Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Να σας ξανα πρηξω????

Πονάω ποναω ποναω δεν μπορω να γυρισω το σωμα μου στα αριστερα.Δεν μπορω να καθησω δεν μπορω να ξαπλωσω ανάσκελα ουτε στο πλαι.μονο δεξιά . κοιμάμαι στο πλαι δεξια ετσι θηλαζω.και στον καναπε κάθομαι δεξια!σας το ειπα θα σας πρηξω!δεν υπαρχει αυτο.ποσες μερες θα ειμαι ετσι?

Εν τω μεταξύ εριξα και ενα σφουγγαρισμα....

Μπραβο Αντιγόνη που τα καταφερατε!

Ιωαννα θα με παρεις και εμενα εκει χωρις πανες μωρακια κακα κτλ??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας ξανα πρηξω????

Πονάω ποναω ποναω δεν μπορω να γυρισω το σωμα μου στα αριστερα.Δεν μπορω να καθησω δεν μπορω να ξαπλωσω ανάσκελα ουτε στο πλαι.μονο δεξιά . κοιμάμαι στο πλαι δεξια ετσι θηλαζω.και στον καναπε κάθομαι δεξια!σας το ειπα θα σας πρηξω!δεν υπαρχει αυτο.ποσες μερες θα ειμαι ετσι?

Εν τω μεταξύ εριξα και ενα σφουγγαρισμα....

Μπραβο Αντιγόνη που τα καταφερατε!

Ιωαννα θα με παρεις και εμενα εκει χωρις πανες μωρακια κακα κτλ??οΏ½οΏ½

Γκρετούλα μου σ'ευχαριστώ να προσέχεις με τα κλιματιστικά γιατί κάνουν κάτι ψύξεις τρικούβερτες είσαι και νέα κοπέλα το βράδυ χθες η μικρή μου ξυπνάει κατά τις 2 με ένα κλάμα μες τον ύπνο της 1 ώρα μου πήρε να την ηρεμίσω :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γκρέτααα περαστικά!!! Δεν πας δηλαδή σήμερα για φόρεμα, ε;

Βούλα περιμένουμε νέα!

Αντιγόνη περαστικά ....στην αρρωστοφοβια σου!!! Χαχαχαχα!

Καλά έκανες κ πήρες τη μαμά σου μαζί σου, πως θα την πάλευες;

Πάντως σίγουρα είσαι πιο ώριμη από την ηλικία σου όπως κ κάποια αλλα κοριτσάκια εδώ στο καφέ ( που τους το χω ξαναπεί ) αλλα για τους γονείς σου είσαι ακόμα μικρή, κ ίσως αυτό που εσύ λες πρήξιμο να είναι η αγωνία τους κ το άγχος τους πως θα τα βγάλεις πέρα με ένα μωρό που εδώ που τα λέμε ο,τι ηλικία κ να έχεις είναι πολύ ζόρικο πράγμα! Και μη νομίζεις ότι υπάρχει καμία που τα κατάφερε 1. Χωρίς την παραμικρή καθοδήγηση και 2. Χωρίς να κάνει λάθη.

b5DEp3.png

Ιωάννα χαχαχα αυτο μου λεει και ο αντρας μου.τι να κανω ομως?ξερεις πως ειναι με δυο παιδια....

Για φορεμα λεγαμε να πηγαίναμε το Σάββατο αλλα δεν ξερω σίγουρα :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γυρισαμεεεεε....

Λοιπόν:6970γρ η μικρη 67 πόντους.

Τον έπρηξα να μας βαλει φαγητό!!!! Ο Παιδιατρος ήθελε στους έξι μήνες... Μετα μ ειπε ααααντε στους πεντέμισι... Αλλα τ ειπα οτι επειδή δεν την παλευω όλη την ωρα θηλασμός θα τα ξεκινήσω την δευτερα....

Στον γιο με ειχε ξεκινήσει με φρούτα. Τωρα σε αυτήν μ ειπε λαχανικά πρώτα γιατι λεει τα φρούτα ειναι γλυκά κ μετα κάποια δεν τρώνε τα λαχανικά.

Όποτε ξεκινάω την δευτερα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) λαχανικά κ σε δυο εβδομαδες βαζω κ φρούτα. Κ στα φρούτα μ ειπε ξεκινά την με οτι θες φρούτο εποχής ανα δυο τρεις ημέρες προσθέτεις καινούργιο... Τον ρώτησα δλδ οχι μήλο αχλάδι μπανάνα; Κ κ ειπε οχι μήλο αφού δεν ειναι κ εποχής... Βαλε οτι θες. Εκτός φράουλας. Αργοτερα την φράουλα.

