Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα ο Παιδιατρος μ ειπε δυο εβδομαδες τα λαχανικά κ μετα απο δυο εβδομαδες κ τα φρούτα.

Ίσως να άφηνες να περάσουν οι δυο εβδομαδες μεχρι να συνηθίσει το στομαχάκι τ αν πάλι σε βολεύει άστο κ για παραπανω μερες για να μπορείς να προσθέτεις καινούργια φρούτα. Γιατι αν ξεκινήσεις πατάτα καρότο κολοκύθι (1 την φορα) δεν μπορείς να προσθέσεις αλλο φρούτο...

Πως τα γράφω ετσι;;;; Ανάθεμα αν με καταλαβαίνετε...

Εννοω οτι δεν προσθέτουμε δυο καινούργια πραγματα μαζι γιατι σε τυχόν αλλεργία να ξέρουμε που οφείλεται...

Εγω τελικά τα λαχανικά θα τα ξεκινήσω απο δευτερα που θα ήμαστε 5,5 μηνων...

Αθηνα ολες οι εγκυμοσύνες που ακούω (αυτη η φουρνιά) αγόρια ειναι! Αρα αγορι θα ειναι!! Σ το εύχομαι!!

Ιωάννα....!!!!!!!! Κ εγω θελω να γυρίσω!!! Έχε χάρη που ο γιος περνάει υπέροχα κ εγω ξενοιάζω απο δουλειές κ φαγητό κλπ...

Μαργαριτα μου... Σε ακολουθώ δλδ σε δυο ενδομαδες σε αυτο το άλμα;;;; Ωχ....

Όπως καταλαβαίνετε βρήκα λιγο σήμα κ του δωσα κ κατάλαβε γιατι ούτε ξερω αν κ ποτε θα ξαναβρώ!!!

Σας φιλώωωωω

Αντιγόνη, Σαλώμη!! Φιλακια!!!

KMwEp3.png

Γκρετα το αλμα αποχωρισμου ειναι 29-30η αποτι διαβασα..εχω ακομα..

Εμεις κρεμα σινλακ υποαλλεργικη χωρις γαλα θα ξεκινησουμε..λεω την Παρασκευη να αρχισω..και την επομενη Παρασκευη (αρκει να τρωει ολη την κρεμα) θα αρχισουνε φρουτα.Παντως λιγο που του εδωσα χτες,ετσι απο περιεργεια,ενω γουρλωνε ματια και ηθελε να τα πιασει ολα,με τη γλωσσα του το εβγαζε..οχι αηδιασμενος ομως,μαλλον δεν ηξερε τι να κανει..νερακι μαλλον θα πιει αφου ολοκληρωσει το γευμα..

Εννοειται ευχομαι για αγορακι!!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα πήγα για πεντικιούρ 1η φορά αφού γέννησα και εννοείται μου το κέρασε ο μπαμπάς μου (ώρες ώρες είναι καλός αν δεν τον πιάνει η υπερπροστατευτικότητα του τέσπα) τρέχω αυτή την εβδομάδα μιας και την Κυριακή φεύγω πρέπει να κλείσω μπομπονιέρες και προσκλητήρια τρέχω αλλά μ'αρέσει παίρνω και την μικρή μου μαζί στις δουλειές και είναι με όλους πολύ κοινωνική όλο γελάει εσείς τι νέα εκτός από τα άλματα σας οεο ;; Ααα τι έμαθα ένας πρώην μου παντρεύεται και μιλάμε αυτός είχε χωρίσει από την μέλλουσα γυναίκα του για να τα έχει μαζί μου και τώρα την παντρεύεται υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο να πω ή ξαφνικά την αγάπησε :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αθηνά εύχομαι να ειναι αγορι!!!Ειλικρινά το ευχομαι!!! (Βεβαια την λυπαμαι την συνυφαδα σου χιχι)

Ιωάννα μου εννοείται πως μπορεις το εκανα στον μεγαλο ετσι.Στο γιαουρτι στα φρουτα στο γαλα παντου!!!!!!!!!

Το αλλο ασχολίαστο,χαζο χαίρονται οι αντρες μας. Χαχα

Βουλα βρε γραφε εσυ και καταλαβαινουμε εμεις!!:P:p

Πεθαινω νε τα μνμ σου :):):):):)

Μας λειπεις γυρνααααα

Μαργαριτα ξεκινατε ε?μπραβο μακαρι να τα πατε τελεια!!

Ναι και έμενα ετσι κανει και επισης οοοταν κοιμηθει μετα απο μιση ωρα κλαιει και σπαραζει.Μονο με εμενα ηρεμει.εγω δεν ξερω σε ποια εβδ είμαστε, θα μετρήσω και θα σου πω!

Αντιγόνη αχ πεντικιουρ!!!!εγω χθες βραδυ εκανα λιγο μονη μου αλλα χρειαζομαι μια περιποίηση και αυτο θα συμβει στον γάμο οπου παντρευω.

Καλα ενταξει ο πρωην σου η μελλουσα νυφη πως δέχεται να τον παντρευτει?Δλδ να παντρευομουν με καποιον που στο παρελθον θα με ειχε αφησει για καποια αλλη το θεωρω τραγικο!!

