Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ρε συ βούλα μη μιλάς για σεχ θα κλάψω!!!

Εχει έρθει ο άντρας που ειχα ένα μηνα να τον δω ειμαστε μόνοι μας (οι γονείς θα έρθουν την τελευταία μερα) το μωρο κόβει κατι 2ωρους ύπνους οτι πρέπει το μεσημέρι η διάθεση ειναι στο ταβάνι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΝΑΩ!!!

ΑΕΙ στο καλο δλδ :((

Έχουμε κατι ποτά στην κάβα στο Τσακ ειμαι να τα κατεβάσω να χαλαρώσω αλλα άμα ξυπνήσει ο μικρός κ θέλει αγκαλιά να δω πως θα ηρεμήσει άμα εγω κανω 8αρια :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα να του πεις του άντρα να κάτσει να τα κανει αυτός μεσα στον καύσωνα αυτα που κανεις ΕΣΥ κ μετα να έρθει να σου πει για σπ@σ@ρχ&δ~σμο!!!

Άντε γιατι αυτο το πράγμα "μα τι κανεις; ΜΟΝΟ τα παιδια εχεις να κοιτάς"

Λες κ τα παιδια ειναι... Ακίνητες κούκλες μου τη δίνει στα νεύρα!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα φιλες μου

Σαλωμη περιμενουμε νεα απ τον παιδίατρο.

Ναι ετσι μου το ειπε. Ήμασταν στο αμαξι και μου το ειπε .Δεν το ανοιξα και πολυ γιατί δεν γουσταρα στα παιδια αλλα το καταλαβε χθες το βραδυ το λαθος του:P:p:p

Σημερα που μιλήσαμε μου ειπε οτι ειμαι ηρωας χαχαχ και αυτο που κανω δεν θα μπορούσε να το κανει.. (βέβαια αυτο ειναι ακυρο γιατι τα παιδια μου μεγαλωνω αλλά καταλαβες πως το εννοεί )

Αθηνα που πονας κοριτσι μου?

Τοσο καιρο μετα και πονας?ενω εμείς της καισαρικης του δινουμε και καταλαβαινει!!!!αν πονας λογω οτι εχετε πολυ καιρο θα στρωσει το πραγμα αλλα θελει λιγο συχνα χαχχαχαχαχα τι λεω πρωινιατικα!!!!!!!!!!!!

Λιγο υπομονή;);)

Ευχαριστω για την συμπαράσταση

Κανει τρομερή ζεστη θα ανοιξω τα κλιματιστικα δεν παλεύεται θα φτασει 40 σήμερα

Τεταρτη και Πέμπτη 41° :(:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρες καθυστερημένες και από εμένα που βρήκα υπολογιστή και δεν τον αφήνω χε χε!

Greta συννενοημένοι είναι οι άντρες μας; Ειδικά οι δικοί μας όχι απλά δε θα έπρεπε να μιλάνε, τεμενάδες θα έπρεπε να μας κάνουνε, ξέρεις εσύ τι εννοώ! Κάτι τέτοια μου έλεγε και ο δικός μου την προηγούμενη φορά που ήρθε και γίναμε μπίλιες αλλά ευτυχώς τα βρήκαμε άμεσα (ως συνήθως). Τέλος πάντων, πολλά είναι που τα θεωρούν δεδομένα και δε θα επρεπε :evil:

Μαργαρίτα, μια χαρά είναι στο multi το πεπόνι, τέλειο και δροσερό! Για τον θείο τι να πω... Ξύδι!

Σαλώμη, περιμένουμε νέα παιδιάτρου!

Αθηνά, μια από τα ίδια και εμείς. Θέλω αλλά πονάω ρε γμτ. Τόσο δεν πονούσα ούτε πρωτάρα! Στο τεστ ΠΑΠ υπέφερα από τον διαστολέα! Έχει δίκιο η Γκρέτα αλλά που χρόνος για εξάσκηση :oops::oops::oops:

Αντιγόνη, να βγαίνετε όσο μπορείτε. Και τα παιδιά αλλάζουν παραστάσεις αλλά και εμείς το χρειαζόμαστε. Και μέχρι την πλατεία, αλλαγή είναι και αυτό! Ιωάννα και εγώ τα λέω για να τα ακούω πρώτα εγώ!

