Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ήρθαν τα προσκλητήρια!!!!!

Την Παρασκευή περιμένω κ τις μπομπονιερες!!!!

Ο νονός μας πήρε κ το φορεματακι κ τα λάδοπανα κ τα παπουτσια ο ολα!!!!!

Ειναι πολυ όμορφα!!!

Αντε να ερθει ο καιρος να τελειώνει κ αυτο....

Πρέπει να ψωνισωωωωωω αλλα κανει τρελή ζεστη για να βγούμε!

Τι να μαγειρέψω;;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααα μου λείπετε!!

Βουλαααα με έψαχνες;;; Τι κανεις; Δεν προλάβενω ομως!!! Καταλαβενετε πιστεύω ηδικα όσες έχετε δυο παιδάκια!

Οι γιατροί λένε τα καλύτερα μέχρι στιγμής, αλλα ειναι ψυχοφθόρο γενικά κάθε φορα να περιμένεις να δεις τι θα γράψουν. Λίγο τα πήρα με τον γιατρο τα έβαλα μαζί του που μας έβαλε σε αυτή τη διαδικασία, αλλα αναγκαίο κακό και δεν πρέπει να σκέφτομαι ετσι!

Μαιριλουυυυυυ φίλη μου!!!!!! Πολλά φιλία :D

Γκρέτα αγόρασε λαχείο πάντως η παίξε ενα τζόκερ! Το σπορι ειναι κόρη, βέβαια με μια επιφύλαξη :tongue:

Επίσης επειδή λέτε για πεθερές, η πεθερά θέλει φωνή, αμα δεν πεις την άποψη σου με πυγμή μετα μια ζωή θα σε κανει και εσένα και το παιδί οτι θέλει! Εγώ απαντάω πάντα σαν την Γκρέτα ενα πραμα, μερικές φορές αμα με νευριάζει γίνομαι και αγενής!

Απο φαΐ και εγώ μετράω γραμμάρια, τρώμε περίπου την πρώτη μέρα της εισαγωγής 30-40γρ και μετα τις άλλες δυο αυξάνετε μπορεί να ειναι 50γρ μέχρι και 100γρ!!

Την εισαγωγή την κάνετε ανα 2 ή 3 μέρες;;

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Βουλα μπραβοοοο αντε με το καλο η βαφτιση!!!

Εγω λεω να κανω μπριαμ στην γαστρα.Πολυ ζεστη κ απο εδω!

Σαλωμη επεσα μεσα?????μακάρι να ειναι κοριτσακι σας το εύχομαι ολοψυχα!Να σου πω δεν πειράζει για τα μικρά ασε να τα κοιταξουν ολα οι γιατροί δεν πειράζει, θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τελικά έκανα ψαράκι κολιό με κους κους κ σαλάτα!

Σημερα βάλαμε κ το καρότο!!

Μέτρησα τα γραμμάρια! 100γρ έφαγε!!!ειναι η 7η μερα...

Ειμαι πολυ ευχαριστημένη!!!!!!! Αντε αυριο ακόμα καλυτερα!

Γκρετα κανενα αλλο φρούτο π να βοηθάει στο χε...ιμο δεν υπαρχει;;

KMwEp3.png

Βούλα ετοιμαζεστε για βάφτιση; Με το καλό να πάρει ονοματάκι κ η μπεμπα! Θα βάλει κ ο μεγάλος κουστούμι;;;

Καλά η μπουμπου 100γρ;;; Μπράβο!!!:D

Σαλωμη καλά νέα! Χαίρομαι! Και από τους "μεγάλους" και από τη .. μικρή! :tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Αντε γκρετα μ στο εύχομαι!

Ιωάννα μ ναι 30 τ μηνός ειναι η βάφτιση...αριαδνη το ονομα!

Σημερα θα παμε cosmos να ψωνίσει ο μπαμπάς μας, ο γιος κοστούμι οχι ενα λινο κοντό παντελόνι κ ενα πουκάμισο...

Οποία ειναι Θεσσαλονίκη εκείνη την ημερομηνία ευπρόσδεκτη!!!!

Θα παρει κ το ψαράκι της!! Χιχι!

KMwEp3.png

Ρε κορίτσια ... Μου πονεί η ψυχή ....

ΚΑΘΕ βραδυ σηκώνεται ουρλιάζοντας κ για καμία ωρα κλαιει(!)

Μια φίλη μου επιμένει οτι ειναι δόντια κ ειναι θεμα χρόνου να τα δω αλλα τα σκασμένα δεν βγαίνουν!!

Και δεν ξερω πως να τον βοηθήσω!!!

(Κ η μάμα μου δεν ειναι κ πολυ καλή σύμμαχος για τα νεύρα μου αυτη τη στιγμη !!!)

Σορυ ηθελα να πω τον πόνο μιυ :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

1 μηνα Τουλ αλλα τις τελευταίες 3 μερες ειναι πολυ πιο έντονο κ δείχνει να υποφέρει κ κάθε μερα πιο πολυ!

Πιο πριν η γκρινια κράταγε κανα 10'-15' max αυτές τις 3 μερες σκοράρουμε ωρα... (Κ στην αγκαλιά/βόλτα εννοείται.. Να τον αφησω κατω ουρλιάζει ακιμα πιο πολυ σαν να του κόβεται η ανάσα)

Το κούλο ειναι οτι το κανει μονο στον υπνο αυτο που ξεκινάει γύρω στις 10. Οποιαδήποτε αλλη ωρα οχι (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...