Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χα χα Αθηνά, όντως πήρε από τον μπαμπά του (αν και φυσιογνωμικα νομίζω ότι έχει από εσένα). Εμάς αν μοιασει του μπαμπά της μόνο κρέας θα τρώει :(

Εσείς με τα δεύτερα, το κρεατακι πάντα ίνες έχει όσο και αν το αλεσεις; την αηδιαζουν λίγο...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα την πέρασα δίπλα την γκρίνια πριν λίγες μέρες! Υπομονή υπάρχουν και χειρότερα Χαχαχα

Κορίτσια σημερα έβγαλε κακιά η συνυφαδα μου που δεν το εχει ξανακάνει ποτε μα ποτε ομως!! Ειπε π άντρας μου στον αδερφό του οτι ειμαι έγκυος και ειπε εκείνη με ύφος "αα δηλαδή σε 8-9 μήνες, εαν τους φτάσεις δηλαδή!, θα μου στείλεις τα δυδυμα οταν θα γεννάς!! Να δω τι θα κανω με 4 παιδιά θα τρελαθώ.."

Δεν είπα τιποτα αλλα λέω στον άντρα μου εγώ έγκυος με συσπάσεις και μετα με παιδιά στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση της πρόσεχα τα δυδυμα που ήταν άρρωστη! Αυτή που και γυναίκα εχει δηλαδή τι θα πάθει;! :confused: Ετσι αποφάσισα και εγώ οοοοοταν με το καλο έρθει η ώρα να αφήσω η τον άντρα μου η την μάνα μου σπιτι με τα δυδυμα και να μην υποχρεωθω σε κανέναν!

Με πείραξε πιο πολυ το "εαν τους φτάσεις" λες και εγώ ήθελα να γεννήσω δυο αγοράκια 26 εβδομάδων επίτηδες και να περάσουμε όλες τις αγωνίες και τις στεναχώριες!!

Σας ζάλισα και εγώ σημερα συγνώμη αλλα εαν δεν τα πω σε εσάς που πιστεύω θα καταλάβετε δεν εχω σε ποιον να τα πω!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Μαργαρίτα την πέρασα δίπλα την γκρίνια πριν λίγες μέρες! Υπομονή υπάρχουν και χειρότερα Χαχαχα

Κορίτσια σημερα έβγαλε κακιά η συνυφαδα μου που δεν το εχει ξανακάνει ποτε μα ποτε ομως!! Ειπε π άντρας μου στον αδερφό του οτι ειμαι έγκυος και ειπε εκείνη με ύφος "αα δηλαδή σε 8-9 μήνες, εαν τους φτάσεις δηλαδή!, θα μου στείλεις τα δυδυμα οταν θα γεννάς!! Να δω τι θα κανω με 4 παιδιά θα τρελαθώ.."

Δεν είπα τιποτα αλλα λέω στον άντρα μου εγώ έγκυος με συσπάσεις και μετα με παιδιά στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση της πρόσεχα τα δυδυμα που ήταν άρρωστη! Αυτή που και γυναίκα εχει δηλαδή τι θα πάθει;! :confused: Ετσι αποφάσισα και εγώ οοοοοταν με το καλο έρθει η ώρα να αφήσω η τον άντρα μου η την μάνα μου σπιτι με τα δυδυμα και να μην υποχρεωθω σε κανέναν!

Με πείραξε πιο πολυ το "εαν τους φτάσεις" λες και εγώ ήθελα να γεννήσω δυο αγοράκια 26 εβδομάδων επίτηδες και να περάσουμε όλες τις αγωνίες και τις στεναχώριες!!

Σας ζάλισα και εγώ σημερα συγνώμη αλλα εαν δεν τα πω σε εσάς που πιστεύω θα καταλάβετε δεν εχω σε ποιον να τα πω!

Χοντροκομμενο..

