Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Όσο για τους περισσότερους άντρες έχω καταλάβει οτι δεν τους αρέσουν οι εντάσεις οποτε κανουν την ''παπια''μεχρι να φτασει ο κόμπος στο χτένι του!!!εμένα ο δικός μου ελάχιστες φορες ήρθε σε αντιπαράθεση...είναι της άποψης οτι αφού κάτι με ενοχλεί να το λυνω εγώ με αυτους!ευτυχώς απο τη στιγμη που ήρθαμε Πάτρα παραδεχτεικε οτι εγώ έχω δίκιο γιατί τοσα χρόνια κάτω απο την επιρροή της μου τα μασαγε!!!αφήστε που δούλευαν μαζί τα αδερφια οποτε περνάγαμε απο έλεγχο τι χαλά με ,που και γιατί...βοηθάνε και αυτή οικονομικά για ΔΕΗ,νερο και έφερνε και φαγητο καποιες μέρες(μαγειρευα δεν μαγείρευε)γιατί μου έλεγε έφτιαξε πολύ και τι να το κάνω ή αυτό το τρώει ο γιος μου,κτλ,αλλά ουσιαστική βοήθεια,συμπαράσταση δεν είχα και ουτε ενιωσα οικογένεια μαζί τους!

Κατα τα αλλά,πως είστε?εγώ έφαγα γίγαντες και μάλλον με έφαγαν γιατί νιώθω φούσκωμα τα και καούρες!!!

Κοριτσάκι μ σε νιώθω απόλυτα! Στην αρχή κ εμένα έτσι έκανε ο δικός μ μέχρι π τ είπα ότι "η τους κόβεις τα πολλά η πάμε ν μείνουμε μακριά τους". Τώρα εχει αρχίσει και τους τη μπαίνει κάπως, αλλα όχι όσο χρειάζεται... Το θέμα ειναι οπότε προκύπτει κατι ν λύνει το θέμα ο άντρας σ, όπως αν γινει παρεξήγηση με τον άντρα σ κ τς γονείς σ εσυ θα πρέπει να επεμβεις.... Γτ στην τελική αυτός ότι κ ν πει ειναι γιος τους κ θα τον συγχωρήσουν... Με εμάς δν ισχύει το ίδιο...

Πραγματικά, αυτό το θέμα δν τελειώνει ποτε, μόνο υπομονή μπορούμε ν κάνουμε....

Όσο για τους γίγαντες, τι τους ήθελες? το χειρότερο για φούσκωμα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εγώ στον πληθυντικό τους μιλάω και ας μένουμε πάνω κάτω 11 χρόνια. Δε μου βγαίνει με την καμία. Ευτυχώς ή δυστυχώς ο άντρας μου είναι της άποψης ότι με τους γονείς του δεν μπορεί κανένας να βγάλει άκρη και πως ό,τι λένε είναι βλακείες. Μάλιστα με μαλώνει αν είμαι φιλική γιατί έτσι λέει τους δίνω δικαιώματα! Εντάξει, δεν είναι και μπαμπούλες, απλά μεγάλοι σε ηλικία και δεν καταλαβαίνουν.

Για εμάς που μένουμε πρακτικά μαζί, ήταν πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τα όριά μας. Π.χ. δεν υπάρχουν κλειδιά στην πόρτα, δεν μπαίνετε αν δεν πάρετε πρώτα τηλέφωνο. Αν κάτι μου τη σπάει το λέω στον άντρα μου να το κανονίσει, εγώ δεν ανακατεύομαι, βγαίνει αυτός ο κακός. Αντίθετα με το σπίτι του γαμπρού μου (ο οποίος είναι μαμάκιας και η γυναίκα του κουράζεται και που ζει) είναι ένα σπίτι και ας απέχουν 2 ορόφους. Τα παιδιά μπαινοβγαίνουν παντού και η πεθερά μου έχει αναλάβει το σίδερο και το φαγητό τους.

