Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ο λόγος ειναι ότι δν την παει τη μαμά μ κ εχει κάποια δικια σ αυτό... Όμως εγώ του λέω ότι ούτε εγώ γουστάρω τη μαμά του, αλλα δέχτηκα το όνομα της πρώτον γιατί το θεώρησα σωστό επειδή αυτοί ειναι παραδοσιακή οικογένεια κ δεύτερον γτ θ γινόταν χαμός αν έλεγα όχι... Το κακό ειναι ότι τόσο τον πεθερο μ όσο κ τν μπαμπά μ τους λένε Γιώργο, το οποίο θεωρώ τραγικό όνομα επειδή έτσι λένε τη μισή Ελλάδα. Ο μπαμπάς μ δεν εχει θέμα ν μη βγει το όνομα τ. Ο πεθερος μ μόλις έμαθε ότι ειναι αγόρι άρχισε ν λέει "ο Γιωργαρας" κ τέτοια κ εγώ για ν μν συνεχιστεί τ είπα ότι δεν παίζει το παιδί ν βγει Γιώργος... Εξάλλου έτσι είχαμε πει με τον άντρα μ πριν κάνουμε παιδιά, αλλα τώρα τα γυρίζει για ν μη δημιουργηθεί θέμα. Τότε έπεσε όλο το συγγενολοι του πανω μ (τη μέρα πριν το γάμο, που έπαθα την αιμορραγία και την αποκόλληση-τυχαίο δε νομίζω...) και μ έλεγαν ότι πρέπει ν τιμήσω τον πεθερο μ. Εγώ έλεγα ότι ο πεθερος μ τιμήθηκε όταν βγήκε στη μικρή το όνομα της γυναίκας τ κ έχω κ εγώ γονείς.... Βασικά η αλήθεια ειναι ότι οι άνθρωποι είναι βλαχοι με την κακή έννοια κ ότι κ ν πεις δε βγάζεις άκρη, οπότε έχω εγκαταλείψει την προσπάθεια... Εγώ με τον άντρα μ τα έχω π δεν με υποστηρίζει, ενώ στη μπεμπα π βγήκε το όνομα της μαμάς τ εγώ δν είπα τπτ... Έχω αποφασίσει ότι αν δε βγει το όνομα της μαμάς μ βάφτιση δε γίνεται... Το έχω πάρει πατριωτικά... Εσείς τι λέτε?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απ' ότι κατάλαβα (γιατι είμαι νέα στην παρέα) περιμένεις αγοράκι... γιατί δεν επιλέγετε ένα άσχετο που να σας αρέσει?? Γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα είναι το όνομα της μαμάς σου αλλά η αντρική εκδοχή (ελπίζω να είναι ωραίο τουλάχιστον) ... εγώ νομίζω θα επέμενα αν περίμενα κοριτσάκι...

