Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!!

Τα παιξα η δόλια η μάνα (κ εχω κ μονο ένα!)

Τη νυχτα είχαμε γκρινια πολλή κ δεν κοιμήθηκα κ σημερα έχουμε... Τάσεις φυγής δεν καθόμαστε αε ένα μέρος άμα παω να τον περιορίσω πατάει κλάματα!!

Βεβαια με ΤΟΣΟ στριφογύρισμα ανα 2ωρο πέφτει ξερός για μισή ωρα κ μετα...φτου κ απο την αρχη!!!

Λαχανικά εγω θα τον ξεκινήσω απο τις 11 του μηνα μαλλον που πανε στο χωριό κ θα τα παίρνουμε απο κήπο (δικό μας ή γειτόνων ) ετσι για το...ψυχολογικό του πράγματος!!

Στα φρούτα δεν τα πήγαμε κ πολυ καλα σημερα απο τα ...προτεινόμενα (μήλο αχλάδι μπανάνα) τζίφος μονο η μπανάνα μας αρεςει οποτε σημερα που του εβαλα αχλάδι δεν μου εκανε την τιμή να φάει πολυ!!

Ααα ερωτηση: στο χωριό έχουμε συκιές που κάνουν κατι εκπληκτικά σύκα κ το 15αυγουστο θα ειναι έτοιμα. Τα δίνω στον μικρό ή δεν κανει;;;

Δεν σας κανω σχόλια βούλα Ιωάννα κ Γκρέτα γιατι η γνωμη μου ειναι ίδια με της μαργαρίτας... Ηρωίδες με τα δυο παιδια!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Οταν μου λεει ο αντρας μου να κανουμε σε κανα δυο χρονια και αλλο του λεω απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!

Δεν θα σου πω οτι μου ελεγαν και εμενα...Κανε καλε ειναι πιο ευκολο το δεύτερο!!!

Θα σου πω κοπελα μου οχι!!Ειλικρινά οχι!!Να μην ταλαιπωρεισαι ουτε εσυ ουτε ο μπέμπης!Οταν πλησιαζει τα 3 εκει να ξεκινησετε προσπάθειες!Ειναι η καταλληλοτερη ηλικια για εμενα!

Ειναι η γνωμη μου ευχομαι να μην με παρεξηγησεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Να, μόλις τώρα είχα κοιμίσει την μπέμπα κ αγχωθηκα μήπως κοιμηθεί περισσότερο από πέντε λεπτά... Ε, μπουκαρε η μεγάλη με το καρότσι της κούκλας της, φώναζε σα να μην τρέχει τίποτα, λύθηκε το πρόβλημα! Ξύπνησε η μπέμπα κ δεν ξανακοιμαται!!!

Ποιος χαζος θέλει ξεκούραση το μεσημέρι;;;;!!!!

b5DEp3.png

Γκρετα για τα σταφύλια γιατι οχι; Εγω εδωσα (στον γιο) κ ειχα ρωτήσει κ τον παιδιατρο δεν μ ειπε οχι....

Γιατι ρε κοριτσια... Δεν ειναι τοσο χαλια...τα δυο παιδια.

Ζορίζεσαι λιγο στην αρχή κ γενικοτερα με τις δουλειές π δεν προλαβαίνεις κ εισαι όλη την ωρα στο πόδι αλλα ειναι κ σε τι παιδι θα τύχεις...

Αν δλδ το μεγαλο ειναι φρόνιμο κ το μικρο καλοβολο ειναι καλα!

Αν το μεγαλο ειναι στριμενο κ το μικρο γκρινιαρικο ειναι μαρτύριο!

Ολα έχουν τις δυσκολίες τους!!

Επίσης παίζει ρόλο κ το ποσο τελειομανής ειναι οι μαμάδες (βλέπε γκρετα) ε δεν γινεται να ήμαστε με ψύξη κ να κανουμε κ γενική καθαριότητα!!!! (Γκρετουλα μου!!!!!!!)

Ενταξει οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε.... Είτε τρέχεις να τις προλάβεις, είτε κανεις καθε μερα κ απο λίγες το ιδιο ειναι. ( κατα την γνώμη μ παντα)

Αν τρέχεις οοοοολη μερα για το σπιτι το παιδι ποτε θα το χαρείς;;;

Επίσης το ερμο το παιδι ποοοοσο πια να κάτσει κ να παίξει μονο του; Ποσά παιδικα θα δει για να κάτσει κ λιγο στον κωλο του φρόνιμο;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Να, μόλις τώρα είχα κοιμίσει την μπέμπα κ αγχωθηκα μήπως κοιμηθεί περισσότερο από πέντε λεπτά... Ε, μπουκαρε η μεγάλη με το καρότσι της κούκλας της, φώναζε σα να μην τρέχει τίποτα, λύθηκε το πρόβλημα! Ξύπνησε η μπέμπα κ δεν ξανακοιμαται!!!

