Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Πτώμααααααα! Εχω ξαπλαρει και δεν κουνιέμαι με τίποτα! Εχω βάλει και τον άντρα μου να ταΐσει απόψε :cool:

Ούτε εγω ειμαι υπέρ του να τα ταΐζουμε ενώ δεν πεινάνε και το δείχνουν αλλα ούτε και υπέρ του να μην ταΐζουμε όταν πεινάνε.. Είχα δηλαδή παιδάκια που μου έλεγαν οι μαμάδες θα φάνε μόνο αυτές τις ώρες και το παιδάκι μου έλεγε πεινάω και δεν μπορούσα να το ταΐσω!!!!

Μαργαρίτα εγω δεν θήλαζω αλλα το μεσημεριανό γάλα το έχουν κόψει (ενα γάλα δηλαδη) και τρώνε κανονικά την ποσότητα που φτιάχνω! Δηλαδη και να το δώσω το γάλα που δοκίμασα δεν το πίνουν!

Αντιγονη τι έγινε;;;

Κορίτσια πρώτη φορά σήμερα έφυγε ο άντρας μου απο το πρωί πριν ξυπνήσουμε και γύρισε βράδυ και έκαναν τόση χαρά που τον είδαν!! Έσκασαν κατι χαμόγελα γέμισε η ψυχή μου χαρά!!! :D

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Αχ,δεν κοιμηθηκαμε αποψε μετα τις 5..ειχε ξυπνησει ο μικρος ,χωρις γκρινια αλλα ολη την ωρα κλωτσαγε το κατω μερος του κρεβατιου,το ξυλινο κ εκανε θορυβο..οσο ειναι ξυπνιοα εχει ξεκινησει νεα στνηθεια να χτυπα τα ποδια του κατω...μιλαμε το κανει συνεχεια!!πως την παλευει??δεν ξερω τι να βαλω στην κουνια για να μην κανει τοσο θορυβο τη νυχτα...μα να ξυπνα,το ματι γαριδα και να κλωτσαει??επισης αν κ τελειωσε το αλμα,ξυπνα ανα μια ωρα απο τις 9 το βραδυ που πεφτει μεχρι τις 11 το βραδυ,δεν θελει στηθος αλλα αγκαλια κ περπατημα δυο λεπτα..τι ειναι αυτο τωρα?αν δεν τον παρω αγκαλια κλαιει σπαραχτικα...

F4oIp2.png

Καλημέρα!

Εμείς κοτόπουλο κοκκινιστο με μανιτάρια και σαλάτα σήμερα.

Αχ Μαργαρίτα, εμένα τα πόδια της τα χτυπάει σα παλαβη από πολύ βρεφακι. Τόσο δυνατά που μου κάνει μελανιες! Που τη βρίσκουν τόση δύναμη ήθελα να'ξερα.

Σήμερα πήγα λαϊκή το πρωί και ευτυχώς βρήκα πολύ ωραία πράγματα + μια μαμά Ιανουαρίου (τέλη όμως) και μοιραστηκαμε τα αγχη μας χε χε! Επίσης χθες πήραμε καρεκλακι φαγητού, το carrots της Joie την οποία αγαπώ σαν εταιρεία (Αντιγόνη πολύ χάρηκα που διάλεξες το stages για το αυτοκίνητο, και εγώ αυτό θέλω, τώρα που το αυγό μας μικραινει)

Κατά τα άλλα ήρεμα, νομίζω ότι θα αδιαθετησω σε 15 μέρες, σαν να έχω ωορρηξια, ελπίζω να μη πονεσω. Χαίρομαι λίγο, μπας και στρωσουν τα ορμονικα μου. Η μπεμπα τσακισε τα φρούτα και κοιμάται, να δω αν θα φάει το μεσημέρι (χθες έφαγε άνετα, αλλά μέχρι το βράδυ ρευοταν, της έπεσε βαρύ το κρεμμύδι φαίνεται)

