Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μ'αφήνει ν'αγιάσω η άτιμη είχα βάλει πιστολάκι και δεν άκουσα αμέσως την μικρή που έκλαψε στην κούνια της και τι κάνει η αθεοφοβη πάει την παίρνει εκείνη αγκαλιά κι ακούω εγώ το μωρό και πάω και της λέω γιατί δεν με φωνάξατε και μου λέει αφού ετρωγες γιατί να σε ενοχλήσω αει σιχτίρ πια άντε να φύγω να ησυχάσω :mad:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Δεν μ'αφήνει ν'αγιάσω η άτιμη είχα βάλει πιστολάκι και δεν άκουσα αμέσως την μικρή που έκλαψε στην κούνια της και τι κάνει η αθεοφοβη πάει την παίρνει εκείνη αγκαλιά κι ακούω εγώ το μωρό και πάω και της λέω γιατί δεν με φωνάξατε και μου λέει αφού ετρωγες γιατί να σε ενοχλήσω αει σιχτίρ πια άντε να φύγω να ησυχάσω :mad:

Πως μου τη σπανε αυτες οι παρεμβασεις ρε π*****η μου..

F4oIp2.png

Φύγε εσύ με το καλό από εκεί κ του χρόνου πάλι θα τη δει... Τι ατιμες είναι...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Βρε παιδια μήπως γινόμαστε υπερβολικές;;

Νταξει έκλαψε το μωρο κ πήγε να το παρηγορήσει δεν εκανε κ κανα έγκλημα...

(Ειμαι κοντά 1,5 μηνα μακρυά απο την πεθερά μου κ εχω να δηλώσω οτι το "μακρυά κ αγαπημένοι" ειναι απο τις σοφότερες ατάκες που παίζουν οποτε ολα τα πεθερό πραγματα τα βλεπω μεσα απο το πρισμα "καλή πεθερά ειναι αυτη που της Στέλνεις χαιρετίσματα κ τη βλέπεις 2 φορες το χρόνο" :P απο σεπτεμβρη θα επανέλθω :P δεν νομιζω η πεθερούλα μου να με αφήσει πάνω απο ..2-3 μερες να αγιάσω :tongue: )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Α καλά Αντιγόνη, να ήταν αυτό μόνο σιγά το πράγμα! Εμένα η μάνα μου το κάνει συνέχεια αυτό και μάλιστα, ενώ έχουμε ήδη τη μπεμπα αγκαλιά! Σε στυλ "φερτο εδώ να ησυχασει" και επειδή όντως για λίγο το μουκωνει η μπεμπα, μας πετάει και ένα "τη γιαγιά του θέλει το παιδί". Στην αρχή γινόμουν πυρ και μανία (ο άντρας μου δε, χειρότερα. Το συζητήσαμε, της είπα ότι νιώθω ότι πιστεύει ότι είμαι άχρηστη όταν κάνει έτσι και φυσικά μου είπε ότι το κάνει γιατί πιστεύει ότι με βοηθάει, επειδή ξέρει ότι κουραζομαι συνέχεια αγκαλιά. Τελικά όντως ειλικρινά το εννοούσε και το δέχτηκα. Πλέον δε με νοιάζει, όντως ξεκουραζομαι κιόλας. Κορίτσια, δεχτειτε βοήθεια και μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς. Το πόσο αξιες είστε, το ξέρει το παιδί έτσι και αλλιώς. Αν τα φτάσουμε, τι θα κάνουν;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Α καλά Αντιγόνη, να ήταν αυτό μόνο σιγά το πράγμα! Εμένα η μάνα μου το κάνει συνέχεια αυτό και μάλιστα, ενώ έχουμε ήδη τη μπεμπα αγκαλιά! Σε στυλ "φερτο εδώ να ησυχασει" και επειδή όντως για λίγο το μουκωνει η μπεμπα, μας πετάει και ένα "τη γιαγιά του θέλει το παιδί". Στην αρχή γινόμουν πυρ και μανία (ο άντρας μου δε, χειρότερα. Το συζητήσαμε, της είπα ότι νιώθω ότι πιστεύει ότι είμαι άχρηστη όταν κάνει έτσι και φυσικά μου είπε ότι το κάνει γιατί πιστεύει ότι με βοηθάει, επειδή ξέρει ότι κουραζομαι συνέχεια αγκαλιά. Τελικά όντως ειλικρινά το εννοούσε και το δέχτηκα. Πλέον δε με νοιάζει, όντως ξεκουραζομαι κιόλας. Κορίτσια, δεχτειτε βοήθεια και μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς. Το πόσο αξιες είστε, το ξέρει το παιδί έτσι και αλλιώς. Αν τα φτάσουμε, τι θα κάνουν;

Χαμένη μου αδερφή;;