Βούλα μας, Βουλίτσα μας, σε ξεχάσαμε ρε γμτ! Χρόνια σου πολλά κορίτσαρε, να σε χαίρεται η οικογένειά σου και ό,τι επιθυμείς να το έχεις.

Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου και θα πάμε κάπου έξω να φάμε, αν και με τετοια ζέστη να δω που! Αχ δε σας είπα και το άλλο. Η μπέμπα είδε τον μπαμπά της μετά από 2 εβδομάδες και χάζεψε το παιδί μου! Τον κοίταγε με τις ώρες, του χάιδευε το πρόσωπο, μετά την έπιασε υπερένταση και κοπανιόταν, μιλάμε υπερθέαμα. Όλα τα καταλαβαίνουν τα άτιμα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερίζω ρε κορίτσια τώρα με το παιδί δεν μπορώ να αποταμιεύσω ούτε μισό ευρώ ενώ πριν μάζευα κούτσα κούτσα και σε σας συμβαίνει αυτό;;

Βάσω να χαίρεσαι τον σύζυγο φέτος γιορτάζει ως μπαμπάς πλέον πως του φαίνεται;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Γκρέτα υπομονή κ μη σε ξεγελά που στα είπε αυτά, συνέχισε να του υπενθυμίζεις πόσο δύσκολο είναι, καμιά φορά τα λένε κ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια...

Εγώ ακολουθώ τη μέθοδο του νυχτερινού ξυπνηματος οποτε αν πάει να ξεχαστεί, του το θυμίζω! (Χα!)

Βάσω κι εγώ φοβάμαι να κάνω το τεστ Παπ και δεν έχω πάει ακόμα.... Όρεξη έχω κι εγώ αλλά μέχρι το βράδυ είμαι τόσο κομμάτια που με το ζόρι σηκώνομαι να πάω για ύπνο...:(

Ο άντρας μου κατεβάζει καντήλια..:(

Αντιγόνη καλά κάνατε κ βγήκατε, δεν ένιωσες πολύ ωραία;;)

b5DEp3.png

Καλημέρες!! Βασούλα να χαίρεστε το μπαμπα σας!!!

Φαντάζομαι αλλη χαρα φετος με τη μπεμπα ε;;

Εμεις κλεισμένοι σπιτι σημερα εχει πιάσει ζεστη απο τις 8 τ πρωι (!)

Γκρέτα δεν.. Χαλαρώνω μαλλον (!) λες κ δεν εχει ξανά πλησιάσει ανθρωπος στην περιοχή πρέπει να πλησιάσει πολυυυυυυ αργά κ μολις παει να περάσει τα...μισά αυτο ηταν ... Τελος(!)

Ειλικρινά την πρώτη μου φορα δεν θυμάμαι να δυσκολεύτηκα τοσο :P

(Τι λεω ο ανθρωπος μεσημεριάτικα!)

Το μονο καλο ως τωρα ειναι οτι τωρα που η κοιλια μου επανέρχεται πλήρως (κατι παχακια ειναι των έξτρα κιλών νομιζω) βλεπω οτι δεν εχω κανει καθόλου ραγάδες κ δεν δείχνει να μου αφήνει... Σημάδια. Το στήθος βεβαια έπεσε :(

Well δεν μπορείς να τα εχεις ολα υποθετω (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα!!

Γίναμε 4 και κατι κιλα!! Λίγο πίσω ακομα ομως σχετικά, ο γιατρός δεν έμεινε ευχαριστημένος και ετσι κάναμε εξετάσεις αίματος το πρωί σημερα και θα κάνουμε και άλλες αύριο! Με ανησυχισε ο γιατρός και ο άντρας μου νιώθει πολλές τύψεις, το πρωί που μας έφερε σπιτι μετα τον γιατρό έκλαιγε και μου ειπε "δεν μπορούμε καλα καλα να μεγαλώσουμε αυτά θελουμε και τρίτο τρομάρα μας" και το πήρα προσωπικά και μελώσαμε :?

Γκρέτα το κατάλαβε το βράδυ; Χαχαχα δεν μπορώ να φανταστώ τι σημαίνει αυτο!

Σεξ εμείς κάναμε, τωρα δεν τελευταία!!

Τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσωωωω μετα παω να μαγειρέψω!!

