Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα girlz σήμερα βγήκαμε οικογενειακώς και πήγαμε στο Βαρούλκο δώσαμε ένα σκασμό λεφτά για 2-3 σκατουλάκια αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι όλα ήταν πάνφρεσκα και καλά μαγειρεμένα είχα να βγω αιώνες έτσι επίσημα το μωρό έκλαιγε σε κάποια φάση σηκώνομαι το παίρνω αγκαλίτσα ο άντρας μου έφαγε μάνι μάνι και όπου φύγει φύγει αλλά κάτι απολαύσαμε :cool:

Κορίτσια εσείς τώρα με τα παιδιά αποταμιεύετε τίποτα ή μπα και κάτι άλλο στους άντρες σας την πέφτουν οι γυναίκες αν όχι ευθέως τους κοιτάνε κτλπ. εμένα τον κοιτάνε συνέχεια οι λυσσάρες :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαλωμη μου ελα με στεναχωρεις τωρα:(:(

Απο χοντραδες αλλο τιποτα..ειναι αρχη ακομα ειναι και η πιεση με τα μικρα αλλα θα δεις θα πανε ολα καλα!!Και να σου πωωωω δεν "γκαστρωθηκες" μονη σου μην τρελαθούμε...Το θελατε πολυ και ηρθε!!Ολα εχουν δυσκολιες αλλα και θα ανταμειφθειτε θα δεις!!

Αντιγόνη εγω με δυο παιδια και εναν μισθο ειναι κομματι δυσκολο η αποταμίευση.Εδω καλα καλα δεν φτάνουν.Οσο για το αν τον κοιτανε εννοείται καλε και εγω γελαω!!Ε δεν θα σκασω..εκεινος δεν δινει διακαιώμα τουλάχιστον μπροστα μου!

Οι αντρες με βερα παντως έλκουν τις γυναικες ετσι λενε!

Καλο ξημερωμα σέρνομαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ο μπεμπουλης μου σήμερα 6 μηνων!!!!

Ποσο δικιο εχουν που λενε οτι τα δευτερα η τριτα μεγαλωνουν μονα τους κατα κάποιον τροπο...μα ποτε περασαν 6 μηνες????

Χρονια Πολλα στον Αγγελο μου :D:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Γκρέτα να το χαίρεσαι το ζουζουνι σου!

Ωραία ιδέα μου έδωσες, θα κάνω καφέ κ θα τη βάλω να δει πεππα που έχει καιρό, να μ αφήσει λίγο να τον πιω!

Μαργαρίτα πώς είσαι σήμερα;

Βουλαααααααααααα γύρνα πίσωωωωωω!!!!!!!!:tongue:

b5DEp3.png

Κοριτσια ακομα γκρινια πριν τους υπνους τους..χτες μια ωρα σχεδον το βραδυ τον ειχα αγκαλια πανω κατω περπατωντας η στο στηθος...ξυπνησε 3 φορες να θηλασει..καλυτερα απο 4 τουλαχιστον..αυτο το κλαμα ομως που σαν να κοβεται η αναπνοη του οταν τον ακουμπαω στην κουνια ειναι αλλο πραγμα..

F4oIp2.png

Ο μπεμπουλης μου σήμερα 6 μηνων!!!!

Ποσο δικιο εχουν που λενε οτι τα δευτερα η τριτα μεγαλωνουν μονα τους κατα κάποιον τροπο...μα ποτε περασαν 6 μηνες????

Χρονια Πολλα στον Αγγελο μου :D:D:D

Να τον χαίρεσαι εσύ πρώτη απ'όλους και μετά να τον χαίρονται ο αδερφούλης του και ο μπαμπάς του άντε και με μια καλή νύφη (χι χι)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μαργαριτα το ξερω τραγικο αυτο το αλμα εμενα τωρα σαν να ηρεμησε λιγο.Ειναι το αγχος αποχωρισμου απο την μαμα.

Αντιγονη ευχαριστω πολυ αλλα ασε τις νυφες καλε!!!!!Ειναι δικος μου ακομα :P:p:p χαχαχα

Ιωαννα ρε συ αυτη η Πεπα μας μαθαινει πολλα πράματα εχω αρχισει να την συμπαθω. Βεβαια μου την δινει γιατι ο γιος μου μου λεει εισαι η μαμα γουρουνιτσα :evil::evil::evil:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μα καλά άγχος αποχωρισμού από τόσο μικρά γύρω στο χρόνο δεν είναι αυτό :confused:

Σήμερα θα φέρει φαγάκι η μαμά μου και την Κυριακή φεύγω πάω για 12 μέρες στην πεθερά μου (μένει εκτός Αθηνών) έχω να ψωνίσω ένα κάρο πράγματα μαγιώ, σαγιονάρες κοκ άντε να δω τι μαγιώ θα βρω να συμμαζέψει το ξεχείλωμα μου :confused:

Οι υπόλοιπες που είστε μεσημέρι Τρίτης οεο;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γκρετούύύύλα!!!!! Να χαίρεσαι τον Άγγελό σου!!!!