F4oIp2.png

Σαλώμη ξέρεις κάτι το έχω διαπιστώσει κι εγώ δεν μπορείς να απαγορέψεις στον κόσμο να σχολιάζει την ζωή σου (όπως συμβαίνει και σε μένα) μπορείς όμως να τους αγνοείς άλλωστε οι άνθρωποι αρέσκονται στο να ρίχνουν αλάτι στις πληγές των άλλων μην δίνεις σημασία να κοιτάς τα αντράκια σου που βγήκαν νικητές και να σκέφτεσαι πως το σποράκι σου θα γεννηθεί στην ώρα που πρέπει αν ήταν να χαλιόμαστε από κομπλεξικούς και κακεντρεχείς άστο και στα λέω εγώ αυτά που ρίχνω πλερέζα και με τα πιο απλά πράγματα ψηλά το κεφάλι και το ανάστημα κορίτσι ;)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Κοτσάνα πέταξε η συνυφαδα σου Σαλώμη, αλλά μη δίνεις σημασία. Ίσως νιώθει κάπως ανταγωνιστικα απέναντί σου; εμένα η δικιά μου βγάζει κάτι τέτοια κουλά πχ με το που ξεκίνησε η πεθερά μας να με βοηθάει με κάνα φαγητό τώρα με το μωρό, του στυλ 2-3 φορές την εβδομάδα, της φόρτωσε το δικό τους καθημερινό μαγείρεμα με τη προφαση ότι δεν προλαβαινει. Δουλεύει 6ωρο και τα "παιδιά" της είναι 15 και 17 να καταλάβεις! Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι. Σε αυτό εδώ το γκρουπ μπορεί να είχαμε δύσκολα αλλά τελικά όλα πάνε καλά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αμάν ρε Σαλώμη κ εγω στο "αν φτάσεις" κόλλησα! Απαράδεκτη!!

Δεν εχεις ανάγκη κανεναν!! Κ εμεις ετσι κάναμε τον γιο τον ειχε ο αντρας μ για να μην υποχρεωθω πουθενα! Ούτε καν στην μάνα μ!!

Εγω να δείτε εξάρτηση π εχω πάθει μαζι σας!!!

KMwEp3.png

Ενταξει Ενταξει!!!Η ξεφτίλα μπορω να πω!Ντροπη και αισχος.Αυτη ειναι κακια δεν υπαρχει αλλη λεξη,κακια ψυχη και ναι μπορει να μην την ξερω και να κανω λαθος που μιλαω ετσι για εναν ανθρωπο που ουτε ξερω πως μοιαζει αλλα μου δινει το δικαίωμα ο τροπος ομιλίας της να το κανω.Σε παρακαλω μην υποχρεωθεις να σου κρατησει τα μωρα!Και ΝΑΙ θα τους φτασεις τους 9 μηνες. Καμια εγκυμοσύνη δεν ειναι ιδια με την προηγούμενη!!!:):):):)

Κοτσάνα πέταξε η συνυφαδα σου Σαλώμη, αλλά μη δίνεις σημασία. Ίσως νιώθει κάπως ανταγωνιστικα απέναντί σου; εμένα η δικιά μου βγάζει κάτι τέτοια κουλά πχ με το που ξεκίνησε η πεθερά μας να με βοηθάει με κάνα φαγητό τώρα με το μωρό, του στυλ 2-3 φορές την εβδομάδα, της φόρτωσε το δικό τους καθημερινό μαγείρεμα με τη προφαση ότι δεν προλαβαινει. Δουλεύει 6ωρο και τα "παιδιά" της είναι 15 και 17 να καταλάβεις! Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι. Σε αυτό εδώ το γκρουπ μπορεί να είχαμε δύσκολα αλλά τελικά όλα πάνε καλά!

