Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Αθηνά τι να σου κάνουν 6 και 7 ώρες ύπνου, θέλουμε 48ωρο σερί για να συνέλθουμε!:tongue:

Γκρετουλα πού είσαι;;;;; Ετοιμασίες;;; Φοβάσαι μη σε μαλωσουμε; Άντε, για ειδικές περιστάσεις σου επιτρέπουμε να κάνεις ακόμα και ...γενική.... Χιχι!:tongue:

b5DEp3.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε;;

Γκρέτα ενεργήθηκε;;

.

Μακαρόνια με κιμά διάβασα χθες μακαρόνια με κιμά ήθελα αλλα φάγαμε βραστά λαχανικά με κοτόπουλο :| διατροφή ο άντρας, διατροφή και γω!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ απο μας...

Σαλώμη μ εγω νόμιζα οτι μιλούσες για τα παιδια για τα λαχανικά Χαχαχαχαχα

Τα ολοκληρώσαμε τα λαχανικά κ αυριο βάζουμε κ το κρέας με την ελπίδα να νοστιμεψει...

Εχθες φάγαμε μονάχα 70γρ κ σημερα 175γρ!!

Μάλλον πρέπει να την πετυχαίνω την κατάλληλη στιγμη...

Αρχίζουν κ γίνονται ανθρωπουδια....

Γκρεταααααα!!! Καφεεεεε;;;;

Αθηνα μου κουραγιο!!!! Αν κοιμόσουν κ μεσα στη μερα;;;

Μαργαριτα μου!!! Γίνατε 6 μηνων;!;! Αντε ακόμα τοσο κ ολα θα ειναι παρά πολυ καλυτερα!! Κατάλαβες ποτε πέρασαν 6 μήνες;;;

KMwEp3.png

Κοριτσιααααααα τι κάνετε ολα καλα?

Εγω πολυ κομμάτια καθε μέρα και χειρότερα πολυ κουρασμενη!:(

Μαργαριτα χρονια σας πολλα

Ευτυχως τωρα μολις εβρεξε εχουμε ενθουσιαστει ολοι!Βεβαια οχι πολυ αλλα μία ανασα δροσιας την πειραμε!

Απο σήμερα ο αντρας μου βγαινει σε αδεια.

Αυριο εχει γενέθλια ο μεγαλος .Γινετε τριων!Σαν ψεμα μου φαίνεται το ποσο μεγαλωσε , πολυ συγκινημένη ειμαι!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σαλωμη σήμερα τον ξαπλωσα καθησα απο πανω του ωστε τα ποδια του να ακουμπανε το στηθος μου και σφιγγομουν εγω και εκανε λιγο σαν μπαλιτσα ηταν στο μεγεθος μανταρινιου .απ εξω απ την πανα που τα επιασα δεν μου φανηκαν σκληρα αλλα δεν ξερω δεν μπορω να καταλαβω , και να τα πιάσω ΔΕΝ μπορω!

Να σημειωσω οτι ειναι η τριτη φορα που γίνεται αυτο.Τον ξαπλωνω και του λεω ελα να κανουμε κακα και κανει!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε Γκρετα και εγω παραξενευτηκα πολυ που δεν εγραφες...

να τον χαιρεσαι τον ομορφαντρα σου κοριτσαρα μου!!!!

θα σ ευχηθω κανονικα αυριο...

ασε ιωαννα ειμαι πολυ ευχαριστημενη... αν και σκαλωσα λιγο με το να μετραω γραμμαρια... στον γιο που επινε με μπιμπερο γαλα δεν μετρησα φαγητο ποτε (αν και αυτος ετρωγε περισσοτερο οποτε δεν αγχωνομουν) τωρα στη μπεμπα που θηλαζω εσκαγα γτ δν ηξερα ποσο τρωει...κ να! βρηκα να μετραω το φαγητο!!! ομως θελω να το σταματησω...ισως οταν θα αρχισει να τρωει μια περιπου στανταρ ποσοτητα την ημερα τοτε σταματησω να μετραω γτ θα λαλησω στο τελος

KMwEp3.png

Εμεις κλεινουμε μια εβδομαδα ρυζαλευρο και με το ζορι τρωμε 100μλ.Μετα πινει καπου 20μλ νερο..χτες καταφερανκ για 2 ωρες μετα δεν θηλασε.Κ η παιδιατρος ειπε αν πεινασει μετα την κρεμα να φαει οσονεχει αφησει απο πριν..μονο ετσι θανφυγει ενας θηλασμος..βεβαια κανει αλλους 8 μες την μερα,αλλα και παλι,να ξερω οτι μετα το απογευματινο του θα ξαναθηλασει πριν κοιμηθει το βραδυ..κατι ειναι...! Μεγαλωνουν τα μωρα και τα παιδακια μας!

F4oIp2.png

Ιωάννα εύχομαι να μην βολεύεται έτσι γιατί δεν την παλεύω να κάθομαι να του δείχνω να κάνει κακα!

Και βαλε και το δικό μου μωρο σε αυτά που δεν τρώνε!

Τα ίδια κάθε μέρα! Δεν μετραω γιατί θα τρελαθώ!

Βούλα μπράβο της που τρωει και δεν σε παιδεύει;);););)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α Γκρέτα εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου αν θα φαει... Είμαι σίγουρη ότι δεν θα την προλαβαίνω! Απλά βαριέμαι πολύ αυτή τη διαδικασία! Κ η μεγάλη σιγαααα σιγαααα ξεκίνησε κ μετά... Χαμός! Γι αυτό μου κάνει εντύπωση που ακούω τόσο μικρουλια να τρώνε καλά. Είναι καλοβολα μωράκια πιστεύω!

;)

Καλά αφού δεν σου τρώει κ πολύ πως εσφιξαν τόσο πολύ τα κακά; περίεργο!

Αντιγόνη..... Πώς είσαι;;; την παλεύεις;;;

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...