Φιλία

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Νευρα ακομα ο μικρος...αλματαρααα...δεν αντεχω σλλη γκρινια...ενω νυσταζει τσιριζει..κατι αλλο,η μανα μου μου την λεει που ο πατερας μου μας μαγειρευει απο τοτε που γεννησα επειδη δν προλαβαινω με 3 45λεπτους υπνους του μωρου..ειμαι αχρηστη?για να μαγειρεψω πρεπει να εχω καποιον να ασχολειται με τον μικρο...δεν καθεται πανω απο 5 λεπτα μονος..

F4oIp2.png

Σαλωμη εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις!

Μαργαρίτα μου τι να σου πω, στενοχωριέμαι και για σένα κ για μένα, είμαι ψιλοχαλια σήμερα...

Καταρχήν αν κάποιος δεν το ζήσει αυτό με τα άλματα, δεν μπορεί να το καταλάβει, πόσο μάλλον αυτό που κάνεις εσύ με τη διατροφή που στερείσαι κιόλας!

Εγώ δυσκολεύομαι παρα πολύ να μαγειρέψω, σήμερα φάγαμε απ έξω γιατί δεν πρόλαβε ο σύζυγος να μου φέρει τα υλικά νωρίς κ μετά δεν καθόταν η μπέμπα.

Είναι αυτό που λες, πρέπει κάποιος να κρατάει το μωρό για να μαγειρεψεις αλλιώς είναι σχεδόν αδύνατο αν δεν κοιμάται. Κι εμένα 30 λεπτά το πολύ κοιμάται κ έχω κ τη μεγάλη που κάτι θα χρειάζεται αυτή την ώρα.

Υπάρχουν μαμάδες που είναι υπέροχες, κι εδώ στο καφέ αλλά υπάρχουν κ μαμάδες που δεν ξέρω θεωρούν ότι επειδή κάναμε οικογένεια τελείωσε ο ρόλος τους, κ είναι διακοσμητικές. Το ξέρω ότι δεν είναι υποχρεωμένες να βοηθάνε αλλά ρε συ έναν ξένο βλέπεις να ταλαιπωρείται κ πας να τον βοηθήσεις....

Αφού ο πατέρας σου προσφέρεται να βοηθήσει γιατί σου τη λέει; Γιατί δηλαδή να αφήνεις το μωράκι σου να κλαίει για να μαγειρεψεις αφού μπορείς να έχεις φαγητό έτοιμο, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα σε ευχαριστώ!

Βρε Μαργαρίτα πολυ βασανίζεσαι δεν ειναι "φυσιολογικό" θα πάθεις τιποτα! Μήπως να μιλούσες με τον παιδίατρο;; Όσο για το φαΐ άσε τον πατέρα σου να γκρινιάζει. Ετσι κάνουν αλλα αμα δεν βοηθήσουν και δεν ανακατευτούν μετα τρώγονται με τα ρούχα τους!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρες καθυστερημένες και από εμένα που βρήκα υπολογιστή και δεν τον αφήνω χε χε!

Greta συννενοημένοι είναι οι άντρες μας; Ειδικά οι δικοί μας όχι απλά δε θα έπρεπε να μιλάνε, τεμενάδες θα έπρεπε να μας κάνουνε, ξέρεις εσύ τι εννοώ! Κάτι τέτοια μου έλεγε και ο δικός μου την προηγούμενη φορά που ήρθε και γίναμε μπίλιες αλλά ευτυχώς τα βρήκαμε άμεσα (ως συνήθως).

Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου και θα πάμε κάπου έξω να φάμε, αν και με τετοια ζέστη να δω που! Αχ δε σας είπα και το άλλο. Η μπέμπα είδε τον μπαμπά της μετά από 2 εβδομάδες και χάζεψε το παιδί μου! Τον κοίταγε με τις ώρες, του χάιδευε το πρόσωπο, μετά την έπιασε υπερένταση και κοπανιόταν, μιλάμε υπερθέαμα. Όλα τα καταλαβαίνουν τα άτιμα!

Πες τα Βασω πες ταααα!!!!

Να τον χαίρεστε τον αντρα σου και ευχομαι να περασετε πολύ πολυ ομορφα!

Καλημέρα σας!

Γκρέτα υπομονή κ μη σε ξεγελά που στα είπε αυτά, συνέχισε να του υπενθυμίζεις πόσο δύσκολο είναι, καμιά φορά τα λένε κ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια...