Λεξεις "αλλη" και "γαμος" ούτε καν.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχαχα Αντιγόνη κι εμένα μου το κερνάει το κομμωτήριο κι ας σου ρίχνω 8 χρόνια...:tongue:

Άμα θέλουν αυτοί... είναι βούτυρο!

Για τον πρώην τι να πω περί ορέξεως.. Εγώ χαίρομαι πάντως αν δω κάποιον παντρεμένο η με παιδί... Γιατί όχι; Καλόγεροι να γίνουν;;;;:D

b5DEp3.png

Γεια σας!!

Με ξύπνησε το σπλάχνο μου (που έχει τον άνεμο μέσα του σήμερα!) κ είπα να πω ένα γεια...

Αντιγόνη εμένα πλέον τπτ δεν με εκπλήσσει, έχω στο περιβάλλον μου παντρεμένους (με παιδί) που αυτή κεράτωσε αυτόν (κ μετά παντρεύτηκαν), αυτός κεράτωσε αυτή, ζευγάρια κανουν όλοι μαζί παρέα αυτός, η γυναίκα του η κολλητή της, η οποία είναι η πρώην του τύπου και το νέο αμόρε της κολλητης/πρώην γκόμενας.

Εγώ δεν θα την πάλευα ούτε 100 χρόνια μετά!) αλλά περί ορέξεως! Μπορεί και να τον αγαπάει τόσο που να μπορεί να το ξεπεράσει! Που ξέρεις?! [όχι ότι μπορώ να σκεφτώ πως αυτή τη στιγμή αλλά... μπορεί και να γίνεται!]

Γκρέτα μη τη λυπάσαι τη συνυφάδα, αυτή θα το χαρεί γιατί είναι της ... παράδοσης και του "έτσι πρέπει να γίνει"... Ασε σου λέω ειναι win-win η κατάσταση άμα το έκτακτο μας βγει ...γαλάζιο :tongue:

Ευχαριστώ για τη θετική αύρα κορίτσια θα σας ενημερώσω μόλις μάθω κι εγώ αμέσως! :tongue:

Εμένα ο μπαμπάς μου κομμωτήρια και τα συναφή δεν πληρώνει (ουδέποτε δλδ συνήθως η μάνα μου τα κάνει αυτά) αλλά όπως είχα διαβάσει κάπου

"αξιέπαινος είναι ο πατέρας που θα παίξει ποδόσφαιρο με το γιο του. Υπάρχει όμως μια ξεχωριστή θέση στον παράδεισο για τον πατέρα που θα πάει για ψώνια με την κόρη του" :tongue:

Ε, ο μπαμπάς μου την έχει καβατζώσει αυτή τη θέση εδώ και χρόνια :tongue::tongue::tongue:

Αύριο πάμε παιδίατρο για εμβόλιο (να τη γνωρίσει και ο άντρας μου επιτέλους που ως τώρα το μόνο που ξέρει είναι το "να, θέλω να βρίσκαμε στην Αθήνα μια παιδίατρο σαν κι αυτή!" :) ) να ζυγιστούμε κιόλας (στα 6500 μας κόβω πάνω κάτω, να δούμε!)

Αυτά... πάω να ξεραθω πριν ξυπνήσουμε για το μεταμεσονύκτιο σνακ μας!! :cool::rolleyes:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω νέα σας, εύχομαι να είστε όλες καλά!!!!

Εμείς είμαστε διακοπές, στην αρχή ο μπεμπακος μας φοβόταν τη θάλασσα αλλά πλέον μπαίνει μια χαρά!!!

Το συγκλονιστικο νέο είναι ότι βγάλαμε δόντια!!!! Τα 2 κάτω.... Χθες δεν κοιμόταν το βράδυ, μόνο στην αγκαλιά μου και όταν τον έβαζα κάτω ξυπναγε. Κοιτάω το πρωί, τσουπ τα 2 κάτω..... είναι τρέλα!!!!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Επεσε το μωρο απ το κρεβατι ενω τον ειχα περικυκλωσει με μαξιλαρια και κοιμοταν.ξυπνησε και δεν εβγαλε κιχ δεν ξερω πως τα περασε.

Ηρθε παιδίατρος τον εξετασε καλα τον βρηκε απλα πρεπει να τον ξυπναω καθε μια μισή ωρα και να με δει να με γνωρισει.και να μην κανει εμετο.

Ειμαι σε αθλια κατάσταση

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γειά σας κορίτσια!!! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω νέα σας, εύχομαι να είστε όλες καλά!!!!

Εμείς είμαστε διακοπές, στην αρχή ο μπεμπακος μας φοβόταν τη θάλασσα αλλά πλέον μπαίνει μια χαρά!!!

Το συγκλονιστικο νέο είναι ότι βγάλαμε δόντια!!!! Τα 2 κάτω.... Χθες δεν κοιμόταν το βράδυ, μόνο στην αγκαλιά μου και όταν τον έβαζα κάτω ξυπναγε. Κοιτάω το πρωί, τσουπ τα 2 κάτω..... είναι τρέλα!!!!!!!!

Κάντε καμιά βουτιά και για μας που λιώνουμε στας Αθήνας μεγειά τα δοντάκια νωρίς νωρίς τα βγάλατε μπράβο :wink:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...