Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα!!! Πιστεύω να δεί κάποια το σχόλιο μου και να μου πει την γνώμη της.Πριν 6 μήνες είχα μία παλινδρομη κύηση στις 8εβδομαδες. Ερχόμαστε στο τώρα με τελευταία περίοδο 25/11, ο κύκλος μου είναι σταθερός στις 28 μέρες, έκανα τέστ με μια μέρα καθυστέρηση και βγήκε θετικό. Την 5η μέρα καθυστέρησης έκανα χοριακη και βγήκε 885.70. πώς σας φαίνεται η τιμή της? Αγχώνομαι λίγο και φοβάμαι μην περάσω τα ίδια πάλι.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μια απ τα ιδια μην ρωτατε.Τρωει 4 με 5 κουταλιες και μετα πανικος γιατι νυσταζει γιατι μου τα κανει σκ@τ@!ξυπνησε 8:30 θηλασε και νυσταζε. Παλεψα να δωσω και απ το αλλο να πιει καλα ωστε 10:30 να δωσω φρουτα. Ε αυτος 9 παρα ξυπνησε αλλα μεσα στην γκρινια .και δεν κοιμοταν γιατι θελει στηθος να κοιμηθεί. Αρα 10 παρα εδωσα φρουτα και μετα εκλαιγε. Νευριασα τον επλυνα του εδωσα νερο και μετα καροτσι πιπιλα και κοιμηθηκε σε 1λεπτο .

Μαργαρίτα σε καταλαβαίνω τόσο πολυ ειμαστε ακριβως το ίδιο,αλλα μην χαλας τις διακοπες σου κοριτσι μου.Να πας!

Αθηνά μου λενε με τα φρουτα αυτα να ξεκινησεις γιατι δεν κανουν αλλεργιες μετα λενε να βαζουμε οτι θελουμε.

Αντιγόνη τελειο το κάθισμα! Με γεια καλες βολτες ;);)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα όμορφες!

Διάβαζα πάλι διάβαζα και τελειωμό δεν είχαν τα μηνύματά σας! Και σε όλες σας θέλω να πω και από κάτι και μετά δε θυμάμαι τι!

Συνοπτικά, για όσες δεν πολυτρώνε να μπεμπάκια, relax! Ο στόχος είναι να δοκιμάσει όσο περισσότερες γεύσεις και υφές, όχι απαραίτητα να χορτάσει. Είπαμε, οι τροφές είναι συμπληρωματικές, ειδικά για όσες θηλάζουν.

Αν ακούσω ακόμα μια φορά μήλο-αχλάδι-μπανάνα θα φλιπάρω! Καλέ δώστε στα μωρά ότι είναι εποχής! Είμαστε και τυχερές που γεννήσαμε Φεβρουάριο, τόσα ωραία φρούτα έχουν να δοκιμάσουν τα μωρά μας, κεράσια, πεπόνι, γιαρμάδες, καρπουζάκι, βανίλιες όρεξη να έχουν! Άκου σκόνες με φρούτα! Ειδικά για τη Nestle που ο πρόεδρος της έχει δημόσια δηλώσει ότι το νερό θα πρέπει να είναι ιδιωτικό αγαθό, κανονικά εμπάργκο θα έπρεπε να κάνουμε όλοι στα προϊόντα τους.

Χθες πήγαμε σε μια τοπική παιδίατρο για να μη χάσουμε το εμβόλιο μας. Ρε κορίτσια, αν έχουν το Θεό τους δηλαδή, φεύγοντας ανοίγει ένα ντουλάπι και μου δίνει ολόκληρο κουτί με φόρμουλα και 5-6 φακελάκια για να δοκιμάσουμε! Μα ολόκληρο κουτί! Πόσα παίρνουν πια για να τα προωθούν τόσο πολύ! Α και όταν της είπα ότι δίνω κρεατόσουπα, μου λέει κάτσε να σου δώσω συνταγές πως να τα μαγειρεύεις. Και μου δίνει ένα φυλλάδιο της Nutricia που έλεγε σε κάθε γεύμα να χώνουμε και μια κουταλιά ρυζάλευρό τους. Της ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω να δίνω τέτοια και μου είπε, μπορείς να δώσεις της bio-bebe. Όχι της λέω, δεν το ξέρετε ότι έχει γίνει ανάκληση στα προϊόντα τους; Έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Το μόνο θετικό ήταν ότι δεν πόνεσε στο εμβόλιο. Έκλαψε πολύ λίγο.

