Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα στα κοριτσάκια

boulitsa χαίρομαι που συμφωνησατε.το θέμα είναι να τα έχετε εσείς μεταξύ σας καλά οι άλλοι ας τρώγονται!

Βασω Έχω 2 με αυτό το όνομα στην οικογένεια.(δεν είναι χοντρά και με γυαλιά χαχχαχααχαχαχααχαχαχα)Σκέψου και μια το Νικόλ...

Βολευει δηλαδή αυτό?εμένα δεν μου κουμπωνουν τα τζιν.συνεχιζω με φορέματα.

Σήμερα κορίτσια ειχαμε τρεχατα σε υπηρεσίες!φοβερά!έγκυος κοπελα παρακαλώ κάντε άκρη!τελειώσαμε στο Τσακ μπαμ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα ούτε εμένα κουμπώνουν τα τζιν! Ανεβαίνουν ναι μεν μέχρι επάνω, αλλά μένουν ανοιχτά. Σήμερα έτσι το φόρεσα στο γραφείο, ανοιχτό με το band από πάνω και ούτε που φαίνεται ότι είναι ανοιχτό το τζιν!

Αυτά είναι, η χαρά της εγκυμοσύνης. Προτεραιότητα παντού, VIP μεταχείριση!

Χαζεύω μπλουζάκια για μεγαλύτερες κοιλίτσες και όχι πείτε μου, δεν είναι τέλειο αυτό; :cool:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Πωωωω, τέλειο, που το βρήκες....? μ αρέσει κ ένα μακρυμανικο μπλε π εχει κατω δεξιά π ανοίγει φερμουάρ στην κοιλιά κ βγαίνει ένα μωρακι.... Αχ, τέλεια ειναι...:P

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Πωωωω, τέλειο, που το βρήκες....? μ αρέσει κ ένα μακρυμανικο μπλε π εχει κατω δεξιά π ανοίγει φερμουάρ στην κοιλιά κ βγαίνει ένα μωρακι.... Αχ, τέλεια ειναι...:P

Στο www.etsy.com έχει μικρές βιοτεχνίες ή καλλιτέχνες που κάνουν χειροποίητα ρούχα, κοσμήματα, καλλυντικά, είδη διακόσμησης μέχρι και έπιπλα. Το συγκεκριμένο είναι από Πολωνία και τα μεταφορικά είδα ότι είναι 5,57 ευρώ. Έχω ψωνίσει πολλά από διάφορους κατασκευαστές και πολλά είναι πραγματικά πρωτότυπα!

Ναι, και αυτό με το φερμουάρ τέλειο είναι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ρε κορίτσια είναι φανταστικά αυτά αλλά εμείς δεν πολύ ψωνιζουμε απο το ίντερνετ.οτι έχουμε χρειαστεί το λέμε σε φιλους και μας αγοράζουν.επειδή έχω δει τέτοια σχεδια παρα πολλά εχω σκεφτεί να αγοράσω ενα απλο μπλουζάκι και να πάω σε μαγαζιά που βάζουν στάμπες.να πάω δηλ ενα σχεδιο που μου αρέσει.δεν ξέρω αν θα κρατήσει βέβαια με τα πλυσιματα.

Επείσης έχω δει και κάτι baby download και μ αρεσουυυυυν!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!!!Χαίρομαι που είστε καλά!!!!εγώ αυτές τις μέρες εκανα αρκετές δουλιτσες(σίδερο,τακτοποίησα στις ντουλαπες τα χειμωνιάτικα σχεδόν όλα γιατί πολλά ήθελαν πλύσιμο) και είχα και ενα επεισόδιο με τη''λατρεμενη'' πεθερά και γενικά πολύ ταλαιπωρία δυο μέρες!!το καλό είναι οτι το μωράκι μου είναι καλά!!σχετικα με τα κιλά που λεγατε,ουτε εγώ έχω πάρει,ίσα ίσα που έχασα δυο κιλά και δεν λέει να πάρω!!!και όλο αυτό με ανησυχεί για το αν τρέφεται σωστα το μωρο!!!τέλος πάντων!

