Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εμεις αυριο αρχιζουμε φρουτα,10μερες μετα το ρυζαλευρο..αρχιζω με αχλαδι.

Στην κρεμα τρωει 100μλ αλλα με το ζορι,με παιχνιδια κλπ..αλλιως μετα τις 10 κουταλιες αρχιζει και κλαιει κ δυσανασχετει κ χρειαζομαι βοηθεια απο καποιον να του αποσπα την προσοχη για να φαει

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κόρες! Τι μου κάνετε;

Εμείς μετά από ένα μήνα και, γυρίσαμε Αθήνα αλλά μάλλον θα ξαναφύγω προς το τέλος, δεν την παλεύω εδώ! Έχω διαβάσει όλα σας τα μηνύματα, μπορεί να μην έγραφα αλλά μου κρατούσατε παρέα.

Εν συντομία,

Σκατά οι πεθερές, σκατά και οι μανούλες. Πάρτε το απόφαση, μόνες μας τα μεγαλώνουμε τα παιδάκια μας και κανένας δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Εμείς σκοτωθήκαμε με τη μάνα μου στο θέμα του φαγητού. Εκείνη επιμένει ότι πρέπει να μπουκώνω το παιδί (ενώ το έρμο γυρνά το κεφάλι δεξία, αριστερά, το φτύνει, κλαίει κλπ) "για να συνηθίσει", πράγμα που εγώ δε δέχομαι και μου γκρίνιαζε όλη την ώρα ότι αφήνω νηστικό το παιδί! Τα φρούτα της τα τρώει με το παραπανω και χωρίς παιχνίδια, τα 200ml φτάνει! Με τα λαχανικά και το κρέας δεν τα πάμε καλά, δε βρίσκω μάλλον την σωστή ώρα, γιατί πότε τρώει, πότε όχι. Αν ηρεμήσουμε νομίζω θα βρούμε ρυθμό.

Πλυσιμο εμείς με τρεχούμενο νερό. Την κρατάω ακόμα όπως νεογέννητο, το κεφάλι στο μπράτσο μου και το χέρι μου περασμένο κατά μήκος του σώματος με λαβή κάτω από το αριστερό της γόνατο. Βοηθάει βέβαια που η αλλαξιέρα είναι δίπλα στον νιπτήρα.

Ερώτηση sos-βρωμερή, τώρα που ξεκινήσατε στερεές τα κακάκια τους πως είναι;

Καλή εβδομάδα και καλώς σας ξαναβρήκα!

tumblr_kt6v7x6tSS1qzr04eo1_500.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Έλεγα να τον ξεκινήσω και εγώ σήμερα μεσημεριανό, αλλά μάλλον θα πρέπει να βγούμε έξω το πρωί και θα αργήσει να φάει τη φρουτοκρεμα του και θα πάει και αυτό πίσω. Θα δω πως θα πάει.

Μαργαρίτα εγώ του τραγουδάω για να φάει... Όταν ακούει το "όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι" είναι το αγαπημένο του!!

Και εγώ στο τρεχουμενο νερό σαν νεογέννητο ακόμη αντέχω.

Τα κακά του είναι πιο σφιχτά και δεν ξεχειλιζουν από εδώ και από εκεί!! Αφήστε όταν έφαγε καρπούζι.... Κατά κόκκινα, πήρα την παιδίατρο πρωί πρωί, μόνο που δεν εκλαιγα!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

200ml??? E ΑΕΙ στο καλο θα κλάψω !!!

Εμεις παιχνίδια κ τετοια δεν θελουμε αλλα στα 80 βαριά 90γρ κλείνουμε το στομα κ δεν το ξανανοίγει που να πέσει βόμβα δίπλα του!!! Εγω δεν ήμουν ετσι λεει η μάνα μου χούγια του πατερα του ειναι αυτα!!!

Γενικά εχει παρει αυτο το παιδι το συνδυασμό των...ιδιοτροπιων μας! Δεν τρώει οπως ο πατέρας του κ δεν κοιμαται οπως εγω :(

Αν κ να μην του πάρω το δικιο χτες που έβρεξε κ η θερμοκρασία έπεσε στους 24 κοιμηθηκε παλι ως τις 6!!! :)))

Όσον αφορά τις πανες... Δεν ειναι πια μουσταρδί αλλα...αλλιως... Πιο...χάλια (πολυ δοκιμάζεται η αγαπη της μανας λέμε!!!)

Νασια αυτο με το καρπούζι το έπαθα κι εγω 12 η ωρα τη νυχτα καθόμασταν με τον άντρα μου κ κάναμε... Debate για το αν ειναι επικίνδυνο ή αναμενόμενο αυτο που βλεπουμε...

(Τι ρομαντικό ομως!!! :tongue:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

καλημερα δεσποινιδες μου. καλα πως εχετεσ τοσο χρονο να γραφετε τοσα? μαλλον δεν εχετε πολυ απαιτητικα μωρακια, τι να πω. Μακαρι.

Τι κανετε??? Προσπαθησα λιγο να σας διαβασω αλλα που σειρα. Βλεπω λιγο πολυ ολες εισαγατε τροφες στο προγραμμα. να σας πω οτι ετσι κ μεις αρχες Σεμπτεμβρη.. Ετσι μας ειπε ο γιατρος!

Διαφημίσεις

Εχω μια ερωτηση: σημερα ξεκινήσαμε να τρώμε το μεσημεριανό μας στα μισά περιπου αρχισε να ψιλό γκριναζει... Εκείνη την ωρα ξύπνησε κ ο γιος...κ θυμήθηκα την μαργαριτα π ειπε οτι κάποιος τον απασχολεί κ τρωει, κ λεω στον γιο ελα να κανεις την μπεμπα παρέα κ έφαγε οοοολο το φαγητό το οποιο ηταν 250γρ!!!! Τελείωσε το μπολ κ σταμάτησε δλδ...