Τώρα με το νέο μπεμπέ δεν ξέρω πόσα θα αλλάξουν. Η πεθερά μου με έχει πρήξει, κάθε μέρα με ρωτάει αν μου μύρισε κάτι και προσπαθεί να με μπουκώσει με ό,τι φαί έχει κάνει! Είμαι σίγουρη ότι όταν θα κλαίει το μωρό θα παίρνει τηλέφωνο να δει τι γίνεται και όλο και κάτι θα θέλει μας επιβάλει. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στον άντρα μου να τους απομακρύνει, μέχρι στιγμής τα καταφέρνει καλά :D Πιο πολύ τη συννυφάδα μου φοβάμαι γιατί σα να διακρίνω ότι έχει ένα φόβο μη χάσει την περιποίηση και είναι στη ψιλοκόντρα ενώ τόσο καιρό δεν ασχολούνταν αλλά δε θα σκάσω κιόλας!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα φιλενάδες μου..

Πω πω τι είναι αυτά που διαβάζω...(καλά λες και εγώ λιγες φορες έχω αντιμετωπίσει τέτοια σκηνικά)

Δεν ξέρω αλλά απο τοτε που παντρευτηκαμε η μάλλον ππυ έμεινα έγκυος γιατί παντρευτηκαμε όταν ήμουν 7 μηνών άλλαξαν τα πραγματα.Δεν γίνονται παρεξηγήσεις.και επίσης και εγώ της μιλάω απο παντα στον πληθυντικό.και δεν μου έχει ποτε να της μιλάω στον ενικό.

Εμένα δεν είναι κοντά και ευτυχώς γιατί όπως λέει η πεθερά μου κάθε μέρα θα ηταν σπίτι μας:shock::shock::shock::shock:

Δεν είναι κακοί άνθρωποι απλα ενοχλητικοί θεωρώ.

Αλλά ακούω και κάτι τρέλα όπως καλη η ωρα τα δικά σας και φρικαρω.τι να πω.

Εγώ έχω ξεκαθαρίσει στον άντρα μου οτι τους δικούς μου τους βάζω στην θέση τους εγώ και τους δικούς του αυτός.αλλά δεν το κανει στον βαθμο που το κάνω εγώ.

Είναι και λίγο κότες μεταξύ μας τώρα.

Ξέρω οτι σκατε μέσα σας κοριτσια αλλα μην δίνετε και τόσο σημασία.το θέμα είναι να μην ανακατευονται στα σπίτια σας.απ εξω απ αυτά ας λένε οτι θελουν

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ξέρω οτι σκατε μέσα σας κοριτσια αλλα μην δίνετε και τόσο σημασία.το θέμα είναι να μην ανακατευονται στα σπίτια σας.απ εξω απ αυτά ας λένε οτι θελουν

Αυτό ακριβώς! Βλέπω πολλές κοπέλες που στεναχωριούνται γιατί τα πεθερικά λένε διάφορα στον έναν και στον άλλο. Πραγματικά δεν αξίζει να δίνεις κανείς σημασία. Αν σας τη λένε στα μούτρα, κόφτε το ή καλύτερα μη λέτε τίποτα. Βάλτε τον άντρα σας να καθαρίσει. Και άμα δεν τολμάει βάλτε του όρια, με εσάς έκανε οικογένεια όχι με τους γονείς του (κατεβάστε και μια μούρη που λέει και στη ταινία με το Λογοθετίδη). Σε αυτούς, με το σεις και με το σας και "α εγώ δεν ξέρω, ότι πει ο γιόκας σας". :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημέεερα!

Σας διάβασα όλες και τελικά καταλήγω... όλοι οι γονείς ίδιοι είναι τελικά;;

Παρόμοιες ιστορίες κι εδώ, και στον περιγυρό μου και... παντού τελικά...

Κι εκεί με πιανει ο ..τρόμος βεβαια....

Σε 30+ χρόνια δλδ τα ίδια θα λένε και τα παιδιά μας (και οι νύφες ή οι γαμπροί μας) για μας?! :-(

Γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Έλληνες γονείς δεν ήταν κάποτε κι αυτοί 20-30 χρονών και δεν είπαν κάποτε "εγώ αυτά που μου κάνει η πεθερά μου/πεθερός μου δεν θα τα κάνω ποτέ!" ... και τελικά κατέληξαν να τα κάνουν... δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το σκεπτικό μου...anywayzzz...

