Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τελικά θα με πάει η μάνα μου στο γιατρό ναι ξέρω είμαι αδιόρθωτη αλλά φοβάμαι για την μικρή μην πάθει κανένα κοκομπλόκο και δεν έχω ποιος να την κρατήσει (βαράτε με κι ας κλαίω είμαι :mad: ) Πάντως κορίτσια σήμερα έχω ανέλπιστα ανεβασμένη διάθεση(Ιωάννα ακούς;; ) :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποναωωωωωωωω δεν εχω ξανα παθει ψυξη.ουτε να καθησω δεν μπορώ ελεινα κλιματιστικά σας μισω

Σημερα φαγαμε 5κουταλιες απ τα φρουτα μας.5 στις 30!!!!!

Παλι ομως δεν ηταν νυστικος ..πως σκατα να το κανω?τα νευρα μου .στον πρωτο γιο μου τα κατάφερα χωρις καμία εμπειρια.Ελεος.

Αντιγόνη μπραβο κοριτσι μου. Το καλυτερο εκανες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σαλωμη την συνταγή για την μερεντα παρακαλω!Ευχαριστω

Πως τα πανε τμωρα?πηραν καθολου βαρος?Το φασολι σου?ποτε θα ακουσετε καρδουλα?Ανυμονω να μας γραψεις!Εσυ πως εισαι?τα καταφερνεις?

Αθηνά τελικα θα ερθεις Αθήνα για τον πολιτικο γαμο?

Μην σε ξανα ακουσω να λες οτι εισαι γιαγιά(καλα εκλαψα μνε το σχόλιό σου)χαχαχα

Μαργαρίτα με 27 βαθμους ανοιγεις κλιματιστικο?στο υπνοδωμάτιο μου εχω 31!!!!Ειναι το δωματιο που τον χειμώνα πεθαινεις απ το κρυο και το καλοκαιρι ψήνεσαι απ την ζεστη!

Βουλα ωραιο το φόρεμα!Καλοκαιρινο πολυ!μου αρεσε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Την συνταγή για την μερεντα κ απο δω παρακαλώ!!

Γκρετα, γκρετουλα, γκρετακι, γκρετω!!!!

Περαστικά! Πως τα κατάφερες;; Λουστηκες κ άνοιξες κλιματιστικό;

Σημερα έχουμε παιδιατρο για εμβολιο την μικρη... Θα σκασω μεχρι να παμε να δω ποσά κιλα ειναι;;;;;

Τα βάζετε καθολου να κάθονται στον κωλο τους; Το προσπάθησα κ κάθεται για κανα λεπτό ίσια, μετα γέρνει προς τα μπρος αλλα βάζει τα χερια κ στηρίζεται για λιγο κ μετα.... Μπουμ! Με τα μουτρα!! Κ μάλιστα μ φαινεται τοσο περίεργα μικροσκοπική οταν κάθεται...

KMwEp3.png

Λεω το μεσημέρι μολις ξυπνήσει ο γιος γιατι κοιμαται 14:30-15:30 να παμε cosmos μετα έχουμε τον παιδιατρο κ μετα θελω να παει να κουρευτεί ο γιος γιατι έχουν μεγαλώσει τοσο πολυ τα μαλλιά τ κ σκάει ο καημένος!!!

Κανω σκούπα κ σφουγγαριζω κ σταζωωωωω!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Οχι στην πλατη μ έπιασε . προχθές το βραδυ το αναψα και δεν σκεπαστηκα..νυστάζα τοσο που δεν μπορουσα να σηκωθω .ημουν μονο με το σουτιεν θηλασμου.αστα εγω φταιω

Εμενα καθετε στον πωπο του αλλα για λιγο.δεν θελει καθολου ξαπλα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα σας!

Δοκιμάσαμε μήλο!

Όπου δοκιμάσαμε σημαίνει φάγαμε γάλα (απλως λιγο πιο λιγο απο συνήθως) γιατι πριν πλαντάξαμε στη κλαμα και μετα προσπαθήσαμε να φάμε περίπου ..μια κουτάλια...

Το μισό πήγε στη ΣαλιάρΑ, στο αλλο μισό κάναμε μορφασμούς αηδίας (κ ηταν πεντανόστιμο το μήλο λυπήθηκα που το πολτοποίησα!) κ κανα πεντάλεπτο μετα το...κάναμε εμετό πάνω στη ΣαλιάρΑ...

Δεν το λες και καλή εκκίνηση άντε να δούμε αν αυριο πάμε καλυτερα!!!

Όπως βλέπεις Αντιγόνη μη στενοχωριέσαι δεν ειναι μονο η δικιά σου... Εκλεκτική ;)

Γκρετουλα περαστικαααααα. Ειναι σκ@τ@ η ψύξη 2 φορες εχω παθει απο κλιματιστικό :(

Μαργαρίτα 27 βαθμούς χωρίς κλιματιστικο;;; Μου νοικιάζεις ένα δωμάτιο στο σπιτι σας;; Εμεις εδω 31-32 :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Α έπισης προσπαθώ να τον βάζω στον κωλο μόνος δεν κάθεται ( πέφτει με το μούτρα μπροστά) αλλα με μαξιλάρια στέκεται σε ορθή γωνία (σχεδόν) μπόλικη ωρα...

Επίσης να τον κρατάω όρθιο απο τις μασχάλες τον ξετρελαίνει οοοοση ωρα κ να τον εχω ετσι ειναι μεσα στην καλή χαρα (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ας ερθει οποια θελει κοριτσια!Θελω παρεουλα!Επισης ποιες αλλες εχετε φεισμπουκι??

Ερωτηση 1η:μεχρι ποτε αλλαξιερα τα μωρα μας?

2η:μετα το εμβολιο δεν τα κανουμε μπανακι για 2 μερες?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γύρισα από τον γυναικολόγο περίοδος γιοκ όσο θηλάζω αποκλειστικά μου πήρε πάλι δείγμα μπας και βρούμε το σκατομικρόβιο η μικρή τα παιξε από τη ζέστη έχω άπειρες τύψεις αλλά ας όψεται που δεν είχε άλλη ώρα και ήθελα να με βάλει πρώτη και ρε γμτ το χάσαμε το γεύμα το πρωινό σήμερα μάλλον αύριο θα την συνεχίσω πάλι γιατί σήμερα η μέρα δεν είχε προγραμματισμό Μαργαρίτα εγώ έχω φέισμπουκι αλλά το έχω κλειστό αν το ανοίξω θα σε ενημερώσω ρε κορίτσια ησύχασα πάντως που με είδε και είναι όλα σούπερ έχω αρρωστοφοβία δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Α έπισης προσπαθώ να τον βάζω στον κωλο μόνος δεν κάθεται ( πέφτει με το μούτρα μπροστά) αλλα με μαξιλάρια στέκεται σε ορθή γωνία (σχεδόν) μπόλικη ωρα...

Επίσης να τον κρατάω όρθιο απο τις μασχάλες τον ξετρελαίνει οοοοση ωρα κ να τον εχω ετσι ειναι μεσα στην καλή χαρα (!)

Σ' αυτή τη φάση είμαστε κι εμείς!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...