Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσιαααα θα πεσω κατωω..το παιδι μου τους 3 υπνακους που εκανε μες στη μερα τους εκανε δυο τις τελευταιες μερες..κ αυτους με γκρινια μεχρι να κοιμηθει..αποτελεσμα,να ειναι ξυπνιος απο τις 4μισι το απογευμα,τον εβγαλα βολτα 7μισι,πηγε να τον παρει ο υπνος οταν γυρναγαμε κλασσικα κατα τις 8,δεν τον αφησα και απο τοτε κλααμαααα κ πριν λιγο τον πηρε ο υπνος..τι εχει παθει ρε γμτ??

Μαργαρίτα μήπως βγάζετε δοντάκια!; Επίσης πολλά μωρά τωρα τελευταία ακούω που δεν κοινουντε κανονικά, μήπως τους φταίει το φεγγάρι; :tongue: χωρίς πλάκα ίσως να ειναι δόντια ίσως να τον πονάει κατι η ίσως απλα να τον ενοχλεί η ζέστη!

Δοκίμασε να τον βάζεις να κανει πράγματα μαζί σου να παίζετε κτλ για να κουράζετε και μετα να κοιμάται! Ειναι σχεδόν 6 μηνών και μετα τους 6 τα μωρά αρχίζουν και παίρνουν άλλες δυνάμεις και αντοχές!

Πάντως δεν εισαι η μονη, αυτο να το ξέρεις!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα! Που χαθήκατε;;

Αντιγόνη πολυ γλυκό βίντεο, δεν το είχα ξαναδεί και τωρα π ειμαι και έγκυος πάλι πολυ συγκινήθηκα!

Σημερα δεν έχουμε γιατρούς ευτυχώς. Αλλα εχουμε εισαγωγή τροφής! Τρέμω λίγο ειναι η αλήθεια.. Θα δώσω καρότο που θα βράσω σε λίγο νερό και μετα θα το λιώσω μαζί με το νερό που θα μείνει!

Εχω δυο πλαστικά κουταλάκια που μου τα έδωσαν δώρο αλλα δεν ξερω, να τα χρησημοποιησω ή οχι και να παω κατευθείαν σε κανονικά;;; Και επίσης ενα μεγάλο καρότο δεν ειναι αρκετό και για τους δυο για την πρώτη φορά!; Η μήπως να βράσω δυο;! Λίγο τα φώτα σας!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα και εμένα με κρεμα μου ειπε αλλα ξεκινησα με φρουτα.Κατ αρχην εμείς δεν τρώμε καλα οποτε εγω δεν βαζω δευτερο γεύμα

Παλι σήμερα ανα δυο ωρες βυζι .Στις 5 δε τραγουδούσε λες και ηταν 10 το πρωι.

Ειμαι χαλια με ημικρανία.

Φτιαχνω μπιφτεκια στον φουρνο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω θα γινω γραφικη αν σας ξαναπω για τις 3 φορες που ξυπνησε και για τα υστερικα κλαματα οταν τον ξαπλωνω στην κουνια..δοντια δεν βλεπω,οποτε..

Μαργαρίτα μήπως τον βάζεις στην κούνια πολυ νωρίς απο την ώρα που αποκοιμάται; Η μήπως νιώθει το "κρύο" της κούνιας και ξυπνάει;; Προσπάθησε να τον αφήνεις λίγο λίγο, αλλιώς ειναι λογικό να παθαίνει ενα σοκ απο την ζεστασιά την δικιά σου στο κρύο της κούνιας.

Ολα τα μωρά ξυπνάνε και κλαίνε! Και τα δικά μου ξυπνάνε και ας μην πεινάνε! πρεπει να δοκιμάσεις να δεις τι τον ηρεμεί, εαν εσένα σου κανει τα νεύρα κουρέλια φαντάσου πως νιώθει εκείνος που κλαίει.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα! Εμένα έχει γίνει νυχτοπουλι! Πάει 1.30 για κοιμηθεί!!!!

Μετά ξυπνάει τρεις τέσσερις φορές μέχρι τις 10.

Τουλάχιστον δεν κλαίει τώρα.

