Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μαργαρίτα εχω κλάψει (κ θα ξανά κλάψω!) πριν απο σενα για το ζήτημα κ εμενα θα με μαζεύετε σε 1 μηνα κ κατι απο τα πατώματα για το θεμα (7 σεπτεμβρη επιστρέφω).

Δεν θα σου πω οτι τα κορίτσια δεν εχουν δικιο σε αυτα που λενε Θα σου πω μονο τι με βοηθάει εμενα απο το να μην κλαίω ... Μονίμως (γιατι ετσι τελικα θα χάσω κ αυτές τις μερες που εχω με το μικρό).

Καλα το επιχείρημα "τόσες τα κατάφεραν" εμενα δεν με βοηθα με βοηθά ομως η σκέψη οτι όσες ωρες θα τον βλεπω θα προσπαθήσω να του δίνω όλη μου την προσοχή κ την αγαπη... Ναι μπορει να χάσω το πρώτο του βήμα (μπορει κ οχι... Ποιος ξερει;) αλλα θα κανω τα αδύνατα δυνατά να ειμαι εκει σε όσα περισσότερα γίνεται κ να φροντίσω να του δείξω ποσό τον αγαπώ κ ποσό ειμαι εκει για αυτόν σε οτι με χρειαστεί... Κ ο χρόνος μου μαζι του να ειναι όσο πιο ουσιαστικός γίνεται...

Δεν ξερω τι θα καταφέρω κ πώς αλλα απο τη στιγμη που για διάφορους λόγους δεν μπορω να ακολουθήσω το ... Ιδανικό (να απέχω απο τον εργασιακό στίβο για τα πρώτα 2 χρονια Τουλ μιας κ αν το κανω πιθανότατα θα απέχω για τα επόμενα...42) θα κανω οτι περνά απο το χερι μου να ειμαι εκει σε όσα περισσοτερα γίνεται κ να φροντίσω να θυμάται παντα ποια ειναι η μαμα του κ ποσό ειναι εκει για αυτόν...

Μελόδραμα το έκανα συγγνώμη :)

Σε καταλαβαινω πολυ καλα ομως :( κ μακάρι να ειχα (κ για σενα και για μενα κ για τη Βασούλα - δεν ξερω αν ειναι κάποια αλλη ) κάποιο τροπο να τα κάνω ολα οπως θα ηθελα πάνω στο θεμα... :(

Το θεμα ειναι οτι εμενα θα τον κρατα μια ξενη γυναικα..να πω οτι ηταν η μανα μου παει στα κομματια..αλλα σκεφτομαι θα παρει τις εκφρασεις τα κουσουρια της,θα κανει προγραμμα μαζι της κλπ..ανευ αποδοχων παιζει σε εσενα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε Γκρέτα, σε καταλαβαίνω. Ήταν μωρό, δε θυμάμαι ακριβώς, 7 8 μηνών. Θήλαζα ξαπλωμένη κ με παίρνει ο ύπνος για δευτερόλεπτα, δεν είχα σκοπό να κοιμηθώ κ την είδα να γυρνάει αλλά δεν την πρόλαβα... Άσε σου λέω φρίκη!

Δεν δικαιολογείται, συμφωνώ και οι τύψεις είναι τύψεις αλλά πώς γίνεται να πέφτουν όλα;;;; Εγώ τώρα σ αυτό το μωρό δεν θηλάζω ποτέ ξαπλωμένη αλλά πάλι τη νύχτα με παίρνει ο ύπνος καθιστή κ ξυπνάω με το μωρό αγκαλιά και φοβάμαι. Είναι πολύ μεγάλη η κουραση για να μπορείς να είσαι 24 ώρες το 24ωρο 100% συγκεντρωμένη, γι αυτό νευριαζω με τη μή βοήθεια!

Σου ξανα γραφω οτι εχεις απολυτο δικιο.

Ποσες φορες ξυπνουσα με το μωρο στην αγκαλια μου δυο ωρες μετα που ειχε ξυπνήσει να θηλάσει.Και καποια στιγμή το εκοψα .

