα που αναφέρω το ονομα...

Εχω δρόμο ακόμη :(

:tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα κλαίω!!! Θυμάμαι έλεγε η Μενεγάκη για να δει αν της αρέσει το όνομα, Λάουρα, κατέβα απ το τραπέζι! Λάουρα, μάζεψε τα παιχνίδια σου! Δεν είμαι φαν αλλά μου είχε κάνει τότε εντύπωση κ το θυμάμαι! Το Λάουρα δεν μ αρέσει πάντως..

Ωραίο είναι το Φώτης, όντως αυτό είναι ή έτσι το είπες;;;

b5DEp3.png

Αυτο ειναι οντως..

Δεν ειναι τοσο το ονομα (που καλα δεν με ξετρελαίνει κιολας αλλα οκ δεν ειναι και χάλια) όσο ο ...ψυχαναγκασμος που κρύβει η επιλογή συν οτι για άλλους λόγους πραγματικά δεν εχω διάθεση να βγάλω τον πεθερό... Προσπαθώ να το συνδυάσω με αλλα πραγματα (το Φώτη απο το παρα 5, εν φίλο μου Φώτη που συμπαθώ πολυ ) και να το Αποσυνδεσω απο τον πεθερό μπάς κ καταφέρω να το καταπιώ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γελαω μονη μου βραδιάτικα :tongue::tongue::tongue:

Αθηνά δεν καταπινετε παιδι μου παντα στον λαιμο θα σου κάθεται και στεναχωριεμαι γιατι μιλαμε για το παιδακι σου :(

Μονο οι γονεις πρεπει να εχουν δικαιωμα επιλογης!Αι στα τσακιδια πια με τον ψυχαναγκασμο αυτον!Ελεος!

Ιωάννα :lol::lol: Δεν το χω με τις δουλειές που προανεφερες αν και πολύ θα ήθελα :P:p

Δεν εχω βρει φόρεμα παπουτσι κοσμημα τι πο τα!!

Εγω ξε αγχωθηκα βαρεθηκα ειλικρινά! Ο αντρας μου πρωτη μερα δουλειας και πηγε Κερκυρα επιστρεφει αυτη την στιγμη και σε λιγο θα κλείσει 24 ωρο αυπνος πανω στο τιμονι .

Και αυριο πρεπει να ξαναφυγει οδικως φυσικά! Εχω τρομοκρατηθει , ευτυχως που εχει τον αδερφο μου για παρέα....

Δεν μπορώ να πάω μονη για φορεμα , κατ αρχην δεν εχω το αμαξι και να ηθελα!!!

Την εχω δει αλλιως!Και η νυφη εχει αρχισει να αγχώνεται..

Το πολυ πολυ να παντρεψει μονος του ο σύζυγος :shock:

Εχω ξενερωσει με ολη την κατάσταση.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια καλημέρα έγινα μύλος με τον άντρα μου για το θέμα του θηλασμού ότι κακώς έχω μάθει την μικρή να κοιμάται στο βυζι και ότι καιρός είναι σιγά σιγά να το κόψω γιατί δεν είναι ωραίο να περπατήσει και να θηλάζει και ότι πρέπει να μην την βάζω στο στήθος με το παραμικρό και να την αφήσω να πεινάσει για να φάει όλο το μεσημεριανό είμαι σκατα και δεν ξέρω τι να κάνω :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...