Μαργαρίτα μήπως είναι άγχος αποχωρισμού, ας μην είναι η σωστή εβδομάδα, δεν έχει σημασία! Μήπως να δοκιμαζες αυτό που κάνουμε σαν παιχνίδι, το κούκου τζα, κατάλαβες τι λέω, να κρύβεσαι κ να εμφανίζεσαι (τώρα εδώ χρειάζεται Βούλα αλλά πού να τη βρούμε...) , γιατί ακούγεται να θέλει εσένα κ τα κάνει αυτά... Μια γνώμη λέω, μήπως βοηθήσω, μπορεί να λέω κ χαζά...

b5DEp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες όμορφες σήμερα θα πάω να φέρω άνθρωπο να μου πει πως να βάψω το δωμάτιο της μικρής πετάω από την χαρά μου την Κυριακή φεύγουμε πάω στην αγαπημένη μου πεθερούλα που με λατρεύει και την λατρεύω :mad: αλλά θα μείνω ψύχραιμη τι μπορεί να μου κάνει να με σκοτώσει δεν νομίζω :?: Εγώ πλέον τα έχω συνηθίσει τα ξενύχτια της μικρής είμαι τόσο χαρούμενη έκλεισα μπομπονιέρες και προσκλητήρια είναι πανέμορφα και τώρα μου μένει ο στολισμός του τραπεζιού αχ είναι τέλεια ρε κορίτσια να σας πω ώρες ώρες σκέφτομαι θα ήθελα να κάνω και γάμο υπερ-παραγωγή με νυφικό γκράντε αλλά μετά προσγειώνομαι και λέω δεν πειράζει και αυτός που έκανες μια χαρά ήταν (φόραγα μια κρεμ τουαλέτα και για πολιτικός μια χαρά ήταν-ήμουν και στον 7ο) αυτά φιλεναδίτσες μου σας έπρηξα Βούλα πρέπει να περνάς ζωή και κότα εμ έτσι είναι οι δικοί μας συγγενείς μας προσέχουν τα πεθερικά είναι το θέμα :mad:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μήπως τον βάζεις στην κούνια πολυ νωρίς απο την ώρα που αποκοιμάται; Η μήπως νιώθει το "κρύο" της κούνιας και ξυπνάει;; Προσπάθησε να τον αφήνεις λίγο λίγο, αλλιώς ειναι λογικό να παθαίνει ενα σοκ απο την ζεστασιά την δικιά σου στο κρύο της κούνιας.

Ολα τα μωρά ξυπνάνε και κλαίνε! Και τα δικά μου ξυπνάνε και ας μην πεινάνε! πρεπει να δοκιμάσεις να δεις τι τον ηρεμεί, εαν εσένα σου κανει τα νεύρα κουρέλια φαντάσου πως νιώθει εκείνος που κλαίει.

Δεν αποκοιμιεται πανω μου..τον βαζω στην κουνια οταμ τριβει ματια οπως κ πρωτυτερα..πειν δεν εκλαιγε ετσι..αντε να γκρινιαζε δυο λεπτα..χτες εκλαιγε μια ωρα το βραδυ..τι αγκαλιες τι στηθος τι μαμα τι μπαμπας..τιποτα..

F4oIp2.png

Γκρέτα κορίτσι μου υπομονή, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...

Θα κοιμηθεί, πού θα πάει!

Σαλωμη καλή αρχή!

Τα μπιφτέκια μπιφτέκια ομως!!!

Εριξα μια ηλεκτρικη ενα σφουγγαρισμα εκανα και λογο βεραντες ετσι να μην βαριομαστε!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!!

Σημερα πηγα για καφέ με μια φίλη (κ το αξεσουάρ μου βεβαίως βεβαίως!!) πολυ της ζήλεψα με το 4χρονο παιδάκι της εγω το μισό σπιτι φόρτωσα !!!

Γυρνώντας κοιμηθήκαμε και εδω κ μισή ωρα που ξυπνήσαμε έχουμε γινει ...σέικερ! Σβούρα ανάσκελα μπρούμυτα χωρίς σταματημό (!) ηταν να μην ξεκινήσει να γυρνάει αυτο το παιδι :P

Στο μεταξυ εβρεθει ο συνδυασμός που μας αρεςει (κ σε μενα δλδ) κ τον τσακισαμε σημερα (αν κ πήγε υπέρ πίστεως η τριήμερη εισαγωγή)

Βερύκοκο μπανάνα καρπούζι!!

Εδω που τα λέμε κ εμενα μου άρεσε αυτο σα σμουθι ηταν όσο περίσσεψε το τελείωσα εγω με κουταλάκι :P

Πόση ποσότητα πρέπει να τρώνε στο μεταξυ ξερουμε; Εγω στο μπολ φτιάχνω περίπου 200γραμμαρια κ σημερα πχ έφαγε σχεδόν 80. Καλα ειναι; Πολυ; Λιγο;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...