(Παρεμπιπτόντως και εγώ στα πεθερικά μου στον πληθυντικό μιλάω και ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό να μιλήσω στον ενικό, όχι ότι μου είπε κανείς τους κάτι διαφορετικό δλδ... και ο άντρας μου στους δικούς μου γονείς στον πληθυντικό μιλάει...)

Να αλλάξω το κλίμα γιατί βαρύναμε??? Θέλω να γκρινιάξω λίγο :tongue:

εχω 3 γάμους να πάω τέλη Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και χτες είπα να κοιτάξω τι θα φορέσω...

Λοιπόν ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΠΤ!!!

Όλα τα "καλά" μου ρούχα (φουστάνια κυρίως) είτε δεν μου κλείνουν τα φερμουαρ, είτε λογω κοιλιας ανεβαινουν πολύ και είμαι σαν να ... βγήκα στη Συγγρού και μόνο ένα [μακρύ] που μου κάθεται καλά όταν το φόρεσα ένιωσα σα... φάλαινα..

Αι στο καλό πως τα καταφέρνουν οι έγκυες που είναι μέσα στη χάρη και την κομψότητα?!? :evil::cry:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

καλημέεερα!

Σας διάβασα όλες και τελικά καταλήγω... όλοι οι γονείς ίδιοι είναι τελικά;;

Παρόμοιες ιστορίες κι εδώ, και στον περιγυρό μου και... παντού τελικά...

Κι εκεί με πιανει ο ..τρόμος βεβαια....

Σε 30+ χρόνια δλδ τα ίδια θα λένε και τα παιδιά μας (και οι νύφες ή οι γαμπροί μας) για μας?! :-(

Γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Έλληνες γονείς δεν ήταν κάποτε κι αυτοί 20-30 χρονών και δεν είπαν κάποτε "εγώ αυτά που μου κάνει η πεθερά μου/πεθερός μου δεν θα τα κάνω ποτέ!" ... και τελικά κατέληξαν να τα κάνουν... δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το σκεπτικό μου...anywayzzz...

(Παρεμπιπτόντως και εγώ στα πεθερικά μου στον πληθυντικό μιλάω και ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό να μιλήσω στον ενικό, όχι ότι μου είπε κανείς τους κάτι διαφορετικό δλδ... και ο άντρας μου στους δικούς μου γονείς στον πληθυντικό μιλάει...)

Να αλλάξω το κλίμα γιατί βαρύναμε??? Θέλω να γκρινιάξω λίγο :tongue:

εχω 3 γάμους να πάω τέλη Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και χτες είπα να κοιτάξω τι θα φορέσω...

Λοιπόν ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΠΤ!!!

Όλα τα "καλά" μου ρούχα (φουστάνια κυρίως) είτε δεν μου κλείνουν τα φερμουαρ, είτε λογω κοιλιας ανεβαινουν πολύ και είμαι σαν να ... βγήκα στη Συγγρού και μόνο ένα [μακρύ] που μου κάθεται καλά όταν το φόρεσα ένιωσα σα... φάλαινα..

Αι στο καλό πως τα καταφέρνουν οι έγκυες που είναι μέσα στη χάρη και την κομψότητα?!? :evil::cry:

Α, εγώ δε σκάω για τέτοια... Μπορώ ν σ πω πως ότι κ ν βάλω νιώθω πιο σεξυ κ θελκτική απο πριν... Και ράσο να βάλεις όλοι εσένα θ κοιτάνε όπου κ ν πας κ όλοι θ λένε τι όμορφη π είσαι! Έχεις πει ποτε για έγκυο " τι αηδία ειναι αυτή π φοράει;" Εγώ ποτε, μόνο τι γλυκιά, όμορφη κτλ που ειναι...βέβαια ειναι σημαντικό ν νιώθεις κ εσυ καλά, οπότε θα σ έλεγα αφού έχεις πολλούς γάμους κλπ να πάρεις ένα φόρεμα φαρδύ π θ μπορείς ν τ βάλεις κ μετα την εγκυμοσύνη... Αν κ κατι μ λέει πως τώρα ότι και ν βάλεις δεν σ αρέσει τπτ... Πρέπει ν χαρούμε το σώμα κ την κοιλίτσες μας και να τα θαυμάζουμε όπως κάνουν όλοι οι άλλοι... Μετα θα τις επιθυμησουμε τις κοιλίτσες, το λέω εκ πείρας....;)

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Θα συμφωνήσω με τη Boulitsa, ό,τι και να βάλεις μια κούκλα θα είσαι. Στις εγκύους όλοι καρφώνονται στη κοιλιά :D

Πάρε ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα που θα μπορείς να το φοράς και μετά (αν δεν σου αρέσει καθόλου αυτό που έχεις τώρα). Για μένα το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα αλλά τα παπούτσια και ο καιρός. Νομίζω ότι αρχίζουν να με στενεύουν τα πέδιλά μου και επίσης μία δροσιά μια ζέστη δε ξέρω τι να φορέσω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

λολ, ευχαριστώ κορίτσια...

Ακόμα νιώθω σαν φάλαινα αλλά τουλ με κανατε και χαμογέλασα...

Έρχεται και η .. μητέρα την επόμενη week [είναι οικογενειακών φίλων ο πρώτος από τους γάμους] οποτε το βλέπω να της κάνω... πασαρέλα στο σαλόνι μεσοβδόμαδα και κατα Πέμπτη να με ... σέρνει για έκτακτες αγορές :tongue:

Βάσω στα παπούτσια δεν...τόλμησα να φτάσω έχω κανά 6μηνο να φορέσω οτιδήποτε εκτός από φλατ/αθλητικό παπούτσι και τρέμω και μόνο στην ιδέα για το πώς θα νιώθω/περπατάω... :shock::?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Quinsey,

ε άμα έρθει και η μαμά, κανά ρουχάκι καινούριο όλο και θα σε βάλει να πάρεις!

Mε τα πόδια φίλες μου έχω τεράστιο θέμα. Λόγω πρόσφατου ανατομικού προβλήματος (πελματιαία απονευρωσίτιδα) από Γενάρη φορούσα ειδικούς πάτους (εντός αθλητικών μόνο, στα άλλα δε χωρούσαν). Με απλά φλατ μετά από μία ώρα βόλτα (π.χ. ψώνια) πέθαινα στον πόνο, ήταν αδύνατο να συνεχίσω. Αλλά στη δουλειά με αθλητικό δεν μπορώ να έρθω εύκολα (εκτός Παρασκευής). Το καλοκαίρι την έβγαλα με ένα ζευγάρι ανατομικά της Tamaris και γενικά δεν κουραζόμουν και πολύ λόγω εγκυμοσύνης. Τώρα το χειμώνα ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Ένα που είναι πολύ πιθανό να αλλάξει νούμερο το πόδι μου, άλλο που λόγω βάρους το πρόβλημα θα ενταθεί, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα πάει. Ο γιατρός (ορθοπεδικός) είπε ότι εντός σπιτιού θα πρέπει να φοράω μόνο καλά αθλητικά, παντόφλες τέρμα. Θα κυκλοφορώ σα τη χαζή με τη νυχτικιά και τα adidas :D Τέλος πάντων...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Το πρόβλημα δεν είναι στα ρούχα αλλά στα παπούτσια!τουλαχιστον για εμενα!με τον μικρο ηταν καλά γιατί ηταν καλοκαίρι και φοραγα παντόφλες(το ποδι απο 39 έφτασε 41 φανταστείτε πρήξιμο σα μπαλόνι ημουν)

Και τώρα σκέφτομαι τον χειμωνα τι θα φοραω?έχω τοσα παπούτσια μπότες και ολοκαινουρια οποτε δεν με πέρνει να αγοράσω αλλά.εξ αλλου είναι κρίμα.απο ρούχα στάνταρ θα την βγάλω με φόρμες.και έχω πολλές γιατί έτυχε καποτε να δουλεύω σε ενα καταστημα με φόρμες τύπου juicy.

