Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αχ βρε Αντιγόνη, όπως λες κι εσύ είσαι κ ρομαντική και τα βλέπεις τα πράγματα πιο αθώα, είμαι σίγουρη ότι νιώθεις ότι πρέπει να τη σέβεσαι επειδή είναι πεθερά σου.... Και καλά κάνεις από τη μια, από την άλλη όμως, ο σεβασμός κερδίζεται! Τι σημαίνει κάνω πλάκα;;;; Δηλαδή αν κάνεις εσύ πλάκα κάνε ντα τη γιαγιά θα είναι αστείο;;; θα γελάσει;;; Είμαι σίγουρη ότι θα κατέβαζε μούτρα κ θα παρεξηγιοταν κιόλας!

Δικιά σου πεθερά είναι κ εσύ θα την έχεις, τι να σου πω. Ούτε εγώ της έχω αντιμιλησει ποτέ, εκτός από μια φορά που δεν άντεξα, αλλά δουλεύω υπόγεια... Μέσω του συζύγου, δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω.... Δηλαδή αυτό το κάνε ντα θα το τραβουσα για μέρες... Θα το είχα ...ξεχειλωσει! Χαχαχαχα! Κατάλαβες πώς το λέω...

Ιωάννα εδώ εχει πει πριν κάνω το παιδί μπροστά στο γιο της και μπροστά εγώ ότι σε σέρνει ένα μο#νι και ότι μόλις σου περάσει θα γυρίσεις σε μένα πάλι κορίτσια προσπαθω να ορθωνω ανάστημα και όσο μπορώ να μην χαλιέμαι αλλά ώρες ώρες βγάζει τόση κακία πάνω μας τελοσπαντων δεν θέλω να σας πρήζω αλλά κάπου πρέπει να μιλάω κι εγώ έστω και διαδικτυακά :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλυτερα το νεαρό μ@υνι, παρά το γέρικο!!! Χαχαχα!!

Ρε την ρουφιανα τι ειπε...;;;;;

Εμαθα προχθες η συνηφαδα της θείας μου έμενε με την πεθερά της σε κάποια φαση η πεθερά αρρώστησε κ ήρθε στην Θεσσαλονίκη κ έμενε με την Θεια μου κ τον γιο της (δλδ τον γιο κ την γυναικα τ) μετα απο κάποιους μήνες έγινε καλα η πεθεραααα... Κ γύρισε στο χωριο στην αλλη την νύφη της (εκει π έμενε εξ αρχης) ξέρετε με τι λόγια την υποδέχτηκε η νύφη;;;;...."μμμμ εμεις στην κάσα σε περιμέναμε, με κόκκινα μάγουλα μας ήρθες!!" Ενταξει δεν υπαρχει πέθανα στα γέλια!!!!!

Αντιγόνη μου στειλ την κοπέλα στο διάολο!

Κ συγκεκριμένα πες της "χρειάζομαι λιγο χώρο δεν πας λιγο πιο στο διάολο;"

KMwEp3.png

Βούλα είσαι γκουρού πραγματικά μόνο που εγώ αν της μιλήσω έτσι που πολύ θα ήθελα να μην την ξαναδώ σιγά το καλό που μας κάνει μόνο κακό λόγο έχει στο στόμα αλλά αν την βρίσω θα χωρίσω με τον άντρα μου και δεν θέλω :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αντιγόνη, όπως λες κι εσύ είσαι κ ρομαντική και τα βλέπεις τα πράγματα πιο αθώα, είμαι σίγουρη ότι νιώθεις ότι πρέπει να τη σέβεσαι επειδή είναι πεθερά σου.... Και καλά κάνεις από τη μια, από την άλλη όμως, ο σεβασμός κερδίζεται! Τι σημαίνει κάνω πλάκα;;;; Δηλαδή αν κάνεις εσύ πλάκα κάνε ντα τη γιαγιά θα είναι αστείο;;; θα γελάσει;;; Είμαι σίγουρη ότι θα κατέβαζε μούτρα κ θα παρεξηγιοταν κιόλας!