Οσ'αναφορα τα ονόματα ,εμείς δώσαμε στο γιο μου το όνομα του πεθερού(Γιώργος!) Και να φανταστείτε οτι ο άντρας μου δεν ήθελε να βγάλουμε ονόματα δικών μας,αλλά εγώ για να μην που κουβέντες....και τα άκουσα κιόλας και συνεχίζω...αι σιχτιρ!!!!Τώρα το δεύτερο θα πάρει όνομα απο τους γονεις μου,ή το ενα ή το άλλο ανάλογα με το φύλο!!Αυτό είναι το δίκαιο!boulitsa μου γλυκιά,αφού τα βρηκες με τον αντρούλη σου αστο προς το παρόν και όταν γεννήσεις με το καλό τα λες τοτε μαζεμένα....μην ταραζεσαι τώρα!!!γιατί εγώ χθες συγχυστηκα τόσο πολυ που μετα μέτραγα την πίεση γιατί αγχωθηκα!!!φιλακια πολλά σε όλες!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Ρε κορίτσια είναι φανταστικά αυτά αλλά εμείς δεν πολύ ψωνιζουμε απο το ίντερνετ.οτι έχουμε χρειαστεί το λέμε σε φιλους και μας αγοράζουν.επειδή έχω δει τέτοια σχεδια παρα πολλά εχω σκεφτεί να αγοράσω ενα απλο μπλουζάκι και να πάω σε μαγαζιά που βάζουν στάμπες.να πάω δηλ ενα σχεδιο που μου αρέσει.δεν ξέρω αν θα κρατήσει βέβαια με τα πλυσιματα.

Επείσης έχω δει και κάτι baby download και μ αρεσουυυυυν!!!

Μια χαρά θα κρατήσει, εμείς έχουμε κάνει έτσι άπειρα t-shirt στην κόρη! Για αγορές από internet πάντως, όποια θέλει μάθημα παραδίδω αν κερνάει καφέ! Είναι πραγματικά τόσο εύκολο και έχουμε γλυτώσει τόσα χρήματα που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

γιατί εγώ χθες συγχυστηκα τόσο πολυ που μετα μέτραγα την πίεση γιατί αγχωθηκα!!!φιλακια πολλά σε όλες!!!

Πεθερόπληκτη και εσύ; Εμένα της κρατάει το λουρί ο άντρας μου ευτυχώς! Τις προάλλες τα βάλανε μαζί του που θα πάρει (αν όλα πάνε καλά) το 9μηνο του δημοσίου άδεια για να κρατήσει και αυτός το μπεμπέ. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, άρχισαν τα "θα σε απολύσουν" και τα "να ερθούν οι γονείς της Βάσως να βοηθήσουν" και τα "εμείς εδώ θα είμαστε".

Όταν,

α) Οι γονείς μου μένουν 500χλμ μακρυά, πόσο εφικτό να αφήσουν τη ζωή τους;

β) Η πεθερά μου με το ζόρι περπατάει εντός σπιτιού, για σκάλα δε το συζητάμε.

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Είναι ευκολο το ξέρω αλλά εμείς δεν ασχολούμαστε μαμωτο!πάντως θα σε προτιμησω όταν θα θέλω να μαθω!και εννοειτε οτι θα κερασω όχι καφέ αλλά καφέδες!!χαχαχα

Τώρα που λέτε για καφέ λοιπον επιτέλους άρχισα να ξαναπινω γιατί δεν ήθελα να τον βλέπω αυτους του δύσκολους μηνες..

Πολύ εγκυμοσύνη βρε κορίτσια! Αυτην απο πανω δεν την ξέρω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!!Χαίρομαι που είστε καλά!!!!εγώ αυτές τις μέρες εκανα αρκετές δουλιτσες(σίδερο,τακτοποίησα στις ντουλαπες τα χειμωνιάτικα σχεδόν όλα γιατί πολλά ήθελαν πλύσιμο) και είχα και ενα επεισόδιο με τη''λατρεμενη'' πεθερά και γενικά πολύ ταλαιπωρία δυο μέρες!!το καλό είναι οτι το μωράκι μου είναι καλά!!σχετικα με τα κιλά που λεγατε,ουτε εγώ έχω πάρει,ίσα ίσα που έχασα δυο κιλά και δεν λέει να πάρω!!!και όλο αυτό με ανησυχεί για το αν τρέφεται σωστα το μωρο!!!τέλος πάντων!

