Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Κοίτα με τα συμπληρώματα κάνεις λάθος . Δεν κάνουν θαύματα αλλά δίνουν στον οργανισμό μια ώθηση. Για το αγόρι σου αυτές οι βιταμίνες που επερνε είναι αρκετά ελαφριές ας πούμε . Συνήθως τα συμπληρώματα προτείνετε πλέον να περνονται κάποια συστατικά μόνα τους καλητερα βγαίνει Κ πιο οικονομικά από το να περνεις πιο ακριβές για το είδος βιταμίνες Κ κάνουν Κ καλύτερη δουλειά ... 

Δεν θα δεις τα θαύματα αλλά εσύ χρειάζεσε ακόμα Κ το ένα Τσικ διαφορά που μπορείς να πάρεις... 

Δεν είναι μόνο για την ποιότητα των ωαρίων είναι Κ για τον οργανισμό σου γενικότερα για να ανταπεξέλθει καλητερα να ανταποκριθεί καλητερα να δεχθεί τα έμβρυα καλητερα . 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παρ ολο που ειμαι στα προ εγκυμοσύνης θελω ακομα να χασω ενα 4αρι..ξανα ζυγιστηκα χθες και ημουν 65 νταν!χαρηκα πολυ αλλα η χαλαρωση δεν παυει να υπαρχει..

Δεν πειραζει αργα και σταθερα θα τα φτιάξουμε ολα,κατανοηση να υπαρχει απο τους αντρες μας!Αν δεν υπαρχει είναι άξιοι της μοίρας τους!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Πως πάει το παρεάκι;;

Αντιγόνη μη λες χαζά! Ολόκληρη κόρη του έφερες στο κόσμο! Σιγά σιγά θα φτιάξει το σώμα. Γιατι αγχονεσαι τόσο; Και ποιος σου βάζει τέτοιες ιδέες καλή μου;;

Γκρέτα δοκίμασες να ταΐσεις σημερα;; Τι έγινε; 4 κιλά ακομα; Γιατι;

Εγώ ένιωσα κατι πονάκια και τρόμαξα και πήγα στο γιατρό (ένταξη το παραδέχομαι ήταν και λίγο δικαιολογία για να δω το φασόλι :rolleyes: ) μεγαλώνει και θα πάμε σε μια βδομάδα στο καθιερωμένο ραντεβού μας! Καρδούλα οχι ακομα αλλα ειναι αισιόδοξος ο γιατρός!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Πως πάει το παρεάκι;;

Αντιγόνη μη λες χαζά! Ολόκληρη κόρη του έφερες στο κόσμο! Σιγά σιγά θα φτιάξει το σώμα. Γιατι αγχονεσαι τόσο; Και ποιος σου βάζει τέτοιες ιδέες καλή μου;;

Γκρέτα δοκίμασες να ταΐσεις σημερα;; Τι έγινε; 4 κιλά ακομα; Γιατι;

Εγώ ένιωσα κατι πονάκια και τρόμαξα και πήγα στο γιατρό (ένταξη το παραδέχομαι ήταν και λίγο δικαιολογία για να δω το φασόλι :rolleyes: ) μεγαλώνει και θα πάμε σε μια βδομάδα στο καθιερωμένο ραντεβού μας! Καρδούλα οχι ακομα αλλα ειναι αισιόδοξος ο γιατρός!

Σαλώμη μου με πρήζει ο περίγυρος (μαμά , πεθερά , γνωστοί και πάει λέγοντας) :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Σαλώμη μου με πρήζει ο περίγυρος (μαμά , πεθερά , γνωστοί και πάει λέγοντας) :?

Για να καταλάβω αυτές που στα λένε ειναι μοντελάκια και τέλειες στα σεξ;; Και που ξέρουν αυτές τι κόλπα του κανεις εσυ του άντρα σου;; Και εαν εκείνο εκείνον τον ανάβεις;; Συγνώμη κιόλας αλλααααααα!! Ένταξη θα τραβάω τα μαλλιά μου, σε λίγο θα σου λέει και η μάνα σου πως θα π*****αι! Μη τρελαθούμε μην ακούς χαζομάρες!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σκεφτομαι σοβαρα να ακυρωσω το τριημερο στη Ναυπακτο...ο μικρος θα τρωει κρεμα και φρουτοκρεμα τοτε,θα εχει τις ωρες του,θα πρεπει να παρω και να κουβαλαω στρωμα για το παρκο του ξενοδοχειου,ταπερακια κ θερμος για την φρουτοκρεμα,να κανουμε σταση στη διαδρομη να φαει

.μετα δεν ξερω,αγχωνομαι πως δεν θα χαλαρωσω και δεν θα μπορω να χαρω ουτε μπανια ουτε τπτ..

F4oIp2.png

Γεια σας!!

Εχω νεύρα κ χαρα σημερα ταυτοχρόνως!

Καταρχάς νεύρα με τις παιδιάτρους που 3 στη σειρά επέμεναν οτι πρέπει να δώσω μήλο αχλάδι μπανάνα με τριήμερη εισαγωγή κ αυστηρά με αυτη τη σειρά.