Δικιά σου πεθερά είναι κ εσύ θα την έχεις, τι να σου πω. Ούτε εγώ της έχω αντιμιλησει ποτέ, εκτός από μια φορά που δεν άντεξα, αλλά δουλεύω υπόγεια... Μέσω του συζύγου, δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω.... Δηλαδή αυτό το κάνε ντα θα το τραβουσα για μέρες... Θα το είχα ...ξεχειλωσει! Χαχαχαχα! Κατάλαβες πώς το λέω...

Κλαιω χαχαχα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! !

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οχι οχι η σωστή φράση ειναι "χρειάζομαι λιγο χώρο μπορείς να πας λιγο πιο στο διάολο;

Θα μας στειλεις κοπελα μου χαχαχαχαχαχα

Καλυτερα το νεαρό μ@υνι, παρά το γέρικο!!! Χαχαχα!!

Ρε την ρουφιανα τι ειπε...;;;;;

Που σε βρηκαμε χαχαχαχαχααα

Εμαθα προχθες η συνηφαδα της θείας μου έμενε με την πεθερά της σε κάποια φαση η πεθερά αρρώστησε κ ήρθε στην Θεσσαλονίκη κ έμενε με την Θεια μου κ τον γιο της (δλδ τον γιο κ την γυναικα τ) μετα απο κάποιους μήνες έγινε καλα η πεθεραααα... Κ γύρισε στο χωριο στην αλλη την νύφη της (εκει π έμενε εξ αρχης) ξέρετε με τι λόγια την υποδέχτηκε η νύφη;;;;...."μμμμ εμεις στην κάσα σε περιμέναμε, με κόκκινα μάγουλα μας ήρθες!!" Ενταξει δεν υπαρχει πέθανα στα γέλια!!!!!

Αντιγόνη μου στειλ την κοπέλα στο διάολο!

Κ συγκεκριμένα πες της "χρειάζομαι λιγο χώρο δεν πας λιγο πιο στο διάολο;"

Κεντισε η νυφη χαχαχχαχαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ευχαριστώ πολυυυυ για τις ευχες σας!

Φαγαμε ηπιαμε σβησαμε κερακια σκασαμε απ το φαι!!

Το κατα ευχαριστηθηκε ο μικρος και ολοι μας!

Λιγοι και καλοι ηταν τελεια!!

Ο μπεμπης μας τα χαλασε λιγο γκρινια κλαμα αλλα στις 20:30 ξεραθηκε στον υπνο οποτε το διασκεδασαμε εμεις :oops::oops: :D:D

Ειμαι ενα πτωμα σας καληνυχτιζω σας φιλω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Βλεπω τα προηγούμενα μηνύματα μου και το μονο που γραφω ειναι "χαχαχαχαχαχαχαχχα"

Δεν φταιω εγω ηπια λιγη μπυρα και με βαρεσε χαχαχχα

Ζητω ταπεινα συγνωμη!!!!:tongue::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Στο τρεχουμενο νερο πως το κρατατε το παιδι?Εχει βαρυνει κ δεν μπορω να κανω την λαβη του νεογεννητου..εχω πληρωσει τα κερατα μου σε βαμβακερσ μαντηλακια κικο που τα μουσκευω με νερο..

F4oIp2.png

Καλησπέρα και απο εμάς πηγαμε Χαλκιδική στην βαφτίσιμια μ π ειχε γενέθλια εχθες... Κ μολις γυρισαμε!

Μαργαριτα μ κ εμεις οτι ειπε η αθηνα κανουμε...

Σημερα τελικά πρώτη μερα τα λαχανικά κ το κρέας μαζι... Λεω να το κρατήσω κανα 2 μερες ακόμα κ (αν συνεχίσει να τρωει ετσι ικανοποιητικά) να την ξεκινήσω κ τα φρούτα την τεταρτη... Δεν ξερω ειναι υπό σκέψη ακόμα... Πάντως αν δεν τα αρχίσω αυτήν την εβδομάδα, απο την αλλη ΣΙΓΟΥΡΑ!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...