Ποιος χαζος θέλει ξεκούραση το μεσημέρι;;;;!!!!

Ιωαννα εγω του φωναζω!Λιθοβολιστε με!

Δεν γίνεται αλλιως!Του εχω φωνάξει πολυ τον εχω μαλωσει πολυ και τωρα προσεχει..

Και δεν ειναι το θεμμα του μπεμπη είναι για ολους!Το μεσημερι και το βράδυ δεν φωνάζουμε. Στους αλλου υπνους του μπεμπη δεν μπορω να κανω κατι.

Ετσι κ αυτος εμαθε να κοιμάται με φασαρια.

Δεν ειναι ευκολο το μεσημερι να συντονιστουν ουτε εμένα.

Δεν σου λεω να της φωναζεις αλλα πρεπει να μαθει να μην κανει φασαρια οταν κοιμιζεις το μωρό.

Ποσο ειναι?ξεχασα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μεχρι να μεγαλώσουν κ τα δευτερα κ να παίζουν το ενα με το αλλο (μεχρι να χρονίσουν λεω εγω) θέλουν να ασχολούμαστε εμεις μαζι τους... Κ δεν έχουν κ άδικο...

Γιαυτο ειμαι υπέρ του να πηγαίνει το μεγαλο παιδικό!!

Πολλα τα υπέρ! Κοινωνικοποιείται, κανει φίλους, ξεφεύγει απο το σπιτι κ περνάει δημιουργικά, μαθαίνει ουουουου εν σωρό πραγματα! Η μαμα" ξεκουράζεται"....

KMwEp3.png

Εχεις δικιο Βουλα μου και εσυ βεβαια!

Γι αυτο ειπα οτι ειναι καθαρα γνωμη μου και οπως το βιωνω εγω!

Εγω ειμαι στην δεύτερη κατηγορια:Μαρτυριο!

Ο μεγαλος μονο με φωνες καταλαβαινει δυστυχως..Ειναι και χαιδεμενος οποτε δυσκολα..Οχι ακριβως δυσκολο παιδι αλλα δεν ειναι και ευκολος!Οι γυρω μου λενε ειναι υπεροχος δεν ισχύουν αυτα που λεω!

Ο μπέμπης μας βγηκε γκρινιαρης και φωνακλας!

Αντρα θελω τωρα τον θελω ενα πραγμα..Δεν κάθεται πουθενα ουτε για λιγο. Δεν ξερει ουτε αυτος τι θελει.Θελει να τα πιασει ολα νευριαζει με ολα!

Και εγω ειμαι μια και πρεπει να τα κανω ολα μονη.

Φαγητο,μαζεμα, πλυντηρια,τάισμα, μπανιο

Δεν μιλαω για την γενικη.πρεπει να εχω βοηθεια με τα μικρά για να κανω το σπιτι..

Σημερα πχ μονο φαγητο εχω κανει.

Εχει τελειωσει το πλυντήριο ρούχων εδω και 3 ωρες και δεν το εχω απλωσει.Σε λιγο θα ξυπνησουν και δεν θα μπορω παλι.

Εχει να κανει και στο τι παιδια εχεις!Εγω μεσα μου δεν ηθελα δεύτερο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή!Και τωρα βλεπω οτι ειχα δικιο!Μου λεγανε ολοι μην αφησεις τον Αλέξανδρο χωρις αδερφακι , μου ελεγε και ο σύζυγος να κάνουμε ενα κοριτσακι να ειναι ιδιο εσυ , να εχει τις μπούκλες σου......ενεδωσα εγω!!!!!Τοσο απλα!!τσακ μπακ ηρθε........τοπ κοριτσάκι!!!χαχαχαχαχαχχ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βουλα μου ειπε οχι σταφυλι.ξερω γω!!

Το ειπα γιατθ υπάρχουν μανουλες που ειναι κατα στο να φωναζεις η να μαλωνεις η να χτυπάς!

Μία τέτοια μανούλα ειναι και η δικια μου!

Δεν σου φταει το παδι μου λεει , ειναι μωρο!Εσυ φταις ας μην εκανες αλλο!!οοοόοοοταν στα ελεγα εγωωωωωωω

Γι αυτο λοιπον δεν μου φτανουν οι τυψεις μου εχω κ αλλες!

Και εγω τον εχω χτυπησει και μετα κλαιω μια μέρα. Εχω ορκιστει οτι δεν θα τον ξανα αγγιξω!

Καθε πρωι που ξυπναω λεω δεν θα τον μαλωσω!Και πετυχαίνει! Με βγάζειεκτος εαυτού βεβαια 40 φορες την ημερα αλλα καταπινω και καταπινω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...