Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μεγάλη είναι τέσσερα και ήταν κ είναι πολύ δύσκολο παιδί. Καλό αλλά δύσκολο. Γκρέτα κι εγώ τη μαλωνω αλλα δεν καταλαβαίνει τίποτα! Συνεχίζει απτοητη! Επίσης παίζουμε όλη μέρα αλλά δεν μ αφήνει ούτε λεπτό. Κ για τον ύπνο της μπέμπας έχει άποψη- δεν θέλω να κοιμάται γιατί την αγαπάω κ θέλω να τη χαϊδεύω κ να τη φιλάω. Άντε πες εσύ τώρα...!:confused:

Anyway, θα κάνουμε υπομονή γιατί είναι παιδάκια κ πρέπει να μεγαλώσουν και δεν μας ανάγκασε κανείς να τα κάνουμε! :P

Την αγαπάω μωρέ κι ας κάνει τρέλες, θα περάσει κι αυτό!

b5DEp3.png

Καλα εννοείται οτι τα αγαπαμε!

Εγω ειχα ανοιξει το a/c πριν στο υπνοδωμάτιο μου και εκεινος ειχε αποκοιμηθει. Τον φιλησα και γελασε ελα του λεω να μην ζεστενεσαι.Ναι μου λεει!Του λεω δεν θα φωναζεις να ξυπνησει το μωρο.Οχι λεει.

Αρχισε τον φιλαγε φυσαγα ξε φυσαγα εγω σηκωθηκε και μου είπε χαμηλοφωνα παω μεσα εγω στον ανεμιστήρα μου!!!!

Ενταξει λεω τι αλλο θα ζησω!!!!!!!!!!

.το μωρο μουυυυυυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το προηγούμενο το είχα γράψει πριν από τα δικά σου, δεν τα είχα δει. Κι εγώ την έχω δείρει, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήμουν έγκυος κ μετά όταν γέννησα, κ με όσες το έχω συζητησει, μου έχουν πει το ίδιο, ξύλο και μετά τύψεις και κλααααμα!

b5DEp3.png

Εγω οταν γεννησα δυστυχώς

Οι χειρότερες μερες της ζωης μου.

Και επειδη ακόμα δεν το εχω ξεπερασει και το συζηταω με αλλους γονείς ειλικρινά χαιρομαι πολυ που δεν είμαι η μονη γιατι νόμιζα ότι εγω εχω το πρόβλημα! (Χαίρομαι καταλαβαινεις με ποια έννοια το λεω)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Βούλα έτσι νομίζω κι εγώ ότι όταν χρονίσουν κ μετά θα παίζουν. Άντε μας έμειναν δηλαδή... άλλοι 6 μήνες. Τίποτα!

Γκρέτα κι εγώ την πρώτη φορά που μου το είπε μια φίλη μου, ένιωσα τέτοια ανακούφιση! Λέω εντάξει μπορεί να μην είμαι ...τέρας!:tongue:

b5DEp3.png

Αντιγόνη...!!! Τόσο χάλια; Κριμα, ήταν ευκαιρία να κάνεις κανένα μπανακι! Έχει δίκιο η Γκρέτα, μόνο ο άντρας σου μπορεί να τη βάλει στη θέση της! Αλλά μην αρχίσεις κ την κατηγορείς συνέχεια, θα μουλαρωσει! Να του λες ένα καλό πρώτα κ μετά ένα αρνητικό, π.χ.

Πόσο την αγαπάει η μάνα σου την μπεμπα! Αλλά μερικές φορές μου την αρπάζει απ τα χέρια βρε παιδί μου! Το έπιασες το νόημα; Έχω κάνει εγώ σ αυτά... διατριβή! Πού να του έλεγα στις αρχές κακή κουβέντα για τη μάνα του! Τώρα πλεον τα χώνω βέβαια!:tongue:

b5DEp3.png

Γυρισαμε απο βολτα στα μαγαζια ικεα πρακτικέρ Μουστάκα... Πόνεσαν τα ποδαράκια μου!

Η μπεμπα κλατάρε! Ηδη κοιμαται! Ο γιος τωρα σιγα σιγα αρχίζει κ τον παίρνει ο ύπνος κ εμεις ετοιμαζόμαστε να φάμε πατατοσαλάτα!!!! Μιαμ μιαμ!!!!

Ψάχνει η αδερφή μ σπιτι κ θα ερθει πολυ κοντα μου, μου ειπε!!!! Χάρηκα πααααρα πολυ!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα! Όχι εντάξει δεν είχα σοβαρά θεματα, απλά δεν τολμούσα να την κατηγορήσω! Τη θεωρούσε αλάνθαστη κ αν έκανε κ καμιά βλακεία ότι ήταν άνευ σημασίας. Έκανε όμως πολλές κοτσανες που μου σπαγανε τα νεύρα κ δεν μπορούσα να τον κάνω να τις δει! Έπρεπε να τα λέω με τρόπο!

b5DEp3.png

Κορίτσια ένα θα σας πω αν δεν θηλαζα δεν θα την έβλεπα καθόλου την κόρη μου την έχει πάρει και την κοιμίζει την πηγαίνει βόλτα γενικά μου την δίνει όταν είναι να φάει και με σχολιάζει κιόλας που δεν τρώει κρέμα και όλο το μεσημεριανό της αφήστε με κορίτσια σας πρηζω αλλά κάπου πρέπει να τα πω Ο δε άντρας μου πέρα βρέχει :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ωχ Αντιγόνη μ!!! Τα ιδια πήγε να μ κανει κ η Θεια μου στο χωριο αλλα της την έπαιρνα με την πρόθεση να μην κουράζεται...

Βέβαια η δικιά σ περίπτωση ακούγεται πιο δύσκολη...

Αν την παιρνεις να τρωει κ μετα κάθεσαι μαζι της να παίζεται; Τι στο καλό απο τα χερια θα στην παρει;;;; Εγω θ σ έλεγα ΜΙΛΑ στον αντρα σ όμορφα κ ωραια κ πες του πως ναι οκ χαίρεται το εγγόνι της κ σε βοηθάει πααααρα πολυ αλλα ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

KMwEp3.png

Αντιγονη πω πωωωωωωω!!!

Ελεος!Κατι τετοια μου τα κανε και μενα αλλα σε νορμαλ επιπεδα!Εγω μιλαω ομως και απανταω ρε γαμωτο. Δεν παιζει δλδ να μου ελεγε οχι κρεμμμμμμα???

Ναι θα ελεγα που το βρίσκεις το ππεριεργο?Αλλαζουν τα πράγματα δεν μενουν ιδια.

Ο παιδίατρος μου ειπε αυτο κ αυτο και τον ακουω πιστά!

Και εκτός αυτου ειμαι μανα της και εγω αππφασιζω τι θα φαει!!!!

Αααααχ φερτε μου τετοιες!!!!!!Καπου να ξεσπασωωωω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια εχουμε ξεκινησει κρεμα απο Παρασκευη,αλλα ακομα στα 50μλ ειμαστε...να υποθεσω οτι φρουτα υα μπουν οταννθα τρωει πληρες γευμα κρεμας πρωτα??

Ασχετο,αξιζει να παρω αρκουδακι αγκαλιστα για τον υπνο η οχι?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...