Το αποτέλεσμα ηταν να πετάξω 2 ωραιότατα μήλα κ τη μεν πρώτη μερα το παιδι μου να κανει εμετό τη δε δεύτερη (σημερα) να βαλαντωσει στο κλαμα νε το που πλησίασα το κουτάλι κ να κανω μια ωρα να τον ηρεμήσω...

ΑΦΟΥ ηρέμησε κ ενώ έτρωγα ένα βερύκοκο μου ήρθε κ απο ένα καθαρό σημείο του έδωσα να το γλύψει... Το αποτέλεσμα; Το παιδι έφαγε 1,5 βερύκοκο (πολτοποιημενο με πηρουνι!) κ αν ειχα κ αλλα στο σπιτι τα έτρωγε ευχαρίστως! (Έκλαιγε κ προσπαθούσε να πιάσει το πιάτο οταν συνειδητοποίησε οτι τελείωσε).

Οκ δεν ειπα οτι ειναι πλήρες γεύμα αλλα αν σκεφτείτε οτι μήλο δεν κράταγε ούτε μισή κουτάλια...

Δεν ξερω (δεν μου είπαν κιολας) γιατι σώνει κ ντε επρεπε μήλο...

Τα δε αποτελέσματα τα ...είδαμε απευθείας στην πάνα... Για πείτε βρε έμπειρες.. Ετσι θα ειναι με τις στέρεες;; Θα το βλέπεις στην πάνα το τι έφαγε ;;;:confused::?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μου Ω ναι θα το βλέπεις στο παμπερς!!!

Ειδικα τις φακές.... Χαχαχαχαχαχ

Βρε αθηνα μ είδες που το ένστικτο της μαμας παντα πιάνει;!;!

Εμένα πάντως μ ειπε δεν χρειάζεται να ξεκινήσω με αχλάδι μήλο μπανάνα αλλα με φρούτα εποχής...

KMwEp3.png

Μαργαριτα μου οτι τρωει συνεχεια κ ακανόνιστες ωρες.

Ομως δεν μπορει θ εχει κάποιο στάνταρ στην πόση ωρα πεινάει... Αν πεινάει ανα δυο ωρες (ας πούμε) πες τον θηλαζεις στις 10 κ ξερεις οτι στις 12 θα ξανά πεινάσει... Στις 11:45 δώστου να φάει 2-3 κουταλιές απο το φρούτο κ μετα δώστου στήθος κ οσο πιει. Την αλλη μερα πάνω κατω αν πετύχεις την ιδια ωρα δώστου το μισο απο το φρούτο π έδωσες κ την προηγουμενη ημερα κ μετα πάλι στήθος. Την Τρίτη μερα ολόκληρο το φρούτο κ πάλι στήθος!

Την τεταρτη μερα το ενα ολόκληρο φρούτο κ 2-3 κουταλιές απο το επόμενο φρούτο π θα διαλέξεις... Κ παει λέγοντας... Δλδ αν σκεφτείς οτι σ παίρνει 3 μερες να εισάγεις ενα φρούτο σε 9-10 μερες θα εχεις εισάγει κ τα τρία φρούτα π θα θες. Αυτη ειναι μια ολοκληρωμένη φρουτοκρεμα. (Μπορείς να συνεχίζεις να εισάγεις οοοοσα φρούτα θες κ να κανεις τους συνδυασμούς π θες εσυ) μετα λοιπόν απο καθε φρουτοκρεμα π θα δίνες καθε μερα θα δίνεις κ στήθος. Ε κάποια στιγμη (λογικά οταν γίνει ολοκληρωμένη φρουτοκρεμα) κ αφού θα πιει κ το νεράκι του να ξεδιψάσει μπορει να μη θέλει στήθος τοτε θ σημαίνει οτι ενα γεύμα αντικαταστάθηκε...

Επίσης με την φρουτοκρεμα θα χορτάσει πιο καλα κ αντί να πεινάσει στις 2 ωρες (όπως πήραμε για παράδειγμα στην αρχή) θα πεινάσει στις 3 ωρες κ τοτε θα εισάγεις τα λαχανικά με τον ιδιο τροπο (βασικά όπως σ πει ο/η Παιδιατρος σ) κ μετα το απόγευματινο μεχρι π θα αποκτήσει πάνω κατω ενα σταθερο ωράριο φαγητού κ θα δίνεις γάλα μονο πρωι κ βράδυ...

(Άμα θες δίνε γάλα όποτε θες !!μπορείς κ μετα τα γεύματα.) σε αυτο κουμάντο κανεις εσυ κ ο μεσιε!!

KMwEp3.png

Κορίτσια μου είπε μια κοπέλα σήμερα πως τα φρέσκα φρούτα δεν κάνει να τα δίνω γιατί τα χημικά περνάνε μέσα κι ας τα πλένουμε καλά και να δίνω καλύτερα φρούτα έτοιμα της nestle :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...