Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κ χρονια πολλα!!! Να χαίρεστε τις Μαρίες Μάριους Παναγιώτες παναγιωτηδες!

Ελπίζω η ησυχία να επικρατεί μονο λόγω διακοπων... Καπό φθινόπωρο πάλι να μαζευτούμε!!!

Πω πω φθινόπωρο... Για ποτε πέρασε το καλοκαίρι χαμπάρι δεν πηρα...

Εμάς ο μπαμπάς μας ξεκίνησε άδεια αυριο θα φύγουμε μεχρι τεταρτη ή Πέμπτη (πρέπει να γυρισουμε για την μαμα τ) ομως μετα εφόσον θα συνεχίσει να εχει άδεια μας υποσχέθηκε καθε απογευμα θάλασσα κ πολλές βόλτες!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσια!

Χρονια Πολλά! ;)

Μαργαριτα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Ωραια ειναι και η Αθήνα οταν ειναι αδεια...

Βουλα τελεια να περασετε σούπερ. Η αδεια του αντρα μου τελειωσε :(

Μπανια μονο Σ/Κ τωρα , στεναχωριεμαι για τον μεγαλο ηδη σημερα ζητουσε να παμε στην θάλασσα :(:(

Αθηνά τελικα ολα καλα με το σύκο? Δεν επαθε κατι ε?

Σαλωμη μπραβο που τρωτε!Χαίρομαι πολυ!

Τα δοντια ειναι μεγαλος πονος το ξερω στον μεγάλο αχρηστη η αλοιφή. Μου το ειχε πει και ο παιδίατρος τζαμπα λεφτα , καμμια διαφορά . Το μόνο που πιανει το ντεπον αλλα πρεπει να δωσεις 2-3 βράδια συνεχομενα.

Πως παει η εγκυμοσύνη σου?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια την αποψη σας.Ο μικρος ξυπνα οριστικα 9 με 10 το πρωι..οταν θα φυγουμε για Ναυπακτο να περιμενω τοτε η να την κανουμε πχ στο προηγ.ξυπνημα του για θηλασμο γυρω στις 7 το πρωι?Φοβαμαι απο τη μια μην του χαλασω τον υπνο κ δεν ξανακοιμηθει στο αμαξι..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!'

Μαργαρίτα εμεις οταν φύγαμε οδικώς για κερκυρα την προηγούμενη φορα φύγαμε 5 που ηταν το προηγούμενο ξύπνημα απο το "τελευταιο". Κ τωρα οταν επιστρέψουμε στο προτελευταίο (κατα τις 6:30) θα φύγουμε...

Βεβαια εμεις έχουμε κ μεγάλο ταξίδι μπροστά μας οποτε δεν είχαμε πολλά περιθώρια να αργήσουμε πολυ.

Ο δικός μας κοιμηθηκε πανεύκολα στη διαδρομή παντως τον ξύπναγε με το ζορι σχεδόν για να φάει!

Να χαίρεσαι κ τον άντρα σου για χτες!!!

Γκρέτα μια χαρα με το σύκο κανένα θεμα (οκ δεν του δίνω άπειρο!) κ δεν δείχνει να του κανε κατι ίσα ίσα μαλλον το απόγευμα έχουμε ένα ψιλό θεματάκι απο την...ανάποδη :(

Οχι κατι τρομερό βεβαια...

Ξεκινήσαμε κ λάχανοσουπα. Καρότο πατάτα κολοκυθάκι. Δεν το λες κ συγκλονίστηκαμε αλλα η εκκίνηση ειναι καλύτερη απο την αντίστοιχη με τα φρούτα. Στα οποία φρούτα τρωμε πλεον μια μερίδα κανονική σχεδόν (~130γρ) !!!

Με αυτο το ρυθμό κατα τέλος αυγουστου θα τρώει νορμαλ κ μεσημεριανό :)

Ερωτηση: η παιδίατρος ειχε πει να του δώσω ρυζάλευρο (κ εγω την αγνόησα). Τωρα το σεπτεμβρη (που θα ξαναπάμε καθότι πρέπει να κανει το εμβολιο κ δεν προλαβαίνω να βρω αλλη!) πως το αντιμετωπίζω το θεμα; Το αγνοώ; Τις λεω στα μούτρα οτι επέλεξα να μη δώσω ρυζάλευρο αλλα να ακολουθήσω τον που; Σιγά μην κάτσω να απολογηθώ δικό μου ειναι το παιδι;;

Κινητικά έχουμε τρελαθεί στο "κολύμπι" κ εδω κ 3 μερες καταφέρνει κ "μπουσουλοσερνεται" να πιάσει παιχνίδια που ειναι λιγο μακρύτερα. :)

Στάθηκε κ καθιστός χωρίς βοήθεια :)