Ο λόγος ειναι ότι δν την παει τη μαμά μ κ εχει κάποια δικια σ αυτό... Όμως εγώ του λέω ότι ούτε εγώ γουστάρω τη μαμά του, αλλα δέχτηκα το όνομα της πρώτον γιατί το θεώρησα σωστό επειδή αυτοί ειναι παραδοσιακή οικογένεια κ δεύτερον γτ θ γινόταν χαμός αν έλεγα όχι... Το κακό ειναι ότι τόσο τον πεθερο μ όσο κ τν μπαμπά μ τους λένε Γιώργο, το οποίο θεωρώ τραγικό όνομα επειδή έτσι λένε τη μισή Ελλάδα. Ο μπαμπάς μ δεν εχει θέμα ν μη βγει το όνομα τ. Ο πεθερος μ μόλις έμαθε ότι ειναι αγόρι άρχισε ν λέει "ο Γιωργαρας" κ τέτοια κ εγώ για ν μν συνεχιστεί τ είπα ότι δεν παίζει το παιδί ν βγει Γιώργος... Εξάλλου έτσι είχαμε πει με τον άντρα μ πριν κάνουμε παιδιά, αλλα τώρα τα γυρίζει για ν μη δημιουργηθεί θέμα. Τότε έπεσε όλο το συγγενολοι του πανω μ (τη μέρα πριν το γάμο, που έπαθα την αιμορραγία και την αποκόλληση-τυχαίο δε νομίζω...) και μ έλεγαν ότι πρέπει ν τιμήσω τον πεθερο μ. Εγώ έλεγα ότι ο πεθερος μ τιμήθηκε όταν βγήκε στη μικρή το όνομα της γυναίκας τ κ έχω κ εγώ γονείς.... Βασικά η αλήθεια ειναι ότι οι άνθρωποι είναι βλαχοι με την κακή έννοια κ ότι κ ν πεις δε βγάζεις άκρη, οπότε έχω εγκαταλείψει την προσπάθεια... Εγώ με τον άντρα μ τα έχω π δεν με υποστηρίζει, ενώ στη μπεμπα π βγήκε το όνομα της μαμάς τ εγώ δν είπα τπτ... Έχω αποφασίσει ότι αν δε βγει το όνομα της μαμάς μ βάφτιση δε γίνεται... Το έχω πάρει πατριωτικά... Εσείς τι λέτε?

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Από τη στιγμή που ακούστηκε όνομα από το σόι του άντρα σου, έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις να ακουστεί και όνομα από το δικό σου. Εμ τα κουβαλάμε τόσους μήνες, εμ κοιλοπονάμε να τα γεννήσουμε, θα μας πουνε και πως θα τα φωνάζουμε. Άμα γουστάρουμε θα τα λέμε και Αφροξυλάνθη (χωρίς παρεξήγηση!)

Η Νάσια έχει ένα δίκιο, αφού είναι αγόρι και αφού και εσύ βρίσκεις κάποια δίκια στον άντρα σου για την μάνα σου, διαλέξτε ένα ωραία αγορίστικο όνομα που να αρέσει και στους 2 σας. Και όσο για το σόι; Δίπλα στο λάδι της βάφτισης βάλτε μπουκαλάκια ξύδι :evil:

Βρείτε τα εκεί με τον άντρα σου και μπενάκης-βγαινάκης για τους υπόλοιπους.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Από τη στιγμή που ακούστηκε όνομα από το σόι του άντρα σου, έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις να ακουστεί και όνομα από το δικό σου. Εμ τα κουβαλάμε τόσους μήνες, εμ κοιλοπονάμε να τα γεννήσουμε, θα μας πουνε και πως θα τα φωνάζουμε. Άμα γουστάρουμε θα τα λέμε και Αφροξυλάνθη (χωρίς παρεξήγηση!)

Η Νάσια έχει ένα δίκιο, αφού είναι αγόρι και αφού και εσύ βρίσκεις κάποια δίκια στον άντρα σου για την μάνα σου, διαλέξτε ένα ωραία αγορίστικο όνομα που να αρέσει και στους 2 σας. Και όσο για το σόι; Δίπλα στο λάδι της βάφτισης βάλτε μπουκαλάκια ξύδι :evil:

Βρείτε τα εκεί με τον άντρα σου και μπενάκης-βγαινάκης για τους υπόλοιπους.

Μαρία τη λένε τη μαμά μ κ το θηλυκό δν μ αρέσει επίσης λόγω της συχνότητας στην Ελλάδα... Το Μαριος όμως μ αρέσει πολυ κ επίσης το θεωρώ κουλό να βγάλω ένα άσχετο όνομα εκτός κ αν το είχαμε κάνει κ με το πρωτο παιδί... Ασε π τώρα π έχω κ δυσκολίες, το θεωρώ καλό να βγει στο όνομα της Παναγίας. Όμως έχουν πέσει όλοι ν με φάνε κ μου εχει βγει το πείσμα μου.... Δεν το βλέπω ν υποχωρώ κ δν ξέρω π θα βγει τ θέμα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Το Μάριος είναι πολύ όμορφο όνομα και όχι πολυακουσμένο, συμφωνώ μαζί σου. Το παιδί είναι δικό σας, εσείς θα το μεγαλώσετε, δεν είναι ούτε της πεθεράς, ούτε της ξαδέλφης, ούτε της κουμπάρας. Αυτοί που έχουν πέσει να σε φάνε, σε τρέχουνε στους γιατρούς, θα αναλάβουν τα οικονομικά σας ή την αποκατάσταση των παιδιών σας;