Ουφ νευρίασα χθες!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασουλαααα μας λειπεις!!!

Σοβαρα τωρα σας ετυχε τετοιο πράγμα?Εχουμε τρελαθει τελειως ετσι?Τι να πει κανεις.. Παλευουμε να μεγαλωσουμε τα μωρα μας οσο πιο υγιεινα μπορούμε αλλα δεν μας αφηνουν.

Σοβαρα ανακληθηκαν οι κρέμες bio bebe?Για ποιον λογο?

Εν τω μεταξυ μπαινω στον ΕΦΕΤ αλλα δεν ειδα κατι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημεραααα! Νυσταζωωωωω!

Τι πίκρα ήταν αυτή χθες! Μέχρι τις έξι δεν είχε κοιμηθεί στο κρεβατάκι ούτε λεπτό, μόνο αγκαλιά! Θέλω να νευριάσω μαζί της αλλά μήπως κι αυτή θέλει κ ξυπνάει, κάτι θα την απασχολεί, ε;

Μαργαρίτα ο παιδίατρος μου πρότεινε ρυζαλευρο για να ξεκινήσω, κι εγώ του είπα αν μπορώ να δώσω πρώτα φρούτα κ είπε οκ. Διάφορα φρούτα εποχής, εκτός από πορτοκάλι, όλα τα υπόλοιπα. Με ρώτησε γιατί όχι κρέμα κ του εξήγησα ότι δε θέλω ζάχαρη κλπ και μου πρότεινε αυτή που είπες κι εσύ. Οπότε λέω να δώσω φρούτα- κρεμα- μεσημεριανό εκτός αν στην πορεία αλλάξω γνώμη κ δεν δώσω την κρέμα. Θα δούμε...

Εγώ λίγο μήλο θα αλεσω σήμερα για δοκιμή, κατά τις 12.30 φάει δεν φάει. Έτσι κι αλλιώς θηλαζουμε όποτε να ναι, τι πρόγραμμα να βάλω;

Λέμε να πάμε κ για μπάνιο πιο μετά.

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις λέμε αυριο το πρωι να παμε Ολυμπίαδα στον πεθερό μου για μπανιο κ μετα να με ξανάπαει ο αντρας μ στο χωριό μου...

Πάλι δεν θα εχω ιντερνετ.... :'(

Πω πω εξάρτηση....

KMwEp3.png

Γκρετα γράψε άκυρο, της holle το βιολογικό ρυζάλευρο εννοούσα! Μα μιλάμε είχε ένα ολόκληρο ντουλάπι με σκονογαλατα και έδινε αβερτα. Εντάξει και εγώ φόρμουλα δίνω αλλά όχι και έτσι.

Σήμερα είναι στη γκρίνια, το πρωί ήθελε μόνο βυζι και μετά άδειασε το μπολ με τα φρούτα. Το πιο αστείο είναι που έχει πιπιλα αλλά θέλει να την κρατάει έξω και να την δαγκώνει. Γενικά πολύ δαγκωμα αλλά η γιατρός είπε ότι ούτε καν πρησμενα δεν είναι τα ουλα της.

Αύριο έρχονται για 2 εβδομάδες ο άντρας μου και θα γυρίσουμε Αθήνα μαζί, έβγαλα εισιτήρια σε κάποια φάση που με τσατισε η μάνα μου και τώρα δε θέλω να φύγω. Με βλέπω να μένω λίγο Αθήνα και να την ξανακάνω χι χι!