Τον βαζω στην μεση και θηλαζει ξαπλα. Ασε που του αρεσει ξαπλα. Μια μέρα πρόσφατα ξυπνησα και τον ειχα διπλα μου αλλα οχι στην μέση στην ακρη. Καταλαβαινεις σοκ.δεν θυμόμουν καν οτι τον ειχα παρει..Εμεις ππου εχουμε και αλλο ενα μικρο παιδακι τραβάμε μεγαλο ζορι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το θεμα ειναι οτι εμενα θα τον κρατα μια ξενη γυναικα..να πω οτι ηταν η μανα μου παει στα κομματια..αλλα σκεφτομαι θα παρει τις εκφρασεις τα κουσουρια της,θα κανει προγραμμα μαζι της κλπ..ανευ αποδοχων παιζει σε εσενα?

Κι επειδή ειναι γ μάνα μου κ οχι μια ξένη τι αλλάζει;; Σκασίλα μου μεγάλη άμα συνηθισει με τη γιαγιά ή την κυρα Σούλα αφού δεν θα συνηθισει μαζι μου. Μονο το ψυχολογικό οτι η γιαγιά πιθανον να συγκινηθεί περισσότερο απο το πρώτο βημα απο οτι μια νταντά ξερω γω... Τπτ αλλο...

Ίσως το μονο παρήγορο ειναι οτι θα εχω μια εμπιστοσύνη περισσότερη οτι αν πω οχι πιπίλα ξερω γω (Τουλ για τωρα που δεν μιλάει ακομα) θα εχει την υπομονή να το τηρήσει ενώ μια ξένη... Δεν ξερω (!). Αλλα κ αυτο δεν ειναι βέβαιο γιατι τη γιαγιά δεν μπορείς να την...απολύσεις άμα σου κανει πατατια ενώ την ξένη ναι.

Άνευ αποδοχών βεβαίως παίζει... Μόνιμων άνευ αποδοχών ομως (!) :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Δεν Ξερω αν ειμαστε υπερβολικές (κι εγω ετσι ειμαι) νομιζω ομως οτι όλες το περνάνε ένα ..σοκ οταν έρχεται η ωρα του αποχωρισμού.

Απο την αλλη φαντάζομαι οτι τελικα αναγκαστικά... Συνηθίζεις κ το παίρνεις απόφαση ξερω γω;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!

Γκρέτα πως είναι ο μικρός; Φαντάζομαι όλα καλά, έτσι;

Μαργαρίτα νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που έχει μωρό κ να λέει ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά... Όταν ξεκινήσεις όμως να πηγαίνεις θα δεις κ τα θετικά ( αναγκαστικά θα βαφτεις, θα φτιάξεις μαλλί, θα ψωνίσεις) και όταν γυρίζεις θα έχεις κ το μωρό ακριβώς όπως πριν, δε θα αλλαξουν κ πολλά, μη νομίζεις, εξαρτάται βέβαια κ τι ωράριο έχεις αλλά λέμε στην περίπτωση που γυρίζεις νωρίς το απόγευμα. Θα είσαι κ πιο ξεκούραστη (σε σχέση με το μωρό εννοώ) και θα το χαίρεσαι πιο πολύ.

Στην περίπτωση που δεν μπορεις ούτε να διανοηθείς να το αφήσεις ή δεν έχεις άτομο εμπιστοσύνης πίσω, θα σου έλεγα να σκεφτείς τρόπους να καθυστερήσεις λίγο την επιστροφή, για ψυχολογικούς αλλα κ πρακτικούς λόγους, για να σου είναι πιο εύκολο.

b5DEp3.png

Δεν νομίζω να γυρίζει καμία στην δουλειά της με το χαμόγελο στα χείλη συνήθως αναγκάζονται οι γυναίκες να εργαστούν η κοπέλα που είναι στα τυριά στο σούπερ μου μου έλεγε ότι όταν επέστρεψε μετά από 1 χρόνο που ήταν συνέχεια με την κόρη της δεν άντεχε τον πρώτο καιρό ήταν συνέχεια σκατά αλλά ας όψεται που είχε ανάγκη τα χρήματα τώρα 3 χρόνια μετά το έχει συνηθίσει αν και της λείπει η μικρή :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ιωαννα μου καλα ειναι.

Το βραδυ ξυπνουσε καθε μια ωρα.σερνομαι σημερα.

Ειμαστε και στο αποκορύφωμα του αλματος.Στην 26η εβδομαδα.

Εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο σήμερα απο ολη την πιεση χθες.Χαλια.

Εφυγε και ο αντρας μου Ροδο για δουλειά και θα έρθει το Σάββατο και έκλαιγα οταν έφυγες ελεος!!!

Δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα.

Α!Το μωρό μόνο στα χερια.πριν μου μουδιασαν τα χερια δεν μπορω να τα ελεγξω.