Οσ'αναφορα τα ονόματα ,εμείς δώσαμε στο γιο μου το όνομα του πεθερού(Γιώργος!) Και να φανταστείτε οτι ο άντρας μου δεν ήθελε να βγάλουμε ονόματα δικών μας,αλλά εγώ για να μην που κουβέντες....και τα άκουσα κιόλας και συνεχίζω...αι σιχτιρ!!!!Τώρα το δεύτερο θα πάρει όνομα απο τους γονεις μου,ή το ενα ή το άλλο ανάλογα με το φύλο!!Αυτό είναι το δίκαιο!boulitsa μου γλυκιά,αφού τα βρηκες με τον αντρούλη σου αστο προς το παρόν και όταν γεννήσεις με το καλό τα λες τοτε μαζεμένα....μην ταραζεσαι τώρα!!!γιατί εγώ χθες συγχυστηκα τόσο πολυ που μετα μέτραγα την πίεση γιατί αγχωθηκα!!!φιλακια πολλά σε όλες!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.... Τελικά δν ειμαι μόνη μ, όλες λιγο πολυ τα ίδια περνάμε, αλλα ειναι και κάποιοι π δν παλεύονται.... Ρε γμτ γτ όταν παντρευομαστε παίρνουμε κ τους γονείς τους μαζί? δν έχω ησυχάσει, γτ δν τους το έχει πει ακόμα ότι εμείς τα συμφωνηςαμε κ δν ξέρω τι θα γινει, άρα το ότι συμφώνησε ο άντρας μ ειναι μόνο το πρωτο βήμα... Αςε π δν ξέρω πως θ ειναι το κλίμα μετα κ δν αντέχω ν χαλαςτω άλλο... Όσο για το να τα πω μετα μαζεμένα δεν το σκοπεύω γιατί πρώτον δε διακινδυνεύω να μου κοπεί το γάλα για τα μούτρα τους και δεύτερον δεν θελω να γίνεται φασαρία με τα μωράκια μ μπροστά.... Σε σένα δε λέει κανεις τπτ τώρα για το όνομα, πως το έχουν πάρει? τι σου έκαναν χθες?

Δε θα σ πω ν μην συγχύζεσαι, ξέρω ειναι ακατόρθωτο γτ αν έχεις λίγη παιδεία η θέση σ δν σ επιτρέπει ν αντιδικησεις όπως με οποιονδήποτε άλλον.... Το μόνο π προσπαθώ εγώ όσο αντέχω ειναι να μην απαντάω καν σε ότι μου τη δίνει λες κ δν ακούω κ ν συνεχίζω αυτό π κάνω... Τύπου "η σιωπή μ προς απάντηση σ". Αυτο και τους νευριαζει απίστευτα και εσυ είσαι κυρία μιας κ δν έχεις πει κουβέντα....:P:p

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά θα κρατήσει, εμείς έχουμε κάνει έτσι άπειρα t-shirt στην κόρη! Για αγορές από internet πάντως, όποια θέλει μάθημα παραδίδω αν κερνάει καφέ! Είναι πραγματικά τόσο εύκολο και έχουμε γλυτώσει τόσα χρήματα που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Πεθερόπληκτη και εσύ; Εμένα της κρατάει το λουρί ο άντρας μου ευτυχώς! Τις προάλλες τα βάλανε μαζί του που θα πάρει (αν όλα πάνε καλά) το 9μηνο του δημοσίου άδεια για να κρατήσει και αυτός το μπεμπέ. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, άρχισαν τα "θα σε απολύσουν" και τα "να ερθούν οι γονείς της Βάσως να βοηθήσουν" και τα "εμείς εδώ θα είμαστε".

Όταν,

Είδες π άρχισαν κ οι δικοί σ τα κουλα? κορίτσια δν θελω ν σας αγχωσω τις πρωτο μανουλες, αλλα με το π έρχεται τ εγγόνι αλλάζουν... Πριν κάνουμε παιδί δεν μας ενοχλούσαν σε Τίποτα! Με το π γέννησα θεωρούσαν ότι είχαμε όλοι ίσα δικαιωματα στο παιδί.. Τι θα φάει, ποτε θα κοιμηθεί, είχαν γνώμη ακόμη κ για το τι φοράει κ αν θ βγούμε έξω... Εκεί φυσικά ξεκίνησαν οι τσακωμοί... Ειναι δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες γτ απο τη μια τους οφείλεις σεβασμό ως νύφη, αλλα απο την άλλη καμία μάνα δν κάνει εκπτώσεις στο τι θέλει για το παιδί της...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Όταν,