Ρε Βούλα, έπρεπε να κανονίσουμε να βρεθούμε να κάνω ανταπόκριση στις αθηναιες :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ιωαννα και Βουλα!

Παλι φευγεις Βουλα? Εξαρτηση έχουμε παθει με την πάρτη σου :P:p:p

Ιωαννα φαντασου να το φαει το μήλο να δω τι θα πεις χαχα

Βασω πως περνουν φακελάκια δεν καταλαβαίνω(μην κοροϊδεύετε)Εντάξει εκεινοι μας προτεινουν το ταδε γαλα η κρέμα αλλα εμεις αν δεν τα αγορασουμε????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρε συ Γκρετα και εγώ την ίδια απορία έχω! Αλλά η χθεσινή ρε παιδί μου είχε μια μεγάλη τσάντα τύπου jumbo με δείγματα almiron και ένα ντουλάπι με κουτιά, μου έδωσε s26 κανονικό κουτί των 400γρ. Δε μπορεί να τα δίνουν έτσι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Α μαλιστα κανονικο κουτι ε?απιστευτο

Μηπως περνουν ρε παιδι μου ενα ποσο και κανουν διαφήμιση μετα.Τοσο απλα το φανταζομαι

Παντως οταν μου εφεραν το βιβλιαρακι του μπεμπη την ημερα που βγήκαμε απο το μαιευτήριο μου ειχαν βαλει ενα φυλλάδιο απο ενα γαλα και μου ειπε η παιδιατρος οτι αν δεν τα καταφέρουμε με τον θηλασμο προτείνει το ταδε γαλα.

Της λεω εχω ένσημα στον θηλασμο θα τα καταφερουμε χαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Υποθετω(!) οτι το "παίζουν" κ οι διάφοροι πωλητές των έτοιμων γάλατων/σκευασμάτων.. Δλδ δεν βγάζουν σώνει κ ντε απο τα γάλατα που δίνουν στους παιδιάτρους αλλα ο κάθε παιδίατρος τα παίρνει τζάμπα κ εχει "δωράκια" (δεν ξερω τι τύπου φαντάζομαι ομως οτι ειναι...παράνομο να κόβεις μισθό σε παιδίατρο οποτε οτι ειναι γίνεται κατω απο το τραπέζι). Δεν μπορούν να ξέρουν οτι θα το παρεις αλλα στηρίζονται στο οτι οταν εγω παω στο γιατρό για συμβουλές άμα μου πει πάρε το άλμιρον θα πω "ε γιατρος ειναι τόσα παιδάκια βλέπει ξερει".

Να σας το πω απλά... Οταν ο μικρός δεν βάζε βαρος κ του έδωσα συμπλήρωμα εστειλα τον άντρα μου να παρει. Ποιο να πάρω; Μου λεει ; Ξερω γω; Του κανω... Πάρε το άλμιρον .

Γιατι;; Γιατι στο μαιευτηριο αυτο είχαν αυτο ειχα δει αυτο ειπα μεσα στον πανικό μου εκει ω την ωρα... Η νουτριτσια μπαίνει μεσα απο τα άλμιρον που δίνει στα μαιευτήρια αλλα της τα εχω πληρώσει εγω που μονο αυτο ηξερα αυτο πήρα κ μετα φοβόμουν να του αλλάξω γάλα μην εχει θεμα... Κάπως ετσι τεσπα :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Σε αλλα νεα φάγαμε 2 λιωμένα βερύκοκα σημερα (καλα έφαγε κ η μπλούζα μας φυσικα) κ ΔΕΝ θέλαμε αμέσως γάλα μετα αλλα καμία ωρα μετα.

Επίσης ΣΗΜΕΡΑ Ο άντρας μου με ενημέρωσε οτι έφαγε πρώτη φορα μήλο στα ...14 κ οτι μικρός έτρωγε ΜΟΝΟ βερύκοκα κ αχλάδια!!!

Μα απο που να πηρε δλδ αυτο το παιδι;;; :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...