Κορίτσια μόλις έφαγα καρμποναρα και νομιζω θα κοιμηθώ στο τραπέζι!ευτυχώς ο μικρός τρέχει και φωνάζει ιού ιού ιού και με φέρνει στην πραγματικότητα!

Καλό μας μεσημέρι :*

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλά Βάσω κλείνω τα ματια και σκέφτομαι το νυχτικό το δαντελοτο με το adidas και τρελλλλενομαι χαχααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα

Άσ'τα, θα λέω στον άντρα μου να κάνουμε ζουζουνιές και αυτός θα μου λέει "δεν πάμε για κανα μπασκετάκι;"

Πω πω τρελή πείνα έχω και εγώ και μετά τη δουλειά κατά τις 17:00 θα πάμε mall για φαγητό και σινεμά και δε κρατιέμαι! Λείπει και το αφεντικό σήμερα και θέλω να την κάνω μια ώρα αρχύτερα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κοριτσαρες! Τι κάνετε; Σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαίνω να απαντήσω τωρα τα πρωινά που πάμε με τον άντρα Μ το παιδι στον παιδικο (εγώ δεν οδηγάω) μετα παω και εγώ στο μαγαζί που έχουμε (μπαμπάς μου-άντρας μου) και βοηθάω λιγο γιατι μετα παω με τον μπαμπά Μ να το πάρουμε απο το σχολείο κ μολις γυρίσουμε σπιτι έχουμε να ξεντυθουμε να πλυθουμε να φάμε να πάμε για ύπνο κ κάπου εκεί την πέφτω και εγώ στον καναπέ και δεν θελω ούτε να κουνηθω!

Απο γάμους κ βάφτισεις εμείς έχουμε το άλλο σκ και το παρα άλλο σκ σύνολο 4 και θα βαλω κ στους 4 το ίδιο φουστάνι. Χαχαχαχα αφού δεν εχω άλλο!

Όσο για τα πεθερικά εγώ ευτυχώς δεν εχω κανένα παράπονο δεν μας ενοχλούν καθόλου αφού και οταν γεννήθηκε ο γιος Μ κ αποφασίσαμε οτι θα δώσουμε άσχετο όνομα δεν είπαν κουβέντα και ειναι κ μεγάλοι σε ηλικία π περίμενα σαν παλιοί να δυσανασχετισουν αλλα μπα!

Πεινάω κορίτσια και έκανα φακές αλλα δεν θελω να τις φάω!!!!

KMwEp3.png

Σε ζηλεύω βρε Βάσω τόσο πολύ!σινεμά έχουμε πανω απο μισο χρονο να πάμε :(

Να περάσετε όμορφα!

Kashmam τι καλά μπηκατε σε πρόγραμμα!πως τα παει με τον παιδικο ?

Φαε καλέ φακές που κανουν καλό...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε?? Εγώ είμαι λίγο χάλια ψυχολογικά...δεν ξέρω γιατί... μάλλον μου λείπει ο αντρούλης μου !!

Νομίζω ότι ένοιωσα το μπεμπε μας πριν 2 μερες και σήμερα το πρωί πάλι!! Πολύ ωραίο συναίσθημα...φαντάζομαι τι θα κάνω όταν κλωτσίσει :D :D

Σήμερα κατάλαβα ότι αρχίζουν σιγα σιγα να μην μου κάνουν τα ρούχα! Έβαλα ενα σορτς για μεσα το σπίτι ανέβαινε αλλά έμενε ανοιχτό.... :? και εχουμε και εμείς γάμο στις 21/9 ! Παλι καλά δεν έχω βάλει ακομη σε μπούτια και δοκίμασα ενα φορεματάκι να βάλω και πεταγετε μονο η κοιλια... ε δεν πειραζει εγκυος ειμαι εεεε????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...