Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Πες μου ρε Ιωαννα!

Πάντως ο παιδίατρος ειπε οτι η μπανάνα σφίγγει αρα μαλλον δεν χρειάζεται ποσοτητα.Αυτο ελεγα στην μαμά μου σήμερα οτι αυτος φαίνεται οτι θα φαει και εμάς, ειδικά οταν τρωμε δεν νας αφηνει.Απο Δευτέρα λεω να ξεκινησω λαχανικα. Γλυκοπατατα καροτο κρεμμύδι κολοκυθάκι.

Εμενα ο μεγαλος ετρωγε βρε παιδι μου δεν μου πηρα τοσο καιρο οσο ταλαιπωρουμε τωρα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!! Σιγά μην κράταγε το καλο!!!

Παρόλο που παλι τον κράτησα με το ζορι ως τις 11 το βραδυ (απο τις 10:30 νυστάζε) κ έπεσε ξερός ... Τζίφος... 03:45 εγερτηριο κ παλι μετα στις 07:30...

Τωρα τον κρατάνε παλι λιγο οι δικοι μου...

Ειλικρινά άμα συνεχίσει ετσι (που ολα δείχνουν οτι θα συνεχίσει...) δεν ξερω τι θα κανω με τη δουλεια απο σεπτεμβρη θα κοιμάμαι όρθια ή θα τρύπησε το στομάχι μου απο την υπερκατανάλωση καφέ :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!!!!

Αχ και εμένα τις 2 προηγούμενες ημέρες ξυπναγε ανά 2ωρο χθες ξύπνησε μόνο μία στις 2:30 και μετά 8:30 μαζί. Τι καλά να συνεχιστεί έτσι!!!!

Τρώμε φρουτοκρεμα κανονικά, ολόκληρο το μπολακι, ποτέ δεν το μετράω! Βέβαια μετά από 1:30 ώρα που θέλει να κοιμηθεί του δίνω στήθος και κοιμάται. Πεπόνι, καρπούζι και ροδανικο. Λέω αύριο να προσθέσω αχλάδι και μετά να ξεκινήσω λαχανικά, τι λέτε ??

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρααα!

Γκρέτα μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!! Να τα χιλιάσει, να έχει υγεία, χαρά και όλα τα καλά!!!! Προπάντων εύχομαι να είναι μια ήρεμη χρονιά και να σε ακούει!!! :D

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓω εχω εισάγει ροδάκινο, αχλάδι, βερύκοκο, καρπούζι κ μπανάνα κ λεω να δοκιμάσω κ πεπόνι πριν ξεκινήσω λαχανικά.

Η παιδίατρος (αυτη που θελω να αλλάξω στην Αθήνα αλλα δυστυχώς κ η εδω :( ) ειπε το επόμενο να ειναι ρυζάλευρο το απόγευμα αλλα λεω να το κανω σκιπ κ να παω στο μεσημεριανό πρώτα.. Εχω καμία 10αρια μερες να αποφασίσω (στο 15αυγουστο λεω να αρχίσω μπάς κ σταθεροποιηθεί κ τρώει καλα τα φρούτα ως τοτε... Σημερα φάγαμε 80γρ αντί για τα συνήθη 60 κ κάνουμε πάρτυ στο σπιτι!! Μισό μπολάκι!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γκρεταααα μου!!! Να χαίρεσαι το παλικαράκι σου! Γερό δυνατό υγείας ευτυχισμένο κ ευλογημένο!!! Να γίνει μεγαααααλος κ τρανός!!!!

Πως πέρασαν 3 χρονια εεεεε;;;

Μια μεγάλη αγκαλια δώσε απο ολες μας!

Καλημερααααα!!!

Αθηνα; Αθηναααα; Αθηναααααα;;;;

Αθηνούλα;;; Νουλαααα;;;......τίποτα.

(Ορεξάτη ξυπνησα) Χαχαχαχχα

Καλό ΣΚ να έχουμε!!

KMwEp3.png

Γεια σας κορίτσια Μαργαρίτα να σου ζήσει ο μπέμπης αυτό με το πώς σπάει ο θηλασμός δεν το κατάλαβα σε μας πάντως δεν πιάνει ακόμα δεν τρώμε πλήρη γεύματα αλλά δεν βιάζομαι Ιωάννα μου εδώ είμαι ακόμα στην πεθερά την παλεύω όσο μπορώ χθες ξέρετε τι έλεγε της μικρής κάνε ντα τη μαμά και αγάπη στη γιαγιά και γενικά μου λέει μα δεν θα του δίνεις του παιδιού αλλαντικά και γλυκά της λέω αν δεν τα δοκιμάσει δεν θα αισθάνεται ότι της λείπουν γιατί δεν θα τα ξέρει εκεί αυτή το χαβά της το μόνο θετικό αυτών των διακοπών είναι πως ανανεώθηκα με τον άντρα μου που τον βλέπω χαλαρό που δεν εργάζεται κάναμε και τα μπανακια μας με την μικρή ευτυχώς της έβαλε τις φωνές και δεν μας κουβαλιέται και εκεί αυτά σε γενικές γραμμές

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αχ όμορφα κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ τοσο μα τοσο πολυ!

Ειμαι παρα πολυ συγκινημενη σημερα!