Α επίσης πρέπει να κάνω μια επέμβαση στο μάτι, γιατί το χαλαζιο που μου άφησε κληρονομιά η γέννα τελικά δεν έφυγε. Εδώ Αθήνα θέλουν 350ευρω ενώ Θεσσαλονίκη 150! Μάλλον πάνω θα το κάνω.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Υποτίθεται ότι το αυγό είναι για τον πρώτο χρόνο, ή έως 13 κιλά νομίζω. Στο δικό μας πάντως η μπέμπα (που είναι και μινιόν) πλέον ζορίζεται, την στενεύει στους ώμους. Σε ένα παλιό της Mothercare που είχα στην Χαλκιδική, είχε περιθώριο πολύ ακόμα. Άρα, εξαρτάται από μάρκα σε μάρκα, άλλα είναι πιο άνετα, άλλα όχι.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σαααας

Σας διβασα κοριτσακια μου αλλα δεν προλαβαινω να γραψω με εχουν ξεκανει οι αντρεας!!!

Νεα: Βγηκε το δόντι μαααας :):):):)

Χαίρομαι τοσο πολυ μα τοσο!!!!

Επισης φρουτα τρωμε λιιιγο πιο ευχαριστα αρα σκεφτομαι οτι μηπως και απ τα δόντια δεν έχουμε ορεξη:confused:

Βασω καλως μας ηρθες κοριτσάκι μου! Τα κακα σφιχτα και βρωμερα!

Βουλα δεν καταφερα ποτε να θηλασω πρωι βραδυ.Θηλαζε συνεχεια .Τωρα προσπαθω να μην θηλαζω αλλα δεν τρωει ικανοποιητικα ακομα το μωρο

Μαργαριτα ακριβως το ιδιο μου κανει και εμενα μια ωρα αφού εχει κοιμηθει .και θελει αγκαλια για ενα λεπτο.μονο την δικια μου

Αντιγόνη τι συνεβη???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εγώ για το αυτοκίνητο έχω πάρει κάθισμα της britax που είναι μέχρι ή 13 ή 18 κιλά δεν θυμάμαι και κάθεται μια χαρά!

Λοιπόν αρχίσαμε σήμερα πατάτα.... μια αηδία που έκανε το προσωπακι του πάλι καλά δεν έκανε εμετό!! Μίλησα με παιδίατρο και μου πε να προσθέσω καρότο αύριο μήπως του αρέσει καλύτερα...ελπίζω να γίνει έτσι!

Τώρα που αρχίσαμε τις στερεες πως τις μεταφέρουμε έξω ??? Γνωρίζετε κάποιον θερμό ??

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Νασια μου τωρα π ειναι καλοκαίρι νομιζω πως δεν χρειάζεται θερμός για το φαγητό θερμοκρασία δωματίου νομιζω ειναι μια χαρά... Εκτός κ αν θες να το δίνεις ζεστό...

KMwEp3.png

Γκρετα μ μάλλον την μαργαριτα εννοούσες οταν έγραφες "βούλα"

Σημερα έφαγε 175γρ.. Βαλε κ το νερο απο πισω λογικά χόρτασε, δεν την θηλάζω μετα αλλα οταν ειναι να κοιμηθει συνήθως μιάμιση ωρα μετα θηλάζει κ κοιμαται...

Εγω το πρωι έδωσα καμια 3-4 κουταλιές φρούτα ροδάκινο βερύκοκο μήλο (σαν συνδυασμός πάντως...μάπα)

Αν παμε καλα μεχρι το τέλος της εβδομαδας αυτής θα τρώμε κ τα φρούτα μας καλα! Αντε μεχρι να γίνουμε 6 μηνων πιστεύω δυο γεύματα θα έχουν ολοκληρωθεί!

KMwEp3.png

Γκρετα με γεια το δοντι!Θελω κ εγωωω!!

Σχετικα με θερμος φαγητου υπαρχουν κατι ισπθερμικα τσαντακια που παιρνουν ταπερακια.175 γραμ.τελεια τρωτε,ειστε κ μικροτεροι μας!Εμεις τρωμε απογευματινο ρτζαλευρο και δεν θηλαζω μετα,μονο πριν τον βραδινο υπνο.Επισης δευτερη μερα που δινω αχλαδι..δεν πεθαινει κιολας..κανει λιγο σαν να του ερχεται αναγουλα..ελπιζω με τα επομενα φρουτα να του αρεσει!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...