Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Επεσε το μωρο απ το κρεβατι ενω τον ειχα περικυκλωσει με μαξιλαρια και κοιμοταν.ξυπνησε και δεν εβγαλε κιχ δεν ξερω πως τα περασε.

Ηρθε παιδίατρος τον εξετασε καλα τον βρηκε απλα πρεπει να τον ξυπναω καθε μια μισή ωρα και να με δει να με γνωρισει.και να μην κανει εμετο.

Ειμαι σε αθλια κατάσταση

Είναι ανθεκτικά τα μωράκια μην τον φοβάσαι σε όλους έχει τύχει κάποια παρόμοια στιγμή να δεις δεν θα είναι τίποτα απλά πιο πολύ σοκαρίστηκε

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα ψυχραιμία η αλήθεια ειναι οτι απο όλο τον κοσμο εχω ακουσει να το παθαίνει αυτο ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα θα ειναι!!'

Γυρισαμε απο το γιατρό κάναμε εμβολιο, ολα καλα, ακομα λιγότερο κλαμα αυτη τη φορα!!

Πήραμε κ εν πόντο μεσα σε 13 μερες κ ειμαστε αισίως 64cm κ 6520 πλεον!!

Την προβλημάτισε ομως οτι εξακολουθεί να παλεται η κοιλια του κάπως έντονα ακομα κ σε κατάσταση ηρεμίας (χωρίς ομως ακροάστικα) κ μας σύστησε απο σεπτεμβρη που θα έρθουμε Αθήνα να πάμε σε ένα παιδοπνευμονολογο για μια γνωμη. Ως τοτε να σημειώνω αν τον βλεπω να αναπνέει έντονα πότε κτλ... Θα δούμε :/

Νασια με το καλο τα μαργαρίταρακια σας άντε να παίρνουμε κι εμεις σειρά μπάς κ ηρεμήσουμε απο τη γκρινια κ τα σάλια!!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γκρέτα ψυχραιμία! Όλα θα είναι μια χαρά! Είναι χαμηλό το κρεβάτι κ αυτά είναι πολύ ανθεκτικά! Εγώ για σένα στενοχωρήθηκα που αγχωθηκες! Φιλάκια κ όλα καλά!

Πού χτύπησε; στο κεφαλάκι ή με την κοιλιά; μου είχε πέσει κι εμένα η μεγάλη, με είχε πάρει ο ύπνος, άσε... Είχε κάνει μελανια στο μέτωπο αλλά τίποτε άλλο.

b5DEp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ.

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα μωρά πεφτουν.Και εγώ έχω πεσει 6μηνων και ο αδερφος μου πιο μεγαλος και ο γιος μου ο μεγάλος.Προσεχω ομως τοσο πολυ και για μενα δεν ειναι δικαιολογία το "θα πεσει" ειναι πολυ μωρο.Δεν το δέχομαι τα εχω βαλει με τον εαυτο μου, εχω παθει σοκ.αλλου βρίσκομαι αλλου παταω.

Δεν εχει καμμια μελανια Ιωάννα μου πουθενα , το παραμικρο σημάδι. τον βρηκα ανάσκελα κατω. Δεν μπορω να καταλαβω πως επεσε , με τα ποδια με την πλατη δεν ξερω αληθεια. Και ο μεγάλος μου ειχε πεσει 9μηνων .

Ειχε σηκωθει θηλασαμε κοιταξα το κινητο εγραφε 08:01 , ξαφνικά ακουσα παλι αυτο γντουπ.Αλλο σοκ γιατι ηταν λες και ειχα λιποθυμησει.περνω το κινητο να ειδοποιησω τον άντρα μου και εγραφε 08:02!!!Πως γίνεται να κοιμηθει ενας άνθρωπος τοσο βαρια σε ενα λεπτο?Αυτο ποτε δεν το καταλαβα.Εσενα ποσο ηταν?

