Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Πρόγραμμα; από χα χα καλό! Εμείς ένα καλό είχαμε, που κοιμόταν σερί, το χάσαμε και αυτό, ξυπνάει στις 3:00 σα λυσσασμένο! Επίσης δεν ξέρω αν είναι δόντι, αλλά δαγκώνει τρελά και κάνει ήχους.

Σήμερα δοκιμάζουμε ντομάτα, να δούμε πώς θα πάει.

Μαργαρίτα, ένας καλός τρόπος για να ξέρεις τι ταιριάζει είναι το χρώμα. Πχ ροδακινο, νεκταρινι, δαμασκηνο, βερυκοκο. Ή πεπόνι, αχλαδι. Η μπανάνα είναι μπαλαντερ, όπως και το αβοκάντο.

Εγώ με τις ποσότητες έχω μπερδευτεί, σε γραμμάρια ζυγίζω στη ζυγαριά κουζίνας. Σε ml στο μουλτι. Πόσο πρέπει να τρώει δε ξέρω. Μου είχε πει η παιδίατρος όχι πάνω από 200,αλλά δε θυμάμαι τι. Σχετικά είναι όλα αυτά ρε παιδιά. Μην αγχωνομαστε, ειδικά εσείς που θηλαζετε. Θα φάνε, νηστικο δε μένει κανένα. Άλλα παίρνουν μπρος μετά το χρόνο! Το λάθος που έκαναν στη μεγάλη και την ταιζαν με το ζόρι και το παιδί με το φαγητό έχει σχέση μίσους, εγώ δε θα το κάνω. Όσο φάει, αρκεί να το κάνει με καλή διάθεση και θα το αγαπήσει το φαγητό σιγά σιγά.

Κορίτσια μου έφεραν κάτι εκπαιδευτικά ποτηρακια της munchkin, λέγονται miracle 360, φοβερά! Η μικρή πίνει μόνη της χωρίς να πνιγεται. Δυστυχώς μου τα έφεραν απέξω, στα Mother care που είναι αντιπρόσωποι, ρώτησαν την εταιρεία και δε τα φέρνει Ελλάδα :( έχει η Avent αντίστοιχο, πολύ μου αρέσει που δεν έχουν στόμιο.

Καλέ ξέχασα να σας ευχηθώ για τα δόντια! Διαμαντάκια και γερά να είναι, άντε και στα δικά μας!

Σήμερα, γεμιστά το μενού, άνευ κιμά.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!

Πρόγραμμα; από χα χα καλό! Εμείς ένα καλό είχαμε, που κοιμόταν σερί, το χάσαμε και αυτό, ξυπνάει στις 3:00 σα λυσσασμένο! Επίσης δεν ξέρω αν είναι δόντι, αλλά δαγκώνει τρελά και κάνει ήχους.

Σήμερα δοκιμάζουμε ντομάτα, να δούμε πώς θα πάει.

Μαργαρίτα, ένας καλός τρόπος για να ξέρεις τι ταιριάζει είναι το χρώμα. Πχ ροδακινο, νεκταρινι, δαμασκηνο, βερυκοκο. Ή πεπόνι, αχλαδι. Η μπανάνα είναι μπαλαντερ, όπως και το αβοκάντο.

Εγώ με τις ποσότητες έχω μπερδευτεί, σε γραμμάρια ζυγίζω στη ζυγαριά κουζίνας. Σε ml στο μουλτι. Πόσο πρέπει να τρώει δε ξέρω. Μου είχε πει η παιδίατρος όχι πάνω από 200,αλλά δε θυμάμαι τι. Σχετικά είναι όλα αυτά ρε παιδιά. Μην αγχωνομαστε, ειδικά εσείς που θηλαζετε. Θα φάνε, νηστικο δε μένει κανένα. Άλλα παίρνουν μπρος μετά το χρόνο! Το λάθος που έκαναν στη μεγάλη και την ταιζαν με το ζόρι και το παιδί με το φαγητό έχει σχέση μίσους, εγώ δε θα το κάνω. Όσο φάει, αρκεί να το κάνει με καλή διάθεση και θα το αγαπήσει το φαγητό σιγά σιγά.

Κορίτσια μου έφεραν κάτι εκπαιδευτικά ποτηρακια της munchkin, λέγονται miracle 360, φοβερά! Η μικρή πίνει μόνη της χωρίς να πνιγεται. Δυστυχώς μου τα έφεραν απέξω, στα Mother care που είναι αντιπρόσωποι, ρώτησαν την εταιρεία και δε τα φέρνει Ελλάδα :( έχει η Avent αντίστοιχο, πολύ μου αρέσει που δεν έχουν στόμιο.

Καλέ ξέχασα να σας ευχηθώ για τα δόντια! Διαμαντάκια και γερά να είναι, άντε και στα δικά μας!