Αν μάλιστα το νιώθεις ότι θέλεις τη βοήθεια της Παναγίας λόγω των δυσκολιών σου, να το κάνεις τάμα και να το τιμήσεις. Μπορεί εγώ να μην πιστεύω στην εκκλησία, αλλά την ανάγκη σου τη σέβομαι. Εξήγησε ήρεμα και απλά στον άντρα σου πως νιώθεις, πες του τους φόβους σου και ότι νιώθεις ότι θέλεις την βοήθεια της Παναγίας και θα την βρείτε την άκρη.

Πες του ότι δεν το κάνεις από γινάτι, άλλωστε ούτε της μαμάς του το όνομα θα ακουστεί ακριβώς, απλά είναι ένα όμορφο όνομα που τιμάει και την Παρθένο.

Δε ξέρω ρε κορίτσια, μπορεί να είμαι πολύ εγωίστρια αλλά όσο πάει η εγκυμοσύνη τόσο περισσότερο εκνευρίζομαι με το αντρικό φύλο και την κοινωνία που επιβάλλει στις γυναίκες κάθε βλακεία. Παρόμοιες συζητήσεις έχει καθημερινά στο parents και ειλικρινά τα έχω πάρει με τους άντρες στο κρανίο! Πέρνα όσα περνάμε κύριος και μετά αποφάσισε εσύ για όνομα. Άντε πια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Δε ξέρω ρε κορίτσια, μπορεί να είμαι πολύ εγωίστρια αλλά όσο πάει η εγκυμοσύνη τόσο περισσότερο εκνευρίζομαι με το αντρικό φύλο και την κοινωνία που επιβάλλει στις γυναίκες κάθε βλακεία. Παρόμοιες συζητήσεις έχει καθημερινά στο parents και ειλικρινά τα έχω πάρει με τους άντρες στο κρανίο! Πέρνα όσα περνάμε κύριος και μετά αποφάσισε εσύ για όνομα. Άντε πια!

δλδ... αυτό ακριβώς....

κάτι τέτοια σκέφτομαι κ εγώ και όταν με τρελαίνουν αρχίζω τα "θα το πάρω να το πάω στο χωριό μου να το βαφτίσω Αγησίλαο!" (no offence στους Αγησίλαους απλώς το θεωρώ εξαιρετικά χάλια όνομα ...)

Και όχι δεν εχουμε καταλήξει στο όνομα αλλα προβλέπεται σχετική πίεση από τα πεθερικά μου να βγει ο πεθερός μου. Ενα όνομα που στο θηλυκο μου αρέσει στο αρσενικό καθόλου όμως, αφήστε που δεν θεωρώ ότι αξίζει οτιδήποτε από αυτα που (δεν) έχει για να τον τιμησουμε. Γενικώς δλδ μου τη σπαέι η νοοτροπία (άμα θέλεις να τιμήσεις τους γονείς τους κάνε πράγματα να τους ευχαριστήσεις στην καθημερινοτητα και άμα θέλουν να αγαπήσουν το εγγόνι ας το αγαπήσουν ακόμα και αν λέγεται ... Πατάπιος όχι άμα έχει το "σωστό" όνομα) με τα ονόματα... ο πατέρας μου φορτώθηκε ένα άθλιο όνομα εξαιτίας τέτοιας νοοτροπίας, η αδερφή μου είναι μια από τα ...3.000.000 Μαρίες της Ελλάδας...