Εσας καθονται πουθενα μονα τους?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Άντε καλέ που είστε;;;;

Γκρέτα τι στενοχωριεσαι βρε που έφυγε ο άντρας σου; Θα γλιτώσεις κ το μαγείρεμα! Κάνε καμία εύκολη σουπιτσα για τον μεγάλο να ξεκουραστείς λίγο από αυτό! Κ το βράδυ ύπνο από τις 11!

Για το μπέμπη έχω να σου πω το εξής: αν νομίζεις ότι η γκρίνια είναι από τα δόντια δώσε ντεπον. Κρίμα είναι κ ο μπεμπης να ταλαιπωρείται κι εσύ! Εγώ έδωσα εχθές κ άλλαξε η φάτσα της! Ηρέμησε, κάθισε κ στο ριλαξ! Τι θα πάθει δηλαδή, σιγά!

b5DEp3.png

Καλησπέρα!!

Γκρέτα σε καταλαβαίνω και εγώ κλαίω καμία φορά οταν φεύγει για δουλειά! Υπομονή θα γυρίσει σύντομα!

Δεν το κανουμε μόνο επειδή δεν περνούμε βάρος το κανουμε και κάπως προληπτικά για να δούμε μήπως μας ξέφυγε κατι και ειναι και φυσικές αξιολογήσεις μαζί με τις υπόλοιπες! Πήραμε σημερα τα πρώτα αποτελέσματα το μόνο που έγραψε μια γιατρός (την οποία δεν χόρεψα!!) ειναι οτι ανησυχεί για το αυτάκι του Αχιλλέα και την ακοή του αλλα ο άλλος γιατρός το βρήκε 100% ένταξη!

Μαργαρίτα σε καταλαβαίνω αλλα εαν βρεις μια καλή γυναίκα την οποία θα εμπιστεύεσαι θα σου πρότεινα να της μιλάς να σου λέει με λεπτομέρειες τι έκανε το μωρό σου όλη μέρα και αμα την εμπιστευτείς αρκετά να της δώσεις και μια κάμερα να σου βγάζει φωτό και βίντεο απο τις πολυ ωραίες στιγμές! Επίσης μια ξένη που θα το βλέπει επαγγελματικά εαν της πεις κάνε αυτο και αυτο με το παιδί μου εχει μια ευθύνη να το κανει ενώ η γιαγιά σου το παίζει καλοψυχη και δεν τα κανει ενώ σου λέει οτι τα κανει!!

Είδαμε και το φασόλι σημερα και κατάλαβε ο άντρας μου τι βλακίες καθόταν και μ έλεγε τόσες μέρες και μ ζήτησε συγνώμη. Βέβαια εγώ σαν σκυλίτσα του είπα με μια συγνώμη δεν την βγάζεις καθαρή! :tongue: είδε και ο γυναικολόγος μου τα δυδυμα και μου έπαθε σοκ γιατι αυτός τελευταία φορά π τα είδα ήτανε πολυ λιγότερο απο κιλό!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας!!

Γυρισαμε μολις απο μπανιο!

Καλα αυτο το παιδι μονο στην πεθερά μου δεν κάθεται κ πατάει τα κλαμματα! Σε όλους τους άλλους μες την καλή χαρα! Ηταν δίπλα μας ένα ζευγάρι Ιταλών (ηλικιωμένων) τι χαρές τους εκανε δε λέγεται! Έτοιμος να βαλει τα κλαμματα μολις τους είδε να φεύγουν :P

Κατα τα αλλα κ μενα κατα βασην αγκαλιά τη βγάζει αλλα απο χτες που στο καρότσι ψιλό κάθεται στον κωλο του πλεον (yeah!) καθόμαστε κ εκει λιγο ετσι για αλλαγή!

Αυριο ξημερώματα φεύγει ο άντρας μου για Αθήνα :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσιαααα θα πεσω κατωω..το παιδι μου τους 3 υπνακους που εκανε μες στη μερα τους εκανε δυο τις τελευταιες μερες..κ αυτους με γκρινια μεχρι να κοιμηθει..αποτελεσμα,να ειναι ξυπνιος απο τις 4μισι το απογευμα,τον εβγαλα βολτα 7μισι,πηγε να τον παρει ο υπνος οταν γυρναγαμε κλασσικα κατα τις 8,δεν τον αφησα και απο τοτε κλααμαααα κ πριν λιγο τον πηρε ο υπνος..τι εχει παθει ρε γμτ??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...