Σήμερα, γεμιστά το μενού, άνευ κιμά.

Καλημερα κοριτσι!Τα ειδα τα ποτηρακια που λες,λενε απο 12 μηνων.Εσενα το καταφερε?Εμεις της Νουκ εχουμε το εκπαιδευτικο..Σημερα το εφαγε το αχλαδι,μαλλον χτες δεν το ειχα κανει τελειως νιανια..Δλδ να μην βαλω νεκταρινι με το αχλαδι?Ελεγα να κανω αχλαδι νεκταρινι βερυκοκο μηλο ροδακινο μπανανα..

F4oIp2.png

Βροχα-συννεφιά και μπουμπουνητό! Υπέροχος καιρός! Φοράω δυο μανίκι- μακριμανικα!!

Μαργαρίτα βγάλε το μήλο και ο αχλάδι και βάλε κατι αλλο! Αυτο θα σου προτινα εγώ!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Χρόνια σας πολλά Αντιγόνη! Να τη χαίρεστε, να την δείτε ευτυχισμένη!

Μαργαρίτα, τα munchkin που μου έφεραν λένε από 6 μηνών. Το καταφέρνει πάντως. Και εγώ της nuk είχα πάρει αλλά δε με βόλευε στο άνοιξε κλείσε και η μικρή πνιγόταν. Για τα φρούτα εγώ βάζω το πολύ 3, δε θέλω να μπερδευω γεύσεις. Σήμερα έφαγε, ροδακινο λευκοσαρκο, βανίλια και μπανάνα. Δες τι είναι καλά ώριμο τώρα και κάνε εισαγωγή. Ξεκίνησαν τα σταφύλια στη λαϊκή, κοντουλες, ροδακινο, πεπόνι, τα μήλα είναι τα πρώτα και είναι ξινά ακόμα

Σαλωμη σε ζηλεύω! Μάλλον επειδή τα έκανα τα μπάνια μου, τη θέλω τη δροσιά πλέον.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημερα κυριες μου, ο μπεμπης παιζει στο γυμναστηριο του. τι κανετε?

Χτες αποφασισαμε να αλλαξουμε δοκιμαστηκα σε καροτσι απο καλαθουνα , το καροτσι μας. Αν και ειναι λιγο κοντουλης ακομα για το δικο μας καροτσι..

εσεις ποτε το αλλαξατε οσες ειχατε 3 σε 1 καροτσι??? Βεβαια εμεις παμε λιγο με ενα δικο μας προγραμμα αλλα ενδεικτικΑ να δω που κυμαινομαστε :P

Καλημέρα κ απο εμάς!!!

Χρονια σας πολλα!!ποτε θα φτάσουμε κ εμεις τους 7μηνες;!;!

Δόντια ακουω κ ζηλεύω!!!

Μπραβο ρε βασω ποτε δεν σκέφτηκα να πηγαίνω με τα χρώματα στ φρούτα.... Ευχαριστώ!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια μας πολλά κορίτσια άντε κι εσείς με το καλό να φτάσετε τους 7 είμαι ευτυχισμένη και συγκινημένη :rolleyes:

Να ζήσετε!!!! Χρόνια σας πολλά! Λιγότερο απο μισό χρόνο μέχρι τα 1! Και εμείς σημερα 6!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Happy "half birthday" Σαλώμη!!!

Mary loo τι κανει ο γίγαντακος σου;;

Κι εμεις απο 3 μηνών ειμαστε στο καρότσι μας πιο πριν προσαρμοζαμε το αυγό επάνω.

Το οποίο αυγό δεν θυμάμαι ποια ειχε ρωτήσει ως 13 κιλα ή έως ενός έτους προτινουν.

Ρε παιδια πως περνάει ο καιρός;; Σαν χτες μου φαίνεται που έβλεπα τις υπογραφές σας κ έλεγα "αντε να περάσουν οι μερες να γράψει κ το δικό μου 5 μηνών" και ΗΔΗ ειμαι ένα Τσακ πριν τους 6 (και λεω ακριβως το ίδιο χαχαχα!)

Εμεις καλα χαλαρώνουμε στο χωριό αρχίσαμε το νο2 γάλα (για την ωρα μισό μισό με νο1 ώσπου να τελειώσει το κουτί για να μην του πέσει απότομη η αλλαγήας ειπε η γιατρος) κ μολις ξυπνήσουμε ετοιμαζόμαστε να δοκιμάσουμε (δλδ να φτύσουμε μαλλον!) καρότο μαγειρεμένο σε Ζωμό απο κοτόπουλο :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ε παλι το ξεχασα!!

Μπραβο γκρετουλα το μαργαριταρακι!!!

Αντε κ στα δικα μας :P

Και για το γάμο... Ριλαξ! Προλαβαίνεις!! (Αλλα πήγαινε για φόρεμα να μας δείξεις τι πήρες τελικα :P )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...