Σιγά πια...

... Να δούμε τι με περιμένει κι εμένα... anyway...

Tsufp2.png0RVqp2.png

boulitsa ωραίο το Μάριος για αντρικό όνομα! και συμφωνώ αν εχεις ανάγκη να κάνεις την προσευχή σου και το ταμμα σου να το κάνεις για να σε βοηθήσει η Παναγία! και πιστεύω αν μιλήσεις με τον άντρα σου και του πεις αυτή σου την ανάγκη θα το καταλάβει και θα το σεβαστεί.. και στους υπολοίπους δεν πέφτει κανένας λόγος....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

δλδ... αυτό ακριβώς....

κάτι τέτοια σκέφτομαι κ εγώ και όταν με τρελαίνουν αρχίζω τα "θα το πάρω να το πάω στο χωριό μου να το βαφτίσω Αγησίλαο!" (no offence στους Αγησίλαους απλώς το θεωρώ εξαιρετικά χάλια όνομα ...)

Και όχι δεν εχουμε καταλήξει στο όνομα αλλα προβλέπεται σχετική πίεση από τα πεθερικά μου να βγει ο πεθερός μου. Ενα όνομα που στο θηλυκο μου αρέσει στο αρσενικό καθόλου όμως, αφήστε που δεν θεωρώ ότι αξίζει οτιδήποτε από αυτα που (δεν) έχει για να τον τιμησουμε. Γενικώς δλδ μου τη σπαέι η νοοτροπία (άμα θέλεις να τιμήσεις τους γονείς τους κάνε πράγματα να τους ευχαριστήσεις στην καθημερινοτητα και άμα θέλουν να αγαπήσουν το εγγόνι ας το αγαπήσουν ακόμα και αν λέγεται ... Πατάπιος όχι άμα έχει το "σωστό" όνομα) με τα ονόματα... ο πατέρας μου φορτώθηκε ένα άθλιο όνομα εξαιτίας τέτοιας νοοτροπίας, η αδερφή μου είναι μια από τα ...3.000.000 Μαρίες της Ελλάδας...

Σιγά πια...

... Να δούμε τι με περιμένει κι εμένα... anyway...

Quinsey είσαι ακριβώς to the point! αυτό λέω κ εγώ τον άνθρωπο αυτόν δε θελω ούτε ν τον βλέπω, όχι ν βαφτίσω κ τ παιδί μ έτσι! Κ τώρα έχω καραφορτωσει γτ ήρθε πριν λιγο κ έλεγε πάλι "ο Γιωργαρας" κ τέτοια... Δν μίλησα, είπα να το ξεκαθαρίσω το βράδυ με τν άντρα μ κ ν τα βγάλει εκείνος πέρα μαζί του, δν αξίζει ούτε να ασχολείσαι με μερικούς ανθρώπους...

Vtgian ακριβώς αυτό π λες... Τις δυσκολίες π τραβάω τις ξέρω μόνο εγώ κ κανεις άλλος... Αυτοί θεωρούν το εγγόνι κτήμα τους, αλλα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο... Ρε γμτ το κακό ειναι ότι όταν ο άλλος ειναι αγράμματος και ξέρει μόνο ότι του μάθανε στο χωριό τ, ότι κ ν τ εξηγήσεις τ μυαλό τ δν παει παραπέρα... Πραγματικά, δν ξέρω πως ν τ χειριστώ, δν έχω υπομονή... Απο τη μια το θεωρώ γρουσουζια ν το συζητάμε με τα προβλήματα π εχει αυτή η εγκυμοσύνη, απο τν άλλη νομίζω ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε πριν γεννηθεί το παιδί.... Ασε π λένε παντού ότι το παιδί θ βγει Γιώργος, παρότι πολλές φορές π ειμαι μπροστά έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν θα γίνει...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ααααααα δεν είναι ωραίο να επεμβαίνει !!!!!! Τι πράγματα είναι αυτά???? και μόνο με τη συμπεριφορά τους αυτή ξεκαθαρισέ το με τον άντρα σου να τελειώνετε μια ώρα αρχίτερα!!! Εσείς τα τραβάτε όλα αυτοί θα κανουν κουμάντο για το παιδί σας???