Να βαλει τα παιδια της να μαγειρεψουν!!Εμενα απο τα 12 με εβαζε η μαμα μου και δεν επαθα απολύτως τιποτα .Ισα ισα που ανοιξα το σπιτι μου και τα ηξερα ολα..Αν ειναι δυνατον δλδ!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κυριακες παμε συνηθως στους δικους μου κ τρωμε..μη φανταστειτε 5 λεπτα με το αμαξι ειναι..αλλα σημερα δεν την παλευω,λιγο οι πολλες φορες που ξυπνα το βραδυ,λιγο η γκρινια,λιγο η ζεστη,λιγο ολα..δεν θελω να παω πουθενα..εχω νευρα..

F4oIp2.png

Καλημέρα τσουπρες!

Λοιπόν κορίτσια μην κάθεστε σπίτι, βγείτε έξω! Βρείτε σκιά κ καθίστε όσο περισσότερο μπορείτε! Εσείς που είστε κ Αθήνα, πηγαίνετε κανένα εμπορικό κ χαλαρώστε γιατί μέσα μέσα ο άνθρωπος παλαβωνει!

Εχθές πέρασα τέλεια!

Γκρέτα νομίζω ο λόγος που ήταν δύσκολη η πρώτη φορά στη θάλασσα ήταν ότι καθίσαμε πολύ λιγο, οπότε δεν της έφτασε της μεγάλης. Εχθές που ήμασταν όλη τη μέρα, ήταν πολύ ήρεμη, κι όταν φύγαμε δεν έβγαλε κιχ, είχε κουραστεί.

Μαργαρίτα μην το πολυσκεφτεσαι, όταν είσαι έξω, περνάει λίγο η νύστα, μέσα με τίποτα!

b5DEp3.png

Καλημέρα τσουπρες!

Λοιπόν κορίτσια μην κάθεστε σπίτι, βγείτε έξω! Βρείτε σκιά κ καθίστε όσο περισσότερο μπορείτε! Εσείς που είστε κ Αθήνα, πηγαίνετε κανένα εμπορικό κ χαλαρώστε γιατί μέσα μέσα ο άνθρωπος παλαβωνει!

Εχθές πέρασα τέλεια!

Γκρέτα νομίζω ο λόγος που ήταν δύσκολη η πρώτη φορά στη θάλασσα ήταν ότι καθίσαμε πολύ λιγο, οπότε δεν της έφτασε της μεγάλης. Εχθές που ήμασταν όλη τη μέρα, ήταν πολύ ήρεμη, κι όταν φύγαμε δεν έβγαλε κιχ, είχε κουραστεί.

Μαργαρίτα μην το πολυσκεφτεσαι, όταν είσαι έξω, περνάει λίγο η νύστα, μέσα με τίποτα!

Ιωάννα μου αν δεν υπάρχει αμάξι η βόλτα μες το καταμεσήμερο μόνο σούπερ δεν είναι :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Έχεις δίκιο Αντιγόνη, το θέμα είναι να βγεις λίγο από το σπίτι, ας είναι και μία ωρίτσα το απόγευμα με το καρότσι. Εγώ τα λέω να τ ακούσω κ η ίδια γιατί κόντεψα να σαλταρω μέσα μέσα... Απο τη μια έλεγα έχει ζέστη, από την άλλη νυσταζα, σκεφτόμουν ότι θα με κουράσει η μεγάλη κ διάφορα τέτοια. Αλλά δεν είναι καλό να κλείνεσαι, αυτό λεω!

b5DEp3.png

Γκρέτα μπανάνα έδωσα γιατί με βόλεψε εχθές στην παραλία και σήμερα την ελιωσα λίγο με το πιρούνι. Εντάξει δεν έφαγε αλλα το είχε στο στόμα κ κατάπιε κ λίγο από σπόντα και δεν αναγουλιαζε πολύ.... Μάλλον είναι έτοιμη να φάει... Το επόμενο είναι να φάει ένα μπολάκι σε μερικές μέρες κ να αρχίσει να κοιμαται, ποιος τον ακούει τον πατέρα μου, χαχαχαχα!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...