Αθηνά μου να σου πω , θυμασαι που ειχε αρρωστησει το μωρο οταν ηταν ημερων και τον ειχα παει και Παιδων?Μου ειχαν πει οτι προβλημα ειναι οταν μπαινει μεσα η κοιλια και το στηθος σηκωνεται.Τα μωρα ομως ετσι κ αλλιως αναπνεουν εντονα γι αυτο και μου ειχαν δειξει.Εσυ σιγουρα να πας εννοείται σε παιδοπνευμονολογο απλα σου λεω οτι μας ειχαν πει και εμάς.Αναπνεουν εντονα πολυ οπως και η καρδια τους χτυπαει πολυ γρηγορα.

Νασια μου μπραβο στο αντρακι σου..Με το καλο τα υπολοιπα δοντια χωρις γκρινια και ταλαιπωρία.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Επισης το αριστερό κατω δοντι μας ειναι θέμα ημερών να σκάσει.Τα ακουμπαω με το δαχτυλο και αυτο ειναι σαν βουναλακι.ταλαιπωρειται το μωρο μου.

Παντως ενα εχω να πω ο πρωην παιδίατρος μας σε 5' ηταν εδω τον εξετασε εξονυχιστικά.Με το που μπηκε μεσα του λεει ο μεγαλος:Το μωρό χτυπησε στο κεφαλι επεσε απο το κρεβατι κατω.χαχαχαχα

Ελεος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Α ρε Γκρέτα, σε καταλαβαίνω. Ήταν μωρό, δε θυμάμαι ακριβώς, 7 8 μηνών. Θήλαζα ξαπλωμένη κ με παίρνει ο ύπνος για δευτερόλεπτα, δεν είχα σκοπό να κοιμηθώ κ την είδα να γυρνάει αλλά δεν την πρόλαβα... Άσε σου λέω φρίκη!

Δεν δικαιολογείται, συμφωνώ και οι τύψεις είναι τύψεις αλλά πώς γίνεται να πέφτουν όλα;;;; Εγώ τώρα σ αυτό το μωρό δεν θηλάζω ποτέ ξαπλωμένη αλλά πάλι τη νύχτα με παίρνει ο ύπνος καθιστή κ ξυπνάω με το μωρό αγκαλιά και φοβάμαι. Είναι πολύ μεγάλη η κουραση για να μπορείς να είσαι 24 ώρες το 24ωρο 100% συγκεντρωμένη, γι αυτό νευριαζω με τη μή βοήθεια!

b5DEp3.png

Γκρετααααααα!! Τι πάθατε;; Ειναι καλα ο μικρός; Φαντάζομαι θα τρόμαξες αλλα ξέρεις πόσες φορές θα το χτυπήσει το κεφάλι του οταν θα μαθαίνει να περπατάει και μετα;! Αμέτρητες! Για αυτο πρόσεξε τον αλλα μη νιώθεις τύψεις! Εαν δεν εχει κανει και μελάνια μην ανησυχείς!!

Νασια μπράβο άντε με το καλο και τα υπόλοιπα!!

Αθήνα ελπίζω να μην ειναι τιποτα σοβαρό με το μικρό σου! Αλλα για να στο είπαν δυο γιατροί πάει να πει θα πρέπει λίγο να το κοιτάξετε σε κάποια φάση.

Εμείς τρέχουμε με τα μικρά μπήκαμε σε πρόγραμμα αξιολόγησης! Βάσανο μεγάλο!! Αύριο θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα!

Αύριο εχω και γυναικολόγο, αλλα σκέφτομαι να το ακυρώσω, δεν ξερω νιώθω τύψεις να ασχολούμε με εμένα τωρα και ειναι και αλλα που ειπε ο άντρας μου και με έκανε να το σκεφτώ κάπως.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γκρετααααααα!! Τι πάθατε;; Ειναι καλα ο μικρός; Φαντάζομαι θα τρόμαξες αλλα ξέρεις πόσες φορές θα το χτυπήσει το κεφάλι του οταν θα μαθαίνει να περπατάει και μετα;! Αμέτρητες! Για αυτο πρόσεξε τον αλλα μη νιώθεις τύψεις! Εαν δεν εχει κανει και μελάνια μην ανησυχείς!!