Οχι για ωρα αλλα εκει που ηταν στο καρότσι (που κρατιέται απο το στήριγμα μπροστά) εδω κ 2-3 μερες αφήνει κ τα 2 του χεράκια για λιγο κάθεται αρκετά σταθερός κ ύστερα απο λιγο πέφτει παλι μπρος ή πισω :)

Τη δευτερα ειναι επιτελους κ η αυχενική του "έκτακτου" εντατικοποιειστε τις Δεήσεις παρακαλώ να μάθουμε καταρχάς οτι ολα ειναι καλα φυσικα κ κατα δεύτερον οτι το "έκτακτο" ειναι γαλάζιο :P

Αν κ όλο το απο κει σόι εχει διαίσθηση για ροζ :(

Ουφ αντε να δούμε ούτε για τη δίκη μου αυχενική δεν ειχα τοση αγωνία νομιζω!!!!

Χα χαχα α!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κορίτσια επέστρεψα επιτέλους στην Αθήνα και το πόσο το χαίρομαι δεν λέγεται πέρασα φριχτές διακοπές η αλήθεια να λέγεται εδώ να φανταστείτε όταν φεύγαμε επέμενε να γυρίσουμε το καρεκλάκι μπροστά και όχι πίσω γιατί έτσι λέει το είχε δει σε άλλα αυτοκινήτα φυσικά και την αγνοήσαμε αλλά δεν μπορώ δεν θέλω να την ακούσω καθόλου μέχρι την βάφτιση μας που αναμένεται αρχές Οκτώβρη anyway τώρα είμαι σπιτάκι μου και τέλος καλό(προς το παρόν τουλάχιστον). Την Δευτέρα έχουμε παιδίατρο για την τελευταία δόση των εμβολίων του 1ου χρόνου και έχω και ένα σωρό άλλες ερωτήσεις να της θέσω. Είναι και κάπως αυστηρή τέλοσπαντων αυτά εν ολίγοις τα νέα μου.

Αθηνά σιγά μην απολογηθείς για το ρυζάλευρο :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κορίτσια!!!

Πώς είστε;

Βούλα, διακοπές;;; Καλά να περάσετε!

Μαργαρίτα να χαίρεσαι το σύζυγο! Πώς περάσατε εχθές;

Αντιγόνη πάει, πέρασε...! Καλά κι εσείς γιατί δεν το γυρίσατε το καρεκλάκι, αφού το είχε δει σε άλλα αυτοκίνητα είναι πολύ σημαντικός λόγος!!!!:shock: Ευτυχώς δεν είχε δει να το κρατάνε στο μπροστινό κάθισμα αγκαλιά το μωρό!!

Αθηνά μια χαρά σας βρίσκω με το φαγητό σας! Μπράβο!

Στην παιδίατρο η γνώμη μου είναι να πεις ότι δεν δίνεις ρυζαλευρο γιατί είναι στη μέση κ οι αλλεργίες κ μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα... Μακάρι να είστε σε όλα οκ αλλά νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πεις ότι τρώει κάτι που δεν του το χεις δοκιμάσει... Δεν ξέρω αν κατάλαβες κάτι έτσι όπως τα γράφω, ζητα διευκρινίσεις...:tongue:

Γκρέτα πώς είστε;;;;; Απο κούραση;;;

b5DEp3.png

Καλα ηταν,για 1 ωρα ομως,μετα γκρινιαζε το μωρο..ειμαι στενοχωρημενη κ τσαντισμενη διοτι τρωει μονο 5 κουταλιες φρουτα...τι να κανω?να τα βραζω πιο πριν μπας κ γλυκανουν?να βαζω νερο να γινουν πιο νερουλα?κ ρυζαλευρο σημερα φαγαμε το μισο,ισως γιατι ακουσα τον αντρα μου κ του εδωσα νωριτερα απο οτι συνηθως..δεν ξερω...κλαψ..

F4oIp2.png

Γειααααα σααααας ;);)

Ειμαι χαρουμενη η μανα διοτι το παιδακι μου ανοιγε στομα σήμερα!!!!!!Χορεψαμε φιληθηκαμε γελασαμε :)

Μακαρι τοσο να ηταν η ταλαιπωρία μας θα δειξει αυριο!

Ξεκινησα και λαχανικα απο εχθες!Πατατα , κρεμμύδι , καροτο και κολοκυθάκι αλλα θα παρω γλυκοπατατα συντομα και θα ξεκινησω και αλλα λαχανικα σιγα σιγα.Κρεας θα καθυστερησω να δωσω. Ηδη δυο γεύματα τα θεωρω πολλα γιατι ακόμα δεν εχει κλεισει τους 7 μηνες.