Παλι καλα που μπαινει μπροστα ο αντρας σου..εμένα ο δικος μου αδιαφορεί και μου προτείνει το ίδιο...εγώ όμως όταν μπλέκονται και κανουν του κεφαλιού τους για πραγματα που αφορούν εμας,τρελενομαι!!!!και τώρα που μετα απο 5 χρόνια αποφάσισα να μιλήσω(όχι ακριβως στην ίδια αλλά τα μάθε),πετάει μπιχτες,κτλ....τέλος πάντων!ευτυχώς είναι μακρια!!!!!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.... Τελικά δν ειμαι μόνη μ, όλες λιγο πολυ τα ίδια περνάμε, αλλα ειναι και κάποιοι π δν παλεύονται.... Ρε γμτ γτ όταν παντρευομαστε παίρνουμε κ τους γονείς τους μαζί? δν έχω ησυχάσει, γτ δν τους το έχει πει ακόμα ότι εμείς τα συμφωνηςαμε κ δν ξέρω τι θα γινει, άρα το ότι συμφώνησε ο άντρας μ ειναι μόνο το πρωτο βήμα... Αςε π δν ξέρω πως θ ειναι το κλίμα μετα κ δν αντέχω ν χαλαςτω άλλο... Όσο για το να τα πω μετα μαζεμένα δεν το σκοπεύω γιατί πρώτον δε διακινδυνεύω να μου κοπεί το γάλα για τα μούτρα τους και δεύτερον δεν θελω να γίνεται φασαρία με τα μωράκια μ μπροστά.... Σε σένα δε λέει κανεις τπτ τώρα για το όνομα, πως το έχουν πάρει? τι σου έκαναν χθες?

Δε θα σ πω ν μην συγχύζεσαι, ξέρω ειναι ακατόρθωτο γτ αν έχεις λίγη παιδεία η θέση σ δν σ επιτρέπει ν αντιδικησεις όπως με οποιονδήποτε άλλον.... Το μόνο π προσπαθώ εγώ όσο αντέχω ειναι να μην απαντάω καν σε ότι μου τη δίνει λες κ δν ακούω κ ν συνεχίζω αυτό π κάνω... Τύπου "η σιωπή μ προς απάντηση σ". Αυτο και τους νευριαζει απίστευτα και εσυ είσαι κυρία μιας κ δν έχεις πει κουβέντα....:P:p