Νασια μπράβο άντε με το καλο και τα υπόλοιπα!!

Αθήνα ελπίζω να μην ειναι τιποτα σοβαρό με το μικρό σου! Αλλα για να στο είπαν δυο γιατροί πάει να πει θα πρέπει λίγο να το κοιτάξετε σε κάποια φάση.

Εμείς τρέχουμε με τα μικρά μπήκαμε σε πρόγραμμα αξιολόγησης! Βάσανο μεγάλο!! Αύριο θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα!

Αύριο εχω και γυναικολόγο, αλλα σκέφτομαι να το ακυρώσω, δεν ξερω νιώθω τύψεις να ασχολούμε με εμένα τωρα και ειναι και αλλα που ειπε ο άντρας μου και με έκανε να το σκεφτώ κάπως.

Σαλώμη μου μην σκέφτεσαι άσχημα πράγματα για το σποράκι σου ένα μωράκι μόνο καλοτυχία φέρνει αν επιτρέπεις τι είναι αυτή η αξιολόγηση που λες;; (αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση εννοείται δεν χρειάζεται να μου πεις)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Σαλώμη μου μην σκέφτεσαι άσχημα πράγματα για το σποράκι σου ένα μωράκι μόνο καλοτυχία φέρνει αν επιτρέπεις τι είναι αυτή η αξιολόγηση που λες;; (αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση εννοείται δεν χρειάζεται να μου πεις)

Όχι καλε τι να με ενοχλει; Και κατι να έχουμε δεν ειναι ντροπή!

Ειναι αξιολόγηση για αναπτυξιακές καθυστερήσεις, για αναπτυξιακές δυσκολίες κτλ. Την εχω περάσει πολλές φορές σαν δασκάλα με παιδάκια στην τάξη μου αλλα αλλο να την κανεις για τα δικά σου μωρά. Ειναι μια σειρά απο διάφορες αξιολογήσεις απο πολλούς ειδικούς και μετα θα δούνε που βρισκόμαστε και θα μας πούνε εαν και τι έχουμε και τι πρέπει να γίνει.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Κοριτσια εχω πεσει στη μαυρη καταθλιψη οσο σκεφτομαι οτι Δεκεμβρη επιστρεφω δουλεια..οσο σκεφτομαι τι θα χασω...τα πρωτα του βηματα..τις λεξεις του...καθομαι κ κλαιω...τι να κανω...?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω πεσει στη μαυρη καταθλιψη οσο σκεφτομαι οτι Δεκεμβρη επιστρεφω δουλεια..οσο σκεφτομαι τι θα χασω...τα πρωτα του βηματα..τις λεξεις του...καθομαι κ κλαιω...τι να κανω...?