Αθηνα ευχομαι να ειναι γαλαζια η αυχενική! Ειλικρινα στο ευχομαι!!Τελικα πήγες στον γαμο εσυ?

Σορυ αν εχεις ξανα γραψει δεν θυμάμαι. Οσο για το ρυζάλευρο θα μας τρελανεις??Εσυ αποφασιζεις τι θα δωσεις!Ειναι απλα παιδίατρος, σε συμβουλευει.Το παιδι ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ :):)

Ιωαννα κούραση??what??Δεν την παλευω αλλο απλα!Τα χερια μου με πονανε πεθαινω.το μωρο δεν καθετε πουθενα.Θελει μονο χερια ανυπομονώ να μπουσουλησει ....

Τωρα προστεθηκαν και τα γευματα , να ταισω μια ωρα αστα να πανε ..Ειλικρινα νομιζα οτι θα ειναι πιο ευκολα οσο θα μεγαλωνει αλλα δεν!Εσεις πως ειστε?

Τρωει εσενα μπουμπου?

Μαργαριτα φαση θα ειναι μην ανησυχείς. εφ όσον τρωει δεν μπορει ξαφνικα να σταματήσει και να μην τρωει.

Αντιγόνη καλως ηρθατε ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τελικα αποφασισα να μην παμε το τριημερο..Νιωθω κουρασμενη,βαριεμαι να κανω βαλιτσες και να κουβαλαω χιλια πραγματα του μωρου,αυτο συνεχιζει να ξυπναντο βραδυ συχνα οποτε δεν μπορω να βγω με τον συζυγο και τελος θα πρεπει να κοιμομαστε ολοι μαζι σε ενα δωματιο..το αποφασισα,δεν θα παρω.εδω ειναι πιο ανετα..του χρονου ελπιζω να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα..μη με κραξετε..αλλα αν ειναι να διακοπαρω και να γυρισω πτωμα,να μου λειπει..

F4oIp2.png

Άντε βρε Γκρέτα, είδες; Εγώ σου λέω αν αρχίσει δε θα τον σταματάς μετά! Μόλις καταλάβει τι είναι το μαμ...!!! ;)Η μπουμπου αργά αλλα σταθερά, μισό μπολάκι φρουτοκρεμα. Δοκίμασα σήμερα το ρυζαλευρο, δεν μου άρεσε καθόλου... Η μπεμπα κάτι ψιλοεφαγε, λέω να δώσω κι αύριο...

Τα χέρια έχουν ξεραθεί κ η πλάτη με πεθαίνει, είναι κι εμένα μεγάλο μωρό, όλη μέρα στα χέρια, πίκρα!

Μαργαρίτα δεν ξέρω αν σε κραξουν οι υπόλοιπες, εγώ πάντως σε καταλαβαίνω, αν είναι να πας κ να σου βγει ξινό... Κρίμα όμως, θα αλλαζατε λίγο παραστάσεις κι εσύ κ το μωρό...:cry:

b5DEp3.png

Το μωρο δεν νομιζω πως γουσταρει τις αλλαγες...εδω στους γονεις μου παμε κ οταν γκρινιαζει γιατι νυσταζει δεν κοιμαται με τπτ στο κρεβατι,μονο στο καροτσι με τα χιλια ζορια και για λιγο... κ βολτες οταμ παμε σε εμπορικα η για κανα καφε,δεν καθεται να χαζευει απο εδω κ απο κει,οταν βαρεθει η νυσταζει η η η,πρεπει να κινηθουμε,δεν ειναι μωρο που θα κατσει ησυχο να πιουμε καφε..

F4oIp2.png

ΚΑλημερα!!!

Μαργαρίτα ΕΣΥ ξερεις καλυτερα απο όλους!

Ειναι αληθεια παντως οτι αυτο που θες ν μεταφέρεις το μισό σπιτι για μια βόλτα δεν καλο πάλευεται :(

Γκρέτα ο γάμος ειναι την παραςκευη (το απόγευμα) κ το πηρε ο ... Άντρας πανω του οτι αφού απαιτεί διανυκτερευςη κ το μωρο ΔΕΝ μπορει να ταξιδέψει με ολα τα ..τςουμπλεκια του για μια νυχτα μονο κ γενικά δεν θα αλλαξουμε τωρα όλο μας το προγραμμα για ..10' δουλεια (αφού θα κάνουν θρηςκευτικο του χρόνου) θα εκπροσωπήσει αυτος την οικογένεια :)

Ειμαστε 6 μηνων σημερα!!!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Να ζησετε!!Εχω κ τους γονεις μου να με μπριζωνουν οτι εχω κανει το μωρο μαμοθρεφτο και δεν ξερω να το νανουριζω κλπ κ δεν θα παω ποτε πουθενα ετσι που τα καταφερα...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...