Καλα ποτε προλαβαίνει η μάνα μου να κρατάει κ το δικό σου παιδι κ δεν εχω παρει χαμπάρι;;; :tongue:

ΑΚΡΙΒΩΣη ίδια κατάσταση κ η ίδια συζήτηση ομως;;; :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημεραααααααα!! Τι κάνετε;;

Γκρέτα με για το δοντακιιιιι! :D

Συμφωνω λίγο με τη Βάσω, Αντιγόνη.. Ίσως να ειναι και βοήθεια... Η δικιά μου πεθερά πχ εαν την είχα μαλώσει και είχα βάλει πιστολάκι ειναι ικανή να πάει να πει στον άντρα μου που τα μωρά κλαίνε και τα αγνοώ!!!! Υπάρχουν και χειρότερα βλέπεις Χαχαχα

Ξύπνησα και νομιζω μου εχει πέσει η πίεση στα πατώματα! Τι να κάνω να ανέβει;;;;;

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα σας!

Τι μου κανετε καλα?Εμεις μια ετσι μια αλλιως..

Πολυ τρεξιμο με δουλειες κτλ πηγαινουμε και για μπανια τα απογεύματα και ειναι λιγο διαφορετικα ολα απ οτι συνηθως!

Ακομα δεν εχω προλαβει να παω για φορεμα , και εχω αρχισει να αγχώνομαι..Εχει γινει καμμια σας κουμπαρα?Ειναι λογικο το τοσο άγχος που εχω?ουτε εγω να παντρευομουν!!!!

Για τις πεθερες θα συμφωνησω λιιιγο παραπάνω με την Βασω[/b, οπως και να εχει ειναι εγγόνια τους και θα τα πιασουν και θα τα κρατησουν ποσο μαλλον οταν μενουν μακρια.Επειδη ανηκω σε αυτη την κατηγορία γι αυτο και σας το λεω.Και εγω νευριαζα αλλα μετα χαλαρωσα απολαυσα και την βοηθεια!!!χαχα

Για παράδειγμα το πρωι ο μεγαλος ξυπνουσε απ της 7 εκεί:shock: και ερχοταν τον επερνε απ το κρεβατι τον αλλαζε τον επλενε του εδινε το γαλα του και κοιμομασταν και εμεις καμμια ωρα παραπανω χαιροντουσαν και οι παππουδες!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια διαφωνώ καθέτως η δικιά μου πεθερά δεν το κάνει για να βοηθήσει εμένα γιατί πολύ απλά χ#στηκε για μένα η εγγονή της την νοιάζει μόνο και ο γιος της και σας έχω απαριθμήσει άπειρα παραδείγματα και έχω και αλλά τόσα να σας γράψω αλλά ο καθένας με την γνώμη του τελοσπάντων εμείς αύριο γινόμαστε 7 μηνών και ακόμα δεν τρώμε πάνω από 10 κουταλιές αλήθεια τα γραμμάρια πώς τα μετράτε;; Μπράβο που έχετε βάλει τα δικά σας σε πρόγραμμα εγώ φαίνεται κάτι δεν κάνω σωστά (Όχι ότι με πειράζει που ξυπνάω το βράδυ αλλά δεν μπορώ το πρήξιμο των γύρω γύρω :-( )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλε ποιο προγραμμα?Χαχαχα,να φανταστεις σημερα ξυπνησε μια ωρα νωριτερα απο οτι συνηθως,αναγκαστικα το θηλασα επειδη δεν γινοταν να φαει φρουτα στις 9 κ αναγκαστικα τα εφαγε στις 2!Τι να κανω,να πεθανω??Οσο για το βραδυ?ξυπνησε στις 12,2 και 5 να θηλασει.Αυτααα..

F4oIp2.png

Βρε Αντιγόνη ξεμυγιασου :tongue:

Δεν στην ειπε κανεις όσο για το προγραμμα ... Καλα αυτο ειναι σύντομο ανέκδοτο πλεον!

Ειμαι στο χωριό η απόσταση για την πλατεια ειναι 5' με τα πόδια κ αδυνατώ να προγραμματίσω να δω 2 ανθρώπους!

Εγω αυτο που θα έλεγα απλά ΕΙ Άι "pick your battles". ΑΥΤΗ ειναι η πεθερά σου δεν αλλάζει δεν γίνεται να τσακώνεστε για κάθετι γιατι στο τέλος ΕΣΥ θα το χάσεις το δικιο σου... Με καλή διάθεση τα λεω μην μου παρεξηγηθείς :(

Μαργαρίτα γιατι οχι φρούτα στις 9???

Εγω 9:15 τα έδωσα σημερα αφού τοτε πείνασε (αντί για 10 που ειναι συνήθως) τοτε τα έφαγε (!) δεν τον είδα να μην τα θελει παντως (!)

Χάνω κατι;;;:shock:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...