Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα!!!

Εγω άμα μ την καρφώσει θα ξανά φύγω...

Ποια ηταν π ειπε οτι κανω ζωή κ κότα;;;;;

Σκατουλες ειχα κατι ηλίθια καμώματα της θείας μ τ τύπου: έριχνε το παιδι κατω κομμάτια παζλ κ τ λεω εγω μην τα πετάς! Αστον! Πεταγόταν η Θεια μ. Πετατα παιδι μ...

Ξανά λεω εγω ΜΗΝ τα πετάς κατω!! Κ ξανά πετάγεται η Θεια μ... Αστον καλε να τα πετάξει... Πετα τα παιδι μ!!!

Τα προσπερνούσα τα προσπερνούσα...

Ομως έβγαινα εγω κακιά κ αυτη καλή μεχρι π ο γιος οταν τ έλεγα εγω οχι μετα πήγαινε κ ρωτούσε την Θεια μου! Κ σε κάποια φαση που ρωτάει Θεια;;;; Πετάχτηκα κ τ ειπα τι δουλεια εχει η Θεια;!;! Εγω ειμαι η μαμα σ εμένα θα ακούς! Κ τοτε ειπε η Θεια μ... Ναι κασσανδρε να ακούς την μαμα! Εεεε μια μερα κρατησε την επόμενη πάλι τα ιδια...

KMwEp3.png

Καλησπέρα!!!! Τι κάνετε;

Εμείς επιστρέψαμε από τις διακοπές μας και προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά.

Σήμερα ξεκινήσαμε φρουτοκρεμα με πρώτο φρούτο πεπόνι.... Το έφαγε μια χαρά!! Ερώτηση: στο μουλτι δεν ελιωνε και το έκανα στον τριφτη. Έβγαινε ζουμί και έτσι του το έδωσα.... Έτσι είναι στην αρχή ????

Καλώς ήρθες Βούλα!!!! Έτσι είναι οι γιαγιάδες κακομαθαινουν τα εγγόνια για να φαίνονται οι καλές!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Μολις γυρισαμε απο την θάλασσα!!!!

Να κανω μια άσχετη ερωτηση... Το πλυντήριο ρούχων, πόσες φορές την ημερα μπορείς ν το δουλεύεις; Δλδ αν εγω βάλω το πρωι ενα προγραμμα σκούρα ρούχα π κανει καμια ωρα. Το μεσημέρι βάλω ακόμα ενα καμια ωρα κ λιγο. Μπορω ν βάλω κ το βράδυ αλλο ενα πάλι μια με μιάμιση ωρα; Ή θα κλατάρει;

KMwEp3.png

Hallo!!!!

Κι εμεις θάλασσα ήμασταν σημερα αν κ ειμαστε πλεον στη φαςη που θελουμε να τα πιάνουμε ΟΛΑ κ αυτο δεν το λες κ πολυ βολικό :P

Επίσης πλεον ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ τις σβούρες ποτε θα τον βρω κατω δεν ξερω!!! Κατα τα αλλα τρελαινομαστε για όρθιοι κ απο χτες πιάνομαστε απο την κουπαστή του καναπέ κ στεκόμαστε εκει όσο μας κρατάνε τα πόδια μας (μετα σωριαζομαστε :) )

Βούλα εγω βάζω 3 πλυντήρια συνεχόμενα (σκούρα ανοιχτά κ παιδιου) συχνότατα ως τωρα καλα ειναι το πλυντήριο!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Περάσαμε πολύ ωραία!! Δεν περιμέναμε οτι θα περνάγαμε τόσο καλά για πρώτες διακοπές με το παιδι!!! Θέλω να ξαναφυγουμε!!!

Εγω στο πλυντήριο κάνω παύση καμιά ωρα μέχρι να βάλω το επόμενο

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Ελπιζω κ μεις να περασουμε καλα Ναυπακτο..αλλα εχω αλλη εννοια τωρα..ο μικρος ακομα κ οταν νυσταζει κοιμαται μονονστο κρεβατι του..ειχαμε παει στους γονεις μου σημερα κ πηγα να τον ξαπλωσω αλλα τπτ..φυγαμε κ μολις τον εβαλα στο κρεβατι του επεσε ξερος...ειναι νορμαλ αυτο?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...