Δεν εχετε ιδεα πως περιμένω την δευτερα... Αν παει όπως πήγε στον γιο (δλδ αν ειναι κ αυτη φάγαμε) σε 9 μερες θα εχει ενα ολοκληρωμένο μεσημεριανό!!!!

Α! Κ νερο μ ειπε μολις ξεκινήσω τις τροφές κατευθείαν απο την βρύση!

Ειμαι πολυ ικανοποιημένη!!! Βέβαια με παζάρια τομ έπεισα να φάει η μπεμπα... Αλλα δεν με νοιάζει!!!!!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μ ειπε οχι. Στον γιο θυμαμαι το ωράριο του με το γάλα ηταν 9-12-15-18-21 σαν ρολόι καθε μερα! Όποτε τα φρούτα τα έδινα στις 12 κ το μεσημεριανό στις 15 κ το απογευματινό στις 18! Δεν δυσκολεύτηκα πουθενα!!

Τωρα η μπεμπα εχει ενα ας το πούμε προγραμμα (αν εξαιρέσω αυτο το πολυ πρωινό γάλα π μετα ξανά κοιμαται) αρχίζουμε (πάνω κατω ετσι) 10-12-14-16-18-20-21 αυτο το τελευταίο στις 21:00 δεν ειναι ακριβώς γεύμα ειναι ίσα ίσα για να κοιμηθει... Όποτε λεω κατα τις 15 να της δίνω τα λαχανικά. Κ λεω τρεις γιατι η μπεμπα ΤΩΡΑ που διψάει θηλάζει ετσι όποτε αφού μ ειπε κ νεράκι θα ξεδιψάει με το νερο κ θα κρατιέται μεχρι τις 15:00. Υποθέτω!! Γιατι αυτήν κοιμαται κ συνεχεια όποτε θ πρέπει να την πετύχω κ ξυπνια...

Τωρα αν μ ξυπνήσει στις 14:00 θα της τα δωσω στις 14:00!!

Μια κουβεντα ειπες...100 σ απάντησα! Σορρυ!!!

KMwEp3.png

Μπραβο σας Βουλα μου!!

Χαιρομαι πολυ για εσας και εγω ειχα ενδοιασμό με τι να ξεκινησω και τελικα επελεξα φρουτα

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο γιατι ο γιος ο νεγαλος δεν με δυσκόλεψε καθολου.

Ελπιζω να τα παει καλα η μπεμπουλα ελπιζω και ο δικος μου και σε ολα τα μωράκια που έχουμε στο καφε ευχομαι να ειναι φαγανα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κ εγω με φρούτα τον ειχα ξεκινήσει κ ναι ούτε εγω δυσκολεύτηκα...

Κ εγω το εύχομαι ολα τα μωρά να ειναι φαγάνα γιατι δεν υπαρχει χειρότερο...

Πως εισαι εσυ; Τι κανεις για την ψύξη; Αλοιφές; Χάπια; Τίποτα;;;

KMwEp3.png

Καλησπέρα!! Μπήκα το πρωί να σας γράψω αλλα γκρινιάζαμε και ετσι έπρεπε να τους απασχολώ να μην κλαίνε! Δεν μας εχει ζυγίσει ακομα!! Οοοταν μας ζυγίσει θα σας πω!

Τη συνταγή γρήγορα γρήγορα να σας γράψω! Λοιπόν 2 ποτήρια φουντούκια στο μουλτι αλεσμένα πλήρως! Χωρίς κομματάκια! Μετα βάζουμε ενα κουταβάκι βανίλια, ενα κουταλάκι λάδι (εγώ βάζω καρύδας), δυο ποτήρια ζάχαρη άχνη (εγώ βάζω 1-1,5 μαύρη ζάχαρη), ελάχιστο αλάτι και ενα ποτήρι κακάο! Επίσης νερό προσθέτουμε πολυ λίγο ανάλογα μέχρι να πάρει η μετρητά την υφή που θελουμε στο μουλτι!

Το φασόλι δεν με ταλαιπωρεί αλλα με αγχώνει. Ειναι ή δεν ειναι εκεί;;

Γκρέτα πως εισαι;; μην κανεις δουλειές άστες μέχρι να νιώσεις καλύτερα!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...