Μαργαρίτα μας κι εγώ το ίδιο δίλημμα είχα όταν σταμάτησα τα μαθήματα και μου έλειπε που δεν δίδασκα και που δεν είχαμε μεγαλύτερη άνεση οικονομικά αλλά νομίζω πως η δουλειά μου και η κάθε δουλειά μπορεί να περιμένει ενώ τα παιδάκια μας δεν θα ξαναγίνουν ποτέ μωράκια το ξέρω πως δεν σε βοηθάω με όσα σου γράφω αλλά δεν θέλω να σου χαϊδέψω τα αυτιά σου λέω όσα πράττω κι εγώ η ίδια και λέω άπειρες φορές την ημέρα πόσο με κουράζει η μικρή πόσο μου λείπουν οι μαθητές μου και η ενεργός ζωή μου και μετά κοιτάω την μικρή μου όταν την παίρνει γλυκά ο ύπνος και τότε όλες οι αμφιβολίες μου γίνονται βεβαιότητες πως έχω πράξει το σωστό πως θα ζήσω και με λιγότερα αλλά θα είμαι εκεί στο κάθε λεπτό της μικρής και θα μου πεις μα τόσες γυναίκες πως επιστρέφουν στην δουλειά τους ναι επιστρέφουν αλλά αφήνουν πίσω τους στιγμές που δεν θα ξαναγυρίσουν τα παιδιά μας κάποτε δεν θα μας έχουν ανάγκη τώρα όμως μας έχουν τώρα πρέπει να τους σταθούμε συγγνώμη αν σε στεναχωρώ εσένα ή και την Αθηνούλα που θα επιστρέψετε στην εργασία σας όμως σας μιλάω με λόγια από καρδιάς και δεν προσπαθώ να το παίξω ξερόλας ή δήθεν :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Σαλωμη μου μην αγχώνεσαι κοριτσι μου(τι λεω τωρα και εγω..) το κατανοώ οτι ειναι δύσκολο πολυ αλλα πρεπει να παραμεινεις ψυχραιμη.αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι τετοια αξιολογηση?

Δλδ αυτο γινεται σε οσα μωρακια δεν παιρνουν βαρος?

Εγω νομιζα οτι κανουν αιματος κτλ....

Και να σου πω να πας να δεις το μικρουλη σου αυριο!!!

Θα νοιωσεις καλυτερα θα δεις!!.

Ιωαννα σου εγραψα ενα κατεβατο αλλα βλεπω δεν σταλθηκε!!!!

Μαργαριτα εχεις δικιο!!!!!!Αυτο μονο θα σου πω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαρίτα εχω κλάψει (κ θα ξανά κλάψω!) πριν απο σενα για το ζήτημα κ εμενα θα με μαζεύετε σε 1 μηνα κ κατι απο τα πατώματα για το θεμα (7 σεπτεμβρη επιστρέφω).

Δεν θα σου πω οτι τα κορίτσια δεν εχουν δικιο σε αυτα που λενε Θα σου πω μονο τι με βοηθάει εμενα απο το να μην κλαίω ... Μονίμως (γιατι ετσι τελικα θα χάσω κ αυτές τις μερες που εχω με το μικρό).

Καλα το επιχείρημα "τόσες τα κατάφεραν" εμενα δεν με βοηθα με βοηθά ομως η σκέψη οτι όσες ωρες θα τον βλεπω θα προσπαθήσω να του δίνω όλη μου την προσοχή κ την αγαπη... Ναι μπορει να χάσω το πρώτο του βήμα (μπορει κ οχι... Ποιος ξερει;) αλλα θα κανω τα αδύνατα δυνατά να ειμαι εκει σε όσα περισσότερα γίνεται κ να φροντίσω να του δείξω ποσό τον αγαπώ κ ποσό ειμαι εκει για αυτόν σε οτι με χρειαστεί... Κ ο χρόνος μου μαζι του να ειναι όσο πιο ουσιαστικός γίνεται...

Δεν ξερω τι θα καταφέρω κ πώς αλλα απο τη στιγμη που για διάφορους λόγους δεν μπορω να ακολουθήσω το ... Ιδανικό (να απέχω απο τον εργασιακό στίβο για τα πρώτα 2 χρονια Τουλ μιας κ αν το κανω πιθανότατα θα απέχω για τα επόμενα...42) θα κανω οτι περνά απο το χερι μου να ειμαι εκει σε όσα περισσοτερα γίνεται κ να φροντίσω να θυμάται παντα ποια ειναι η μαμα του κ ποσό ειναι εκει για αυτόν...

Μελόδραμα το έκανα συγγνώμη :)

Σε καταλαβαινω πολυ καλα ομως :( κ μακάρι να ειχα (κ για σενα και για μενα κ για τη Βασούλα - δεν ξερω αν ειναι κάποια αλλη ) κάποιο τροπο να τα κάνω ολα οπως θα ηθελα πάνω στο θεμα... :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...