Πως πέρασαν??? Χαχαχαχα εγώ πάντως (στο πρώτο) έχω καταλάβει ΚΑΘΕ μέρα :P

K μιας και είπες Άγγελος σας είπα τα νέα?? Παρακαλώ ξεκινήστε μαζί μου δεήσεις!

Αν θυμάστε ο κουνιάδος μου παντρεύεται... εκτάκτως τον άλλο μήνα...

Ε αν αυτό το "εκτάκτως" μας προκύψει ίδιου φύλου (δεν ξέρουμε ακόμα), δικαιωματικά καθότι και του ... πρωτότοκου θα αποκτήσει το όνομα που...αρμόζει στη ... βασιλική οικογένεια από την οποία προέρχεται [:tongue::tongue::tongue::mad:]

Σε τέτοια περίπτωση και επειδή συμφωνούμε ότι το κονσεπτ φωνάζω "Γιαννάααακη" σε μια οικογενειακή μάζωξη και γυρνάνε 50 ξαδερφάκια ΔΕΝ μας αρέσει θα αποφασίσουμε εκ νέου για το όνομα...

Οπότε παρακαλάτε παρακαλώ κι εσείς μαζί μου κατά τις 20 Αυγούστου που προγραμματίζεται η πρώτη εξέταση που ενδεχομένως να δείξει το "έκτακτό" να είναι ... γαλάζιο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαργαριτα κι εμένα τα κάνει αυτά με το κλάμα και θέλει πολύ αγκαλιά εδώ και 2-3 μέρες αλλά...υπομονή... θα περάσει που θα πάει!!!

Σήμερα έφαγε για ΠΡΩΤΗ φορά με σχετική όρεξη το φρούτο (βερύκοκο-αχλάδι) και ΔΕΝ έφαγε το μισό η σαλιάρα... Ή τον πέτυχα σε καλή φάση παραδόξως ή έμαθε επιτέλους να μην...φτύνει το φαί.... Οκ δεν παίρνω θάρρος αλλά χάρηκα λίγο η δόλια η μάνα...

Στο μεταξύ αυτό το βερύκοκο ρε παιδιά... Τοξικό :tongue:

Σε καυτό νερό έβαλα και τη σαλιάρα και το φορμάκι που είχε ρίξει πάνω το φρούτο τις προηγούμενες μέρες δεν βγαίνει με τπτ!!!

Νταξ το πήρα απόφαση θα φοράμε αυτές τις 2 σαλιάρες μόνο για να φάμε (μες το σπίτι τουλ!) αλλα δεν του το'χα!!!

Είμαστε στη 2η μέρα του αχλαδιού σήμερα για πείτε μεθαυριο τι να βάλω για 3ο φρούτο? Μπανάνα ή πεπόνι???

Και επίσης... Αφαιρώ τα υπόλοιπα ή πρέπει όλα μαζί??? Δλδ οταν βάλω το 3ο φρούτο πρέπει οπωσδηποτε να του βάλω και τα 3 μαζί ή μπορώ πχ να μην βάλω μια μέρα το 1ο?

Και κάτι ακόμα... Πόσον καιρό μένουμε σε αυτό το ένα γευμα;;; Μέχρι να συηθίσει πλήρως;;; Μέχρι να στρώσει και να μην θέλει καθόλου γάλα;; Για 2 εβδομάδες;;;

Και αν ΔΕΝ θέλω να δώσω ρυζαλευρο (που έχουν λυσσάξει όλοι) τι βάζω για 2ο γευμα; δεν θέλω να ρωτήσω στις λυσσασμένες εκεί της βρεφικής διατροφής γιατί μάλλον θα βρεθώ να απολογηθώ που δεν θηλάζω οπότε είπα να ρωτήσω τις εξίσου έμπειρες αλλά λιγότερο "τρελαμένες" :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνά αγόρι θα είναι, άντε, όλοι για σένα δουλεύουν! Θα τη γλιτώσεις τυχερουλα!

Για τρίτο γεύμα μπορείς να δώσεις λαχανικά από το μεσημέρι, γιαουρτάκι μόλις μπει, φρουτοκρεμα ξανά, ίσως με λίγο ρυζαλευρο μέσα, και μετά ρυζογκοφρετες, μπισκότα χωρίς ζάχαρη, αυτά σκέφτηκα....

Είναι λίγο ταλαιπωρία πάντως για σένα, θα λες άντε πάλι τι να δώσω σήμερα ενώ με την κρέμα ξενοιαζεις. Στη μεγάλη δεν έδωσα κ ήταν σπαζοκεφαλια κάθε φορά, γι αυτό τώρα λέω να δώσω αυτήν που δεν έχει ζάχαρη, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω.

b5DEp3.png

Γειααααααα σας!!!

Βρήκα λιγο 3G κ οτι σταλεί....

Αθηνα μου βαλε κ ενα τρίτο φρουτάκι να χορτάσει με τα φρούτα να μην θέλει αλλο γάλα....

Βασικά δεν ειναι απαραίτητο να βάλεις 1 βερύκοκο 1 μπανάνα 1 αχλάδι ....

Βαλε πχ 1 βερύκοκο μισή μπανάνα λόγο πεπόνι 2-3 ρώγες σταφύλι... Κατάλαβες τι θελω να πω;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...