Δεν ξερω τελικά ηταν σωστό π απασχολώντας της έφαγε; Ή μπουκωθηκε; Δεν γκριναζε ομως απλα άνοιγε το στόμα...

KMwEp3.png

Κ εγω μια ερωτηση.Απο τους 9 θηλασμους πεσαμε στους 6-7..2 μερες τωρα..Γκρετα εσυ θηλαζες μετα το γευμα?Εγω αποφευγω..θυμισε μου,εφτασες ποτε να θηλαζεις μονο πρωι κ βραδυ?Κινδυνευω να αποθηλασω οπως παει?Σκεφτομαι οτι θα μπει τωρα κ φρουτοκρεμα μετα και μεσημεριανο κ θα θηλαζω μαλλον λιγο..

F4oIp2.png

Γεια σας τσουπρες!!!

Επιτέλους κοιμήθηκε η μικρή, κ κάθισα λίγο να ξεκουραστώ... Έχει ζωηρεψει πααααρα πολύ! Εμείς τρώμε λίγο αλλά κάπως έχουμε συνηθίσει το κουτάλι...

Αυτά τα 200 250 μην τα λέτε έτσι απότομα, παθαίνω εγκεφαλικό! Χαχαχαχα! Έτσι για πλάκα μέτρησα κ τρώει 50γρ! Εχθές όμως δεν θηλασε μετά για δύο ώρες!

Σχετικά με το αν τα ξεγελαμε ή τα ζοριζουμε που λέγατε, εγώ είμαι εντελώς αντίθετη! Και θα σας εξηγήσω γιατί: πρώτον νομίζω ότι όταν δυσανασχετούν ή κλείνουν το στόμα όντως κάτι δυσάρεστο νιώθουν, οπότε καλό είναι να σταματήσουμε, δεύτερον αν συνδυάσει το φαγητό με παιχνίδια, γκριμάτσες, μουσική, κλπ, πώς θα ξεμαθει μετά για να τρώει χωρίς αυτά; μου φαίνεται πολύ "επικίνδυνο".Κι εμένα έρχεται η κόρη όταν ταΐζω κ θέλει να της φέρνει παιχνίδια με μουσική κι έχω μπει κι εγώ στον πειρασμό, αλλά αντιστάθηκα! Κ της λέω πρέπει να μάθει να τρώει χωρίς αυτά!

Mairy Lou κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι, πώς προλαβαίνω κ γράφω, αλλά είμαστε εθισμενες, πρέπει να μας καταλάβεις!:tongue: εγώ π.χ. όταν θηλάζω με το άλλο χέρι συνήθως μπαίνω internet.

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα είμαι χάλια σήμερα έχω τσακωθεί με πεθερά και με σύζυγό θέλω να τους παρατήσω και να φύγω πως κατέληξα έτσι μοναχή μου σκέφτομαι έρχεται η βάφτιση κι αντί να πετάω ούτε να τους δω ζωγραφιστους δεν θα θέλω εκείνη την μέρα :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια καλησπέρα είμαι χάλια σήμερα έχω τσακωθεί με πεθερά και με σύζυγό θέλω να τους παρατήσω και να φύγω πως κατέληξα έτσι μοναχή μου σκέφτομαι έρχεται η βάφτιση κι αντί να πετάω ούτε να τους δω ζωγραφιστους δεν θα θέλω εκείνη την μέρα :?

Τι έγινε;

b5DEp3.png

Γιατι κοριτσι?

F4oIp2.png

Γεια σας τσουπρες!!!

Επιτέλους κοιμήθηκε η μικρή, κ κάθισα λίγο να ξεκουραστώ... Έχει ζωηρεψει πααααρα πολύ! Εμείς τρώμε λίγο αλλά κάπως έχουμε συνηθίσει το κουτάλι...

Αυτά τα 200 250 μην τα λέτε έτσι απότομα, παθαίνω εγκεφαλικό! Χαχαχαχα! Έτσι για πλάκα μέτρησα κ τρώει 50γρ! Εχθές όμως δεν θηλασε μετά για δύο ώρες!

Σχετικά με το αν τα ξεγελαμε ή τα ζοριζουμε που λέγατε, εγώ είμαι εντελώς αντίθετη! Και θα σας εξηγήσω γιατί: πρώτον νομίζω ότι όταν δυσανασχετούν ή κλείνουν το στόμα όντως κάτι δυσάρεστο νιώθουν, οπότε καλό είναι να σταματήσουμε, δεύτερον αν συνδυάσει το φαγητό με παιχνίδια, γκριμάτσες, μουσική, κλπ, πώς θα ξεμαθει μετά για να τρώει χωρίς αυτά; μου φαίνεται πολύ "επικίνδυνο".Κι εμένα έρχεται η κόρη όταν ταΐζω κ θέλει να της φέρνει παιχνίδια με μουσική κι έχω μπει κι εγώ στον πειρασμό, αλλά αντιστάθηκα! Κ της λέω πρέπει να μάθει να τρώει χωρίς αυτά!

Mairy Lou κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι, πώς προλαβαίνω κ γράφω, αλλά είμαστε εθισμενες, πρέπει να μας καταλάβεις!:tongue: εγώ π.χ. όταν θηλάζω με το άλλο χέρι συνήθως μπαίνω internet.

Μωρε δεν νομιζω να εχουμε θεμα,ολα ετσι δεν τρωμε αρχικα?με καραγκιοζιες...μετα θα τρωνε κ τα πιατα!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...