Εμένα απο την αρχή η πεθερά ηταν κάπως!είναι ο πιο ψυχρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει!δεν με έκανε ποτε να νιώσω όμορφα και οικεία(μιλάω στον πληθυντικό)και να φανταστείτε τους πρωτους μηνες την έβγαζαν σπίτι της για ''παρέα''!μετα σταμάτησα γιατί στην πρωτη μετακόμιση μας δεν ήρθε να βοηθήσει καθόλου...ε!βέβαια αφού είχα τη μαμά μου!!!κορόιδο ηταν!!!και σε καμια μετακόμιση δεν ήρθε να σηκώσει ουτε σακούλα!!!μέχρι πριν τρεις μηνες μένα με στην πόλη μας οπου μένουν και οι δικοί μου και οι δικοί του!!!τι να πρώτο πω???που της είπαμε στο πρωτο οτι είμαι έγκυος και δεν μου είπε κουβέντα παρα μονο αγκάλιασε το γιο της????!!ε λ ε ο ς !!!!και στο δεύτερο το ίδιο έγινε μονο που δεν αγκάλιασε καν τον άντρα μου...δεν γύρισε καν να μας κοιτάξει!!!!και της είπα (όπως και την πρωτη φορά) να μην πει τίποτα για την εγκυμοσύνη γιατί ήμουν μονο ενάμιση μηνών και μόλις γύρισε στην πόλη μας με έβγαλε βουκινο!!!!!με ποιο δικαίωμα???δεν την παλευω!!!και αφού αγανακτησα πια γιατί είναι πολλά που έχουν μεσολαβήσει τα χώρα μια μέρα στην ανηψιά της και αυτή προφανώς της τα πέ!έτσι λοιπον χθες που μιλήσαμε μου πέταξε μπηχτες του τύπου οτι έμαθε για άτομο που δεν περιμενε να μιλάει άσχημα για αυτήν και τέτοια!!και εγώ η ηλίθια δεν την Ρώτησα για ποια λέει,αυτό ηταν το λάθος μου!!!εν τω μεταξύ ο κουνιάδος ο μεγαλος τα έφτιαξε με μια..βίος και πολιτεία...(δεν μου φταίει τπτ αυτή)αλλά όταν πήγα να πω στην πεθερά μου να προσέχει ο γιος της αρχισε να μου λέει οτι και να εχει κανει δεν πειράζει και είναι καλη,μαγειρεύει κτλ..για μένα βρε κορίτσια τοσα χρόνια δεν έχει πει καλη κουβέντα που αν εξαιρέσεις τις εγκυμοσύνες κάνω τα παντα μονη μου....μαγείρεμα,δουλειές,στρωνω μάλλινα,ξεστρωνω και απο αυτήν δεν έχω ακούσει τιποτα ...τώρα την αλλη δεν την ξέρει καν,απλα τα'χουν δυο μηνες και της φαίνεται η τέλεια!!!αλλά ο γιος αυτός είναι ο αγαπημένος ενω ο δικός μου ο άντρας ηταν το παιδι για όλες τις δουλειές!!!!άσε που φέτος μας έπαιρνε τηλ.να κανει ο άντρας μου τις φορολογικές δηλώσεις των αδερφών του γιατί αυτοι δεν ξέρουν(35 και 31 χρονων)...Τίσα χρόνια που ημασταν εκεί και αυτό ο δικός μου τους το έκανε!!!!μιλάμε για τραγικές καταστάσεις!!!για να μην περιγράψω τι έζησα φέτος στον θρησκευτικό μου γαμο..........όσο για το όνομα του παιδιού ουτε ξέρουν ουτε θα τολμήσουν να πουν τίποτα γιατί αλίμονο τους.....η μανα μου είναι παντα δίπλα μου!!!!αυτή απλή επισκέπτρια!!!είναι τοσα πολλά!!!!συγνώμη που σας κούρασα....αλλά θέλω να ξεσπασω!!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Όσο για τους περισσότερους άντρες έχω καταλάβει οτι δεν τους αρέσουν οι εντάσεις οποτε κανουν την ''παπια''μεχρι να φτασει ο κόμπος στο χτένι του!!!εμένα ο δικός μου ελάχιστες φορες ήρθε σε αντιπαράθεση...είναι της άποψης οτι αφού κάτι με ενοχλεί να το λυνω εγώ με αυτους!ευτυχώς απο τη στιγμη που ήρθαμε Πάτρα παραδεχτεικε οτι εγώ έχω δίκιο γιατί τοσα χρόνια κάτω απο την επιρροή της μου τα μασαγε!!!αφήστε που δούλευαν μαζί τα αδερφια οποτε περνάγαμε απο έλεγχο τι χαλά με ,που και γιατί...βοηθάνε και αυτή οικονομικά για ΔΕΗ,νερο και έφερνε και φαγητο καποιες μέρες(μαγειρευα δεν μαγείρευε)γιατί μου έλεγε έφτιαξε πολύ και τι να το κάνω ή αυτό το τρώει ο γιος μου,κτλ,αλλά ουσιαστική βοήθεια,συμπαράσταση δεν είχα και ουτε ενιωσα οικογένεια μαζί τους!

Κατα τα αλλά,πως είστε?εγώ έφαγα γίγαντες και μάλλον με έφαγαν γιατί νιώθω φούσκωμα τα και καούρες!!!

2Yq2p2.png

Pig8p3.png

uAlxp3.png

Καλησπερα κορίτσια!!

εγω μέχρι στιγμής δεν εχω προβλημα με την πεθερά! Βέβαια, αρχές Οκτώβρη θα μείνουμε κοντά της. Τώρα με τον γάμο και το παιδί θα μετακομίσω στην πολή που μένει ο αντρούλης αλλά πάλι καλά μένουν και οι δικοί μου εκεί! Αλλά της φωνάζει συνέχεια ο δικος μου .... τωρα θα δούμε.....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...