Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γκρέτα βγες απο την μπριζα παιδάκι μου!!! Πως την παλεύεις;;;;

Μαργαρίτα κι εμενα για άγχος αποχωρισμού μου κανει παντως..

Στον δικό μου παντως που τα βραδιά κοιμαται μονο με μενα ΠΡΙΝ τον υπνο (τον κράταγε ο πατέρας του ή οι γονείς μου τωρα που εφυγε) βοηθάει να με βλέπει κ να με ακουει ηρεμεί πολυ πιο εύκολα ακομα κ αν δεν τον εχω εγω αγκαλιά...

(Κ δεν εννοω να ΤΟΥ μιλάω μπορει να λεω άσχετα)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα μπιφτέκια μπιφτέκια ομως!!!

Εριξα μια ηλεκτρικη ενα σφουγγαρισμα εκανα και λογο βεραντες ετσι να μην βαριομαστε!!

Γκρέτα άσε κάτω τη σφουγγαριστρα μην αρπάξω κανένα... σκουποξυλο!:tongue:

Αυτό σκεφτόμουν προηγουμένως, πώς γίνεται να γράφεις στο ίδιο μήνυμα ημικρανία κ φτιάχνω μπιφτέκια και ψύξη κ σφουγγαριζω!!!!

Ευτυχώς βλέπω το κατάλαβες κ μόνη σου! Αυτό είναι καλό, γιατί ξέρεις τι λένε, η συνειδητοποίηση ενός προβλήματος είναι το πρώτο βήμα προς τη λύση του!!:tongue::tongue::tongue:

b5DEp3.png

Γκρέτα εγώ σε καταλαβαίνω! Και με 40 πυρετό να τρέμω πάλι θα κανω αυτά που θελω/πρέπει να κανω! Αλλα ειναι άρρωστο :tongue:

Αθηνά στη φάση της εισαγωγής που ακομα δίνεις νέες τροφές δεν παίζει τόσο ρόλο το ποσό τρώνε αλλα το οτι τρώνε. Τα 80γρ που λες μου ακούγονται καλα για ενα βρέφος πάντως! Αυτο που παίζει ρόλο ειναι πχ εαν τον δεις να μην θέλει να φάει να μην τον πιέσεις για να μην του δώσεις λάθος εντύπωση. Και οταν τον δεις και πεινάσει δώστου το φαΐ πριν το γάλα! Μετα που θα αρχίσει να τρώει και να βασιζεται περισσότερο στις στέρεες πρέπει να τον κοιτάς να τρώει ικανοποιητικά για το βάρος και το ύψος του! Ελπίζω να βοήθησα;!!!

Βράζω καρότο και θα σας πω μετα πως τα πήγαμε!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αντιγόνη πολύ χαίρομαι που τα χεις βάλει σε μια σειρά τα πράγματα, μπράβο! Εγώ όχι βάφτιση, ούτε καφέ δεν είμαι σε θέση τώρα να οργανώσω.. :?

Όσο για την πεθερά, απλά μην ασχολείσαι μαζί της! Ασ την λίγο να βοηθάει με τη μικρή, πήγαινε τις βόλτες σου, και κλείσε αυτιά, μάτια, κοίτα μόνο την κορούλα σου!

;)

b5DEp3.png

Γελαω για να μην φρικαρω..το απρογραμματιστο παιδι μου θηλασε κατα τις 3..λεω ωραια,στις 5 θα του φτιαξω την κρεμα.Ελα ομως που θηλασε ξανα στις 4μισι γιατι ετσι του ηρθε κ πεινασε...τωρα κρεμα θα την φτιαξω στις 6..δεννθα καταφερω ποτε να βαλω ενα προγραμμμα στο μωρο μου

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια με κάνατε και γελασα χαχα!!!

Ημικρανία τελος σε συνδιασμο depon και εναν καφε απο τα coffee island (οχι δεν βγηκα εξω delivery παρακαλω)

Αθηνά μου φαίνεται πολυ καλη ποσότητα αν και δεν μετρησα ποτε γραμμαρια.

Μαργαριτα αν θυμάσαι αυτο λεω και εγω συνεχεια!

Με τον μεγάλο δεν ειχα τετοια καθολου πότε!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια στην αρχή ξυνισανε και φτύσανε, ηδικα ο Αχιλλέας έβαλε και τα κλάματα! Πήγα να τον σταματήσω να μην του δώσω αλλο και μόλις το πήρα απο μπροστα του ούρλιαζε! Ξαναδοκιμασα και έφαγε! Και αυτός και ο Λεωνίδας! Βέβαια ο δεύτερος δεν με βασάνισε καθόλου!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Χαίρομαι που άρεσε το βιντεάκι κορίτσια διαπίστωσα σήμερα πως μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχα ιδέα τι κόπο θέλει το μαγείρεμα και τώρα πλέον καλούμαι να μαγειρεύω εγώ για να με ζήσω κι εμένα και τον άντρα μου και τώρα και το παιδί μου έκανα απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα που θα πάει θα συνηθίσω εδώ συνήθισα τα νυχτερινά γυμνάσια της μικρής στο μαγείρεμα θα κωλώσω αχ γιατί να μην μπορεί να με πάρει κάποιος κι εμένα μια αγκαλιά και να μου πει τα καταφέρνεις μια χαρά και θα τα πας ακόμα καλύτερα γιατί πρεπει εγώ να στηρίζω τους άλλους ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Παλευω μιση ωρα ακριβως να μπω να σας γραψω μια Καληνύχτα!!

Σαλωμη μπραβο στα μωρουλια σου!!!!!!Θα δεις θα φαει και ο Αχιλλέας :):)

Αντιγόνη αυτο πρεπει να το κανει μονο ο αντρας σου!!

Μην περιμένεις να το κανει αλλος και δεν εχει νοημα να το κανει καποιος αλλος!

Σας φιλω και σας καληνυχτιζω!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου και καλο μηνα!:)

Ειμαι χαρουμενη γιατι ξύπνησα και βρήκα τον άντρα μου στο κρεβάτι μας!!:):):)

Τι κάνετε εσεις?τι εχει το προγραμμα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!Εμενα ο μικρος καθεται κ παιζει μονος στην κουνια..οτι ναναι δλδ,μια κ δεν τα συνηθιζει αυτα..ο καημενος επεσε 9 για υπνο και ξυπνησε 10μισι,12,3,5,8μισι... καλο,ε???

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...