Εγώ ακολουθώ τη μέθοδο του νυχτερινού ξυπνηματος οποτε αν πάει να ξεχαστεί, του το θυμίζω! (Χα!)

Κλαιω χαχαχαχαχαχα :D:D:p:p
Γκρέτα δεν.. Χαλαρώνω μαλλον (!) λες κ δεν εχει ξανά πλησιάσει ανθρωπος στην περιοχή πρέπει να πλησιάσει πολυυυυυυ αργά κ μολις παει να περάσει τα...μισά αυτο ηταν ... Τελος(!)

Ειλικρινά την πρώτη μου φορα δεν θυμάμαι να δυσκολεύτηκα τοσο :P

(Τι λεω ο ανθρωπος μεσημεριάτικα!)

Το μονο καλο ως τωρα ειναι οτι τωρα που η κοιλια μου επανέρχεται πλήρως (κατι παχακια ειναι των έξτρα κιλών νομιζω) βλεπω οτι δεν εχω κανει καθόλου ραγάδες κ δεν δείχνει να μου αφήνει... Σημάδια. Το στήθος βεβαια έπεσε :(

Well δεν μπορείς να τα εχεις ολα υποθετω (!)

Ελα θα τα καταφερετε!!!!!!!!:tongue::tongue:

Το στηθος θα φτιαξει κ αλλο μην αγχωνεσαι εδω ψιλομαζευτηκε εμενα που 14 μηνες φουσκωνε ξεφουσκωνε 40 φορες την ημερα :tongue:

Καλησπέρα!!

Γίναμε 4 και κατι κιλα!! Λίγο πίσω ακομα ομως σχετικά, ο γιατρός δεν έμεινε ευχαριστημένος και ετσι κάναμε εξετάσεις αίματος το πρωί σημερα και θα κάνουμε και άλλες αύριο! Με ανησυχισε ο γιατρός και ο άντρας μου νιώθει πολλές τύψεις, το πρωί που μας έφερε σπιτι μετα τον γιατρό έκλαιγε και μου ειπε "δεν μπορούμε καλα καλα να μεγαλώσουμε αυτά θελουμε και τρίτο τρομάρα μας" και το πήρα προσωπικά και μελώσαμε :?

Γκρέτα το κατάλαβε το βράδυ; Χαχαχα δεν μπορώ να φανταστώ τι σημαίνει αυτο!

Σεξ εμείς κάναμε, τωρα δεν τελευταία!!

Τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσωωωω μετα παω να μαγειρέψω!!

Φιλία

Κατάλαβες τι εννοω ειμαι σιγουρη!Τιμωρια χθες εστρωσε σημερα χαχαχα

Να σου πω μην αγχώνεσαι καλυτερα να κανετε εξετασεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!Και ενταξει μην παρεξηγεις τον αντρα σου αγχώνεται σιγουρα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαριτα δεν εισαι αχρηστη μην το λες αυτο .και εγω πολλες φορες δεν μαγειρεψα οταν ο μεγαλος ηταν μωρο.

Τωρα σταματημο δεν εχω γιατι πρεπει να φαει εκεινος πρωτα απ ολα.Δεν μπορει να φαει σουβλακια και εγω πρέπεινα βρω χρονο να μαγειρεψω πάση θυσία!Δεν γίνεται αλλιως..

Οταν κοιμάται το μωρό εκεινο το 40 λεπτο τρεχω να βαλω το φσγητο η αν εχω τον μπαμπα μου κραταει εκεινος το μωρο και μαγειρευω. Και εχει κλαψει και το μωρο πολλες φορες αλλα δεν μπορώ να κανω αλλιώς

Μην νοιωθεις ασχημα θα βρειτε τους ρυθμους σας σιγα σιγα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βάσω να σας ζήσει καλέ!! Η μπεμπα σου λέει κάτσε αυτόν κάπου τον εχω ξαναδεί πολλές φορές...ααα ο μπαμπάς καλέ! Χαχαχα

Γκρέτα ειπε και άλλες χοντράδες αργότερα πριν φύγει για δουλειά. Μη σας ζαλίζω τωρα με λεπτομέρειες αλλα με πλήγωσαν τα όσα ειπε, και δεν νομιζω να το καταλάβει και δεν θα του το πω κιόλας.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...