Μεγαλωνουν τα παιδακια μας!

Εύχομαι σε ολα υγεια πανω απ ολα και μονο χαρα στις ζωες τους!ΝΝα ειμαστε και εμεις γερες και δυνατες να τα καμαρώνουμε!Λιγη τουρτιτσα για ολες σας και πολλα φιλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αντιγόνη τι να σου πω κοπελα μου!Δεν θελω να λεω παλι εγω θα εκανα αυτο και εκεινο αλλα οπως και να ειχε και να μην αντιμιλουσα το να πει καποιος στο παιδι μου κανε ντα την μαμα και γενικότερα κανε "ντα" τον οποιονδήποτε αυτο σηκωνει γερο χωσιμο και στόλισμα! Επρεπε να μιλησεις κοριτσι μου σε κανει οτι θελει γιατι δεν της μιλας.Αν δεν σε θελει κι ολας (προφανες)η καλύτερή της γιατι εσυ δεν απαντας.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε στα ιδια

Έχουμε δοκιμασει πεπονι , καρπουζι , μήλο , αχλαδι , μπανανα , βερίκοκο και ειμαστε στα ιδια απο ποσοτητες..Θα εχω και τον αντρα μου στο σπιτι 10 μερες και είμαι χαρουμενη..Τα απογευματα λεμε να πηγαινουμε για μπανια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αντιγόνη τι να σου πω κοπελα μου!Δεν θελω να λεω παλι εγω θα εκανα αυτο και εκεινο αλλα οπως και να ειχε και να μην αντιμιλουσα το να πει καποιος στο παιδι μου κανε ντα την μαμα και γενικότερα κανε "ντα" τον οποιονδήποτε αυτο σηκωνει γερο χωσιμο και στόλισμα! Επρεπε να μιλησεις κοριτσι μου σε κανει οτι θελει γιατι δεν της μιλας.Αν δεν σε θελει κι ολας (προφανες)η καλύτερή της γιατι εσυ δεν απαντας.

Γκρετούλα μου δίκιο έχεις της μίλησα και μετά λέει πλάκα κάνω καλε εδώ στο γάμο μου είχε κάνει μούτρα επειδή δεν βρίσκαμε το CD να χορέψει και μας έκανε το γλέντι άνω κάτω και οπότε λέει κάτι ο γιος της του λέει ο άλλος μου γιος όταν κάνει εγγόνι δεν θα μου φέρνει αντίρρηση στα του παιδιού ασε είναι τελείως τζασμένη και όσα περιγράφω είναι το 1/1000 των όσων τραβάω :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γκρέτα ωραία θα ήταν η τουρτιτσα! Ευχαριστούμε.... Προς το παρόν έχω πέσει με τα μούτρα σε κάτι cookies...:P

Καλά μπάνια λοιπόν και (ποιος μιλάει) κάνε λίγο υπομονή με το γιο στη θάλασσα, θα συνηθίσει κ θα δεις θα είναι κύριος μετά από ένα δύο μπανάκια!

b5DEp3.png

Αχ βρε Αντιγόνη, όπως λες κι εσύ είσαι κ ρομαντική και τα βλέπεις τα πράγματα πιο αθώα, είμαι σίγουρη ότι νιώθεις ότι πρέπει να τη σέβεσαι επειδή είναι πεθερά σου.... Και καλά κάνεις από τη μια, από την άλλη όμως, ο σεβασμός κερδίζεται! Τι σημαίνει κάνω πλάκα;;;; Δηλαδή αν κάνεις εσύ πλάκα κάνε ντα τη γιαγιά θα είναι αστείο;;; θα γελάσει;;; Είμαι σίγουρη ότι θα κατέβαζε μούτρα κ θα παρεξηγιοταν κιόλας!

Δικιά σου πεθερά είναι κ εσύ θα την έχεις, τι να σου πω. Ούτε εγώ της έχω αντιμιλησει ποτέ, εκτός από μια φορά που δεν άντεξα, αλλά δουλεύω υπόγεια... Μέσω του συζύγου, δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω.... Δηλαδή αυτό το κάνε ντα θα το τραβουσα για μέρες... Θα το είχα ...ξεχειλωσει! Χαχαχαχα! Κατάλαβες πώς το λέω...

b5DEp3.png

Γκρέτα να σου ζήσει να τον χαίρεστε! Χρόνια του πολλά!! :D

ο μικρός μήπως ειναι δυσκυλιος;; Μήπως εαν του έδινες τσαγακι;

Βούλααααα ποια παιδιά καλέ κανει διατροφή ο άντρας μου και βαριέμαι να μαγειρεύω δυο φαγητά και τρώω και εγώ τα ίδια! Ένταξη εγώ τρώω και κατι σοκολάτες παγωτά κτλ :tongue:

Αντιγόνη μεγάλο οχι το ντα!! Εγώ θα εκνευριζομουν σε σημείο να μαζέψω να φύγω... Το να χτυπάμε δεν ειναι αστείο!! Να βγάλεις γλώσσα και άστην να λέει να λες και εσυ!

Εχουμε φάει 4 λαχανικά και θα βάλω αλλα 2 μετα θα κανω αναμείξεις και μετα φρούτα!! Κρέας θα δώσω τελευταίο!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...