Αλλά εσύ να μην αγχώνεσαι και επηρεάζεις και το μπεμπάκι..... όλα θα βρουν το δρόμο τους!!!

Quinsey είσαι ακριβώς to the point! αυτό λέω κ εγώ τον άνθρωπο αυτόν δε θελω ούτε ν τον βλέπω, όχι ν βαφτίσω κ τ παιδί μ έτσι! Κ τώρα έχω καραφορτωσει γτ ήρθε πριν λιγο κ έλεγε πάλι "ο Γιωργαρας" κ τέτοια... Δν μίλησα, είπα να το ξεκαθαρίσω το βράδυ με τν άντρα μ κ ν τα βγάλει εκείνος πέρα μαζί του, δν αξίζει ούτε να ασχολείσαι με μερικούς ανθρώπους...

Vtgian ακριβώς αυτό π λες... Τις δυσκολίες π τραβάω τις ξέρω μόνο εγώ κ κανεις άλλος... Αυτοί θεωρούν το εγγόνι κτήμα τους, αλλα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο... Ρε γμτ το κακό ειναι ότι όταν ο άλλος ειναι αγράμματος και ξέρει μόνο ότι του μάθανε στο χωριό τ, ότι κ ν τ εξηγήσεις τ μυαλό τ δν παει παραπέρα... Πραγματικά, δν ξέρω πως ν τ χειριστώ, δν έχω υπομονή... Απο τη μια το θεωρώ γρουσουζια ν το συζητάμε με τα προβλήματα π εχει αυτή η εγκυμοσύνη, απο τν άλλη νομίζω ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε πριν γεννηθεί το παιδί.... Ασε π λένε παντού ότι το παιδί θ βγει Γιώργος, παρότι πολλές φορές π ειμαι μπροστά έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν θα γίνει...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει τι άλλο θα ακούσω πια!τραβαμε τα πάθη του Χριστού και έχουν την απαίτηση οτι τι?Γιατί τα θεωρουν αυτονόητα όλα?και το κυριότερο γιατί ανακατεύονται?τους απεχθανομαι τους ανθρώπους που ανακατεύονται στα ξένα σπιτια.άσχετα και αν μέσα σε αυτά ζουν τα παιδιά τους τα ίδια.

Εσύ μεγαλωσες κύριε τα δικά σου παιδιά όπως γουσταρες?Ε ωραία κάνε στην άκρη τώρα να μεγαλώσω και εγώ τα δικά μου όπως θέλω εγώ!!

Ευτυχώς τέτοια θέματα δεν έχουμε.τα έχω ξεκαθαρίσει απ την αρχή.πραγματικα θα γινόταν χαμός γιατί δεν σηκώνω πολλά (δεν το παίζω νταης)και γενικά οποιονδήποτε τον βάζω στην θέση του.όταν με ενοχλεί κάτι θα το πω τέλος.

Πάντως επειδή έχω και εγώ παρόμοια θέματα με την εκκλησία με αυτά που λέει η Βάσω αλλά σέβομαι απόλυτα τα θέλω και πιστεύω του αλλου (εκτός του οτι το όνομα Μάριος είναι πολύ πολύ ομορφο) κάνε το τάμα αν το νοιωθεις αλλά εύχομαι να μην πέσουν ολοι πανω σου και να σου λένε οτι το έκανες επιτηδες..

Και ΜΗΝ στεναχωριεσαι κοριτσάκι μου στην κατασταση σου που όσο να ναι δεν και τόσο εύκολη όσο εμας των υπόλοιπων..πρεπει να είσαι ήρεμη για εναν λογο παραπάνω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσάκια μ να είστε όλες καλά, με κάνατε ν νιώσω πολυ καλύτερα... Το συζητήσαμε με τον άντρα μ κ έκανε πίσω, δν είχε καταλάβει ποσο με στεναχωρεί τ θέμα.... Είπε ότι θ μιλήσει με τους δικούς τ μήπως το λύσουμε ειρηνικά, αλλιώς θα δούμε... Πάντως πραγματικά ευχαριστώ για την υποστήριξη...

Σας αγαπώ όλες κι ας μην σας ξέρω...:tongue::tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

419066_377880452312412_1507807565_n.jpg

Boulitsa,

πολύ χαίρομαι που τα βρήκατε με τον άντρα σου και κατάλαβε την αγωνία σου. Χθες μιλούσα με μια φίλη που πήγε Τήνο για να φωτογραφίσει μια high class βάφτιση. Έγινε λέει της κατίνας λόγω ονόματος. Η πεθερά να επεμβαίνει παντού, η μαμά να φωνάζει στον καμεραμαν "να τα πάρεις όλα, ακούς;" ο άντρας, στη κοσμάρα του. Η μαμά έπιασε μετά την κοπέλα και της έλεγε να μη βγάλουν ούτε μία φωτογραφία με την πεθερα... Άστα, βράστα!

Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις όταν δεν παίρνουν θέση οι άντρες, εκνευρίζομαι απίστευτα. Μάνα σου είναι κύριος, μάζεψέ την. Και εγώ την δικιά μου αντίστοιχα. Δε θα αφήνω τον άντρα μου να πλακώνεται με την πεθερά του όπως και εγώ δε θέλω να ανακατεύομαι στα των πεθερικών μου.

Εμείς το ξανασυζητούσαμε το "Νίκη" χθες και καταλήγουμε πως για κάποιο ανεξήγητο λόγο σε όλους θυμίζει πολύ χοντρή γυναίκα με μεγάλα γυαλιά. Αντιπαθητική όμως, όχι γλυκούλα χοντρούλα (και για να μην παρεξηγηθώ, με τα κιλά δεν έχω κανένα πρόβλημα, άλλωστε ανήκω στην κατηγορία "τα έχει τα κιλάκια της"). Θα το ξανασκεφτούμε λοιπόν...

Επίσης να σας ενημερώσω ότι το bella band κατέφτασε και σήμερα έβαλα το παλιό μου τζινάκι μια χαρά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Επίσης να σας ενημερώσω ότι το bella band κατέφτασε και σήμερα έβαλα το παλιό μου τζινάκι μια χαρά!

καλημέεεερα!!!

και το σκεφτόμουν χτες τι παίζει με αυτό...

Για πες... έχει "γατζάκια" και προσαρμόζει?? πως γινεται!?

Tsufp2.png0RVqp2.png

καλημέεεερα!!!

και το σκεφτόμουν χτες τι παίζει με αυτό...

Για πες... έχει "γατζάκια" και προσαρμόζει?? πως γινεται!?

Είναι σαν strapless top εγκυμοσύνης μόνο που ξεκινά κάτω από το στήθος και τελειώνει εκεί μου αρχίζουν οι μηροί. Η μπροστά πλευρά είναι λίγο πιο φαρδιά από την πίσω και σουρωτή στις ραφές (σαν μπλουζάκι εγκυμοσύνης).

Όταν η κοιλιά δεν είναι μεγάλη το φοράς διπλωμένο σαν φαρδιά ζώνη. Μπαίνει πάνω από το παντελόνι και κάτω από τη μπλούζα σου. To αυθεντικό έχει εσωτερικό τελείωμα με σιλικόνη ώστε να μην κουνιέται, αλλά και το φτηνό που πήρα εγώ μια χαρά είναι

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

https://www.milkdiva.ca/product_images/uploaded_images/bellaband-stages.jpg

http://theyaelchronicles.files.wordpress.com/2009/02/bella-band_models02.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...